![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
pinK ! :twisted: aaaa??? asai ???
|
Quote:
O sa fie o culoare excentrica ... Nu mai fac planuri ...acum am nevoie de multa rabdare si bani pt. reconditionare. |
sa ai bafta si sa ajungi la ce iti doresti ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si o poza cu stopurile montate ... |
Arată foarte binee! :shock:
Nu-i pui o finală ovală ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:| wow.sunt taaaaare curios cati € te'au costat
|
de costat mult nu cred ca l`au costat ata de mult ca de pe forum de aici le`a luat :D si o sa il coste destul de mult ca sa le lateasca ... sa cumpere buze mai late dar tot se rezolva :twisted:
|
frumos frumos imi place ce vad vlx
|
F F F F tari stopurile, Asa am vrut sa imi fac si eu linia (stopuri,ornament) negru da nu am gasit stopuri modelu ala si le`am luat pe astea clare.... dar intradevar arata f tare pe negru
|
Quote:
|
Alex, nu te supara ca intreb (stii ca nu-s hater), dar de ce nu e exact la linie ornamentul ala negru cu stopurile? Asa e pozitionat el?
|
Quote:
|
Intotdeauna:) Macar la altii daca eu nu mai fac nimic la a mea. :)
|
Quote:
|
Doar un gand: link. Noapte buna. :)
|
Ai grija cu dusmanii nostri sa nu se ia de stopuri .
|
Nu e folie, nu e tratat chimic ...Nu cred ca au de ce ...
|
Quote:
|
Da o folie ti'as recomanda si eu . In 1 rand pentru soarele care e foarte enervant chiar daca ai AC ( te bronzezi mai mult pe mana stanga decat pe dreapta + ca din cate am vazut pe un topic facut de cei de la 4tuning soferii fara folie sunt mai predispusi la cancer din cauza razelor solare .chiar recomandau folie auto bineinteles autorizata ) si in al 2lea rand pentru estetic .
Ce mi'ar placea foarte mult sa vad la masina ta .. chiar s'ar merita dupa cati bani ai bagat in ea : folie de 70% fata-spate sau chiar mai deschisa putin .. 50% si piele alba la interior sau imitatie . cum vrei tu . dar ar completa tot |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Atunci pune-ti folie de 30% . se vede perfect tot ce e inauntru si esti in acelasi timp protejat de razele solare 8)
|
1 Attachment(s)
BBS RM , 6.5j , et 35 , 4x100 ....
Sa inceapa reconditonareaaa !!!! |
Ti'ai luat jante pe 15,model frumos intr'adevar dar masina ta o sa fie inalta din cauza barilor modificate.Daca vrei sa le pastrezi si sa fii low in acelasi timp , va fi greu sa umbli cu barile de acum
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca a vrut sa zica , ca jantele sunt prea mici pe 15 si daca o coboara ca sa dea bine la aripa o sa frece cu barile ....ca sa circule normal sa nu frece nu o sa o poata aseza calumea pe jante o sa ramana distanta intre guma si aripa.....cred ca asta a vrut sa zica :D
|
Ma grabeam si am scris repede fara prea multe detalii.
Da , la asta m'am referit . Barile fiind mari el si cu jantele pe 16 mai avea putin pana la strada,dar cu jantele pe 15 ? Ca sa nu atinga ar trebui sa puna cauciuc cu talon mare .Si nu cred ca i'ar placea. Luati exemplu pe MHN . 14" si bari stock si uite ce joasa e .Pune'i lui bara lui Valex de pe fata si nici nu mai pleaca de pe loc :lol: |
Quote:
Ma voi adapta , nu-mi fac planuri pana cand nu am jantele in configuratia finala...apoi vedem . Nu va fi weelgap :) si in nici un caz nu-l voi acoperi din balon "salam" . |
No lasa ca cineva va trebui sa dezapezeasca si strazile:D cu jantele pe 14 la garda de 2 degete nu cred ca ramane strada cu zapada dupa tine
|
Asta in varianta buna.eu zic ca nici nu o va putea misca din loc
|
Nu va mai stresati atat , iarna voi folosi bari stock ..am mai zis asta :)
|
Nu ne referim la iarna , ci la momentu cand le vei pune , in primavara .
|
E posibil nici sa nu pot sa trec peste "galme", eh, da se descurca vlx, e baiat mare 8)
|
Quote:
Deci se poate misca de pe loc:))) |
Vand RM-urile de pe masina, 4x100 ,pe 15'', 6,5j (inner barell de 6j + buza de 0.5) , et 33 , fara capace, cu 4 anvelope 195 50 15'' (2 bune 2 la sarme , dar stau umflate) foarte bune pt. inceput un proiect. pret 900 ron 0748866886 daca vrea cineva, sunt valabile cateva zile ...
FARA INTREBARI : de ce le dai , ce-ti iei , etc. Multumesc https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ml#post4688418 GAB - te rog uneste posturile ! |
Fii mai atent pe viitor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning