Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

BAMBAKE 23-03-08 12:45

re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.

ce masina are MAF? ce specie?

SEBASTIAN 25-03-08 07:34

Cred ca au fost sterse posturi cam multe.
Maf are un Porsche 996 turbo modificat de 9FF, poate cel mai reprezentativ pt ei ca si putere avand spre 1000cp.

kidu2006 25-03-08 08:04

Scuze de offtopic...Sebastian pt Toyota faci chipuri?daca "da",vorbim pe privat:???:

car_addict 10-04-08 02:18

Bafta la KOE ;)

SEBASTIAN 10-04-08 09:37

?????.......................

NOScox 11-04-08 20:57

vii la braila sa scoti la interval unele masini* !? sau ai clientii tai pe care vrei sa ii "servesti" doar pe ei!?

bafta

TURBOSS 11-06-08 11:47

ce mai face "motireta"? mai este in viata!?

SEBASTIAN 11-06-08 19:50

Asteapta turbina si cateva accesorii.

shadowro 11-06-08 20:36

pe cand o cursa ca am observat ca ai avea cu cine sa te dai.
sau te dai numai la sigur ?

SEBASTIAN 12-06-08 00:31

Nu stiu cu cine as putea sa ma dau?
Tocmai ca la sigur nu ma dau.

shadowro 12-06-08 07:28

e un thread mai jos in care e un post al unui filmulet cu un porsche naravas.

alexSHO 12-06-08 10:40

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1438141)
Asa ma gandeam si eu.
Cert este ca una din provocari este serioasa si am sa o tratez ca atare mai ales ca s-a si "calificat" pentru cursa.
Este vorba de Maf care in momentul in care stabilim concret are sa fie recepti, masina lui merge a mea da dar mai am mici chestii de ajustat si setat plus numere de inmatriculare.
Nu o sa dureze mult insa nu vor fi decat vorbe nu filme sau imagini pe net.

o mica intrebare.. Daca te dadeai cu cineva pe care erai sigur ca il faci tot doar vorbe erau sau vroiai si fillme?:)

pariez pe 9ff:P

SEBASTIAN 12-06-08 19:07

Nu inteleg!
Vad ca pariezi pe 9ff si sunt obisnuit sa nu plec din pozitia de favorit.
Pentru mine argumentele sunt faptele si nu vorbe.
Stiu ca o sa fie o cursa frumoasa daca Maf confirma , dar va promit ca voi fi mult in fata.
Prietenii stiu de ce!

Razvan-CT 12-06-08 23:13

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1586350)
pariez pe 9ff:P

de ce?? doar pentru ca l-ai vazut intr-un filmulet?

SEBASTIAN 12-06-08 23:26

Motive are suficiente.
Primul pentru ca-si doreste al doilea tehnic are un motor mai mare, o masina mai usoara si mai aerodinamica.
Totusi eu am reusit in ciuda acestor deziderate sa ma tin de cuvant, adica sa trec primul linia de sosire.
Incerc sa-mi evaluez foarte bine adeversarul si sa il tratez cu mult respect, cand e vorba de fapte.
Nu am sa refuz o cursa corecta echitabila si realizabila, daca consider ca nu am un adversar pe masura il rog sa nu se supere sa mai munceasca sa demonsreze ca e demn de reala atentie si ma va gasi la start.
Daca este unul extrem de puternic si stiu ca voi pierde am sa declar asta de la inceput si accept infrangerea de la masa verde.
In acest moment nu sunt valid dar in momentul care voi fi masina mea va fi gata de start..., e normal sa o tot abgradez si sa lucrez la ea, evoluam, lafel si tehnica.

Calimero2003 13-06-08 00:40

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1587394)
Nu inteleg!
Vad ca pariezi pe 9ff si sunt obisnuit sa nu plec din pozitia de favorit.
Pentru mine argumentele sunt faptele si nu vorbe.
Stiu ca o sa fie o cursa frumoasa daca Maf confirma , dar va promit ca voi fi mult in fata.
Prietenii stiu de ce!

Subaru mai exista?
E deja al 3-lea an cand sta pe tusa .....

SEBASTIAN 13-06-08 23:46

Sigur ca exista si nu a stat pe tusa a stat in garaj si a mers putin pt ca imi place sa circul mai mult cu altceva , iar dupa episodul cu ziarul am preferat sa fie cat mai discreta prezenta lui pe strazi.

ct77pia 14-06-08 10:33

da intradevar .........

SEBASTIAN 14-06-08 10:36

cu siguranta daca o sa pierd o sa auda toata lumea, pana atunci e liniste

vacaroz 20-06-08 12:38

linistea dinaintea furtunii :d sebastian sa pierzi face parte din joc, si ca lumea vb de u nu e neaparat un lucru rau.important e ca totul sa fie.. sportiv

SEBASTIAN 22-06-08 01:34

Absolut si am demonstrat asta cand alergam cu Cielo sau acum cand mai folosesc M-ul sau Foresterul.
Am sa incerc sa fiu profesionist, sportiv suna putin a amatorism desi nu are nimic rau.

bmwM8 12-09-08 00:24

daca nu sunt prea nesimtit/indiscret/curios..cand o sa aiba cursa intre tine si maff!?

SEBASTIAN 12-09-08 12:19

Nu esti deloc asa cum spui acolo.
Nu stiu dar cand o sa stiu am sa tin cat mai secret din motive demne de respectat.

76BPR 26-09-08 20:13

nu vreau s-ai iau apararea lui sebastian ,dar cand ia mers masina ,sa dat cu supra ,nu sa dat la fund.in schimb maftei sa dat la fund asa ca omu dupa ce o va face si binenteles va merge il vom vedea la start.in schimb maff.....vorbarie multa si atat

SEBASTIAN 27-09-08 09:30

In ce ma priveste asa este, dar in ce-l priveste pe Maff caruia nu vreau sa-i iau apararea mi-a spus ca o sa fie la start cand am masina gata oricand.
Pe mine nu m-a evitat si nu m-a refuzat, iar cand am mers la el desi nu era acolo a pus pe cineva sa se plimbe cu mine prin sediu sa-mi arate masinile, ce face nou sa-mi raspunda la intrebari , sa-mi arate porschele care era functional...
Stiu ca intre maff si Virgil a fost o discutie dupa o intalnire a lor in Germania, discuia a degenerat si Maff probabil ca a fost prea orolios.
Si eu am oameni pe care nu vreau sa-i vad...

76BPR 08-10-08 13:25

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1779099)
In ce ma priveste asa este, dar in ce-l priveste pe Maff caruia nu vreau sa-i iau apararea mi-a spus ca o sa fie la start cand am masina gata oricand.
Pe mine nu m-a evitat si nu m-a refuzat, iar cand am mers la el desi nu era acolo a pus pe cineva sa se plimbe cu mine prin sediu sa-mi arate masinile, ce face nou sa-mi raspunda la intrebari , sa-mi arate porschele care era functional...
Stiu ca intre maff si Virgil a fost o discutie dupa o intalnire a lor in Germania, discuia a degenerat si Maff probabil ca a fost prea orolios.
Si eu am oameni pe care nu vreau sa-i vad...

bine bine orgoliu zici tu.
dar nu era bine sa se dea ,sa demonstreze ca are cea mai rapida masina.
eu nu cred ca tu dupa ce faci masina, nu o sa te tragi cu ea chiar daca nu il suporti pe una sau pe altu.
te dai si gata.
eu zic ca pt maff a fost o scuza, pt ca ia fost frica sa nu si-o ia.
cand nu ai nimic de ascuns iesi si te dai nu mai faci pe suparatul si pe orgoliosul.

CZR 08-10-08 14:46

si cand iesi pe strazi si demonstrezi iesi prea mult in evidenta si se apeleaza la alte mijloace PROFESIONISTE pentru a te scoate din circuit
cel mai bine se vede la cursele LEGALE...cine are ceva de aratat...o face...
hai , ti se strica o data masina, de doua ori, dar intr-un an prinzi lejer 5 legale unde la 3 dintre ele rupi tot sau macar ai ceva de aratat
asa...veyroane de calendar or fi multe sau "motociclete"

ne vedem la tulcea

U_TUNING 09-10-08 18:42

Foarte tare CZR-ule,..........o adevarata provocare!!!

SEBASTIAN 11-10-08 23:50

Atunci cand cu adevarat o sa apara unul cel mai tare am sa ma dau cu el.
Singurul in acest moment, singurul cu care e batuta palma este Maf cu 9ff-ul lui.
Atunci cand veneam la legale si dominam eram ugat daca se poate sa nu mai particip pentru clasament, m-am conformat.
Ar fi pacat sa ne pierdem timpul sa prindem muste in insectar, asa de dragul de a colectiona.
Va rog sa ma scuzati, dar am si altceva mai important de facut.

Calimero2003 12-10-08 00:46

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1804420)
Atunci cand cu adevarat o sa apara unul cel mai tare am sa ma dau cu el.
Singurul in acest moment, singurul cu care e batuta palma este Maf cu 9ff-ul lui.
Atunci cand veneam la legale si dominam eram ugat daca se poate sa nu mai particip pentru clasament, m-am conformat.
Ar fi pacat sa ne pierdem timpul sa prindem muste in insectar, asa de dragul de a colectiona.
Va rog sa ma scuzati, dar am si altceva mai important de facut.

Pai si tu cu ce sa te dai?
Ai masina?
Eu zic ca mai bine o lasi asa.... esti deja istorie ..

SEBASTIAN 12-10-08 09:10

:lol: ok cum spuneti voi...
daca voi considerati istorie e problema voastra si oricum e onorant sa intri in istorie inainte de a exrima tot ceea ce poti, insa nu asta e scopul meu, pregatesc cateva surprize interesante pe mai multe laturi si atunci o sa intelegeti de ce atata abstinenta :shock:.
Va urez sa faceti si voi cate o masina sa va dati cu ea eventual daca puteti sa obtineti si performante remarcabile.:!:

76BPR 13-10-08 00:01

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1804487)
Pai si tu cu ce sa te dai?
Ai masina?
Eu zic ca mai bine o lasi asa.... esti deja istorie ..

tati vezi ca omu are m3 nou, are si subaru forester deci vezi ca nu e istorie ,mereu a avut o masina tare sa mearga si la piata daca pot sa spun asa.
a ca nu a scos STI-u la treaba ,e alta treaba ,pt ca a avut niste prob ,dar nu spune ca e istorie ca nu ai dreptate.

SEBASTIAN 13-10-08 20:30

Multumesc, dar nu asta conteaza si STI daca il vroiam asa cum era il aveam oricand, dar vreau si mai mult stiind ca pot.
Daca eu nu fac cine sa faca?

bobby_gsi2 13-10-08 20:54

Sebi vb cu marian si scoate si rc-ul la una mica.........ca tot scrie racing code pe ea. Tot istorie scrie si aia :)

SEBASTIAN 13-10-08 22:13

Acum ce sa facem... e normal sa fim criticati mereu si sa existe nemultumiti.
E clar ca orice faci la o masina troleibuzul are cuplu mai bun, instantaneu ca doar e electric, iar cine s-a obisnuit cu asta apreciaza sincer.
Fiecare cu ce stie si cu ce e obisnuit.
Niciodata nu am facut sau setat masini in functie de ce au facut altii, ar fi fost o bariera de neiertat. Eu si partenerul meu la RacingCode facem ceea ce stim ca e corect si bine, iar daca reusim sa ducem la final proiectul cu siguranta performantele vor fi incantatoare.

aviator 27-12-08 07:08

Stiu ca acum au venit toate piesele.
Natural ar fi ca pasul urmator sa fie montajul.

Nici la Impreza mea nu mai e mult de lucru mecanic e gata 99%, mai trebuiesc legate firele de comanda de la calculator .

aviator 27-12-08 15:03

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 222358)
daca sunteti atenti, se aude roata scartaind la plecare
se schimba pana intr-a cincea, in cateva secunde...
se vede cum creste viteza...
3 virgula ceva secunde suta
si n-am dat prea violent in ea..
adica e o incercare aleatoare, nu am facut mai multe incercari sa o iau pe cea mai buna

provocari? ceva? asteptam ceva masini ?

Ma tot uit la mesajul asta postat de Gratzian si la filmul atasat inca din deschiderea subiectului din 2004.
In continuare sunt fascinat si imi doresc ca masinuta mea cand o sa fie gata, sa se apropie de realizarea lui Sebastian de acum 5 ani.
Incredibil vorbim de 5 ani in care au existat incercari dea fi detronat insa fara succes.
In acel moment masina dezvolta o presiune de maxim 1,6, folosea anvelopele de serie si avea mult mai putine modificari.
Ulterior masina a functionat cu 2,6 presiune in admisie, dar nu va pot spune ce se intampmla de la 2,0 bari ... se dezlantuia fiara, iar plecarea cu LC si anvelope de curse fara rizuri era o dementa totala.
Era greu sa nu te uiti la strada pana masina atingea peste 8000 in treapta a sasea, maxim vazut fiind de 8500, deci mult foarte multe peste 300 daca nu 350km pe ora.
Din pacate din cauza unei defectiuni stupide la lagarul de ungere al turbinei nu am putut ajunge la King sa dam ora exacta ci doar sa privim si sa ne distram copios pe drum si acolo.
In acel moment Sebastian a spus ca este multumit de stadiul la care este masina si ca daca nu a mers pana, anul viitor vrea ceva mai MULT.

ono41 27-12-08 17:03

Nu presiunea mare face masina sa mearga cel mai tare, masina mea de coasta facea 2.5 presiune in turbo si aveam lagul foarte mare, am chemat un electronist din Ungaria ce se ocupa numai de Motec si mi-a setat turbo sa faca doar 1.9

Masina e mult mai violenta dar si controlabila acum pentru ca pleaca de jos si nu mai are acea pauza care m-a chinuit tot campionatul.

aviator 27-12-08 17:29

Acelasi lucru mi l-a spus si Sebastian, dar eu spun ce am simtit si faptul ca a modificat anumite ... sa poata ridica presiunea in admisie crescand fenomenal puterea.
Stiu istoria de setare a motorului tau si si Sebastian o stie, mai ales ca putea sa seteze si Racing Code.
La Braila ai facut spectacol si ai spalat rusinea MR.
Sebastian a spus ca nu stie ce sa zica de o comparatie intre masina ta si a lui in faza initiala cu 1,6 presiune crede ca era discutabil, poate tu in fata, poate el.
Toata lumea a fost incantata de masinauta ta la Braila, felicitari si sincer cred ca esti sub 10s pe 400 de metri.

baubau racing 27-12-08 17:31

Ai dreptate Daniel dar pt o masina de drag nu este f.important sa aiba un motor elastic si care sa raspunda bine pe o plaja de turatii mare. Aici ai nevoie de putere oricum nu mai are lag de fiecare data cind schimba sa zicem 8000rpm ii scade pina la 6000rpm deci oricum nu ar avea lag. Setarea e un pik diferita la o masina de vtm. Oricum in principiu ai dreptate nu inseamna ca ,daca mergi cu presiune mare motorul merge la maxim.

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning