Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

claudiu29 01-09-09 10:16

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2598198)
Alte planuri.....deocamdata vreau sa schimb ambreiajul....sa vad cand reusesc sa fac comanda in Germany 8)

Da de ce trebuie sa faci comanda in Germania pt ambreiaj?
Bafta cu masina arata intr-un mare fel (FRUMOS)

GOGU_VL 01-09-09 14:19

Quote:

Originally Posted by claudiu29 (Post 2602035)
Da de ce trebuie sa faci comanda in Germania pt ambreiaj?
Bafta cu masina arata intr-un mare fel (FRUMOS)

Mersi Pake ;)
De ce Germania? Pentru ca fac comanda pe original, asa pot gasi si in RO la Sachs la 5milioane 8) dar e o diferenta totala la calitate

BMnWA 06-09-09 01:35

cat ajunge un ambreaj e36 318i ?

69WRX 06-09-09 16:13

sachs e in jur 400 de lei

GOGU_VL 06-09-09 18:59

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2614634)
cat ajunge un ambreaj e36 318i ?

Nu mai retin exact ce firma era acum 2ani cand am schimbat ambreiajul la motorul de 1.6 dar stiu sigur ca m-a dus 7mil lei vechi cu tot cu manopera.....
Iar daca cumva intrebi pe original Made in Germany cat costa....o sa ma uit maine in program la mecanic si-o sa-si spun.

trafy-vr6 10-09-09 07:28

nimic nene bjp ?:D

GOGU_VL 10-09-09 12:40

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2626816)
nimic nene bjp ?:D

Hm.....chitibusuri tati.....folie de protectie incolora pe proiectoare si faruri.....niste seibi la conductele de servo.....nimic special ;)
Niste gume imi trebuie 215/45/17

D o n n 10-09-09 13:20

domnu,as fi si eu interesat de folia aia pt faruri :D ce scoruri ? bafta in continuare !

GOGU_VL 10-09-09 23:45

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2627631)
domnu,as fi si eu interesat de folia aia pt faruri :D ce scoruri ? bafta in continuare !

Am sa intreb omul cat cere...ce dimensiune vrei ?

silviu87 11-09-09 03:30

Aruncand un ochi pe aici am vazut ca ai nunta,in primul rand FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!!!!!
Si in al doi-lea ma gandesc ca dupa nunta e "vai de saraca pisi",daca tu in toiul pregatirilor nu stai cuminte si tot faci ceva modificari dar cand vei intra in numaratoare inversa pentru bebe sa vezi atunci modificarii....!!!! BAFTA,CASA DE PIATRA SI MASINA DE COMPETITIE!!!!

GOGU_VL 12-09-09 19:46

Quote:

Originally Posted by silviu87 (Post 2629568)
Aruncand un ochi pe aici am vazut ca ai nunta,in primul rand FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!!!!!
Si in al doi-lea ma gandesc ca dupa nunta e "vai de saraca pisi",daca tu in toiul pregatirilor nu stai cuminte si tot faci ceva modificari dar cand vei intra in numaratoare inversa pentru bebe sa vezi atunci modificarii....!!!! BAFTA,CASA DE PIATRA SI MASINA DE COMPETITIE!!!!

Mersi mult de tot LFR-ule.
Sa speram ca o sa mai sufere modificari pe viitor ;)

MARI_NSL 12-09-09 22:59

parca zicei ca iti trebuie volan de m ? sau ti-ai luat :D

https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...ml#post2634105

SV25MBN 16-09-09 16:58

Salut prietene. Am stat si am citit in 2 zile toate cele 73 pagini ale threadului pisicului tau, ceea ce nu se intampla pt mine la multe masini. Masina a evoluat mult de la inceput pana in prezent si acum arata intr-o forma de zile mari, dupa mult timp, munca si bani consumati. Probabil singura chestie care ii lipseste acum este AC-ul, iar ca o parere personala ( sa nu mi-o iei in nume de rau ) eu as fi lasat-o cu pleoapele alea, fara bad-boy, ca sa arate ca un E36 (eventual M - ca tot ai atatea componente de M ) veritabil, si nu as fi folosit folia de imitatie de carbon. Dar asta e un amanunt micut, la fel de micut ca si codita de rechin care nu are ce cauta pe E36. In orice caz, felicitarile mele pt masina si munca depusa.. si sa stii ca vreau sa te rog ceva, dar asta pe prv.

GOGU_VL 16-09-09 17:09

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2645016)
Salut prietene. Am stat si am citit in 2 zile toate cele 73 pagini ale threadului pisicului tau, ceea ce nu se intampla pt mine la multe masini. Masina a evoluat mult de la inceput pana in prezent si acum arata intr-o forma de zile mari, dupa mult timp, munca si bani consumati. Probabil singura chestie care ii lipseste acum este AC-ul, iar ca o parere personala ( sa nu mi-o iei in nume de rau ) eu as fi lasat-o cu pleoapele alea, fara bad-boy, ca sa arate ca un E36 (eventual M - ca tot ai atatea componente de M ) veritabil, si nu as fi folosit folia de imitatie de carbon. Dar asta e un amanunt micut, la fel de micut ca si codita de rechin care nu are ce cauta pe E36. In orice caz, felicitarile mele pt masina si munca depusa.. si sa stii ca vreau sa te rog ceva, dar asta pe prv.

Ms mult prietene.
Despre clima.....posibil ca in 2sapt cel tarziu sa-mi vina si de montat.....nu cred ca mai conteaza cand.....posibil dupa nunta.....folia de carbon.....am dat 180ron pe ea, pentru ca-mi trebuia pusa pe bord(asa cum zici ca ai citit, stii despre ce era vorba, ce trebuia sa acopere), codita.....sincer mie-mi place :twisted: Astept PM de la tine ;)

GOGU_VL 25-09-09 22:11

2 Attachment(s)
Ce urata poa-sa fie cu jentile de tabla :lol:

bmw_motorsport 25-09-09 22:20

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2669306)
Ce urata poa-sa fie cu jentile de tabla :lol:

:lol::lol:...te pregatesti de iarna?:-P........casa de piatra boss....si tot ce iti doresti

KILLER_BMW 25-09-09 22:48

Tot respectu meu BJP-ule.Te urmaresc de ceva timp.....pe forum:) si m-am hotarat sa intru la voi ca fiind detinator de pisik si eu de 1 an.
Fratele meu tot pisik are si mai am 1 in curte,lovit fata pentru piese si...teste,descoperiri si ...comparatii:).
De multe ori am vrut sa dau raspunsuri la cei care aveau probleme si de care m-am lovit dar..mi-a fost lene sa ma loghez.
O sa fiu p-aici..poate util prietenilor:D

narcisvl 25-09-09 22:54

bjp`ule nu mai dai si tu nici un semn de viata?

GOGU_VL 25-09-09 23:25

Deocamdata nu ma pregatesc de iarna, e totusi prea devreme, dar luai de la garaj un ditamai surubul in roata dreapta fata, si era tarziu sa ma duc la vulcanizare sa-mi puna dop d-ala, si zisai ca daca fac pana......acolo raman, ca cu pragurile astea degeaba tin cricul in masina ca nu-l pot baga in prag s-o ridic, asa mai bine pusai jentile de iarna pe fata, pana maine pe elevator :lol:
Mersi mult de tot pentru urari ;)

Mersi si tie KILLER_BMW pentru tot.....ceva piese interesante pentru mine ai ? :twisted:

narcisvl sunt c-am ocupat cu nunta tati, si nu prea mai am timp de iesiri, cand la Craiova dupa invitatii, cand Pitesti dupa pantofi, Bucuresti dupa florile de pus in piept, inimioare, costum, marturii, iar Pitesti dupa lavaliera si vesta :shock: cand C de Arges pe la nashi cu plocoane, si uite asa sunt numai intr-o continua miscare si deplasare :x

Banii mei pentru kit-ul de ambreiaj sau dus dreaq, si cred ca in curand o sa se duca si aia de clima :cry:

narcisvl 25-09-09 23:43

ok atunci bafta si sa fiti fericiti! ;)

D o n n 26-09-09 01:38

lasa k masina mai asteapta..si clima...vine iarna....deschizi doar geamu :P Voi sa fiti fericiti si sa aveti casa de piatra...si multa sanatate !

trafy-vr6 26-09-09 07:54

Casa de piatra si copii de ciment si tot asa pasionati nene BJP :D:D:flower::bunch:

ag14liv 26-09-09 08:17

daca te intereseaza niste brate cu discuri ventilate,cu tot cu etrieri si placute,in stare perfecta,suna-ma la 0723359774 si iti doresc Casa de Piatra

ag14liv 26-09-09 08:19

am uitat piesele sunt de la un e36 328i din '96

BMnWA 26-09-09 09:17

casa de piatra si succes in viata alaturi de familie.

marius_bmw_gtm 26-09-09 09:37

Casa de piatra!!
Si toate cele bune;)!

GOGU_VL 26-09-09 18:13

Multumesc tuturor pentru urari si toate cele :twisted:
Mai ai calculatorul de 2.8 la masina ?
Putem vorbi de piesele care le-oi mai avea numai peste o luna, ca na.....ma-ntelegi ;) Dar vroiam sa stiu c-am ce-as mai putea pune pe ea :rolleyes2
Bafta !

Wilgax 26-09-09 21:11

imi place si cu jante de tabla.........parca e pregatita de scartz......nu de ala de pus pe perete........de scartzzzzzzzzzzzzzzz!!!!Casa de piatra frate si succes in tot ceea ce-ti propui!

GOGU_VL 26-09-09 23:59

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2671342)
imi place si cu jante de tabla.........parca e pregatita de scartz......nu de ala de pus pe perete........de scartzzzzzzzzzzzzzzz!!!!Casa de piatra frate si succes in tot ceea ce-ti propui!

Asta da intradevar, are un aer mai sportiv ca sa zic asa :twisted: pregatita de orice aventura.
Mersi mult de urari ;)

ag14liv 28-09-09 09:38

nu mai am calculatorul de 2.8,pt ca motorul l-am montat pe masina mea,un e30,in rest mai am unitatea de climatronic,cea digitala in stare perfecta plus alte piese sist de franare complet,etc

GOGU_VL 01-10-09 01:20

3 Attachment(s)
O mica revizie + suspensia spate lasata mai jos
Doamne cat de mult o pot iubi, n-are pic de gram de ulei pe dedesubt, pe la grup, sau cutie, ori baie, sau caseta directie :lol: e uscata....ma asteptam macar pe la caseta de directie sa dea, ca la cate iesiri de-a latul ia....si chiar acum am observat ca n-am pus niciun filmulet, sper ca dupa weekendul asta sa revin cu 2-3.....reusite sau nu :rolleyes2

trafy-vr6 01-10-09 07:35

nene mergem Aici peste 3 saptamani ?

Aaronnel^ 01-10-09 08:25

BJP-ule ti-am ca AXDesign te ajuta cu filmele daca vrei :))

GOGU_VL 01-10-09 16:28

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2682874)
nene mergem Aici peste 3 saptamani ?

Nu stiu ce sa zic......pe 17 am o nunta la un prieten politist (nu pot lipsi) si pe 18 e ziua mea + ca sunt in continuare in pregatiri de nunta ;)

Tin sa multumesc baietilor de la AxDesign....poate puneti si voi cateva cadre mai frumoase de azi :rolleyes2

Aaronnel^ 01-10-09 17:23

1 Attachment(s)
Una fortza asa :)
Vor urma si altele + surpriza video:)

SM 88 VOX 01-10-09 18:26

Foarte reusita poza si artistica in acelasi timp, felicitari si sa o stapanesti sanatos :-P.

BMnWA 01-10-09 18:31

tare forza :))

Cozmescu-Alin 01-10-09 20:15

Frumoasa masina,felicitari.Nu mai am ce comenta.O seara buna.

Aaronnel^ 01-10-09 20:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2684172)
Una fortza asa :)
Vor urma si altele + surpriza video:)

1NSANE

GOGU_VL 01-10-09 20:46

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2684712)
1NSANE

Daaaaaaa.....sa speram ca vine si filmuletul....asa cum va ziceam eu in unul din posturile de mai sus, se pare ca n-a mai venit ziua de sambata cand credeam ca reusesc un filmulet :twisted:.....ma scuzati ca nu m-am dat si pe asfalt curat, dar vreau sa fac nunta cu ambreiajul asta, dupa aceea il vreau pe cel nou :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning