Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

rocky_cosmin89 27-07-09 12:24

Re: Masini de gagici

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 2510525)
arata ok ibitza daca ala e airbrush...
deci nu-mi spune ca acel corrado e masina de gagica, pentru ca o sa mor de ciuda:cry:

ntz ntz ntz , bine, nu spunem :P :D ( ia uite pe cine vad ... :)) )

Evoluzione 06-08-09 10:11

1 Attachment(s)
Poza unui coleg de club. Do not copy.

AnDrEiCa 06-08-09 15:27

Dacia ca nu are servo directie :twisted::twisted:

PinkProbeLady 06-08-09 17:08

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2162730)
Nu stiu omule... asta intreb si eu...

Hai sa facem un topic cu: CULORI PENTRU MASINI DE GAGICI... :lol:
Ca, se pare ca aici se discuta despre masini de gagici (de culoare roz). :lol:

Parerea mea:
Cand vede toata lumea pe strada o gagicuta imbracata de sus pana jos in ROZ, automat este considerata Pitzipoanca.org.
Ce va face sa credeti ca daca masina e roz si e condusa de o femeie, nu e tot o pitzipoanca.org?

Haha asta a fost tare.
Finca unele fac diferenta!

pheerya 06-08-09 20:41

faceti threadul propus de gabi...mie mi se pare interesant, mai ales ca nu mi-as alege rozul pentru masina mea...sa vedem pareri...eu una prefer albastrul

Strainger 07-08-09 06:58

1 Attachment(s)
pitzi style!

Ali_ump 07-08-09 08:54

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2540423)
pitzi style!

Is curios ce face daca ploua :rolleyes2 o sa semene cu po pitzi plouata:lol: Oare dupa ce o spala o usuca cu uscatorul?:))

pheerya 07-08-09 09:12

prea de tot :lol:

silviu_fxx 07-08-09 11:11

Quote:

pitzi style!

Mai degraba doggy style.:lol:

SunshineSS 17-08-09 19:12

tt si x3

Strainger 03-09-09 09:11

2 Attachment(s)
Femeile pot sa conduca orice fel de masina dupa parerea mea, dar numai sa o stapaneasca bine.
Katie Price pink iveco condus si detinut de ea.

Lauryn 08-09-09 21:44

4 Attachment(s)
Quote:

pitzi style!

oribil:omfg:

:arrow:

Ghost*bMw 08-09-09 21:52

Fratioare o gagica trebuie sa conduca o masina care sa se potriveasca cu personalitatea ei. De al tico la bmw (ca la mine orice masina se opreste la bmw)

22VIN 08-09-09 22:36

1 Attachment(s)
Masina perfecta pentru o dama. Nu face pagube in jur si n-are portbagaj. Are un mic loc in dreapta, care va fi ocupat de o geanta gigantica. (Nu-mi sariti in cap, nu va includ pe toate:lol:)

DTH 09-09-09 00:30

1 Attachment(s)
ceva frumos :arrow:

Mustang 09-09-09 07:49

Quote:

Originally Posted by Ghost*bMw (Post 2623051)
Fratioare o gagica trebuie sa conduca o masina care sa se potriveasca cu personalitatea ei. De al tico la bmw (ca la mine orice masina se opreste la bmw)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ejti cul!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

22VIN 09-09-09 10:07

|3 @ R 0 $ $ @ |\|

DTH 09-09-09 10:35

1 Attachment(s)
:arrow:8)

Sasha 09-09-09 11:13

Quote:

[...] (ca la mine orice masina se opreste la bmw)

adevarat domne, la mine lumea intreaga se opreste la bmw :roll:

DTH 19-09-09 15:48

6 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:

apache 19-09-09 18:07

Quote:

viziuni tare inguste ai asupra masinilor..sper ca nu privesti si viata in acelasi mod.

ON-Topic.

Cu foarte putine exceptii domnisoarele ,cred eu, ar trebuii sa conduca masini cu motoare nu foarte mari pentru a le ierta greselile.

dj_luchian 19-09-09 18:17

Eu am vazut o fata destul de tanara (19-24 ani) care conducea o...Dacia 1307 rosie cu gagicu in dreapta evident:lol:
ori e de vina criza ori asta au inteles parintii cand le-a spus ca vrea o masina 4X4

DiavoLLo 20-09-09 00:14

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2624254)
adevarat domne, la mine lumea intreaga se opreste la bmw :roll:

iar la unii la Audi :P

polon3zZo 22-09-09 19:05

3 Attachment(s)
sincer sa fiu eu i am propus prietenei mele cateva marci dar nu ii plac ...

consider ca sunt masini potrivite pentru femei ...parerea mea

GJ 64 GAB 22-09-09 19:12

3 Attachment(s)
Hmm...

Evoluzione 22-09-09 19:16

1 Attachment(s)
Pentru cel care stiu sa conduca masini de epoca :)

Griffo 25-09-09 13:29

Golf mk3 , supespensie KN reglabila ,mai tot timpul e linge astfeltul bara fata de VR , interior retapitat cu piele alba ecologica :D cunoc o tipa asa:)
Alt exemplu e Ramona din Arad...poseda un Ford Probe si Smart ambele ROZ...cel putin Probe'ul e personalizat grav de tot...
Asa pentru mintea mea i'ar sta bine unei femei-fete intr'un Boxter-S , Mini Cooper S , 206CC , Audi TT ....

PinkProbeLady 28-09-09 00:24

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2668178)
Golf mk3 , supespensie KN reglabila ,mai tot timpul e linge astfeltul bara fata de VR , interior retapitat cu piele alba ecologica :D cunoc o tipa asa:)
Alt exemplu e Ramona din Arad...poseda un Ford Probe si Smart ambele ROZ...cel putin Probe'ul e personalizat grav de tot...
Asa pentru mintea mea i'ar sta bine unei femei-fete intr'un Boxter-S , Mini Cooper S , 206CC , Audi TT ....

Ai uitat ceva :lol: M-am apucat de drift...e doar inceputul si aici.
Oricum IUBESC Probele dar masina asta este o minune pe 4 roti...bine inafara ca nu are servo, tractiunea este spate si multe alte chesti putin mai greu de controlat eu zic ca este o masina pentru multe FETE ..e si rosie :lol: inca.
Azi am fost prima data pe pista la Las Vegas...inceputul suna bine...

Mazda MX-5 (Mia)

https://www.youtube.com/watch?v=ouFIL...e=channel_page

Griffo 28-09-09 09:02

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2674162)
Ai uitat ceva :lol: M-am apucat de drift...e doar inceputul si aici.
Oricum IUBESC Probele dar masina asta este o minune pe 4 roti...bine inafara ca nu are servo, tractiunea este spate si multe alte chesti putin mai greu de controlat eu zic ca este o masina pentru multe FETE ..e si rosie :lol: inca.
Azi am fost prima data pe pista la Las Vegas...inceputul suna bine...

Mazda MX-5 (Mia)

https://www.youtube.com/watch?v=ouFIL...e=channel_page

Eeee...m'ai prins :D
Da..am vazut noua jucarie...
Vorbim mai multe in privat!

Strainger 20-10-09 21:39

4 Attachment(s)

KAY_ 20-10-09 21:58

1 Attachment(s)

Pieton 25-10-09 19:54

Eu personal sunt de parere ca felelor/femeilor li se potrivesc majoritatea masinilor in functie de personalitate dar cu o anumita limita. De exemplu am vazut pe drumurile patriei o doamna blonda la volanul unui Maybach 57... mi s-a parut dezgustator :omfg:

Strainger 26-10-09 09:41

1 Attachment(s)

Griffo 26-10-09 11:14

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2751357)

O mica nelamurire am...
Ce se intampla daca masina asta e data pe mana unei fete/femei nepricepute si sa zicem prin absurd sterge o masina parcata, adica toata partea dreapta sifonata...unde se va face iar revopsire la fel?!
Daca o luam logic daca are bani de masina are bani si de vopsea dar sa trimit masina la mama naibii la vreun airbrush'er priceput sau mai stiu eu cine...nu prea se merita:D

Racing Godess 19-12-09 20:28

Eu conduc un Fiat 500 si mi se pare super ok pentru oras,mai ales ca nu prea ai unde sa-i dai talpa prin Bucuresti..iar autostrazile sunt cum sunt :) Mai imi place si Mini Cooper S. Sunt curioasa ce baiat s-ar baga sa dea o tura cu mine in Fiat 500 :) cred ca s-ar simti cam stramtorat.

aleks 19-12-09 20:49

Mie-mi plac femeile de genul celor de la Pasiune versus fiţe. Prima parte a versusului, cele care n-au câine mic şi creţ cu hăinuţe roz.

bodyspeed 19-12-09 21:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2906404)
Mie-mi plac femeile de genul celor de la Pasiune versus fiţe. Prima parte a versusului, cele care n-au câine mic şi creţ cu hăinuţe roz.

Me 2. să nu zică lumea că te imit :-P :lol:
Dar ele au ştiut ce vor ..şi mie îmi plac femeile care ştiu ce vor ;) şi sunt pasionate ;) nu fiţe cît cuprinde şi dau pe afară :D

Dripci 20-12-09 21:40

1 Attachment(s)
Ce parere aveti de combinatia rosu-negru ? Mie mi se pare geniala ! Mai ales in cazul asta :D. Ma gandesc la o d-soara la volanul unei MiTo GTA....woai ce capu' meu !

bodyspeed 21-12-09 11:01

"Este adevarat ca atunci cand vedem super masini ne gandim ca designerii acestora sunt niste tipi cool, cu atitudine, insa in ultimul timp s-ar putea sa se mai schimbe un pic lucrurile. Oamenii din industrie vorbesc tot mai des despre motivul pentru care femeile ar folosi o masina, despre doleantele lor legate de siguranta, stabilitate si despre moda. Merg chiar pana intr-acolo incat folosesc echipe de ingineri-femei si apeleaza la femei pentru a contribui la alegerea culorilor si formei autoturismelor.

Pentru femei, masina joaca roluri diferite in viata ei, dar nu multe dintre ele se vad conducand un monovolum pentru mamici. Ok, multe dintre femei transporta copiii, cateii si cumparaturile pe bancheta din spate, insa cu toate acestea ele se considera persoane cu fler si nu personal din cadrul departamentului de transport.

Tot mai multe femei sunt independente. Au bani si au din ce in ce mai multa incredere in sine. Daca le combinam pe cele doua vom obtine din ce in ce mai multe femei dornice sa-si aleaga autovehiculul proprietate-personala. Exista si la noi femei care castiga mai mult decat sotul, asa ca in alegerea masinii ele vor tine cont de puterea de convingere a copiilor si de parerea partenerului, dar de cele mai multe ori acestea vor avea cuvantul final.

Femeilor le pasa de mediul inconjurator si de banii cheltuiti?!
Barbatii s-ar putea sa doreasca sa apese pedala pana la podea, dar pentru cel putin 20% dintre femei consumul de combustibil joaca un rol esential. Daca ar fi sa alaturam acesti 20% cu faptul ca femeile reprezinta 60% din populatie si acestea sa-si caute pentru a cumpara o masina online, cea mai des intalnita intrebare ar fi: “cat pot sa ma deplasez cu un plin?” sau “Cat consuma in oras?”. Aceste intrebari provoaca dealerii si companiile auto sa ia aspectul in serios si sa tina cont de dorintele femeilor. Masina va trebui sa poata mai mult decat “sa te duca pana acolo si inapoi”.

Femeile isi iubesc familiile. In timp ce pentru barbati siguranta este data de viteza, stil si status, grija femeilor pentru siguranta este esentiala.
Oricum, daca s-ar face un studiu amanuntit, s-ar constata ca pentru majoritatea femeilor care si-ar cumpara masini primeaza siguranta, urmand imediat apoi stilul.

Daca in urma cu cativa ani, nu vedeam pe strazi prea multe femei la volanul unei masini, acum femeia a devenit un client pretios pentru dealeri si chiar pretentios. Drept urmare, si producatorii ,dar mai ales designerii de autoturisme probabil vor tine cont de acest aspect tot mai mult pe viitor."

sursa auto.ro
Mie mi-a plăcut acest articol şi m-am gândit să îl împărtăşesc şi vouă.

Sasha 21-12-09 22:13

1 Attachment(s)
Deciiii... vis masina:love: ca se potriveste ca nu... eu ma vad in asa ceva:D prin concluzie ---> masina de gagici :mrhappy:
p.s. siiii nu am catelus imbracat in woz..... inca :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning