![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
un mic tuning....pe o masina din cartier.:D
cometatii |
2 Attachment(s)
jentile recunosc, ca nu prea au iesit in rest ziceti voi ce mai trebuie schimbat
|
*ra2 - lin partea de jos a spoilerului fata cateva selectii strambe ... in rest e bene
*hitman454 - geamurile laterale nunt mate ... angel-eyesurile nu stiu cum le faci dar sunt ciopartite ... de jante ... ai zis tu ... cand vrei sa pui plasa selecteaza si tu toare locurile unde vrei sa ajunda k uite k dak le iei pe rand intr-o parte e prea mare ... intr-o parte prea mica ... intr-o parte e medie ... iti iese bine imbinatul de culori ... |
2 Attachment(s)
am facut si eu cv care sunt defectele?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am pus cv umbre sub masina sa fie mai calumea ;)
|
orea au iesit bine masinutzele astea ?
5 Attachment(s)
sa`mi zicetzi si mie ca sa stiu daca ma las de meserie :)
|
2 Attachment(s)
o micuta limuzina:D (masina zici ca e taiata cu foarfeca da ideea conteaza:D)
|
hitman454 - destul de bine ;) dar lucreaza mai cu grija si ai grija la selectii
dorutz - lucreaza sa mai capeti experienta , incearca pe unghiuri mai ushoare ( fata, spate , lateral ) |
*dorutz - incearca sa lucrezi pe poze luate de pe net ... calitatea e mult mai buna ...
*hitman454 - cum a zis shantzu ai foate mare grija la selectii .. foarte multe sunt strambe si in multe locuri se vede ink vechea culoare a masinii ... |
hehe stiu ca am facuto zici ca am orbu gaini da nush ce am avut in ziua aia ca nu tremura mana chiar asa de tare:)))
|
oka ..capisi :)
|
2 Attachment(s)
am facut si eu asta pt provocarea aia cu full brush
deci in afara de plasa totul e brush,cum a iesit? |
Quote:
|
asta am uitat sa zic,dar la aia spate mi-a fost sila sa ma mai bag :)
|
Quote:
|
Re: orea au iesit bine masinutzele astea ?
Quote:
:(( lasa-te :)) glumeam... mai lucreza ... mult :D |
2 Attachment(s)
asa e bine ?
|
2 Attachment(s)
nu e facuta cine stie ce vroiam doar sa vad cum arata un X3 cu platforma:D
|
dorule ... e varza ...
ai copiat tot TOTTOOTOTOTOOTOTOt incearcxa sa faci si u ceva original ... sau sa incepi cu ceva mai usor .... ca nu toti s-au bagat la masini extra si nj mai ce unghiuri ... uita-te la concursuri is provocari .. la primele posturi si ai sa vezi ... :)) ce gainarii faceam noi .... stay cool ... take a nap :P |
2 Attachment(s)
VW GOLF 2
inca unu :P astept comentarii |
2 Attachment(s)
fara suparare golfuletz .. da nu ti-a pre iesit .... culoarea imi place .. poate pls imi dai un add pe mess si mim explici si mie cum ai facut-o
uitati si una d la min ... mi se pare super tare |
*dorutz - frate ce ai cu farurile alea ... nu vezi kum arata ... si ai pus plasa in loc de numar ... o dai in "chici tuning" (in fine nuj cum se scrie):lol:
*hitman454 - cam lunga ... jantele cam mici ... arcurile cam mari si strambe ... umbrele de sub masina neclare .... *GolfTuning - frumoasa ... nuj de ce dai efectu ala pt fundal ... arata nasol ( asta e parerea mea) ... jantele au cam multe reflexii pt acest background ... m-as mira sa lumineze atat de mult angel-eyesurile alea :lol: *L33L00 - spoilerul fata arata interesant dar puteai sa mai lucrezi la el ... mai ales la plasa ... gura din prag neclara... "Z3 vents" nu au aceeasi culare cu cea a masinii ... eleronu se prelungeste bine prin geamurile laterale si prin luneta dar se duce si nush unde are celalalt capat ... puteai sa cobori un piq masina aia ... |
ma faceti sa inrosesc :D
|
patriotu sa imi arati si mie o masina cu platforma si cu 4 usi scurta
|
misto golftuning......bravo
ps:cum ai facut sa lumineze farurile...faina treaba |
jentile zici ca sunt mici da io am vazut masini mai mari cu jenti mai mici ca alea ale mele
|
2 Attachment(s)
comentati --->
|
Quote:
|
Quote:
|
*L33L00 - cum nu mi`a iesit bine... explica unde nu am taiat .. bine unde nu am imbinat unde se vede prost....
*patriotu90 - fundalu eu l`am facut sa se vada asa.... sunt bagate niste efecte... cat despre jante... da se vede mult reflexie , angel eysurile nu lumineaza ata..... ce se vede e fala lunga :)) + angel eyes :)) |
1 Attachment(s)
de asta ce zici? nu e modificata deloc
|
2 Attachment(s)
1995.... BMW.... e34.... M5.... comentati!!! P.S. E masina de la concurs dar nu o pun direct acolo ca poate imi mai vin idei.... :idea: :idea: :idea: :rolleyes2 |
Quote:
|
e prea tare
mie imi place ,mai ales jentile din unghiul ala ,bravo,imi place |
2 Attachment(s)
uitati si bmw-ul meu ... nu am apucat sa il termin da cred ca il las asa ca ma oftig
|
2 Attachment(s)
nu mere editu uitati sentra mea ... bagati comentarii la orice greseala gasiti ... vreu sa o fac perfecta pe asta :D
|
2 Attachment(s)
masina pt battle cu LKS cum e? c mai trebuie aranjat?.....:);)
|
*L33L00 - BMW - stopurile arata cam ciudat si neclar ... pragul nu are nici o reflexie si nici un piq de umbra ... monitoarele din tetiere sunt puse strab ... iar monitorul ala in care se vede masina originala e taiat cam stramb ... - sentra - ai mai lucrat ceva la ea si arata mai bine dar mai trebuie lucrat la prag ... eleronu tot nush unde ajunge ... si in ultima parte (unde se vede prin parbriz si luneta) ai facut-o pe toata cu efect de carbon ... chiar si geamul ...
*frost_dani - intr-una din gurile mici de aer din spoilerul fata se vad niste tevi care duc la intercooler , in cealalta nu ... si mi se poare ciudata evacuarea laterala care e cam sus pusa ... |
4 L33L00
Stopurile sunt ciudate si se vad prost... Pragul e alta culoare si vede putin prost... unde ai tras bara dupa aripa spate se vede urat... bandoul de pe usa spate se vede la sfarsit in ceata... manerele se vad unde le-ai scos.... LCD-urile din tetiere se vad in ceata.... suportul LCDului de pe portbagaj are ceva alb prin jur... Acum comenteaza si tu la al meu :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning