![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Quote:
pentru spate momentan nu este pe stoc livrare gratita in bucuresti in acceasi zi |
ma duc sa fac o verificare ca sa vad la ce roata e si daca e pe fatza se poate maine sa il iau ca plec la CT seara
|
Buna sera! m-ar interesa pentru un audi a4 din 2002 1.9 tdi kit-ul de suspensie mai precis toate 8 bratele marca MOOG.Vreau un pret pentru tot setul.multumesc!
|
ti-am trimis si pm , dar nici un mesaj
ai produsele? din linkul urmator ! https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/102229-cumpar-piese-peugeot-307-2002-a.html |
1 Attachment(s)
salut. ma intereseaza si pe mine senzorul de apa ala cand imi zice ca nu mai am antigel in borcan , pt un bmw e30 325i din 1987 . l-am incercuit in poza. zi-mi te rog dala poti sa aduci asa ceva si la ce pret.ms mult bafta.
|
iti recomand sa il cauti pe realoem si sa ii zici codu si iti zice pretu..
|
Quote:
|
05 LEVELLING SWITCH RADIATOR L=109MM 1 09/1986 61311378320 $29.85
http://www.realoem.com/bmw/showparts...21&hg=17&fg=05 o sa fie in jur de vreo 1.5mil pana in 2mil :) |
hai ca l-am gasit are codu 61311378320 LEVELLING SWITCH RADIATOR
http://www.realoem.com/bmw/showparts...21&hg=17&fg=05 e nr 5 din poza aia.vreau sa mi-l comanzi si mie.lasa-mi un nr de contact ceva sa te caut. bafta |
imi poti trimite si mie prin posta un filtru de benzina pt bmw e36 318i '93 113cp?
|
Quote:
|
Quote:
|
e bine si atunci...la ce pret este? si sa`mi spui si de filtru pt ulei .
|
Quote:
filtru combustibil - 60 lei MANN |
salut,
masina audi a4 b7 an 2006. ma intereseaza bara fata, spate, portbagaj. daca se poate de s line ok daca nu standard. multumesc |
Quote:
bara fata- 960 lei sau 1720 lei ORIGINAL AUDI toate variantele livrabile incepand cu 05.01.2009 |
Quote:
|
Quote:
portbagaj nu am |
buna ma intereseaza si pe mine chederele de la un vauxhall chevette sau (opel kadett c city) chederele fixe de la geamurile din spate si o pereche de faruri ms
|
mă interesează preţ piston la cotă de reparaţie pentru motor AJM 1,9 TDI pumpe duese 85 Kw
|
Quote:
|
Quote:
|
de motociclete? aduci ceva? imi trebuie un radiator de yamaha r6 din 1999. versiunea de 120 de cai. astept raspuns
|
Far stanga Bmw E36 '94 cu lupa la ce pret ?
Stima !!! |
Quote:
|
Quote:
|
pt un nissan terrano din 2002, motor 2700 td, 92 kw:
- bucsi bara stabilizatoare (2 buc) - bielete antiruliu fata (de pe bascula) 2 buc |
Senzor de temperatura a lichidului de racire, pt un motor de BCB de Seat Leon 2004? Pret si disponibilitate?
Lao Mayer. |
Quote:
75 lei FACET pe stoc |
Quote:
|
pt un vw polo din 2003 , 1.2 (1198 cc) benzina ,47 kw=64cp, motor AZQ :
bucsa electromotor carbuni electromotor flanse amortizoare cu rulment bucse bara stabilizatoare |
salut,radiator de bmw e34 525i manual cu a/c din 1989 poti aduce?si zimi si un pret te rog.Bafta
|
Quote:
|
Quote:
rulment amortizor - 65 lei/buc SKF restul nu |
Noroc!
Sunt interesat de a procura ,,butuc roata (kit rulment) fata cu senzor ABS si 5 prezoane" - 1 buc. pentru OPEL ZAFIRA 2.0 DTI - 2002. As dori sa stiu pret, producator si posibilitati (termen si costuri) de livrare. Totodata as vrea sa stiu daca rulmentul roata fata se comercializeaza si ca element separat pentru acest tip de autoturism. Multumesc! |
Quote:
livrare prin curier in 24 de ore dar pentru livrare in Mioveni o sa va taxeze suplimentar |
Salut,
Pentru alfa romeo 156, 1.9 Jtd, 85 kw, tip motor 937A2.000 an 2004 kit ambreiaj + volanta ai? Mersi. |
Quote:
volanta - 2.415 lei SACHS |
Cat costa un calculator (ECU) pt un Mercedes din 1994 motor 2000cmc benzina 16v 136 cai, motor M111.940?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning