![]() |
Re: Help Thread
te pot ajuta eu cu o scanare, si apoi in functie de erori alegi tu ce sa schimbi si unde.
:) |
Cine stie cum se numeste si unde se gaseste acel spray cu care se dau stopurile stock pentru aspectul smoked?
|
Pune folie ca nu costa mult si nici nu le strici. Daca nu ma insel, pentru spray trebuie sa le iei la smirghel.
|
atunci ma duc cu ele in micul dalas la infoliat. mersi mult.
|
Quote:
Mersi. |
Quote:
Ca sa pun folie pe faruri si pe stopuri am nevoie de omologare ? |
Quote:
|
practic nu mai este stopul ca si cel din fabrica, aduci modificari neomologate si in caz de accident, chiar daca ala din spate e vinovat, poate sa spuna ca din cauza ca ai stopuri neomologate,smoked, negre, etc., nu a vazut ca ai franat/semnalizat si te gaseste apoi pe tine vinovat si platesti singur toate oalele sparte.
arata bine pe masina dar este destul de riscant chiar si zi de zi cu police, ai totul in regula se leaga de stopuri/faruri, folie pe geamuri fata, etc. |
Quote:
[email protected] |
trimis, cu placere, oricand.
super masina, GTI, imediat te impinge in scaun, sa te bucuri de ea la maxim cat timp vrei tu. :) |
Quote:
|
Deci...unde as putea sa-mi trag niste folie pe geamuri?
|
la Deva in micul Dalas, se ocupa imediat mister Sandu, imediat cum treci de politie, langa ceva scoala maghiara.
Mai aproape de casa? in Hunedoara doar pe cei de pe Carpati sau cum ii zice... ce au si reclama aia mare acolo pe bloc langa Rusca/ Effect/ Jasmine...
|
Aici cred ca numai cei de pe Carpati pot fi recomandati, eventual vorbeste si cu stilo ca stie el in oras nu stiu ce echipa pentru infoliat geamuri auto.
:) daca nu imi dai mie luneta si geamurile le duc la Deva, le infoliaza baietii si apoi le montezi direct. |
Quote:
|
Salut !
Am un ford focus 2 si din pacate sa gazat cu vopsea de la un pistol ca am parcat prea aproape.....:evil:....acum caut vopsitorie an deva sau hd ca vreau sa o vopsesc toata alta culoare si sa dau si ceva lacuri mai puternice pe ia...... Daca aveti ceva sugesti sau idei:idea: ,va rog postati aici sau pm-me:!:......miar fi de ajutor si de cine sa ma feresc ca si vopsitori.....:?: Multumesc !!!:!: |
Quote:
|
Noi avem vreun tuner de motoare prin oras? care sa faca un chip, sa schimbe niste harti, una alta, numai din soft si din butoane?
Quote:
|
stie cineva cam ce ar trebui modificat la o nova de 1.6 gti sa pot pune turbo ? masina are si gaz :-s
|
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva drum la Bucuresti zilele astea?
|
Quote:
Nu... Nu am bani de alte jante. Le indrept pe astea. |
Am sunat la un nr oferit de unul dintre forumisti an legatura cu vopsirea complecta a masini [ford focus 2] si am primit o oferta :2800ron-manopera +materiale !
Vi se pare scump? Sa mai caut ?am sanse sa gasesc mai ieftin ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Da ,la santandrei am sunat si am vorbit cu omul de acolo !
|
0726101129-Dan ptr vopsit.
0766457109-Adi ptr ciptuning Recomand, oameni seriosi, preturi nu cunosc, sunt din Deva amindoi. |
are cineva drum maine tm-hd ?
|
nu stiti cumva un meserias bun, care sa se pricepe la dacii pe injectie, prin deva-hunedoara? sau imprejurimi? multumesc
|
ba da... mecanicul care mia schimbat cutia de viteze...
nu am mai avut probleme de atunci... Boji Ioan il cheama... Are atelierul peste drum de Toma (CASITO) Si nu lucreaza asa de scump.:D |
Re: Ora de Photoshop
5 Attachment(s)
parca nu mi-as pune chiar cea mai inchisa.... voi ce ma sfatuiti ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cu placere, eu zic o idee mai deschis si cu ce ai pe fata o sa dea cat de cat bine ... daca ajung presedinte sau macar prim ministru promit ca asta va fi prima lege care am s-o schimb :)) |
asa inclin si eu sa merg pe o idee mai deschis.
Am vazut 2 corsa c albe cu geamuri negre blana pe spate.. nu prea mi-a placut ce am vazut :) PS: cu siguranta o sa ai voturile tuturor de pe forum :))) |
Quote:
|
Mane nush ce sa te sfatuiesc. Blana pe spate = ascuns de ochii trecatorilor. Putin mai deschisa = discret dar nu cred ca se merita atatia bani prntru rezultat. Blana spate si putin mai deschis fata am avut eu pe bmw-u e46 si m-au oprit gushterii. Pe evo erau inchise rau toate dar nu m-au oprit niciodata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning