Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

ondin 14-06-11 22:03

Re: Help Thread

te pot ajuta eu cu o scanare, si apoi in functie de erori alegi tu ce sa schimbi si unde.
:)

ondin 14-06-11 22:52

Cine stie cum se numeste si unde se gaseste acel spray cu care se dau stopurile stock pentru aspectul smoked?

xxdadixx 14-06-11 23:19

Pune folie ca nu costa mult si nici nu le strici. Daca nu ma insel, pentru spray trebuie sa le iei la smirghel.

ondin 14-06-11 23:22

atunci ma duc cu ele in micul dalas la infoliat. mersi mult.

n3vio 15-06-11 04:46

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4397499)
te pot ajuta eu cu o scanare, si apoi in functie de erori alegi tu ce sa schimbi si unde.

Multumesc Ondin,eu acum plec de acasa,las telefonul meu ,da-mi doar un bip si te chem eu cand sunt in Deva. 0735693907.
Mersi.

sisu_alinn 15-06-11 13:13

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4397700)
Pune folie ca nu costa mult si nici nu le strici. Daca nu ma insel, pentru spray trebuie sa le iei la smirghel.

Ca sa pun folie pe faruri si pe stopuri am nevoie de omologare ?

sandor406 15-06-11 13:18

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 4398811)
Ca sa pun folie pe faruri si pe stopuri am nevoie de omologare ?

dupa cum stiu eu (99,9% sigur), nu iti da nicio omologare pt folie pt stopuri/ faruri!!! nu este folia ca si pt geamuri, nu are nicio legatura!! daca vrei numai de protectie, pui folie transparenta! dar daca vrei de "fite", fumurii/ sau color(galben, rosu, abastru, verde...), atunci este cu risc, pt ca poate sa te prind politia si iti da amenda si poate sa-ti ieie si talonul!;) foliile fumurii au mai multe nuante: mai deschis mai inchis, sa stii!;)

ondin 15-06-11 13:24

practic nu mai este stopul ca si cel din fabrica, aduci modificari neomologate si in caz de accident, chiar daca ala din spate e vinovat, poate sa spuna ca din cauza ca ai stopuri neomologate,smoked, negre, etc., nu a vazut ca ai franat/semnalizat si te gaseste apoi pe tine vinovat si platesti singur toate oalele sparte.
arata bine pe masina dar este destul de riscant chiar si zi de zi cu police, ai totul in regula se leaga de stopuri/faruri, folie pe geamuri fata, etc.

n3vio 15-06-11 18:03

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4397499)

Multumesc din nou Ondin,las aici emailul meu,cand ai timp trimite si mie scanarea.
[email protected]

ondin 15-06-11 22:02

trimis, cu placere, oricand.

super masina, GTI, imediat te impinge in scaun, sa te bucuri de ea la maxim cat timp vrei tu.

sisu_alinn 15-06-11 23:55

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4398850)
practic nu mai este stopul ca si cel din fabrica, aduci modificari neomologate si in caz de accident, chiar daca ala din spate e vinovat, poate sa spuna ca din cauza ca ai stopuri neomologate,smoked, negre, etc., nu a vazut ca ai franat/semnalizat si te gaseste apoi pe tine vinovat si platesti singur toate oalele sparte.
arata bine pe masina dar este destul de riscant chiar si zi de zi cu police, ai totul in regula se leaga de stopuri/faruri, folie pe geamuri fata, etc.

Okay, am inteles, nu mai pun nimic, va multumesc frumos .

F.R.Sonic 16-06-11 11:19

Deci...unde as putea sa-mi trag niste folie pe geamuri?

ondin 16-06-11 12:02

la Deva in micul Dalas, se ocupa imediat mister Sandu, imediat cum treci de politie, langa ceva scoala maghiara.

F.R.Sonic 16-06-11 13:08

Mai aproape de casa? in Hunedoara doar pe cei de pe Carpati sau cum ii zice... ce au si reclama aia mare acolo pe bloc langa Rusca/ Effect/ Jasmine...

ondin 16-06-11 15:55

Aici cred ca numai cei de pe Carpati pot fi recomandati, eventual vorbeste si cu stilo ca stie el in oras nu stiu ce echipa pentru infoliat geamuri auto.
daca nu imi dai mie luneta si geamurile le duc la Deva, le infoliaza baietii si apoi le montezi direct.

stilostilo 16-06-11 20:52

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4401467)
Mai aproape de casa? in Hunedoara doar pe cei de pe Carpati sau cum ii zice... ce au si reclama aia mare acolo pe bloc langa Rusca/ Effect/ Jasmine...

Daca vrei ma suni maine sau cand ai timp si te duc la el. firma lui se numeste petrocar parca, si are sediu langa poarta zgurii.

Rafaila 18-06-11 07:10

Salut !

Am un ford focus 2 si din pacate sa gazat cu vopsea de la un pistol ca am parcat prea aproape.....:evil:....acum caut vopsitorie an deva sau hd ca vreau sa o vopsesc toata alta culoare si sa dau si ceva lacuri mai puternice pe ia......

Daca aveti ceva sugesti sau idei:idea: ,va rog postati aici sau pm-me:!:......miar fi de ajutor si de cine sa ma feresc ca si vopsitori.....:?:

Multumesc !!!:!:

Kedy 18-06-11 08:49

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 4405287)
Salut !

Am un ford focus 2 si din pacate sa gazat cu vopsea de la un pistol ca am parcat prea aproape.....:evil:....acum caut vopsitorie an deva sau hd ca vreau sa o vopsesc toata alta culoare si sa dau si ceva lacuri mai puternice pe ia......

Daca aveti ceva sugesti sau idei:idea: ,va rog postati aici sau pm-me:!:......miar fi de ajutor si de cine sa ma feresc ca si vopsitori.....:?:

Multumesc !!!:!:

La Santandrei e meserias.

ondin 18-06-11 09:55

Noi avem vreun tuner de motoare prin oras? care sa faca un chip, sa schimbe niste harti, una alta, numai din soft si din butoane?

Kedy 18-06-11 10:05

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4405521)
Noi avem vreun tuner de motoare prin oras? care sa faca un chip, sa schimbe niste harti, una alta, numai din soft si din butoane?

La Simeria cica e cineva Calin parca

blackjack 18-06-11 11:37

stie cineva cam ce ar trebui modificat la o nova de 1.6 gti sa pot pune turbo ? masina are si gaz :-s

Rafaila 18-06-11 12:25

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4405380)
La Santandrei e meserias.

mai multe detali te rog ????:-P

Kedy 18-06-11 13:36

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 4405808)
mai multe detali te rog ????:-P

Ai P.M.

xxdadixx 21-06-11 22:34

Are cineva drum la Bucuresti zilele astea?

Kedy 22-06-11 08:40

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4413517)
Are cineva drum la Bucuresti zilele astea?

Ai gasit jante? :-P
Nu... Nu am bani de alte jante. Le indrept pe astea.

Rafaila 22-06-11 08:52

Am sunat la un nr oferit de unul dintre forumisti an legatura cu vopsirea complecta a masini [ford focus 2] si am primit o oferta :2800ron-manopera +materiale !

Vi se pare scump? Sa mai caut ?am sanse sa gasesc mai ieftin ?

xxdadixx 22-06-11 12:52

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 4414026)
Am sunat la un nr oferit de unul dintre forumisti an legatura cu vopsirea complecta a masini [ford focus 2] si am primit o oferta :2800ron-manopera +materiale !

La cine ai sunat?

Kedy 22-06-11 12:56

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 4414026)

Cam scump zic eu si pe mine ma intereseaza sa vopsesc barile si pragurile dar mai mult de 600 Ron nu dau

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4414575)
La cine ai sunat?

Cred ca la Santandrei o sunat

Rafaila 22-06-11 14:50

Da ,la santandrei am sunat si am vorbit cu omul de acolo !

NCDHD 23-06-11 17:58

0726101129-Dan ptr vopsit.
0766457109-Adi ptr ciptuning
Recomand, oameni seriosi, preturi nu cunosc, sunt din Deva amindoi.

SpYk3 23-06-11 18:06

are cineva drum maine tm-hd ?

sandor406 25-06-11 08:36

nu stiti cumva un meserias bun, care sa se pricepe la dacii pe injectie, prin deva-hunedoara? sau imprejurimi? multumesc

K11llarmy>>UHE<< 25-06-11 15:28

ba da... mecanicul care mia schimbat cutia de viteze...
nu am mai avut probleme de atunci...
Boji Ioan il cheama...
Are atelierul peste drum de Toma (CASITO)
Si nu lucreaza asa de scump.:D

F.R.Sonic 03-07-11 14:29

Re: Ora de Photoshop

5 Attachment(s)
parca nu mi-as pune chiar cea mai inchisa.... voi ce ma sfatuiti ?

sisu_alinn 03-07-11 22:50

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4440124)
parca nu mi-as pune chiar cea mai inchisa.... voi ce ma sfatuiti ?

Ce masina frumoasa ai, e cam inchisa, ai putea sa pui si pe fata in limetele legale, ca asa prea inchis pe spate si pe fata nimic nu arata asa bine, parerea mea sincera si personala .

F.R.Sonic 03-07-11 23:03

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 4441209)
Ce masina frumoasa ai, e cam inchisa, ai putea sa pui si pe fata in limetele legale, ca asa prea inchis pe spate si pe fata nimic nu arata asa bine, parerea mea sincera si personala .

mersi, pai asta ar fi ideea o sa pun si pe fata atat cat imi permit legile astea de rahat...daca-mi permit pe fata macar putin :( intrebarea ar fi daca pe spate sa pun negru blana sau mai o idee mai deschis

sisu_alinn 03-07-11 23:14

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4441242)
mersi, pai asta ar fi ideea o sa pun si pe fata atat cat imi permit legile astea de rahat...daca-mi permit pe fata macar putin :( intrebarea ar fi daca pe spate sa pun negru blana sau mai o idee mai deschis

Cu placere, eu zic o idee mai deschis si cu ce ai pe fata o sa dea cat de cat bine ... daca ajung presedinte sau macar prim ministru promit ca asta va fi prima lege care am s-o schimb :))

F.R.Sonic 03-07-11 23:18

asa inclin si eu sa merg pe o idee mai deschis.
Am vazut 2 corsa c albe cu geamuri negre blana pe spate.. nu prea mi-a placut ce am vazut :)

PS: cu siguranta o sa ai voturile tuturor de pe forum :)))

sisu_alinn 03-07-11 23:31

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4441267)
asa inclin si eu sa merg pe o idee mai deschis.
Am vazut 2 corsa c albe cu geamuri negre blana pe spate.. nu prea mi-a placut ce am vazut :)

PS: cu siguranta o sa ai voturile tuturor de pe forum :)))

Multumesc pt sprijin :))) . Asteptam pozele cu folia, oricum cred ca o sa iasa ceva frumos.

xxdadixx 04-07-11 21:42

Mane nush ce sa te sfatuiesc. Blana pe spate = ascuns de ochii trecatorilor. Putin mai deschisa = discret dar nu cred ca se merita atatia bani prntru rezultat. Blana spate si putin mai deschis fata am avut eu pe bmw-u e46 si m-au oprit gushterii. Pe evo erau inchise rau toate dar nu m-au oprit niciodata.

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning