![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Alex vrei sa vezi cum e cu "se mai intampla?" asta asa ca sa va spulber figurile alea de tuning si bashinile alea de scartaieli cu dieselurile obosite.Pe langa asta cu "se mai intampla" omu mai si accelera si o da ca nu e atent?hmmm ciudat.Dar asta o sa o discutam mai pe larg fata in fata.Iti spun tie ca un fel de shef suprem ce esti tu acolo in turma aia.Dar va pun in tema:nu mai deranjati ca va aliniez ca la scoala de corectie.!!!
Pentru mom...keep dreamin' baby.:D:D:D:D. Ai sa vezi ca ai bagat 12.000 degeaba sau mai bine zis ai bagat 12.000 doar pentru masini. |
Au,nu e bine ca latzi suparat pe Unchiu,de acolo in colo veniti la sala cu cate un RedBull(doza mare)pt tot restul anului,ca de se supara asta batranu nu e bine.
Bintenteles RedBull si paciurea castii. Un mic pont: Au la OMV 2 doze mari la 15 RON. |
Quote:
Eu am vazut ca ti-a picat pe toti....si nevinovati pe deasupra....noi nu ne bucuram sa va uitati urat la noi..si culmea si dintr-o prostie...mai mult decat sa iti repare casca nu are ce sa mai faca...culmea ironiei a fost sa fi tu cel cu casca...ai vazut am fost cu omu azi la tine acasa...am discutat,se remediaza problema si sa uitam tot:) Crezi ca lui ii convine sa alerge dupa aerisire sau in cel mai rau caz sa iti ia alta casca...eu zic ca nu...si lui ii pare rau...cred ca ti-ai dat seama azi cand ai vb cu el...a fost o intamplare nefericita:( |
Acu daca tot o luam cu sa fim seriosi...voi daca nu mai plecati in bashini pe la sala printre toate masinile,si nu mai alergati masinile alea aiurea sa impresionatzi pe nu stiu cine nu cred ca s-ar mai intampla.Am vazut ca tu nu faci,dar atat timp cat suntezi un grup ce face unu se varsa in capu la toti.Sa nu mai zice de ala cu mondeo ala gri care baiatu sincer se crede in nfs pe oriunde...Eram cu un golf 2 cu folie pe geamuri si el tot se infoia aiurea...deci sincer eu vorbesc acu in general,dar dastea facem si noi cand aveam dacii...
Daca vretzi sa fiti respectati,invatatzi sa respectatzi voi. |
Eu nu stiu exact ce s-a intamplat... chestia e ca pana sa apareti voi in peisajul ``tuning`` Ploiesti nu s-a intamplat nimic de genul.
|
Ca sa stie toata lumea cum s-a intamplat: paganel trecea strada pe jos cu casca in mana in zona unde locuieste si zicu i-a lovit casca cu oglinda deoarece era in mers...sunt 2 variante spuse:
1 zicu zice ca nu a fost atent si din greseala nu a apreciat bine distanta 2 paga zice ca zicu a acelerat in dreptu lui(cu toate ca eu sincer cred ca nu era intentia sa il loveasca) In urma loviturii casca s-a deteriorat(i-a sarit o aerisire) Cand m-a intrebat paganel de zicu la sala l-am sunat si a 2 a zi(adica ieri) l-am cautat cu zicu la el acasa sa vorbeasca si sa se inteleaga in legatura cu casca stricata.In dreptul casei lui au stat de vb.Aici sunt iar 2 posibilitati: 1 sa ii ia decat aerisirea si sa o monteze, 2 in cazu in care nu se gaseste aerisire sa ia o casca noua si paganel sa i-o dea lu zicu pe cea stricata Spun inca o data...fapta nu s-a intamplat la sala,ci ep strada pe unde sta paganel....o intamplare aiurea:( |
doar ca sunt unii care nu au nici o legatura de se arunca in comentarii de prisos...asa de dimineata ...dar tre sa.i intelegem ca sunt si ei oameni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
auzi tu ce vrei sa rezolvi ca eu nu inteleg.....acum zici ca daca face unu din clubul vostru nush ce nu trebuie bagati toti in aceeasi oala acum zici ca sunteti toti acolo si pm....va agitati degeaba parerea mea..
|
Quote:
|
;) treaba buna....eu tiam mai explicat tie .. nu mai face pasarica mare pe forum..ca nu rezolvi nimic..si iti pui lumea in cap....!!
|
Quote:
|
Nu are rost sa iti mai explic cum sunteti voi cu clubu vostru ca pwla mea NU ARE ROST.
|
kain rost kain rost.... una peste alta 2 peste mine... cand pacatuieste unu..se sparge in capu la toti,,,,de aceea e un Club...Adik Un TEAM.. =)) asa ca ..eliminati scursurile...ramaneti putinii da buni in ograda...si sau rezovat problemele...puteti sa ramaneti prietenii...simpatizanti...fani...dar fara stikere cu Penicilin Team...
|
Penicilin Crew =))
|
mdea....treaba buna.....diseara sintem invitati la OTV sa dezbatem subiectul.....
GATA BAI FRATE CU CASCA AIA .........PAGA e baiat mare vaccinat ....stie el sa o rezolve....lasati-o in pwla mea......ca m-am plictisit...... shantzule.......e timpul sa intervii....... bafta la toata lumea....... |
Pe topicul asta nu intervin niciodata :)
Decat daca se ajunge la injuraturi sau etc :lol: |
carbite una peste alta sau 2 NUMAI PESTE MINE :))
|
Quote:
|
|
Pentru toti cei care n-aveti ce face acasa, hai la o cafea la garaj! :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am numere:D:D:D
|
La Multi Ani lu' Dracu' ca maine e lui! :lol:
|
Quote:
|
|
http://www.infotravelromania.ro/concurs.php?id=3652
pentru cine vrea sa castige o excursie prin bulgaria nu trebuie decat sa iti faci cont si sa dai linku mai departe |
Quote:
|
Quote:
Esti cam singurul din comunitate care nu vrei sau nu stii sa scrii corect. |
O sa incerc sa-l urmaresc , poate invat si eu limba romana, multumesc pentru sugetie Shantule,
Si mai sus ma refeream la automatele lui Don-ul,sa le recunosc |
Pai vad ca doar ti-am sugerat sa intri acolo si deja stii sa scrii corect :)
Stiu la ce te-ai referit mai sus .... |
VAND:
1)ford focus 18 tdi an 2000 prim propietar tuning exterior jenti aliaj dvd+tv faruri angel eyes pret 4700 euro; 2)fiat stylo coupe 1.6 16 v prim proprietar 2003 panorama sticla pilot automat cd player cotiera fata spate pret 5000 euro; 3)4 jenti aliaj audi pe 18''+cauciucuri pireli pret 500 euro. DETALII LA TEL:0767787328 |
Alex_BZN : Anunturile se pun la Bazar... prima sectiune de sus de pe topicul Ploiesti
|
'neata baieti ...
vreau sa va intreb daca stiti pe undeva pe la mizil sau imprejurimi , jenti de vanzare ,capace ,anvelope , d-astea ... mi-a spus sambata cineva ca sunt de vanzare multe undeva p-acolo dar nu stiut sa-mi explice unde exact...si in dupa amiaza asta am treaba pe la mizil si macar sa arunc o privire si p-acolo! :D va multumesc...o zi buna tuturor! |
treci de mizil ....spre buzau......la merei sau cam asa ceva.....vreo 50 km din ploiesti.........se vede de pe dn.....
|
am inteles,multam fain jakal!sunt si chestii calumea acolo sau dezmembrari si fiare vechi?
|
Quote:
|
Quote:
si mai departe un pic si un parc de dezmembrari |
jante bas,nu jenti
este pe stanga dupa turnu ala in care sta o vesta de militian pusa pe un manechin, parca |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning