![]() |
Re: Masinile din ARAD
mergea dricu a 2-a 120. eu sunt martor....:D
timp? pai nush..:-?? putin in comaparatie cu ce am mai fost eu :)) |
eu scot 0-100 in 8,2 secunde
|
Quote:
|
eu scot un pic peste 7 de fabrica.acum nu stiu...
|
Quote:
Model scos la comercializare in urma cu un an, cu intentia producatorului de a schimba identitatea vizuala a marcii Dacia. Au fost realizate sapte versiuni de echipare si doua variante de motorizare, pe benzina si diesel. Date tehnice: cinci usi, cinci locuri, 75 CP, viteza maxima 165 km/h si o acceleratie de la 0-100 km/h in 13,1 secunde, consum mixt 6,7 litri/100 km (benzina) pe cand la Clio 1.4 16 valve 100cp acceleratia de la 0-100km/h este de 11.3 secunde ar trebui sa scoata undeva la 9 secunde avand in vedere diferenta care ai afirmat-o tu la solnitza |
in primul rand, cand cronometrati 0-100...real e 0-90 si ceva.. la 100 km/h pe bord, este si o eroare. Depinde cat de mare. La unele masini, 100kmh pe bord, sunt 90kmh reali.. Deci cronemtrarea ar trebui facuta pana la 110 pe bord.. Dupa...cronometrarea cu ceasu in mana, telefon, etc.. e cam aiurea... pierzi la start...sau castigi :D Cu un Gtech sar ajunge mai aproape de adevar :)
|
Quote:
|
stiu datele tehnice, dar pur si simplu fugea de o lua nevoia solenta aia, eu nu stiu sa fi fost modificata, pur si simplu merea de rupea pt o solenta. Ca bateau toate pe ea era partea a doua
Tekin ma miram cum 8 sec, si eu va trebui sa stau sub 8 cu a mea |
Quote:
|
sau daca vrei sa vezi diferenta, punem un soft de navigatie, igo/mio map si vezi clar care ii diferenta. La polo la 110 pe bord, am 100 reali, la Rav4, la 100 pe bord am 97.
|
canny nai cum naiba sa scoti sub 8sec suta.Hai un 8.5 mai mere da sub nivelu asta cam greu.Bine asta in eventualiatatea in care lasi boost-ul din fabrica si nu te bagi la creati unde deja se schimba treaba ;) you no what i say
|
robinetul de horsi, va ramane de vazut.
pana atunci sa am masina |
NEW RIDE IN THE CITY......DODGE VIPER SRT 10 rosu....a lu Iovanut!!!
:shock::shock::shock::shock: VERY NICE! |
Quote:
ceva poze cu noul ride ???:-) |
las, ca o sa vedem pe aradon :)
|
Nu din pacate nu am poze...nu sunt adeptul fotografiatului masinilor!
sigurat o sa-l vedeti prin oras!!! nu imi place sunetul lui! prea bland...:D TIP:e parcat din cand in cand in fata blocului Z27, Sc.B... stau aproape si il vad cam o data la 2 zile. |
e o masina puternica.apropos de sunet,stai sa vezi ce isi da drumul cind e in ture,si face bash cum imi place mie:gros si rotund!
|
a mai fost cineva aseara pe strand? eu asa ceva n-am mai vazut in viata mea...cred ca au fost masini de 1.5 mil euro in fata la soho..din ce imi aduc aminte:
-1 bucata seria 6 Customs, 2x hummer H2, rolls royce, lamborghini, viper-ul, 3x seria 7, un A6 si 2 seria 5. n-am inteles exact care a fost faza, dar brusc s-au strans 10 masini, o gramada de bodyguarzi si apoi au plecat la fel de repede cum au venit. oricum a fost foarte tare sa vezi atatea masini intr-un loc :D |
au fost acolo luptatorii de diseara de la local kombat ;)
|
Quote:
|
cred ca a fost vorba de altceva acolo dar nu vreau sa intru in detalii...:)) nu zic ca nu au fost luptatorii de la LK dar cred ca au fost pentru altceva :))
|
3 Attachment(s)
Io am vazut altceva mai interesant... si am adus si poze :)
|
am vazut un MR2 verde, MK2 daca nu ma inshel...ala mai rotund asha..din care se fac car-kit-uri de ferrari.
|
am vazut-o si eu
frumoasa masina arata bine |
de celica aia roz tunata care bantuie noaptea nu stie nimeni nimk?
|
Celica aia roz cu capota neagra, am vazut-o in piata de masini cam acum o luna. Imi placea mult eleronul ce-l avea.
|
am oprit langa ea si rasunau manele...asa ca a iesit din calcule :))
|
da dar cred ca e ceva motor mic pe ea...
se tot plimba mr2-ul ala verde :) shi |
1.8 e celica, 162cp
|
criss deja i`ai rezolvat ceva la masina? :D:D
|
Quote:
l am vazut si eu ala verde la PYT la spalat |
Nu, rezolvara nemtii ce-o fo de rezolvat :lol: ...asa a adus-o de afara, oricum e lucrata bine masina :-)
|
hop si eu
am vazut si eu celica si mie imi place cum e lucrata stie cineva cati caluti are pitica aia de mr2?:-) |
daca e turbo ,cu un kit de ferrari 355
ar fi un vis de vara cu fitza maxima:lol: foarte interesanta masinutza asta in varianta turbo;) |
Celica roz... il cunosc pe tip(mai demult avea o calibra neagra toata cu neoane) face frumos masina dar mi se pare cam mult 17 mii, parca atata cerea pe ea, oricum mi-a zis ca nu a avut nici potentiali clienti...
|
e roz...am zis tot cu asta,e cam Bibi treaba!
|
HAM-ul la 4Tuning Days...bravo Norbi :D
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1205601355 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1205605307 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1205681398 si M3-u lu calin https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1205801963 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1205801963 |
mersi absstrakt ;) a fost frumos showu :D femei, masini ,wati putere, drifturi :D burnouts . a fost ok.
|
E frumoasa celica roz,o stiu si eu
pacat ca rasuna manele in sorround in preajma ei:lol: |
A aparut un golf 3 cu nr straine...cred ca ii vr6:)...are discuri pe puntea spate,are buza de la spoiler fata de vr6....nu stie nimeni nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning