![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
1 Attachment(s)
:lol::lol:
|
tare :))
raz, tu stai pe campia libertatii ? |
Quote:
|
Las ca am alergat-o alaltaieri, (dar i-a placut) am fost sa o iau pe prietena mea de la aeroport, si eram in intarziere (luat flori, spalat masina)...
Si pe barbu vacarescu am arso bine de tot, lini de tramvai, slalom printre masini. Ce sa vezi... in spatele meu, un E46 de SPP, dinala 330, cu girofare, chestii... Omu si el se grabea, girofare sirene... Acum nu stiu cati or sa ma credeti, nici eu n-am crezut-o la inceput... tipu era praf, la volan... el cu 330 eu cu amarat de 320, nu s-a putut tine dupa mine, orice facea, tot mai bagam eu o fenta, o ceva.. si ma indepartam de el. (mentionez pe sens opus era blocaj, deci nici gand de mers pe contrasens) Anyway ajungem noi pe podu barbu vacarescu unde pe sensu meu de drum, se formase blocaj, si eu, vazand asta m-am cumintit. Si ill vad pe el... 'mandru' ma depaseste pe contrasens. Again, eram in intarziere de vreo 15-20 de min. Ajung la intersectia baneasa, dreapta pe DN1, si cox... numa 6500 a vazut masina... 160-170, numa d-astea... flashuri, slalom etc etc Si ce sa vezi, la un moment dat, un Passat negru 2.0TDi B-30-SEN, si el cu slalom, se grabea senatoru probabil, tot la aeroport. Si pentru ca am vrut sa-mi demonstrez eu ca acesti 'mari' soferi, sunt praf... nu m-am lasat... si dai... Pana la un moment dat cand tipu, face greseala in calcul... si de pe banda doi, intra pe banda 3, (eu de pe doi am ales banda 1) el pe 3 a prins o furgoneta in fata... eu liber... si m-am dus... Ca idee ma grabeam asa tare incat (spre rusinea mea) am dat la o parte si un e92 335i care saracu mergea regulamentar... :P Evident cand am ajuns la aeroport, n-a durat 1 minut, si o vad pe prietena mea iesind din zona libera.... Si acum cu mana pe inima pot spune... ca situatii de genul asta, momente ca astea, care te fac sa alegi BMW peste altceva. Cu toate ca masina are DOAR 150 de cai, care si aia sunt lesinati... masina era acolo, facea exact ce ii spuneam eu, avea resursele necesare, daca o tineai in banda de ture. Anyway si asta a fost mica mea povestioara, metoda mea de a indeparta panzele de paianjen din cilindri :D |
Quote:
|
Abea cand ai zis Anyway la sfarsit am vazut ca vorbesti despre tine..la inceput am crezut ca vorbesti din Transporter :)
ps: aia 150 cai sunt sufiecienti in bucuresti...deja daca aveai 192 cand dadeai a doua in aglomeratie,trebuia sa ai grija sa nu se duca usor in stanga sau dreapta de cur:D |
hahha :))) tare chiar ca dak filmai :)))) erai transporter reloaded :))
|
foarte tare faza....
|
Păi RRM aici e vorba de îndemânare ,se pare că o ai şi stăpâneşti foarte bine maşina,şi vorba aia nu e dacie BMW'ul să te lase în drum,ai grijă de buburuză shadow line vine bine, mai şti că ţi-am zis eu asta inainte şi ai zis că va fi prea neagră ,deci tot la ideea mea ai ajuns;) e unu dintre cel mai clean e46 de pe forum şi făcut cu bun bun bun gust şi piese de calitate cu toate că nu postez mereu la orice modificare urmăresc orice mişcare de'a ta cu maşina şi apreciez omul ce îşi i-a produse de calitate pentru bijuteria lui ,felicitări Răzvane !Bucuria bmw'ului tău este de nepreţuit,pentru toate celelalte există master card:lol: :!:
|
Quote:
|
Quote:
Le vorbesti altora cu "copile".Tu esti batran rau saracu ... Vedeti-va ma de lungul nasului. Aici nu e topic despre dacii,si nici dacia vs bmw, si nici cat de buna e dacia. Nu ti s-a adresat tie,deci nu trebuia sa te simti tu rpd,ca ai dacie,si tu consideri ca e masina buna,si pe deasupra se tine si dupa un bmw de 150 de cai. Daca era cineva care sa se ofenseze, ar fi fost razvan, ca si el a avut dacie.Dar nu e cazul oricum. Imi rezerv dreptul de a sterge toate posturile tip messenger sau offtopic, asa ca fiti un pic mai atenti, scrieti doar daca aveti ceva de spus. |
Quote:
P.S. Razvane, frumoasa cursa ai tras...sa numai faci asta niciodata, sa pui in pericol tabla masinii, ca nu sti ce tampit iti facea o "farsa" ;) |
razvane la tine orice intamplare are un farmec aparte cred ca din faptul ca stii sa povestesti.din spusele tale eram in nfs :D si nu aveai 150 ci vreo 300 .si eu am o pisica de 150 de cai si o tin la ea ca la ochi din cap si mai am cateodata treaba si bag piciorul in ea si ma bucur ca un copil sincer.nu as da bmw pt altceva niciodata sincer.p.s ai o masina frumoasa facuta cu gust.bafta in continuare si sa ai grija de ea si la mai multe aventuri de genu:D
|
un peu de cox:))) tare tare.da baietii de la securitate o ard cu 330 cat se poate de gol,dar din pacate nu prea stiu care e treaba cu el.:))ft bine ai facut!:D
|
Quote:
@Dr_pricop: Multumesc mult pt urari. Eu am momente dinastea doar cand am o problema, si chiar ma grabesc cu adevarat.... motive precum "mi se raceste pizza" sau "inchide la nush ce magazin" sunt niste motive puerile din punctul meu de vedere, si ca atare nu necesita asemenea riscuri... Daca ati merge cu mine(skilzu stie) intr-o zi normala.. fara nici o graba, merg mai incet si mai prudent ca un bosorg la varsta a 3a... Intradevar si eu am avut o dacie, 1410 break... din 2001, motor cu injectie... era masina cu care iti faceai treaba, daca pica ceva, costa putin sa o repari. Intradevar eu unu cu Break-ul nu as fi facut ceea ce am facut cu E46le... 1. Nu ajuta motorul, si 2. Masina nu ofera atata siguranta(cat am eu nevoie) pentru a face nebuniile astea... nu pot sa spune insa ca Dacia aceea era o masina proasta... nu, ba din contra este fix masina de care este nevoie pt aceasta tara... |
nu,gol as in chel.si ne intretinut :))
|
ai perfecta dreptate
|
multi nu-si dau seama de siguranta care ti-o ofera bmw-ul in plus fata de celelalte masini, atunci cand il cunosti destul de bine. exact ca si tine razvane cu golfu imi era frica sa merg noaptea cu el dapoi curse prin oras... (desi nu pot sa zic ca nu s-a intamplat chiar niciodata :rolleyes2:oops: si nici u nu poti, mai ti tu minte cand ne-ai dus atunci umpic cu daciuta asa pe mine si pe scoop, ca se grabea la gara? tremurai (si noi) de adrenalina :)) si mergeam cu 70 :D). De cand am ajuns sa-mi cunosc si stapanesc e36-ele nu este drum sau situatie de care sa ma feresc, siguranta care o am pana in momentul asta e de neegalat, ca de, poate mai incolo intr-un r33 se schimba lucrurile :P (acum vb de siguranta, relatie sofer-masina, nu inconstienta la volan generata de prea multi hormoni bmw)
A iesit bestial shadowline-ul, sincer felicitari inca odata! Insfarsit o sa te vad si pe tine in Cluj for a change! Te-astept! :D |
Mda, n-am ajuns la cluj... servici probleme alea alea... pacat imi pare maxim rau ca nu m-am intalnit cu sora mea Caius.... :( poate data viitoare.
In alta ordine de ideii acum 2 seri plictisit maxim, si fara vreun scop anume.... m-am apucat eu frumos sa polishez portbagajul, care era zgariat de cand mi s-a furat eleronul mtech. Si pentru ca pachetul sa fie complet... am dat si cu ceara pe masina. Pot spune ca rezultatul este mult peste asteptarile mele. Nu pun poze pentru ca nu iti poti da seama prin poze.. dar live... e cu totu si cu totu altceva. Inca sunt in cautare de 2 anvelope in stare buna, SH, sau noi... dar eftine... 215/40r18, stie cineva ceva? |
poti incerca la baietii de la filaret!o sa trec eu azi pe acolo daca au te anunt!
|
azi la 12:30-13:00 era prin baneasa la cocosatul???
frumos a iesit la exterior.... |
Dap era :) eram la munca :D
|
Un mic update,
Am reusit intr-un final sa rezolv problema pe spate, cu atinsu in airpi, am fost la o cunstinta, care a incalzit putin aripile, le-a dat 2-3 ciocane in zonele unde bobi a zis ca nu poate sa bage rola... si gata!!! Nu mai ating rotile. In sfarsit pot sa ma bucur de rotile pe spate... Inca sunt in cautare de 2 gume 215/40r18... chiar nu stie nimeni unde as putea gasi? |
vezi ca ii in Arad cauciucuri xxl....el sigur are;).....ma gnadesc ca cauti unde aproape de tine dar poate te ajuta si asta cu ceva
marimiile astea cu talon mic nu prea gasesti second,si care is au ceva bube(ori is mancate pe margini,ori galme sau eu stiu)iar noi is preturiile cum is iti zic ca si eu acum 2-3sapt cautam ceva asemenator 235-40 sau 225 si greu greu am gasit.... bafta |
Deja l-am stresat pe noname, cred ca il sun zilnic, sa-l intreb daca a adus... si nimic
|
Quote:
oricum ii greu stiu... bafta la cautari |
pai ce ai rezolvat cu ala ce ti-am dat nr ?!?
si apropo.. pune mana si cumpara uniforma la fetita ca incepe scoala.. si nu mai poate sa mearga asa fara m-tech2 pe fatza... hai.. te rog eu frumos.. :D |
Pai am vbit cu el in seara aia, stii avea alea 4 bucati... dar cand l-am sunat 4-5-6 zile mai tarziu n-a raspuns...
Si n-a mai raspuns la telefon de atunci... asa ca.... suntem inapoi la 0. |
9 Attachment(s)
Revin cu noutati, si cateva poze...
Weekendul acesta am fost cu prietena si gasca la tara la mine. Duminica ne-am decis sa dam o fuga pana la vulcanii noroiosi. Drumu pana acolo super.... ne-am distrat, am fugarit rablele, am intrat cu masina intr-o zona unde nu credeam ca voi intra vreodata.... drumu principal catre vulcani era in lucru, si au creea o ocolire, printre niste case, pe un drum de nisip, pe sub un pod... drum foarte bun daca aveai SUV. dar n-a fost panica.... Inca sunt in cautare de 2 gume 215/40r18... Si iata pozele, enjoy. PS. am facut si filmulete pe drum, cand primesc filmarile le montez si urc aici. |
superbe masini.dar...cea verde m-a orbit.:P
|
Frumoase pozele dar mai ales masinile...asteptam si filmuletele sa vedem pe unde ai intrat cu "suvu" :P
|
rrm-ule tu cumva ai tara pe langa buzau banuiesc ,ai avut mare curaj de te-ai dus cu masina ta pe acolo sincer.p.s eu sun din buzau :D
|
sincer nici eu nu ma asteptam.a intrat x 3-ul(bgd),am intrat eu...dar u....
|
Quote:
|
@dr. pricop: Da la sarata monteoru...
@Bogdan: cam pe cand imi dai si mie filmuletele de pe camera? Dar ma mir ca n-am ramas suspendat acolo... in principiu drumu a fost bun mai putin portiunea de 70 de metri de drum ocolitor, (drum medieval) |
if u want 2 rich the sky u have to cross the dyke :P
|
Salutare tuturor ! Razvane 3 zile am stat sa citesc toate paginile din cauza programului de la munca dar nu am sarit nici o pagina, superba masina nu am ce altceva sa zic, am invatat multe de pe thread-ul tau , eu urmaresc de mult timp acest forum si luna viitoare sau in decembrie ... as vrea sa imi iau si eu un e46 am gandul asta de foarte mult timp. Daca esti dispus sa imi dai un pm cu ym ul tau as vrea sa te intreb cate ceva inainte de marele eveniment. Inca odata suberba masina aveti grija unu de altul si multa bafta.
|
Multumesc mult pt aprecieri.
Eii, si pentru ca a venit iarna, la masina n-am mai pus nimic nou, totul incepe sa se transforme intr-o mare plictiseala.... in curand facem masina urata, cu jantele de iarna.... M-am gandit sa fac ceva frumos. Asadar am conceput un blog, despre e46. Bine lipsit de imaginatie l-am numit e46club. In fine, acest blog, este pentru posesori pasionati, etc etc unde eu scriu cam tot ce stiu despre e46... si credeti-ma ca o sa ma documentez inainte sa scriu ceva... ca sa nu spun prostii. Puteti sa-l vizitati, des: E46 Blog |
Wow, a trecut ceva vreme de cand n-am mai postat aici... aproape ca am cazut de pe planeta.... :)
Am multe de povestit. Multe intamplari negative ca sa zic asa... Sa incep cu inceputul. Prin octombrie cand a venit frigul acela canceros, eu inca rula cu jantele + anvelopele de vara. Eu pe spate aveam anvelopele aproape duse... si de vara. Si uite asa eram eu pe la uniriea, pe langa fantani... ma grabeam... veneam dinspre casa poporului inspre piata alba iulia, si la "sicana" de langa fantaniile arteziene... i-am dat cox, si m-am bagat de pe banda 3 pe banda 1, pintre masini, si apoi in virajul de stanga din sicana... nu ma asteptam sa fuga, (ma asteptam sa o ia putin de cur) ei bine... datorita frigului, si anvelopelor duse... aderenta minima... m-am rasucit cu masina... si am urcat-o pe bordura, cu fundu... (aici pot spune ca jantele chiar sunt super) dreapta spate cea care s-a urcat pe bordura, n-a patit nimic... este in continuare in stare de noua... Am verificat-o nu e indoita, nu are nici o problema. Fix a doua zi mi-am pus anvelopele de iarna. Si acum masina arata caraghios, cu aripile umflate pe spate, cu jante 7j cu et47, parca ar avea roti de bicicleta. Asta n-a fost tot... La o sapt doua mai tarziu, eram la prietena mea in cartier, si ma trezesc dimineata, nu de la soneria ceasului desteptator, ci de la vocea speriata a prietenei mele... " Razvan ti-a spart cineva masina!!!" Ma duc eu asa in izmene afara, si ce sa vad.. geamu dreapta fata era spart... (so much pentru folia anti efractie :P ) la prima, a doua, si a treia vedere, nu era nimic atins in masina, clar cel care a facut-o n-a facut-o sa fure ceva din masina, ci doar sa creeze dauna. Fix in aceasi zi, am pus alt geam, 280ron cu tot cu montaj. La cateva sapt mai tarziu, ma duc sa spal masina... ca se facuse mai frumos afara.. si cand colo ce sa vad... aripa fata dreapta, are ditamai infundatura... Am analizat toate unghiurile posibile, si e clar ca cineva a dat cu spatele (cu coltul masinii lui/ei) in aripa mea... Acum sa vad cum o combin la casco poate ami rezolv si altele. Deci cam astea sunt povestirile mele, de pana acum... |
cat platesti pe luna la casco ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning