![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
sc de intarziere.. dar tot nu am net...+ ca nu prea stau pe acasa...
robert... sarma e estetic... era prea goala fatza.. daca te uiti atent nici macar nu e prinsa sarma.. e pusa doar de forma... chopperul e in atelier.. astepta camere noi:)) pe fatza a cedat un petic (se poate reface dar mi-e lene:P iar pe spate s-a bulit valva... oricum nu prea mai stau de el... am altceva in cap.... si cred ca o sa zboare in scurt timp.. dar ma mai dau si eu cu el.. pe urma-l scot la vanzare:P gabi... in leg cu furca.. fa-o cum vrei tu.. a mea are 45 de grade inclinatie si 1.30-1.35m lungime.. doar furca:P... dar e cam ciudat la curbe...:P intorci in toata strada:D tu fa-o cat vrei.. dar sfatul meu.. nu mai mult de 45... salutare ... si bft all |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Poze de la "prima evadare".A doua e de la finish.
|
Am şi eu o cască īn genul ăleia. E cineva interesat să o cumpere? E absolut nouă, nu am purtat-o nici măcar o singură dată!!
|
Cred ca-mi sterg si eu azi bicicleta de praf, o sui in portbagaj sa-i umflu rotile si ma duc sa fac o febra musculara:lol:
De 2 ani juma' de cand am permisul nu m-am mai urcat pe bicicleta, si mi-e dor rau. Ce presiune se face in rotile astora? Ca pana acum bagam pana era piatra, dar sunt cam vechi cauciucurile si mi-e sa cu cad in cap:lol: |
eu bag 3jumate pe spate si 2jumate maxim 3 pe fata
apropo, nu doneaza/vinde la pret moca un pegas din ala ce se rupe in 2? ala-i genial de pus in porbagaj |
Quote:
|
cu pegas ce se rupe in 2 iti faci choper?
fii serios gandeste-te ca ala are o singura bara ca sa faci asa ceva iti trebuie si bara de sus + ca trebuie sa-l sudezi sa-l modifici...parca nu as face asa ceva din cadru de pegas :)) nu, imi trebuie sa ma duc cu masina si bicicleta in porbagaj |
a.. scuze.. am citit rupt in 2.. (ma gandeam vai mama lui.. fara roti.. etc.. doar cadrul:P )
da o fuga pe la depozitele de fier vechi... eu am luat acum 2 zile un cadru de mtb.. full suspension... nelovit.. intreg... fara nici un defect.. la 20 de lei... ca-mi trebuia anumite chestii pt noul proiect:)) |
sunt din cluj...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vand bicicleta Cube EdgeZone
Cadru: Cube Edge Zone 16" Furca: RockShox Dart One powered by Sram Cuvete Ritchey Pipa/ghidon BikePositive Flame Truvativ Holzfeller Sa SDG i-sky Angrenaj Truvativ Hussefelt Truvativ howitzer Team powered by Sram Pedale BBB Frane Hayes mx2 cu maneta Avid fr5 Lant/pinioane kmc/point Butuci Novatec / Novatec Jante alexrims / extreme jumbo Acum are si pe fata janta alba , o vand pentru ca am nevoie urgenta de bani , dau la ea foarte multe piese . Astept oferte |
daca tot vinde lumea.. hai ca zic si eu..
vand chopperul... stie lumea cum arata... pretul e negociabil... vii.. te plimbi cu el.. si pe urma vb de pret... si.. apropo.. are careva vreo roata de motor (in spitze) sau ceva asemanator pe acasa?:D si nu-i trebuie? |
Quote:
azi,o minune a facut ca un coleg de-al meu sa-mi spuna ca are el.saptamana viitoare ma duc sa-l iau,ii trag o vopsea,ii schimb uzabilele si...ceva surpriza:twisted::chainsaw::pistoles: |
ala-i super ok, te duci cu masina in parc, o parchezi undeva, apoi scoti bicicleta si te plimbi frate cat ii ziua de lunga.
eu stau la deal si sa urc pe pegas...cred ca nici pantani in zilele lui bune nu avea asa ceva:)) |
Lume Lume m-am indragostit.
Am fost astazi la un magazin local si am vazut o bicicleta minunata.Alba cu verde deschis suspensii cat casa roti mari sha alba o frumusete. 450 RON. Vorbit cu mama pune o parte vorbit cu tata pune si el o parte pun si eu o parte. SI pana la 1 iunie o iau.P.S REVIN CU POZE MAINE MA DUC LA EA:oops::oops::oops::oops::oops::oops: |
sa ghicesc, ii dhs?
|
Nuuuuuuuu. E altceva.Nu stiu exact ce,e mai faina.:lol:
Frane pe disc spate,fata,suspensii nu de alea micute,de alea masive masive,cum is alea hidraulice la excavatoare.ROTI MARI SI GROASE.ce mai o frumusete. PS.Nu ma considerati ingamfat sau altceva nu prea le am cu bicicletele sunt doar entuziasmat:oops: |
numai sa nu fii degeaba... daca arata bine si mare si tare nu inseamna neaparat ca e asa.. cred ca va cam trebui sa ai grija cu ea sa nu te extremizezi prea tare :P
|
Pfu...intr-adevar, o bicicleta FULL OPTIONS. Parerea mea e ca la 450 lei, cu frane pe disc si suspensie nu d-aia de jucarie, ci FULL FULL...ori e DHS, ori Rich, ori First, ori....nu recomand ;)
|
Pai daca mai mult nu am.Nu sunt atat de pasionat incat sa dau sute de euro pe o bicicleta.Nu stiu ce firma e,arata bine,are ceva..."dotari" nu e full options dar e o bicicleta frumoasa.
In fond nu o iau sa fac scheme sau mai stiu eu ce rahaturi cu ea,o iau sa ma plimb seara in parc si o eventuala escapada inafara orasului.Arata bine,are frane bune si e destul de confortabila.Mie imi este de ajuns. |
mai bine iti iei unul folosit....la banii aia si suspensii si frane pe disc...cred ca i ceva varza...mai biine nu te complici cu suspensii si chestii de genul daca nu ai bani,ia-ti unul simplu fara suspensii si cu frana V
|
Pai exact asta incercam sa-ti spun, ca acele frane pe disc si suspensii si piele si geamuri electrice, ce-o mai avea...nu pot fi de calitate in 450 lei. Mai bine cauta ceva cat mai simplu, cu frane in V, cu furca rigida...
|
salut.. care aveti pe acasa o sa lunga de pegas... ma intereseaza o poza facuta de sus si una de jos ...va rog mult...ms ...bafta http://mysquares.files.wordpress.com/2009/07/pegas.jpg
|
Quote:
Arata-ne si noua o schita,ceva;) |
Quote:
la chooper daca era am gasit in magazin o sa destul de frumoasa... dar nu.. |
5 Attachment(s)
nu de mult am gasit si eu forumul acesta si m-am gandit sa pun si eu cateva poze cu bita mea......sper sa nu radeti de mine ca la ce am vazut ca aveti voi a mea ii praff
|
3 Attachment(s)
Quote:
Pozele sunt de la un concurs ceva că nu mă prind ce e cu aia acolo .. Cāteva poze mai recente de la o ieşire de acum 2 săptămāni.. |
Quote:
|
Quote:
pozele sunt facute in parc si numaru ii de la campania aia verde pentru biciclete dar cred ca o sal dau jos ca nu prea ii locu lui acooloo nu??? dativa si voi cu parereadaca sa il las sau sal dau joss |
O asemenea bicicleta a trecut prin mainile multor biciclisti. Este foarte buna pentru inceput.
Am primit si eu numar. Vroiam sa il pun in fata dar din cauza cablurilor nu a fost posibil. La evenimente il pun in acelasi loc ca si tine, dar nu imi place cum sta. Parerea mea, ori in fata, ori deloc. Poate ne intalnim prin oras. Numai bine iti doresc! |
Buuuuuuuuun.Revin.
Buget 500-550 RON .Bicicleta noua.neaparat.Am fost ieri sa vad un SH si am fost foarte dezamagit asa ca nu am de gand sa iau nimic SH.vreau noua. Am gasit ceva foarte interesant pe net si vreau si eu o parere. Deasemenea vreau sugestii,propuneri de preferabil linkuri cu produse multumesc. As vrea cu spate rigid insa nu prea gasesc nic pe placu meu si in bani astia la spate rigid asa ca m-am orientat spre asa ceva.:lol: http://www.dreamsportmagazin.ro/detalii.php?id=659 Am vorbit cu vanzatorul si mar duce undeva la 550 RON.Cu tot cu transport la mine acasa.:D Alte propuneri? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Baieti,as avea si eu nevoie de o furca cu telescoape pt un mountain bike.Nu ma intereseaza ceva profesional,doar ceva sa isi faca treaba,si nu neaparat nou. Ma puteti "ajuta" cu niste idei?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning