![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
daca vreau jantele alea m-am documentat despre ele asa ca stiu si cum se scrie:oops: |
Mht'u dom' profesor :))
|
pana la urma duminica mai e valabila intalnirea cu bmw-urile?:twisted:
|
Quote:
|
abia astept:twisted: am echipat masina de iarna in sfarsit...
|
Ma voi nu va-ti saturat de atatea BMW-uri....peste tot asta aud si nu zic ca sa critic BMW-urile, ci doar ce e prea mult strica!....Mai e un pic si se aduc mai toate BMW-urile de sub anul 2000 din Germania:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Poate faceti si cateva poze
|
dar la ce ora si unde?...
|
dak tot sant prea multe bmw-uri ne-am gandit k ar fi frumos sa mai adaugam o masina frumoasa comunitatii noastre...un 530i-v8.momentan este la schimbat consumabilele,ulei filtre-etc...incaltata de iarna si e asteptata pe strada:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
e un e34
:twisted::twisted::lol: |
il asteptam...si moooama cum se aude:twisted:...vreau sa il vad in actiune cat mai repede:twisted:
|
dark,de ce dai din gura fara rost?macar dak cratita aia de masina a ta ar fi mers in vreun fel.ai o masina pe care toti o critica si rad de ea.u nu vezi k nu merge deloc?ce o mai lauzi degeaba?macar bmw-urile sant niste masini care merg chiar dak unii au motoare de 1.6.BMW-urile sant masini-nASTA AR TREEBUI SA NU UITI SI TINE MINTE:shock::rolleyes2;);)
|
iar se lasa cu cearta?:|
|
Dragi prieteni a mai venit in Tg. neamt un bmw v8 e34 concurenta creste:D
|
Duminica, ora 13:00 - Poligon Piatra Neamt - Snow Drift Session va asteptam :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma poate ajuta careva cu un senzor clapeta acceleratie bmw e30 316i M10 B18 L-Jetronic ?
|
Quote:
|
Quote:
|
si noi si noi astia din roman.
stai...ca am formulat gresit. SI EU! Din Roman.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
CRACIUN FERICIT TUTUROR:peace:
|
craciun fericit cu multe cauciucuri stricate:twisted:, cu multe impliniri alaturi de cei dragi de prieteni...
|
Quote:
P.S...e problema mea cu masina, si nu cred k am laudat'o pe undeva, si eu cred k merge k de vreo un an merg aproape in fiecare ziii, asa k take offff |
Daca stie cineva un audi teteu' mic si rozaliu in tg nt sa imi spuna...vreau sa ii cer un autograf si daca ma lasa sa ating capota......nu conteaza ca nu merge, ca nu trage, ca n-are nik' sub capota...important e sa scrie pe certificat audi tete ..... stie careva?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Leprelor!!!
Nu v'a primit cu colinda si acum ii dati la nana :)) uraaaaaat...uraaaat. |
Era o gluma...Nu am nimic personal cu Dark...nici nu ne cunoastem...Am vazut ca se starnise iar un vant pe aici...
P.S. - Da tot roz e masina :lol: |
Quote:
|
la multi ani multa sanatate si tot ce va doriti....multe cuciucuri arse, motoare cat mai mari la anu si la multi ani! ne vedem la anul cu bine!:twisted:
|
Idem valyh :twisted:...n-am inspiratzie...tre' sa mai beau
|
LA MULTI ANI TUTUROR UN AN CU CATE MAI MULTE EVENIMENTE;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning