![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva de genu:
|
4 Attachment(s)
primele variante de bulina, poate sunt de ajutor
|
1 Attachment(s)
ACELAS PANA
|
La ideiea cu un monument sau harta Mehedintiului la asta m-am gandit si eu,iar sa mai fie in peisaj ceva legat de tuning o masina,o janta,racing ceva....
Daca este cineva expert in photoshop sa ne ajute si pe noi cu ceva idei sa psoteze aici.Ultima ideie alu cosmin este ceva interesanta dar seamana cu stema de la clubu Street Night Angels.Hai sa incercam toti cate ceva pana vedem ce iasa si dam la vot ,buline si parasolare8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MY bad! |
Daca stie cineva unde ar trebui sa vb si cu cine ar trebui sa vb ...ma refer la un cadru legal sau o autoritate unde sa mergem in audienta sa cerem voie sa organizam un event ceva...???
ne poate ajuta cineva? ar fi cineva interesat macar sa ne interesam sa vedem ce ne trebuie(acte intocmite si cereri...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din perspectiva mea e un inceput bun pt evolutia clubului deoarece la nici un alt club auto care se nastea dupa ploaie sau exista dar ne-legal(Fictiv) in orasul nostru nu se dadea ocazia alegerii unui simbol reprezentativ pt club cum este o bulina,un parasolar ...etc!
|
Grasule sa nu o iei in nume de rau, dar sincer pentru ce sa vorbeasca, ca nu sunt masini de event-uri
|
Quote:
|
inteleg ce zici tu, dar eu unu sunt de parere ca masinile au multe defecte de rectificat
|
Quote:
|
Da ai dreptate cu suparatu, cu toate ca fiecare stie om pasionat isi cunoaste defectele la masina si nu ar trebuii sa se supere
|
Quote:
in fine....eu imi spun parerea,care dupa ce am vb la club e supusa la vot....nu sunt alfa si omega...imi spun oful....pana la urma sunt dorinte pt viitor,nicidecum lucruri care trebuie facute pt ca spun eu! |
2 Attachment(s)
Postez si eu ce-am mai incercat sa fac
|
Quote:
|
Quote:
|
cei care au imprimanta si doresc, ii rog sa scoata la imprimanta toate variantele postate, pt a le discuta cu toti, inclusiv cu cei care nu au acces la forum.
o seara placuta in continuare si LA MULTI ANI MAMELOR,FETELOR, DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
doar ca la prima as modifica "roseala", o sa va explic sambata sambata seara ( 10.03.2012 ) la ora 20:00 in aceeasi parere ca data trecuta sunt asteptati toti cei care au fost de acord cu termini si conditiile clubului, impreuna cu contractu semnat si restul actelor care sunt mentionate. acestea fiind necesare pentru a intocmi dosarul membrului activ si tot odata sa vedem cine face parte din acest club. cine e interesat de locatie poate lasa mesaj privat si o sa-i raspundem va multumim SEVERIN RACING CLUB & Co. |
Quote:
|
Quote:
exemplu sa fie impartit in doua, alb/rosul, pe diagonala sper sa ma fi facut inteles |
Quote:
|
4 Attachment(s)
variantele lu pana cosmin
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Eh, printre atatia pasionati, poate e cineva interesat, stiu ca nu e aria de publicitate , dar poate, poate :D
De vanzare 2 turbine, un Turbonetics, si un Compturbo link si pret mai jos http://www.turboneticsinc.com/gtk - gtk 650 - pret 700e - turbo bun pt 700cp http://www.compturbo.com/products/ct43 - ct43 67/79 - pret 850e - in garanite - turbo bun pentru 800+ cp. |
11 Attachment(s)
am si eu ceva jante
|
Borbeturile astea ce preţ ? Ce prindere au ?
Sunt 9j toate 4 ? Mai multe detalii despre ele, te rog . |
alea negre ma intereseaza si pe mine prinderile, pretu si et-u
|
Borbeturile au prinderea de 4x108 ,sorinake le-a avut pe audi 80,apoi le-a pus pe un ford .Fordurile cam toate in 4 gauri au prinderea 4x108 ...
|
pacat:sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning