![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
:X:X:::X::XX: TIPLA
|
Felicitari CaT; ziceam sa te sunt pentru emisiunea din prahova ... dar a luat nationala `nainte ...
Ce sa spun felicitari |
Felicitari,felicitari...La prima expozitie,imi faci onoarea de a ma aseza langa tine?``Pisicuta`` mea nu zgarie..Pana vine primu` expo..sper sa o termin 100%
O zi buna! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
desprea ea este vb |
in 16 ianuarie va fi emisiunea cu mr cat la promotor - sper sa fie ok si sa nu rādeti de mine daca am spus multe prostii - important e sa iasa el bine ;)
|
am notat in calendar;),si de ce sa radem?eventual sa ne mandrim ca exista si femei la fel de pasionate de masini de la care barbatii ar avea ceva de invatat. ne dam cu parerea dupa emisiune;)
|
Quote:
|
felicitari laura pt emisiune..:)..si la mai mare!!tine-o tot asa!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
S-a muncit mult la masina sa ajunga in stadiul asta si chiar merita! Sa speram doar ca MrCat sa nu isi ia aere de vedeta acum :lol::lol::lol:
Felicitari Laura inca o data! |
6 Attachment(s)
Quote:
am gasit pt modificarile care vreau sa le fac in interior un material care seamana si cu fibra de carbon si cu pielea artificiala - poate e putin cam lucios - sa vedem cum o sa arate si cum fac sa ajunga pt tot ce vreau sa modific - pun niste poze cu o mica bucata din material sa vad cum vi se pare |
arata bine,se asorteaza cu manerele de usi si cu cel de la frana de mana;), dar e autocolant sau?
|
nu e autocolant - arata exact ca pielea artificiala - mai grosut - cam 1 mm si are un strat mai moale pe spate - nu stiu cum sa zic - lasa ca mai fac niste poze
|
CED: cand te vedem la tv??
ti-am lasat comment pe youtube::P) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Frumos acel carbon care vrei să īl pui la interior, dar pānă nu īmbraci ceva cu el greu o să īţi dai seama cu adevărat ar fi frumos ţi bordul imbracat etc, cred ca ar da bine, incearca cu o piesa sa o imbraci să o pui pe poziţie apoi vezi cum se pupă cu restul Baftă multă īn continuare şi felicitări sincere pentru emisiune;) |
Daca nu reuseste nici body ,te ajut eu.Emisiunea va fi pe pro motor.Si ti-o pot downloada eu.
|
Quote:
Quote:
o sa demontez partea de jos a bordului si sa incerc sa vad cum arata cu materialul acela - ma dispera frigul - nu prea pot lucra pe frig si garaj nu am |
pe zi ce trece uimesti ....
|
esti pusa pe treaba nu gluma.bine asa.
|
in clipa asta ,la protv merge emisiunea in care o putem vedea pe laura si pe MR.Cat.
reluare pe procinema,noaptea la 12 din cite am vazut.:-) |
felicitari ti-am vazut masina la promotor ...foarte frumoasa masina!
|
frumoasa emisiunea,frumoasa masina.Bv inca o data laura.
|
frumoasa emisiune,bravo laura;)
|
Da bine pe sticla :D felicitari
|
Felicitari,Laura!
Degeaba ti-ai facut griji,a iesit foarte bine interviul,sa stii! Pt cei care nu au apucat sa vada in direct: http://www.sport.ro/emisiunea-promot...garie-rau.html |
Frumoasa emisiunea si prezentarea masinii.Felicitari.
|
Bv Laura si MR CAT! arata bine dragalasu :D
pacat ca nu l-au si pus sa maraie. |
multumesc pt aprecieri - a iesit bine - noroc cu montajul - si dragalasul mic arata bine :D:D:D
|
Hehehe e deja vedeta acum!!!
Felicitari Laura pentru emisiune si la cat mai multe!! |
:arrow: Draga Mrs. CAT...Te-am vazut astazi la ProMotor...Masina e....belea curata, ce sa mai...Interiorul ala e opera de arta, nu alta...O sa continui sa urmaresc topicul...Felicitari pentru interviu, si la cat mai multi CAI...Bafta!
|
Am reuşit , sau mai bine spus a reuşit prietenul să īnregistreze toată emisiunea. Iar in orele ce vor urma va ajunge la mine sper :D, să meargă bine şi sper să am timp să tai partea cu Mr Cat .şi să īi trimit Laurei :D
|
FELICITARI CAT-ulica pt.tot ce ai realizat pana acuma si ai facut din nimic un nume - MR.CAT-unic:idea:.Imi cer mii de scuze dar nu am vazut emisunea:sad: ca am fost la foto cu masina, dar ma gandeam si acolo la CAT-ulica cum il vede o tara intreaga. Ma sunau prietenii sa-mi zica de tine ca esti la PROMOTOR:D. Bafta in continuare si BTL-ica e langa CAT.;)
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning