![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
hai ca o sa fie bine omule :) daca e sa o luam corect..ai si tu parte din vina ca masina nu a ajuns cand trebuia.. dar faptul ca se face reducere pt intarziere iar e ok ! oricum vei avea cel mai fain tico e de ajuns :) rabdare nu te lasa acum
|
Robert, nu pentru reducere am adus masina, stii doar, mai ales ca asta am discutat-o ulterior, prin martie-aprilie cred. Preferam sa ma coste mai mult si sa fie gata mai repede, dar in fine, acum vorbim degeaba.
Propun sa nu mai dezbatem aici probleme legate de intelegerea noastra, cum ar fi pret si timp. Eu m-am raportat strict la show-urile pe care le-am ratat sau le voi rata, nu ma plang in public de intarzieri motivate/nemotivate la executie etc. Eu am intarziat 2 saptamani, tu un pic mai mult, asta e...ne descurcam noi pana la urma. Fie vorba intre noi, daca nu ajung la show-ul din 20 iulie sa expun masina, am muncit degeaba amandoi: tu la masina, eu pentru banii investiti... Si oricum, am stabilit deja o zi fixa in care vin sa iau masina, terminata sau nu (prietena mea deja si-a stabilit zilele libere la munca, pentru a veni cu mine, deci voi veni dupa masina nici mai devreme, nici mai tarziu de 7 iulie). Cauciucurile trebuie sa le cumpar din Bucuresti, sa le achit la Constanta, apoi sa le trimit la tine, dar ma voi stradui sa rezolv cat mai repede. Sa stii ca nu ma supar daca faci niste poze totusi, sa vedem si noi cum mai arata masina, uite, lumea face greva japolandeza :D Cat despre bara spate, astept un semn de la tine pe messenger, presupun ca te-ai gandit la un model, si eu m-am gandit la un model, deci...sa "negociem" :lol: Spor la treaba, stiu ca nu-mi va parea rau ca am venit la voi. Nu trebuie sa se inteleaga asta din ce am zis. |
Asa ca, nene protuning, te rugam sa bagi ca MIG`u ... sa termini masina baiatului!
P.S. This thread is worthless without pictures. [impropriu spus worthless, dar asa zice sintagma]. Upload some photos! :peace: |
pai si daca o sa fie terminat doar exteriorul ce are ? :rolleyes2
masina va fii prezenta la show cu usile inchise si folie pe geamuri . . . eu zic ca e mai bine asha decat un spatiu gol ;) ai sanse la best exterior :-) bafta in continuare si sa nu mai faci vreo gafa fara sa o gandesti inainte :mrgreen: |
Pai daca nu este masina gata ii omor eu pe amandoi, mai ales ca , clubul nostru este si organizator , alex sper sa nu ne facem de caca , ca trebuie sa venim numai cu masini tari si asa vreau sa mai fac o surpriza la toata lumea.
|
1 Attachment(s)
:D O sa fie gata, am stabilit deja data de 7 iulie...in felul asta ar ramane timp macar pentru tablarie pe dedesubt + vopsea (si eventual montajul scaunelor, folie si difuzoare in usi + fetze de usi + 2 amplificatoare + un subwoofer + acumulator).
Intre timp, am gasit o intrebuintare pentru unul dintre scaune: :lol: |
hehe din alea am in toata casa :P
in bucatarie, in living in masina...ioi cate am :P cat te`o costat sa faci scaunu? |
asa alex....abia astept sa o vad...ca m-ai tinut in suspans de cateva luni bune :)
|
Quote:
Ambele m-au costat 9.3 milioane cand le-am cumparat, iar tapitatul 11 milioane cu totul (lasand la o parte transportul). |
oare a cui a fost ideea quick ? :p
|
Alex, pana una alta iti imprumut volanul pt.PC si poti sa joci NFS din scaun !!!:lol:
|
Bai, ia gata cu glumele....in curand imi iau bicicleta, si n-o sa mai am ce face cu ideile si cu volanele voastre, bine??? :evil: :punch: :boxing: :anger:
Si daca ma enervez, imi pun un scaun din asta pe post de scaun la bicla...sa vezi atunci cu ce sete apas pedalele de "acceleratie", si nici nu ma mai intreaba nimeni de ce n-am centura, numere sau alte prostii... Mai nasol cu muzica, nu prea sunt adeptul castilor...dar gasesc eu ceva si pentru asta. Oare dinamul poate alimenta un amplificator? :rolleyes2 |
Quote:
|
si faci si muschi la picioare :D
|
HELP !!!! pt cine a mai desfacut farurile la tico .......... cum desprind sticla de cutie ? tre sa introduc "ceva" in ele si toata se ciobeste sticla dak ma ating de ea ....... 10x
|
taie ma siliconu ala cu o freza micutza..
|
Am incercat si eu sa desprind sticla, dar n-am reusit...si pana la urma l-am spart cu ciocanul, ca pe mine plasticul ma interesa :lol:
Siliconul se poate taia si cu o sarma (procedeu de genul celui cand iti scoti parbrizul/luneta), insa din cate am inteles e putin cam tarziu pentru asta :twisted: Hai, gata cu off-topicul! Avem sectiune dedicata! Hai cu pozele, Roby! Chiar daca masina e dezmembrata! |
chiar roberte.. hai cu pozele..
p.s roberte e gata pana in august.. trec la mare.. si vreau sa o vad... so ce zici quick... facem... o sedinta photo.. \ mersi si inca odata bafta cu projectul.. |
Multumesc!
Facem sedinta, cum sa nu? Dar cu usile inchise, ca in interior n-o sa prea ai ce vedea :sad: sau depinde, poate am noroc si vine iar perversu' ala de Mos Craciun cu niscaiva upgrade-uri :D Pana in august, am show-ul din iulie pe care nu-l pot rata, deci Robert, daca pe mess nu apucam sa vorbim, vei gasi aici modele pentru bara de spate, cat mai curand, ca sa ramana timp pentru tot. |
crek dau o fuga in BM sa fac eu poze ..... ca nu mai am rabdare :twisted:
@quick: mie mi-ar prinde bine viata de pieton,de cand cu masina a aparut si "sarcina" ...... :lol: :lol: :lol: tu nu vad de unde ai mai putea slabi :p |
4 Attachment(s)
poze ..... neasteptate ..... :shock: :shock: :shock: Ncap ? :| nu prea cred ...
|
astea au cel putin 2 ani,sunt pe toate forumurile de masini si peste tot a fost prezentat accidentul .nu iti mai iei acum tico ptr ca asa va ajunge ?cred ca e vb de omul nepotrivit la locul nepotrivit.numai bine
|
aoleo ce m-am speriat..am crezut ca e lui alexandru
|
vrem poze cu ticozaurul ! facem greva :D:D:D
|
Quote:
alex ... abea astept sa vad bestiutza pe litoral :) |
:lol: :lol: :lol: imi place masina (crazy tuning?):lol: :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Stiam pozele, sunt socante :shock:
Poze cu tico nu am inca, dar vor fi destul de curand...masina oricum va ajunge la expozitie, fara discutie. Intre timp, acum vreo 3 saptamani am vandut cauciucurile de pe spate (Michelin Pilot 195/50/R15) pentru ca erau prea mari, iar ieri am achizitionat in locul lor 2 bucati KUMHO 195/45/R15 din Bucuresti (zona Di-Bas - Opel) cu uzura destul de mica, la pret bun si cu profil asemanator celor de pe fata, si de aceeasi marime. Ieri am instrainat si cele 3 amplificatoare, deci raman momentan cu head-unit si 4 difuzoare pe usile din fata. Momentan... Poze cu gumele (in poza cu masina apar Semperit-urile de pe fata, model pe care l-am cautat dar nu l-am mai gasit) : |
uai frate eu credeam ca`s 4 cauciucuri =)) doamne ce late sunt :))))
|
jentile tale sunt de hiundai coupe ?ca am trecut azi pe langa un hiundai ..si ma uitam asa la ele i stiam ca am mai vzt pe undeva
scz daca ai mai zis ...dar nam fost atent .. |
pana raspunde alex , da ..sunt de hyundai , le are de la ERY :)
|
3 Attachment(s)
Da, sunt de Hyundai Coupe. La momentul respectiv nu gasisem altele, insa cu timpul au inceput sa-mi placa :D si acum cred ca le mai pastrez o perioada.
Poze cu noul meu mijloc de transport, pe care de asemenea intentionez sa-l "tunez" un pic, pe ici-colo :D |
pai in primul rand scapa-te de aripi (oricum te stropesti pe ploaie daca e -- dar nu rced ca vei circula atunci) si de far ..oricum mare chestie nu vezi cu el ! :) o culoare mata si gata ..
|
Dar de micul monstru ce se mai aude ,ai mai luat legatura cu Protuning?
|
ne tine in tensiune...cand o sa bage niste poze o sa ramanem prosti rau :)
|
5 Attachment(s)
Pai pana la final nu prea au rost pozele....nici eu nu stiu ce se intampla, stati linistiti...cert e ca se apropie finalul :D
Pe alte planuri, dupa cum v-am zis, am vandut cele 3 amplificatoare GTO si azi am achizitionat un Power Series (tot de la JBL), model PX 600.2:
PS: scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul si totusi a trebuit sa le reduc... |
cel mai tare pekinezu :P,frumos specimen :D:P,si el se uita uimit cum de ti-ai luat bicicleta ,io inteleg k ti-au km placut koreenele ,dar nu te face biciclist:P,bicicleta tunata am avut si eu era ALB CU ALBASTRU...(CE TINERETE...8->)
fao negru mat si punei o semnalizare p spate cu stop pe frana si fao si p-aia neagra :D:P,far halogen fata ;) si un led dedesub albastru ,io asa aveam ...spor la treaba !!!!!!!!:)) |
inca nu avem poze ? :)
o intrebare..te-ai gandit la evacuare ? |
POZEEEE: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=20
:lol::lol::lol: prea tare.. o sa sperie copii pe strada...:lol: apropo niste oglinzi mai speciale ii mai trebuie...;) |
prea tare o sa iasa :D o sa fie cel mai tare ticozaur:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning