![]() |
|
Re: Chat
Greenpeace CEE Romania
Bvd. Carol I, nr. 63, etaj 5, ap. 15 Sector 2, Bucuresti Tel/Fax : +40 213 105 743 atata am gasit..:| |
da stiu. De vineri seara tot incerc la numarul ala si nimic. Am mai gasit un numar de mobil care pare sa fie inchis. Greseala mea a fost ca nu am apucat sambata sa ajung la polus la earth hour ca ii prindeam pe acolo.
Zici ca sunt organizatie mafiota, nici cum nu dai de ei :)) |
noh mah ... da ce treaba ai cu greenpeace ?
|
Quote:
As vrea sa chem pe cineva maine dimineata la o emisiune si nici cum nu dau de ei. |
noh mah :)) ... ma gandeam ca ti-o calcat cineva ratza :D
Apai astia nu is ONG? Cum crezi ca dai de ei in weekenduri :) |
sa zicem ca nu am gandit prea bine treaba :))
Speram sa dau de ei ieri, la polus, dar nu am mai putut sa ajung... am mai multe numere de telefon pe aici, dar la nici unul nu dau de nimeni, asa ca speram ca poate stie cineva de pe aici ceva persoana care e la ei in organizatie. |
Pentru blocarea-deblocarea autovehiculelor se percep următoarele taxe:
a) 100 lei pentru autovehiculele cu masa mai mica sau egală de 3,5tone; b) 150 lei pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5tone; c) 100 lei pentru toate categoriile de vehicule; d) 20 lei pentru fiecare 12 ore de īntārziere. Īn cazul īn care maşina este ridicată se mai percep următoarele taxe: a) 300 lei fără TVA pentru ridicarea şi transportul autovehiculului; b) 35 lei fără TVA pentru depozitare şi staţionare; c)240 lei fără TVA īn cazul īn care contravenientul doreşte achitarea taxei pe loc. Aveti grija unde parcati :lol::lol::lol: |
la multi ani xili :P
|
http://www.primariaclujnapoca.ro/Com..._2009-2-5.aspx
nu zic ca-i rau, da o sa fie interesant cu parcarile :) |
Quote:
|
cuplacere, cand dai de baut..? :d
|
intrebare :D daca este radar si ii cu spatele si doar cand treci de el te prinde , si nu te opreste mai incolo , care ii posibilitatea sa vina acasa amenda ? nu exista o modalitate de verificare pe internet sau .... ? sa vad daca m-a prins sau nu :))
|
Quote:
uiti cumva despre ce organ al statului discutam? nu, nu ai nici o posibilitate, stai si astepti (cu/fara morcov http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/10.gif) |
pai ma gandeam ca au ceva baza de date sau ceva de genu in care figurezi sau nu stiu , ma enerveaza ca i-am vazut si nu am apucat sa franez , ca erau cu spatele catre mine si am zis poate nu-i radar , am vrut sa ma intorc sa ii intreb :))))) daca is ceva probleme =))
|
Pai acu o vreme radarele mobile ori te opreau ori scapai! Acuma nu stiu, am mai auzit pe cineva zicand ca iti vin acasa, desi io unu n-as crede. In floresti saptamana trecut au stat vreo 2 zile cu radarul mobil in loganul albastr acolo la ape, cateva ore pe zi si n-am vazut sa opreasca pe nimeni. Poate ca erau toti regulamentari, desi ma indoiesc... eu cand i-am vazut aveam vreo 70 km/h, dar eram pe banda 2 si erau cateva masini pe banda 1.. si poate ca n-or avut cum sa ma masoare. Asa ca la mine morcovul e inexistent :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning