![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
"ti-am pregatit un loc la noi in celula"
Eu as fi mers cu cel mai drag,dar ma pregatesc trupeste si sufleteste pentru ziua de luni =)) |
Quote:
|
Diseara in Iasi. La 20.00. In fundatie. O lectie de alternativ de la fratii nostri de peste Prut: Alternosfera.
https://www.youtube.com/watch?v=3eDBsiBMgeY o sa fie super misto :) |
Quote:
|
ieri in fundatie se monta o scena , e posibil sa fie afara :-P
|
Gata,am dat si orasul astazi =))
|
Tocmai ce am venit de la Tulcea ! Un eveniment de laudat niste liniute cum nu au fost altele vreodata in Romania masini extraordinare (rachete pe roti) 1000, 800, 700 de cai etc.. Am fost un comitet frumos din iasi neasteptat Osms care au si participat cu 2 masini dar a 3-a pentru care am venit tot iasiul din pacate a suferit o problema tehnica Iar crazy drivers, hprt si amc ca spectatori toti fiind foarte multumiti de rezultat o distractie de duminica muuult mai interesanta ca un gratar!
|
Quote:
|
Mnezo,nu stiu la ce "liniute" ai mai fost tu,dar cu siguranta au mai fost altele in Romania mult mai reusite.De fapt,ai dreptate.Au fost niste "liniute",atata tot.
Dar cursa trebuia sa fie de drag. Diferenta e ff mare;) Felicitari participantilor. |
Quote:
|
A fost super Ok la Tulcea . Multi dintre cei care se intorceau de la finish spre start , chiar daca pierdusera , se intorceau cu zambetul pe buze .
Nu vad de ce iar cineva se trage de par pe forum , cand nu e nimic de zis . Nu e America , Japonia , Germania , Anglia .....e Romania . Si pentru Romania , pentru noi e ceva superb , ceva ce nu vezi in fiecare zi in Iasi , Suceava , Botosani , Neamt , Bacau ...etc ...Poate pe la Bucuresti da .... |
|
Quote:
P.S. Un comentariu fff obiectiv (fara tras de par, fara exces de rautate) puteti gasi pe TG (se stie...) Va salut |
O intrebare as avea si eu daca isi are locul aici!Ar putea cineva sa imi cumpere o masina din afara direct pe numele meu???Va multumesc!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning