Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT99WUW 07-10-06 23:24

Re: Constanta - Accidente

Acum 20 min la casa de cultura in fata 1 baiat si o fata traversau spre morgana....si i'a luat frontal o dacie pe capota :|:|:| .....el numai misca...ea gemea ........dacia era la 200 m in fata mea :|.....ce sa zic...nasol rau de tot

peter 07-10-06 23:36

nasol..:( :( pietoni au trecut pe rosu ?

Hellman 08-10-06 01:19

in seara aceasta la casa de cultura unu cu o dacie i'a luat pe doi pe capota , tipu in stare grava nu se stie daca mai traieste sau nuh si tipa in stare destul de critica ... oricum aia au fost vinovatzi ca au trecut prin loc nepermis

CT99WUW 08-10-06 10:31

Dupa cum a zis si Hellman....pietonii au trecut aiurea...erau aproape in dreptul troitei de la casa de cultura...nu erau pe trecere.

CT-07-APV 08-10-06 11:06

3 Attachment(s)
Sambata dimineata in Tomis 3 pe la bulevard parca ii zice la intersectia aia

GABBY_ 08-10-06 15:10

is obositi de la morgana care se imbata la telegraf cu bere la bidon si in club se lauda ca le fierbe wyskey-ul in vene .pacat totusi ca sunt tineri si fara cap ,parintii lor cred ca sufera mai mult decat ei ,ptr ca sunt mai constienti si mai realisti

Hellman 08-10-06 15:13

nu cred ca erau tineri din morgana deoarece accidentul a avut loc pe la 22.30 si nu erau imbracatzi de club

GABBY_ 08-10-06 16:11

:)))) ,man si ce ?in morgana astia mai au putin si intra si cu cizmele de pescuit in club :P .oricum ar fi e pacat ca sunt cu mintea in ..pluta

peter 08-10-06 18:15

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 579170)
in morgana astia mai au putin si intra si cu cizmele de pescuit in club

am cazut de pe scaun de ras..:lol::lol::lol::lol:

quick_5hifter 09-10-06 01:58

amuzant, nu???
ce sa ne mai f***m in c*r, beti sau nu, prin loc nepermis sau nu, sunt ambii nenorociti (pietonii), chiar daca unul a murit si celalalt traieste, chiar daca traiesc amandoi....nu poti dori nimanui asa ceva, daca au supravietuit sigur au ramas cu ceva "defect"
(si totusi eu nu pot sa pun piciorul pe asfalt fara sa ma uit in stanga si dreapta....ar fi putut face si ei la fel)
PS: dacia aia nu cred ca avea viteza tocmai legala, ca ar fi putut frana la timp indiferent de situatie (si daca impactul era mai usor, probabil gemeau ambii pietoni....pe propriile picioare)

d3vilish_lips 09-10-06 22:59

...mah vad k nu a scris nimeni...a mai fost aseara in jurul orei unu zona megalos un accident cu o berlina visinie care s`a proptit intr`un panou publicitar..la volan cik unu 15-16 ani beat a fugit de la locul accidentului ....in dreapta era un tip la luat salvarea....s`au cam inmultit rau accidentele in ultimul timp :-(

CT-07-APV 10-10-06 01:31

Pai cum sa nu se inmulteasca daca politia da permise fara sa se dea examen pe bune? Daca spaga e in floare sunt si accidentele in floare. Cred ca daca intrebi soferii de reguli sau ii pui acum sa dea iar examenul nu stiu daca trec un sfert dintre ei. Si mai sunt si multi care conduc fara permis...

X-Ray-Eyes 10-10-06 01:38

Pai daca politia isi face plimbarile de seara si de noapte cu Loganul , pe la cafele si pl mea in loc sa patruleze si sa faca filtre in jurul marilor cluburi din Constantza cum dracu sa nu conduca X sau Y cui de betzi , la 16 ani fara permis ?

quick_5hifter 10-10-06 05:11

nu, ca pe astia i-a prostit...vantul de toamna, ca nu putem sa mai zicem ca i-a batut soarele in cap...astia cu permis care fac asa ceva, intr-adevar, n-au nicio scuza...am fost si eu incepator, am mai apasat si eu pedala de acceleratie, am mai tras si eu frana de mana, dar ca sa intri intr-un stalp/copac/bordura/cladire in oras, trebuie sa fii cel putin oligofren/retardat sau sa ai o tendinta suicidala in general...

cat despre cei care nu au permis si ii mananca sa se urce la "covrig", ar trebui sa realizeze ca numai daca-i opreste politia fara sa loveasca nimic, s-au "realizat" pentru cativa ani buni, chiar daca le da pedeapsa cu suspendare (cazier & interdictia de a mai conduce), nu mai zic daca se mai urca si bauti sau mai fac si vreo tampenie din asta...(bine, lasam la o parte cazurile cu "mushamale")
pe de alta parte, o marja din vina revine si parintilor, orice s-ar spune...sau ma rog, poate unii au fost educati intr-o alta maniera decat ei :rolleyes2

needBrain 10-10-06 17:10

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips (Post 580947)
...mah vad k nu a scris nimeni...a mai fost aseara in jurul orei unu zona megalos un accident cu o berlina visinie care s`a proptit intr`un panou publicitar..la volan cik unu 15-16 ani beat a fugit de la locul accidentului ....in dreapta era un tip la luat salvarea....s`au cam inmultit rau accidentele in ultimul timp :-(

da ce a raschetat ala boschetii :))))ce cretin....

k4r4 11-10-06 09:24

cel mai tare accident p care l-am vazut cu okii mei....intre casa d cultura shi piatza d l;a gorbaciov...inainte de semaforu d la cimitir...a dat unu cu un chevrolet sa intoarca direct d p prima banda....shi a venit unu cu un golf 4 cu viteza...shi i-a dat sa nu mai intoarca:)))

CT-07-APV 11-10-06 12:54

3 Attachment(s)
Ieri pana in pranza la intersectia dintre Str. Izvor si Frunzelor... Cred ca neacordare de prioritate.
PS spre bucuria unora (cred eu in urma celor intamplate in port) va anunt ca pe dacia aia in spate pe luneta scria ceva: PRESA

quick_5hifter 11-10-06 17:10

:lol: :lol: :lol:
ce rau esti! poate e vorba doar de vreun paznic de la vreun "trust" de presa, sau vreun shoricel constiincios care nu scrie prostii despre Tokio Drift....pardon, Tomis Drift si despre femeile si miile de parai care se arunca in port :rolleyes2

Psycho 14-10-06 15:54

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 582260)
cel mai tare accident p care l-am vazut cu okii mei....intre casa d cultura shi piatza d l;a gorbaciov...inainte de semaforu d la cimitir...a dat unu cu un chevrolet sa intoarca direct d p prima banda....shi a venit unu cu un golf 4 cu viteza...shi i-a dat sa nu mai intoarca:)))

si acum o saptamana unu cu un kalos a biruit un motociclist acolo http://www.smilchat.net/smileys/diversgros/gr5.gif

CT-84-DiN 20-10-06 15:21

Locatia: in fata restaurantului Colonadelor :drunk: orele 13.oo
Cauza: neacordare de prioritate :D
Victime: Cielo (Mihai Viteazu) si VW Golf III (Traian) :tenisclap

AdiNX 20-10-06 18:14

asta a fost azi? ca a mai fost un accident la colonade saptamana asta :|
eu am avut ore de la 12 si nu am prins faza...

Most_Wanted 26-10-06 21:41

aseara accident pe pod la agigea ...u cielo sa rasturnat ...sa facut praf .....tre sa dea si pe la stiri ........soferu a fost atacat de client ..si au pierdut controlu masini ...si a intrat intr-un parapet ...dar nu doar sa o harjie ....a intrat de la inceputul parapetului de la smuls din asfalt ....si soferu nu avea frate nimik ....intreg ...doar agresorul era bulit ..

GABBY_ 26-10-06 22:01

meseria p**** .viata oricand poate fi pusa in pericol de toti obositii ,dar te uiti macar cum arata omul inainte sa stea cu tine in masina .oricum isi i-a mult ala ptr talharie si distrugerea masinii

Most_Wanted 26-10-06 22:05

da frate ...dai de tot felul de oameni .....nici nu stii ce ditamai criminalu iei cu tine ....

p3rv3r5ul 28-10-06 10:01

stie cineva ce s`a intamplat cu audi ala pe la lazu? sigur nu au scapat intregi pasagerii daca nu ma insel era un RS 4 cu plafonul la 30m de masina..baietii de la descarcerare isi fac treaba...

CT-87-ADY 28-10-06 15:20

nu cred k era RS4...
ce culoare era?
cand s-a intamplat?
are cineva vreo poza?

Psycho 28-10-06 17:05

shtiu de un singur rs4 .. ala albastru .. si l-am vazut recent

GABBY_ 28-10-06 17:34

este unul alb prin oras ,sper sa nu fie doar kit-ul de rs 4 ,oricum masinuta arata klumea

CT-87-ADY 28-10-06 17:39

eu zic k iti dai foarte usor seama intre un RS4 adevarat si un kit s-line....

X-Ray-Eyes 29-10-06 17:16

Daca sti ce inseamna asta ... ca sunt unii care se iau doar dupa scrisuri ...
:)

CT-87-ADY 29-10-06 17:25

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 603333)
Daca sti ce inseamna asta ... ca sunt unii care se iau doar dupa scrisuri ...
:)

asta cam asa e :lol: :)

Most_Wanted 31-10-06 20:20

aciedent super naspa la agigea .....dupa pod ...4 masini ....dintrecare si un camion ....mai mult nu stiu ....da stiu ca e de cacat rau

GRIGO 01-11-06 07:21

stiu eu mai mult
mai exact o dacie a intrat sub un camion sa facut varza ... si mai in fatza era un logan cu un breg aia chiar nu mi-am dat seama cum s-au bulit

CT-84-DiN 02-11-06 22:54

Locatia: Soveja (intre Galeriile Soveja si Galeriile Eden) orele 18.oo
Cauza: ??? :rolleyes2
Victime: Dacie 1310, Bicicleta(sub Dacie) :cry: si cateva pocnituri ale celor care cascau gura la accident :!:

GRIGO 03-11-06 07:31

interesant ce spui u acolo dar poze ceva nimic ca m-ai facut curios

GABBY_ 04-11-06 10:22

aseara intre dacia si bulevard ,pe lapusneanu ursuletul TRF si-a dat obstescul sfarsit intr-un accident care ne va lasa doar cu o amintire despre masina aia.la cum arata sigur e vb de viteza .

CT-84-DiN 05-11-06 00:22

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 609165)
interesant ce spui u acolo dar poze ceva nimic ca m-ai facut curios

Nu am apucat sa fac. Oricum era intuneric si ieseau nashpa.

Locatia: DN2 (sau cat e) (intre Constanta si Valu Traian) orele 11.3o
Cauza: Impact frontal
Victime: Dacia Logan (taxi) si o Skoda Fabia. (aman2 erau praf)

Psycho 18-11-06 16:02

5 Attachment(s)
una bucata accident azi ;) acum 1 ora juma

CT-87-ADY 18-11-06 16:54

Ouch!
cum au reusit?

quick_5hifter 18-11-06 18:31

1 Attachment(s)
holly f*ck...cred ca i-a cam durut
sa speram ca numai la buzunare...:rolleyes2
am facut si eu ieri o poza:

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning