![]() |
Re:
Quote:
|
din reportaju ala reiese k cine stie ce baieti de bani gata cu mustanguri eram si cine stie ce am facut .... offf NO COMMENT
ce le infloresc oamenii cu ...grade..... |
Exista ..........
Exista captura! cine vrea sa dea CD (varsta min 18 ani) t@z vb cu Rzv_Xdd
|
Re: Exista ..........
Quote:
:arrow: Fuck the Police N.W.A este o melodie e super! |
Re: Exista ..........
Quote:
|
din tot reiese.. ca nea amendat pt deranjarea linistii publice( in camp) cu amenda de al 5-15 mil, pt ca eram intr-o paracare privata( poligonul)deci rezulta k politia rutiera a inceput sa isi bage nasul peste cei de la ordine publica.. in fine..
|
politita romana isi va baga nasul tot mai mult prin diferite locuri dc nu se ia nici o masura :(
|
Sincer imi pare rau ca nu am fost si imi pare rau ptr. ce-i \"friptzi\" :evil:
|
cum a zis si droopy k politia rutiera se baga km peste tot!asa e si asta e doar inceputu!in ploiesti si nu numai mai exista comunisti daia nebunui la putere care nu lasa sa se miste nici o frunza fara o aprobare sau ceva!imi pare nespus de rau pt cei care au ramas si s au ars degeaba din cauza altora!
PS:tot respectu' pt droopy kre a incercat din rasputeri sa faca ce a putut si el... sper sa nu mai avem parte de asemenea \"surprize\" bafta tuturor |
sa speram ca o sa o rezolvam intr un fel :wink:
|
de speram speram !! o rez shi p`asta intr`un fel sau altu`
|
am si io o intrebare!noi de cand ne am intalnit am stabilit ceva adik da mah facem asta pt comunitatea din ploiesti...io zic k ar trebui sa ne implicam mai mult in niste chestii...poate obtinem o aprobare ...sa ne zbatem si noi mai mult...dak vrem sa facem ceva...cine e de acord cu mine?
|
ai dreptate manson....asa e....tre` sa ne zbatem si noi mai mult......si cat despre polite...nush ce sa zic decat ca sunt niste ratatzi...care se baga peste tot....imi pare sincer rau pentru toti cei care ati luat amenda :(
|
Re:
Quote:
de acord q tine manson chiar ma gandeam zilele astea sa vb q panarama aia de primar poate obtinem si noi un teren la marginea orasului unde putem sa ne desfasuram activitatea in liniste fara sa mai vina nespalatii aia de gabori |
Re:
Quote:
intra pe insomnia_squad asta e id-ul de mess al meu |
ha ha ha ,taz vin peste tine sa ti sparg apartamentul ,ca stiu eu ca tu eti bogat .
|
LOL
Dumnezeu a binecuvantat seara de duminica cu o zapada nemaipomenita !!! PRIETENII STIU DE CE !!!
:arrow: Fuck the police ! |
yeupee T@z vin la tine sa ma plimbi si pe mine cu \"bestia\" :)))
|
pai te stiam din vedere imi erai cunoscut...si nu stiam de unde...dar cand m-am uitat un pic la profilu tau...m-am gandit un pic si mi-am dat seama. eu am copilarit pe acolo..sunt nepotu lu kiru de la 7 nush dak il mai stii....
|
gata te stiu.....si pasatul il stiu acum.... :wink:
|
primesc si io o plimbare cu bestia :D ???
|
cu prima ocazie cand ma vezi vii la mine si imi zici cine esti si se rezolva :wink:
|
gata s-a facut :D :hug:
|
T@z sa stii ca eu sunt cel mai bun prieten al lui...... :)) :peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
x
Probabil cand si`o face Pitu Lancia or sa vrea cu Lancia =))
|
Re: x
Quote:
|
Re: x
Quote:
|
Taz ce draq ma ti-ai dat cu miere pe masina?? :lol:
|
apropo cobra primesc si io o plimbare cu 125`u ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
stai mah linistit ca nu te-am uitat.u ai uitat ca era sa te vizitam? :?
|
Baggi dar cand o sa iei carnetu si o sa iti dea barosanu Passat`u pe mana ... o sa ai o gramada de datorii la ture :D :twisted: :2gun: :peace: :evil_laug :dance: :woowoo:
|
propun o intalnire la care sa se vina cu bicicleta, rola sau patina... la sala sporturilor, sambata... asa ca sa ne cunoastem...
FARA MASINA!!!!! |
dak'i vorba de role... :?
sa'r putea sa facetzi mijto de mene :( DA E KM FRIG PTR ROLE ? NU CREZI ? :evil: Orikum:::cine jtie trickuri ::: ? :lol: |
Bah va dati seama cum arat eu pe role :lol: :lol: :lol: 8) [/quote]
|
Ne-au dat la Tv din parcare de la interex de duminica cand faceam cerculete (NU Se vede nici un numar) mi a zis un prieten ca au dat la antena1 ploiesti
ps:astia chiar sunt dupa noi...bine ca nu am stat mult in parcare :d |
Mie tare mie frica ca cineva e cu giana pe noi :evil:
|
Re:
Quote:
FARA MASINI! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning