![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
1 Attachment(s)
pt baiatu cu pisica plina de chit
|
Kalu/SYD/Bora Bora/WST: voua va place mancarea de la McDonald's ? :lol:
|
teo asteptam vesti despre masinuta
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoase masini ati avut la romexpo. pacat ca jurizarea nu a fost corecta.o sa revin cu poze
|
Multumim. Daca M5`u lu Gollum nu a luat nimik, asta spune tot.
|
da, asa e. urat din partea organizatorilor...puteau sa dea o cupa pt cel mai indraznet proiect, sau altceva......urat..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:hug: |
40 Attachment(s)
:D:D:D:D multe momente inedite alex: midnight midnight
|
deci sa va zic sincer am inebunit nu mai pot abia astept sa intru si eu cu masina la expo am inebunit Kalu si Dani stiu mai bine ca m-au vazut live. a fost foarte misto dar cam obositor pentru picioare multi dintre noi care am fost la 4tuningdays stiu mai bine.
|
kalule daca dai de pozele cu bora de l-au facut aia in seara aia sa ma anunti.pls pls
|
in sf vad si eu o gagica mai buna pe wstu...frate cum ai putut lasa toate uratele sa stea pe bestie ?:(
:D :D :D |
2 Attachment(s)
si cateva poze cu WST :lol:
|
Felicitari baieti pentru prestatie.
Ne pare rau ca nu am fost si noi acolo sambata cum am spus dar anunturile privind vremea ne-au dat peste cap si nu am mai avut cum sa venim. La urmatorul show nu lipsim. Multumim pentru stickere. De mare efect. Din ce am vazut in poze, nu a fost un salon foarte reusit. Cam inghesuit,prost organizat si masini care n-aveau ce cauta acolo. Felicitari lui Laur pentru mini-WST. A aparut si la stiri, a fost in centrul atentiei. Sa inteleg ca mini-XPI n-a fost gata? Bora Bora: s-a facut frumos afara. Facem treaba? Kalu: continuarea la ce am inceput cu WST si LEX cand o facem? SYD: Cand sunt gata pozele? Sa dai un buzz pe mess sa-ti arat ceva. |
Quote:
|
24 Attachment(s)
poze de la romexpo
|
Quote:
|
Quote:
|
aronnel nu prea cred ca ne lasa vremea ca a inceput iarasi sa ninga
facem intr-o sambata sau duminica cand este soare. |
Quote:
tu esti bun de munca ma...vad ca duci multe,daca-mi deschid iar vreo afacere pe tine te pun shef pe plantatie ca esti bun la casa omului lucrezi mult si ieftin spre degeaba :D unde dracu ati ramas cu Golf-ul dupa Pitesti ?ca eu am dus pana acasa doar pe POE si pe Sultanu' ca DUH-u a ramas la relanti in spate P.S. Sorineeeeeee un' te bagasi cu pozele alea? vrei sa devin iar stresul tau zilnic? |
25 Attachment(s)
pun asa o selectie de cateva poze facute de roxana nu de mine:oops::oops:
sper sa va placa:rolleyes2 ps: la restaurant incercam sa fim fericiti dar nu puteam de foame;) ps2: am pus o poza cu ///IEMU DECOLORAT LA CERERE:twisted: |
sorin e la serviciu astazi...maine poate ne onoreaza cu niste poze.am fost cu mitza(fabia) pe la el, la serviciu...ne-a servit omu cu pepsi si covrigei.i-a cumparat special pt noi.multumim SYD :hug: apreciem ;)
LE: teo ce e cu IEMU ala decolarat? iti mai trage masina cu el asa sters? :| |
Quote:
turistu' ala japonez stie de ce-l stresez eu cu pozele inainte sa le puna :D |
Felicitari pentru stand, a fost mult mai colorat si mai variat fata de altele. Pacat ca nu a fost prea bine organizat, la drifturi cel putin a fost dezastru.
Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult, la anu poate vin cu voi, asta daca ma luati :)) . Bafta in continoare |
super pozele merci mult bora bora unde ninge?? :(
|
Syd-ul vreau pozaele... si cu stangu si cu dreptu stii tu :d
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1372075 |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Tu crezi că mai ştiu unde am rămas ? Parcă n-ai ştii că dormeam ca ursu'. Ştiu doar că am ajuns la 12 noaptea acasă, şi m-am trezit cānd a dat ăla mic īntr-o groapă de m-am lipit cu burta de plafon. O poză de la Mc, de duminică seara. |
misto poza de la mc... chiar arata bine...
syd-ule... trebuiau sa mi le dai doar mie pe alea :)) |
Quote:
jur las ca rezolvam pe telefon ca sa nu facem threadu conversatie intre noi |
Gabi: chiar vorbeam serios....nu era o gluma.
|
Multumim pt poze, SYD hai cu ale tale si cu "strasnicerii" mei :)
Gabi, nu stiu cand o sa bem si noi o cafea in ritmu asta :)) |
Nu te impacienta ! :-P
Poate-l aduceti pe WST la Quote:
|
poate mai devreme de atat, o sa aduc corrado in Craiova pt o revizie mai detaliata cat de curand, sper saptamana viitoare, poate ne vedem atunci. O sa`l las acolo cateva zile si sa`l iau brand new. :)
|
Poate treci cu sharpe la o cafea, pe la bar. Stie el despre ce e vorba. :wink:
|
10 Attachment(s)
M-am simtit super bine in astea doua zile, dar de duminica noaptea de cand am venit de la 4tuning days 2010 sunt numai pe drumuri... Am inceput sa simt oboseala si parca nu-mi mai revin. Incarc acum cateva fotografii pana ma imbrac sa plec iar si sper sa le urc toate cand ma intorc. Am vazut ca vineri este intalnire, cam 1 % cred ca ajung si eu sa va salut pt ca sunt la servici. Am cam luat-o de data asta, pozele au cam 4-5 mega fiecare si dureaza ca la ce net am eu........:help: Salutare tuturor si scuze de asteptare.
Attachment 1373093Attachment 1373094Attachment 1373095Attachment 1373096Attachment 1373097Attachment 1373098Attachment 1373099Attachment 1373100Attachment 1373101Attachment 1373102 |
POZE 4 TUNING DAYS 13-14 MARTIE 2010 by Sorin SYD, STANDUL MIDNIGHT RACERS Pt toate pozele clik jos in pagina pe "postari mai vechi".;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning