![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
multa bafta Dani :) |
Merci sa fie :)
|
aha! :)
|
B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZBZ B 18 ZCJ B 18 ZBS B 18 ZCN B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF numerele de inmatriculare ale radarelor nedetectabile din constanta.. asa ca mare atentie!!! Dati mai departe!!!
|
Weebo, mai traiesti ma ?
Ms pt informatie ... dar, crezi ca mai apuca cineva sa vada nr de la masina ? Jmechere rau radarele ... :D |
n-ai cum sa le ratezi ... sunt mcv-uri inscriptionate si cu girofare. in viteza le poti confunda cu locala, dar ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai calmati va :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da in schimb crede in mos craciun
|
Quote:
|
Cum merge cu pregatirile pentru 4tuning la constanta? maine se da startul!
|
migu nu mai ajunge la drift, o sa ajunga vladutz pentru SPL
|
Da ... sper sa ajung pana la ora 9:30 !!! Am sa plec din Cta la 6 dimineata ca sa am timp sa ajung si la aeroport.
Ne vedem duminica ! :* :) |
Quote:
Sambata, 13 Martie - SPL Challenge (de la A la Z, inclusiv Trofeul Pasionatului) Duminica, 14 Martie - SQ League (de la A la Z, inclusiv Trofeul Pasionatului) :rolleyes2 |
Sambata, pardon ! Doar ce ma trezisem din somn si eram in alta lume :D
Deci, ne vedem sambata ! :* :) |
Alta viata.
Weebo e in drum spre Buc deja :)) e fan infocat. Ne vedem maine la pranz Vladut. |
Da, ne-am vazut azi la pranz !
Mai zic inca o data, cum am scris si in alt thread : Au fost niste nesimtiti in legatura cu Sound-ul ! Nu mai vreau sa mai aud de 4tuning days ! Felicitari DUB-ule pt ce ai facut :* |
nu a depins de mine ora la care am ajuns. Am intrat in bucuresti la 11.
ai dreptate cu organizarea la muzica. am inteles ca s-a tinut pana la urma. imi pare rau ca ai plecat ca daca mai stateai juma de ora prindeai. Felicitari FMS si Kid pt cupe ;) |
urat sau cu sound-ul **** mea...:D mersi vladutz da nu am facut nu mai eu ... doar ca m-am agitat mai mult decat trebuia :)
|
Felicitari si din partea mea,dane, era si mai bine daca aveai mai multe invitatii, sa-mi dai si mie:(
pacat ca nu ti-ai pus masina la punct ca sa participi la drift..., dar cum ai zis si tu, data viitoare Da pana la urma ce cauta horia la predeal? |
multumesc, e poate daca viitoare o sa particip :)
|
data viitoare, daca e in bucuresti, si vine si horia, poate ma luati si pe mine... sa va ajut(incurc) pe acolo
PS:poate iti aduci aminte de mine, am vorbit cu tine sambata de dimineata |
da mi-am dat seama ca tu esti, pai vorbesti cu horia pentru asta...
|
hai gata ca le facem off-topic
|
am vorbit si de data asta cu el, si vin eu frumos sambata de dimineata de la 10 sa fiu punctual, il sun frumos si el, sunt la predeal. Asta e problema ca a fost si nasol cu intrarea,de dimineata nu am putut sa intru si m-am dus doar pe la drift, si am mai stat in parcare pe acolo. Am intrat de abia sambata seara pe la 6 si era imbulzeala de abia m-am uitat la masini...
Asta e... |
Quote:
Da, stiu ca la ora 17:30 incepuse concursul de sunet, dar asta a fost ! Daca erau punctuali era alta situatie ! Imi pare rau ca nu am participat pt ca, faceam ceva in comparatie cu alte masini. |
Si mie imi pare rau pentru ca stiu ca te-ai agitat pentru participare si poate chiar faceai o surpriza macar cu o diploma daca nu cu o cupa :P
p.s. suna-l pe Marian zilele astea ca sa iti iei tricoul (le-am trimis la Constanta prin cineva azi dupa amiaza) sa-l pui in rama. |
Myg-ule ce ma faci inscrieri iar ? :)) megabit here :))
|
Asa faci myg-ule ? cum am plecat eu, ai inceput sa cauti "useri" :)
Vezi ca o sa incerc sa fac filiala FMS la Madrid ... sa vedem ce iese ! Numai bine si ne vedem peste 2 ani cand imi expira ITP-u` :D |
eu am intrat in vb cu un drifter de p-aici :lol
cat de curand o sa ma duc si pe la curse :lol: tipul nu avea mai mult de 18 ani si ce crezi, avea un skyline preparat pt drift :lol: |
Mmmm... frumos !!!
Ma luati si pe mine cu voi ? :D Eu am fost azi pe la niste baieti, la un garaj unde prepara masini ... sunt romani, ii stiu de vara trecuta ! Au incercat sa ma convinga sa fac Golful dar nu au reusit ... sunt incapatanat al draq ! :) |
Stiu ca esti incapatanat ca doar suntem din acelasi aluat :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning