![]() |
Re: Club ESPERO
bun venit dany..
deci cu cei care suntem din restul tarii cum facem cu stickerele?mie poti sa mil trimiti in format imagine la marimea originala..ca il scot eu la un atelier... |
Quote:
bine v-am gasit johnsonxxl pe tine si pe restul membrilor clubului si imi pare bine ca sunt cu voi in acest club ... Am inteles k e vorba despre niste stickere ca sunt 3 ron bucata si ca ar fi gata imi pare bine sa aud dak e asa si as vrea si eu vre-o 2 sau 3 cu cine pot sa iau legatura eu sunt din bucuresti daca acel cineva care le face imi poate da si mie un PM cu un nr de tel sau id ceva va rog .... |
1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu masina mea cum ar arata cu un sticker pe spate facut de mine in Paint...
|
johnny noi toti vrem,dar vad ca baiatul care a zis ca le face nu mai da niciun semn...
|
Quote:
Probabil ca are si el treaba ma cine stie ce il retine hai sa nu fim carcotasi a trecut decat 1 zi de cand nu a raspuns probabil in seara asta sau in cursul zilei de maine ne va raspunde si vom primi stickere, Rabdare .... |
Vine careva sambata la vitan ?
|
eu nu vin... :D
@ gogu: se rabateaza oglinzile la toate Espero, poate ale tale sunt defecte.... Eu va sfatuiesc sa nu mai disperati cu stikerele alea ca vin ele.... pana acum cateva zile nu era nimic, si acum ca a zis unu ca le face incepurati sa ziceti ca nu mai da semne... Rabdare tati, sau nu mai puteti merge cu masina daca nu aveti stikerul ala lipit pe ea??? |
Quote:
|
CE e sambata in vitan ??
Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning.... |
Quote:
sunt defecte si ale tale... la toate Espero se rabateaza oglinzile... |
Aprob. La toate Espero se rabateaza oglinzile... Cand am luat masina acum 2 ani nici la mine nu se rabata cea din dreapta. Era bulita. Daca desfaci oglinda ai sa constati ca e ceva defect pe la mecanismul de prindere/rabatare.
cu stickerul se poate face si asa cum spune johnsonxxl: se trimite la marime originala si se scoate separat.Ramane doar sa ne gasim acum pe net. Eu am o idee: Fac un topic cu id de mess, de pe club espero. Cine vrea sa isi lase id-ul acolo e binevenit. Putem face si conf daca e nev, mai ales daca cineva are probleme de rezolvat cu masina. Mie unul mi se pare o idee buna, nu stiu voua cum vi se pare. |
3 Attachment(s)
Am revenit cu poze.
Le pot face le 2 tipuri fiecare in 2 variante: 1. Pe alb lucios sau mat 2. Pe negru lucios sau mat Pentru moment am facut 4 negre 4 albe, pentru a intra in posesia lor va rog PM Sper sa scuzati calitatea pozelor sunt facute cu telefonul. |
Quote:
app scuzati-ma ca nu am mai intrat nu am mai avut timp .... cu scoala si serviciu.. e cam greu...eram dator cu un logo stiu.. dar nu am mai avut timp... dar asta pare destul de ok..... si s-a bagat deja in productie..:) yo 1 o sa mi'l fac singur...... |
e o idee buna inger...dar totusi trebuie sa vorbim si pe forum sa nu-l ''ucidem'' ;)
|
Quote:
e cumva posibil sa ai functia de PM dezacvtivata ? ca mie asa imi apare |
Quote:
|
Vreau si eu 2 bucati, 1 pe alb si 1 pe negru.
|
are cineva numarul de telefon al lui eugen cu stickerele? vreau sa dau si eu de el sa iau si eu 2 stickere de la el, daca are cineva numarul lui de telefon il rog sa-mi dea si mie un PM cu numarul lui ....
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ctruction.html |
Quote:
E de vanzare masina sau mi s-a parut ? |
Quote:
a fost un timp de vanzare, dar acum m-am razgandit vreau sa fac ceva cu ea, poate reusesc sa fac si io ceva din masina asta cum ati facut voi, adica TU, NDY, ANDUTU, si multi altii nu-i mai tin minte ca sa-i enumar acum... dar tu unde ai vazut masina de vanzare ? https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ctruction.html |
da, intamplator pe net...
|
Quote:
dar de ce ma-i intrebat ? sa nu-mi spui ca erai interesat sa o cumperi ... :rolleyes2 |
Quote:
Aaa...nu..am si eu una si e de ajuns ! Nu sunt chiar asa fan inrait Espero incat sa-mi fac parc auto ! Sau mai stii ? |
Quote:
Cred ca cel mai bine ar fi sa faceti o lista cu cei ce doresc stickere in care sa specifice culoarea pe care o doresc si tipul acestuia MAT sau LUCIOS. Comenzile le pot onora pt cei din Bucuresti de preferat in week-end ( daca arde se poate si in cursul saptamanii dar numai dupa dupa ora 18.00 ) , ca punct de intalnire B-dul Brancoveanu/ benzinaria PETROM ( nu cea de la Budimex )vis-a-vis de biserica mare.Pentru cei din tara exista serviciul de curierat ( lucrez numai cu fan curier )nu lucrez cu Posta Romana pt ca nu am timp sa trimit plicuri sau daca vrea cineva din Bucuresti sa le trimita prin Posta Romana........ . Daca sunt doritori va rog sa faceti lista pana maine la pranz ca sa le pot face. Multumesc |
eugen vreau si eu2buc pe negru mat daca se poate...eu nu prea stiu pe acolo zona nu crezi ca ne utem intalni pe undeva la unirii de exemplu?stiu ca asa vroia si Gogufifa poate stabilim o zi sa ne intalnim sa fim mai multi...mersi
|
pt cei din tara nu poti pune o imag la marimea originala?ca il scot eu la un atelier.. ;)
daca nu se poate..apelez la fan curier..pentru un sticker pe negru..;) |
Baieti, eu va sfatuiesc sa va luati pe alb pentru ca se vede mai bine... Daca va luati negru unde il puneti???
Eu deocamdata nu cumpar pentru ca vreau sa vad cum apare la voi (marime)... |
mike daca e format 8-10 pe 14-15 crezi ca acopera prea mult pe luneta?dar cred ca nici atat nu e...sa l punem in stanga sus sau dreapta jos asa...nu cred ca o sa arate prea naspa ca nu e cat latimea lunetei.
|
vreau sa imi pun folie...si stikerul fiind negru o da bine.. ;)
|
@ jon, pai se mai vede stikerul daca geamul e negru si stikerul tot negru???
@ bob, o sa il vedeti pe al meu si sa imi spuneti daca va place! Dupa parerea mea, la asta scrie prea mare "espero" si prea min "club" scrisul trebua sa fie la fel ca asa toata lumea stie ca masina e Espero. In fine o sa vedem diferenta dintre ele cand il iau eu pe asta... (cat de curand) @ eugen, pe masina vine lipit doar scrisul sau tot dreptunghiul ala??? Eu cred ca vine lipit tot dreptunghiul odata de a zis pe alb sau pe negru, pentru ca diferenta de culoare nu e la scris, ci la fundal.... E nashpa daca trebuie lipit tot dreptunghiul ala..... chiar foarte nashpa! Pe masina nu trebuie sa ramana decat "4tunung, silueta si espero" fara nici un fel de fundal (alb, negru, galben sau mai stiu eu ce culoare) |
2 Attachment(s)
Pai asta tot debitam si eu acum cateva posturi , mai sus! Fundalul trebuie sa fie transparent, ca sa dea bine pe sticla. Tre' sa se vada doar scrisul si silueta, nicidecum culoarea de pe fundal. Unii au luneta transparenta, fara folie, si ar arata naspa cu fundal negru (sau chiar alb). Pot da o sugestie cum arata stickerul meu cu daewooclub...Poza:
|
Exact asa trebuie sa fie... Gogu, Bob, Dany, m1nor, Robert, Draky si ceilalti, voua va place asa cum sunt cele scoase de Eugen?
|
Da, imi plac ambele model si eu zic ca marimea este OK.
|
sunt marfa ambele modele dar mai bn ar da pe alb
|
E ok atunci... Mi-ar fii placut si mie, dar sa fie doar scrisu, fara fundal. Ca nu vreau sa lipesc pe luneta un dreptunghi prin case sa nu se poata vedea...
|
da sunt ok.. yo chiar maine o sa imi pun pe masina..:) o sa o fac maine.. si o si pun,, :)
|
Quote:
PS: cel mai mult imi place ala pe negru dar o sa iau 2 din fiecare si daca nu-mi place pe negru il schimb si iau 4 sa am rezerva :D... |
Mike am intrebare pt. tine, din cate stiu esti mecanic sau cel putin te pricepi...
Cum se comporta masina daca cilindrul de ambreiaj este dus? Normal ar trebui sa nu se mai faca debreierea completa , nu? Am o problema care a aparut de curand si nu stiu de la ce este...La plecarea de pe loc vibreaza masina foarte rau, are un tremurat dar nu intotdeauna si cand schimb treptele 2-3-4-5, dau drumul la ambreiaj si cand o accelerez are un soc, zmuceste ...nu merge lin. Ambreiajul este schimbat cam acum 3000 de km si nu inteleg de unde toate probl. astea! Crezi ca s-ar putea rezuma de la cilindru ? |
Pai la simptomele astia ar fii placa de presiune? Tu ce ai schimbat, tot kitul?? In viteze intra usor? Are un soc asa cand vrei sa pleci de pe loc?
Cilindrul cand e dus nu mai debraiaza deloc... Dar mai poate sa fie ceva, care am intalnit-o la o masina... Mai e un levier, cel pe care il impinge cilindru, si asta se duce usor. Poate sa fie indoit si sa ramana placa apasata, sau sa nu se preseze complet.. La cineva am schimbat tot kitu' + cilindru si tot nu mergea... erau duse si placa si discu, dar la levier am uitat sa ma uit si a trebuit sa mai dau odata cutia jos :D |
Quote:
ROBERT, eu am exact aceeasi problema cum este la tine exact asa se manifesta si a mea numai ca la mine cateodata cand bag in marsalier si totusi ambreiajul este calcat la maxim la podea totusi caraie urat dar cateodata nu face mereu, si eu am crezut tot la fel ca e de la cilindrul de ambreiaj dar nu este am vorbit cu un mecanic care se pricepe foarte bine la orice tip de masina si mi-a spus ca placa sau rulmentul sunt duse... acum io nu stiu ce sa zic inca nu am desfacut nimic dar cred ca asta este pentru ca am facut aerisirea la cilindru am verificat cam tot pe la ambreiaj alta problema pare sa nu existe inafara de ce mi-a zis mecanicul ala, asa ca trebuie sa ma apuc sa desfac sa vad ce e acolo, daca reusesti tu inaintea mea ti-as fi recunoscator daca mi-ai da si mie un PM cu poze sau explicatii despre problema care este... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning