![]() |
Re: AG 88 PVA
mama frate ce belea e masina ta moare lumea cand treci cu ea pe strada,,,,,,,
|
frumoasa masina.succes
|
discurile alea ventilate de ce sunt ca vreau si eu sa-mi pun?
|
Quote:
|
ajutati-l pe om si spunet-i de de pe ce masina sunt ca nu il intereseaza pe om daca sunt de fonta fier sau alte materiale poate vrea si omu sa isi puna pe masina lui
|
Quote:
|
si eu vroiam sa imi pun de mult 4 prezoane si ca sa aflu,nu mi-a dat nimeni nimica mura in gura.a trebuit sa ma tavalesc pe sub masinile altora care aveau,sa dau cu banu la fel si fel de meseriasi pentru una si alta cand le-am facut....
|
Quote:
|
bolidu forumul este pentru socializare sau a oferi un sfat o parere nu ca sa ne da-m mari ca eu stiu mai multe si tu nu. daca vrei sa ajuti ok daca nu poti sa iti inchizi threadul sau doar sa pui poze si atata tot
|
Bolidu', aşa e acum la modă, să uităm de unde am plecat?!...
Adu-ţi aminte de tine cum erai la început şi ia pagină, cu pagină de la thread-ul tău şi să vezi că şi pe tine te-au ajutat foarte mulţi oameni!... Dacă toţi te tratau cu indiferenţă şi te luau la mişto şi la caterincă, nu-ţi convenea, aşa că nu uita de unde ai plecat!... Ciuss!... |
pentru cine are habar catusi de cat pozele care sunt puse pe thread sunt mai mult decat concludente.
si nu uit de unde am plecat.....imi sustin punctul de vedere spus mai sus! |
Discuri ventilate nova, etrieri si port etrieri nova, fuzeta dizel porfuzeta ma mai gandesc:lol:
|
multumesc pentru raspuns baieti;)
|
Fuzeta din pacate nu e de diesel,am mers pe alta varianta!detalii se gasesc in Cartea Batranilor Vol.1....
|
4 Attachment(s)
new look....:)
|
am eu impresia sau a mirosit a rar?!
p.s: acu arata fix ca a lu abg(acu ceva timp nu cea din ziua de azi!):lol: |
cauciucuri de iarna sau pacalirea politiei ?:D
|
combinator mare vasile asta... ce stiti voi :lol:
|
Asta e vestimentaţia de iarnă?... :lol:
|
Cam nasol look..dar e de iarna, se trece cu vederea:-)
Succes in continuare:-) |
ca sa lamuresc pe toata lumea acel look a fost doar ca sa fac ITP-ul!pana in 2011 ma doare in bascheti...:)
|
frumoase cesuri!
|
Inca nu sunt gata!Mai am un pic de lucru la ele.
|
2 Attachment(s)
.....
|
pai si ai reusit sa faci itp cu 4 prezoane? unde ? cunosteai ?
|
Quote:
Quote:
Iti garantez eu ca niciun inspector ITP nu are curajul sa treaca vreo Dacia in 4 prezoane. P.S. Citeste mai cu atentie...sunt cateva randuri mai sus. |
Felicitari pt masina...deja eram in ceata cu o pagina in urma cand am vazut pozele cu jantele de tabla(cred ca aseara sau acum 2 seri o vazusem cu jantele de aliaj)..
P.S:Inveti in politehnica?..sau mai bine zis stai la camin in regie? |
Quote:
|
14 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>:)
|
paraca pe zi ce trece tot mai frumoasa e masina .... ce tot ii faci de mi se pare ca de la post la post arata mai bine ?:D ai grija de ea ma
|
O masina care te face sa iti fie "pofta" de un T(L)X.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ingrijite ma refeream si eu!prea au luat amploare babele astea.....las sa mai fie si TLX-uri!:)
|
Iti garantez eu ca niciun inspector ITP nu are curajul sa treaca vreo Dacia in 4 prezoane.
pariezi pt ce spui? |
Quote:
As putea face si pariu, dar la ce bun? Legal nu este posibil, asa ca mai mult nu imi bat capul. |
Fratilor traim in Roamania!nu va mai certati aiurea!aici totul e posibil.........:)
|
Quote:
Nu contest faptul ca inspectorul ITP iti poate valida Inspectia Tehnica Periodica avand trecere in 4 prezoane. Orice este posibil, am fii copii daca nu am crede asta (doar si permisele se iau/se luau pe "ochi frumosi"), dar din punct de vedere legal nu are cum...spun asta pentru ca m-am confruntat eu insumi cu problema asta. Dar stau acum si ma gandesc...daca Dacia a mai scos de pe poarta uzinei modelul Diesel si inainte modelul injectie cu roti in 5 prezoane...stau si ma gandesc ca este posibila trecerea macar la 5 prezoane la fel ca utilitare produse. Ar trebui!...Gresesc? |
Traim in Roamania si de pe poarta uzinei au fost scoase modele de dacie 1310 in 4 prezoane cu discuri ventilate fata si butuci de nova spate asa ca se poate trece itp fara probleme
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning