![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
SARBATORI FERICITE INFERNO SI SA AUZIM NUMAI DE BINE
|
Paste fericit tuturor membriilor clubului, tuturor posesorilor de autoturism marca BMW,Honda 1.6 , 125 de cai, multa sanatate si sa ne auzim numai de bine....poate facem si un gratar luni sau week-end-ul viitor
Maxim RESPECT!!! Va pupa Daffy!!! |
luciane eu si rupu te-am intrebat ceva.... elegant ar fi sa rasp. daca consideri k suntem prea slabi si arzi benzina degeaba iti dau eu bani de benzina.
|
PAshte fericit tuturor membrilor Inferno kt si tuturor cei ce acceseaza forumul nostru!!
|
Quote:
|
buna asta. nu m-am gandit. macar la mine e ieftin. consum de TDI
|
FEFE si RUP nu credetzi k ar fi mai ok sa continuam aceste discutzii dupa pashte?makr akum sa incetam cu certurile si astea??Pashte fericit FEFE si RUP :* app bafta cu noul club "succesuri" va doresc :)
|
nu cred k sunt certuri.... chiar deloc.
|
poate unii asa le considera.....vorbe rautacioase poftim :D
|
Quote:
doar ca lucian se fofileaza atata tot sa ne zica ca nu vrea sa se dea cu noi si aia e multumim de urare Paste fericit ! continuam discutia dupa Paste |
FEFE kt itzi consuma passatu? :))
|
Da nu ma DAU da nu ma DAU cu orisicine da nu ma DAU nu ma DAU ca am MOTOR si imi sta bine :))Are detoate are putere si are spate si are un MOTOR cu noroc cu un cuplu rau de tot!
|
8%..............@400NM cuplu
|
asta la mers lejer in bucuresti????
ce cod motor ai? de cati kw? |
Quote:
va lamuresc pe toti odata pt totdeauna INFERNO MOTORSPORT nu va mai participa la curse ilegale!!! Ne vedem pe 2 mai.... va rog sa continuati convorbirea asta pe YM la telefon sau chiar la un suc |
AWX 96 de kw.
|
f tare :D consumul la mine e un 15 =))))
|
daffy... eu ma cunosc cu baietii astia cu mult dinaintea ta. daca nu ne intelegi glumele nu te mai baga. Paste Fericit tuturor si nu abuzati de saracu miel si de vin.
|
eu nu am cum sa beau :(( amiash shutu k o sa fiu plekt cu mashina :((
|
Quote:
nu are cum sa-ti ia atat de putin....mie-mi ia 9.5%-10% condus "smuls":lol: si am si injectoarele mai mici |
Quote:
|
3 Attachment(s)
AM terminat ceasurile de stalp cu ceasuri cu tot cu vopsit si am zis sa il arat aici la fete :D ceasurile sunt RAID HP NIGHT functionale toate suprtul stalputl este facut de Ghetto Tuning si montajul de mine personal
|
Quote:
|
Tin sa Multumesc baietilor care au fost aseara la intalinre ! stiu iei dc si le multumesc ca mi-au citit postul si au venit! va pooop
|
ce itzi mai palce sa colaborezi cu ghetto:D
|
frumoasa lucrare....bv.....bv
|
kre e mersul jakal?
|
ia mai lasati netu asta!!!!!!!! treceti la masa....la un spritz....ceva serios....stati k bosorogii aia pe net!!!! :))
PASTE FERICIT TUTUROR!!!! |
asa pitic fi rau :D:D:D , la fel si dvs.
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca sa inchidem odata discutzia despre tras. Chiar nu e cazu sa-mi datzi voi mie bani de benzina... mai bine ii punetzi deoparte si va mai faceti ceva pe la masini. In alta ordine de idei eu nu mai dau la ilegale decat atunci cand prezinta interes. nu mai risc aiurea in tramvai. Sper sa o intelegeti ca atare nu ca pe impresii sau mai stiu eu ce. Consider subiect inchieiat.(orice post pe subiectul asta va fi sters pe motiv de offtopic) Va salut si Paste Fericit la toata lumea
|
Ms ms ms ! o sa colaborez cu Ghetto mult timp zic eu :D
|
salut luciane , broh nush cum poti sa fi asa calm :) ... bafta in continuare si Paste Fericit
[=Lucian_GXZ;2248258]Hai ca sa inchidem odata discutzia despre tras. Chiar nu e cazu sa-mi datzi voi mie bani de benzina... mai bine ii punetzi deoparte si va mai faceti ceva pe la masini. In alta ordine de idei eu nu mai dau la ilegale decat atunci cand prezinta interes. nu mai risc aiurea in tramvai. Sper sa o intelegeti ca atare nu ca pe impresii sau mai stiu eu ce. Consider subiect inchieiat.(orice post pe subiectul asta va fi sters pe motiv de offtopic) Va salut si Paste Fericit la toata lumea[/QUOTE] |
Paste fericit baieti si toate cele bune!
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
1 Attachment(s)
Invierea Domnului Iisus sa aduca in suflet iubire si bucurie ! Nu uita ca destinul Sau a fost crucea , scopul Sau a fost dragostea , iar motivul Lui ai fost tu !
Katana Team Piatra Neamt va ureaza sarbatori fericite si Hristos a Inviat !!! Attachment 883539 |
Clubul ShadowCrew va ureaza un Paste Fericit
|
Paste fericit alaturi de cei dragi !
|
Paste fericit....si care se mai baga la jocul acesta ..http://cracing.org/inregistrare.php?ref=14880
|
Va Multumim! Paste Fericit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning