Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

bruno_bengu 11-08-10 11:11

Re: Colantari auto profesionale

Eu vreau sa imi fac plafon capota si in prelungire pe bara ... sa inteleg k nu ma va opri politita pe strada sa ma punsa a dau jos :D:D

colantari 11-08-10 12:05

Quote:

Originally Posted by bruno_bengu (Post 3578118)
Eu vreoai sa imi fac plafon capota si in prelungire pe bara ... sa inteleg k nu ma va opri politita pe strada sa ma punsa a dau jos :D:D

Sunt foarte multe persoane care nu au avut nici o problema cu Militzienii.
Insa, in mod legal ar trebui trecut in talon. Dureaza cam 3 ore in Pipera ca sa ti se faca schimbarea de talon.

justbeck 12-08-10 14:29

3 Attachment(s)
salut
m-a trecut un gand sa-mi colantez plafonul cu steagul angliei,gen mini-cooper(cel albastru-rosu)
am atasat mai jos niste poze cu masina
crezi ca e o idee buna?ce parere ai,s-ar potrivi pe culoare?
poti sa-mi dai alte idei de colantare,poate si ceva pe lateral,de preferat sa nu fie nevoie sa schimb culoarea din talon(am inteles ca se schimba daca se depaseste culoarea trecuta in talon in proportie de 40%)
ms anticipat
beck
p.s:sa-mi dai si un pret pentru plafon..laterale..etc

colantari 12-08-10 14:47

Quote:

Originally Posted by bruno_bengu (Post 3578122)
Eu vreau sa imi fac plafon capota si in prelungire pe bara ... sa inteleg k nu ma va opri politita pe strada sa ma punsa a dau jos :D:D

O faci pe riscul tau.
Nu are nimeni posibilitatea sa iti faca modificari in talon decat "MILITIA".
Sunt destui insa care nu au facut nici o modificare (ma numar si eu printre ei) care circula cu masina cu alta culoare pe capota , plafon si portbagaj.

blackmotors 13-08-10 01:11

Salut! Aveti sediu sau colaborati cu cineva in Sibiu?

colantari 13-08-10 07:09

Quote:

Originally Posted by blackmotors (Post 3582425)
Salut! Aveti sediu sau colaborati cu cineva in Sibiu?

Iti recomand AB DESIGN.
Discuti cu Dl. Marian.

str. Dorobantilor 106, 550351
Sibiu, Romania

Cell phone: +40 723 55 03 06
Cell phone: +40 755 62 92 37
Cell phone: +40 762 20 67 20
FAX: +40 369 44 29 72

colantari 13-08-10 07:11

Quote:

Originally Posted by justbeck (Post 3581121)
salut
m-a trecut un gand sa-mi colantez plafonul cu steagul angliei,gen mini-cooper(cel albastru-rosu)
poti sa-mi dai alte idei de colantare,poate si ceva pe lateral,de preferat sa nu fie nevoie sa schimb culoarea din talon(am inteles ca se schimba daca se depaseste culoarea trecuta in talon in proportie de 40%)
ms anticipat
beck

O sa ma gandesc la un design pt tine.
Bafta.

colantari 13-08-10 13:59

1 Attachment(s)
Quote:

salut
ms anticipat
beck

Sa imi spui daca iti place.

colantari 13-08-10 15:05

Quote:

Originally Posted by NORBERTYNO (Post 3560192)
Bine d-le ..merci pt amabilitate ...

Te rog sa imi spui ce masina ai sau daca poti trimite o poza sa iti facem simularea.

colantari 13-08-10 16:15

4 Attachment(s)
Quote:

salut
ms anticipat
beck

Mai am o simulare pentru cineva gata.
Sa imi spui daca iti surade ideea.

A539 16-08-10 21:58

salut am un hyundai accent 2009 care mi l-ai colantat tu galben taxi(galben verzui)am schimbat bara spate si as vrea sa o colantez iar cat face?si daca ma poti programa pe sapt viitoare...

colantari 17-08-10 07:26

Quote:

Originally Posted by A539 (Post 3590010)
salut am un hyundai accent 2009 care mi l-ai colantat tu galben taxi(galben verzui)am schimbat bara spate si as vrea sa o colantez iar cat face?si daca ma poti programa pe sapt viitoare...

Salut.
Bara spate de colantat in galben te costa 80 de lei.

Korinutza 19-08-10 00:18

1 Attachment(s)
Buna seara,

am si eu un passat din 2003 gri metalizat pe care as vrea sa il colantez negru lucios dar sa ii fac si un model pe el, ca in poza atasata. se poate sa imi faceti mai intai o simulare sa vad cum arata? ma intereseaza sa vad cum se vede. as vrea sa fie ceva dragut asemanator cu poza dar nu la fel, fiind o agentie de publicitate renumita ma astept sa aveti o imaginatie care sa multumeasca orice client. Multumesc!

P.S. Nu in ultimul rand ma intereseaza si costurile de realizare si timpul de executie.

colantari 19-08-10 06:59

Quote:

Originally Posted by bruno_bengu (Post 3578122)

Sunt foarte multi care au masinile facute asa si nu au avut nici o problema.
Acum depinde si de norocul omului, de cate "prostii" face in trafic, etc.

dache 19-08-10 16:32

1 Attachment(s)
Salut, am un polo 9n 2006 si vreau sa colantez consoloa centrala(inclusiv partea de contol ventilatie) ori in folie galbena sau in ceva asemanator aluminiului.
Care ar fi pretul, durata executiei si garantia?

colantari 19-08-10 18:34

Quote:

Originally Posted by Korinutza (Post 3594954)
Buna seara,

am si eu un passat din 2003 gri metalizat pe care as vrea sa il colantez negru lucios dar sa ii fac si un model pe el, ca in poza atasata. se poate sa imi faceti mai intai o simulare sa vad cum arata? ma intereseaza sa vad cum se vede. as vrea sa fie ceva dragut asemanator cu poza dar nu la fel, fiind o agentie de publicitate renumita ma astept sa aveti o imaginatie care sa multumeasca orice client. Multumesc!

P.S. Nu in ultimul rand ma intereseaza si costurile de realizare si timpul de executie.

O sa ma gandesc la o varianta draguta pentru tine.
Pentru asta am nevoie de :
- varsta
- zodie
- culori preferate
Bineinteles, poti sa trimiti un mail pe [email protected] pentru a nu fi publice.

colantari 19-08-10 18:37

Quote:

Originally Posted by dache (Post 3596225)
Salut, am un polo 9n 2006 si vreau sa colantez consoloa centrala(inclusiv partea de contol ventilatie) ori in folie galbena sau in ceva asemanator aluminiului.
Care ar fi pretul, durata executiei si garantia?

Pretul este de 75 lei.
Trebuie sa vii cu el demontat pentru a facilita un montaj corect.

kathalin 19-08-10 18:38

La un e46 un plafon negru lucios cat ma costa?
P.S.Am mai trimis la voi un prieten care si-a facut barile,capota,plafon,porbagaj negru mat!

Korinutza 20-08-10 00:48

23 de ani. varsator, nu am culori preferate, tot ce conteaza e sa arate bine, exclus fluturasi stelute sau briz-brizuri

colantari 20-08-10 06:54

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 3596509)
La un e46 un plafon negru lucios cat ma costa?
P.S.Am mai trimis la voi un prieten care si-a facut barile,capota,plafon,porbagaj negru mat!

Plafon negru lucios: 99 lei.

colantari 20-08-10 07:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Korinutza (Post 3597105)
23 de ani. varsator, nu am culori preferate, tot ce conteaza e sa arate bine, exclus fluturasi stelute sau briz-brizuri

Sa imi spui daca iti place aceasta grafica.
Este pentru o clienta cu un Seat, insa idea se poate aplica pe orice masina.
Fundalul se poate schimba in negru si se poate merge pe aceasta idee. pe laterale, capota si portbagaj.

Korinutza 20-08-10 14:53

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 3597234)
Sa imi spui daca iti place aceasta grafica.
Este pentru o clienta cu un Seat, insa idea se poate aplica pe orice masina.
Fundalul se poate schimba in negru si se poate merge pe aceasta idee. pe laterale, capota si portbagaj.

sincer nu imi place deloc grafica asta, nu stiu cum de si-o poate pune pe masina, crezi k mai poti face cv? sau o poti reface pe cea trimisa d mn?

colantari 20-08-10 15:08

Quote:

Originally Posted by Korinutza (Post 3598262)
sincer nu imi place deloc grafica asta, nu stiu cum de si-o poate pune pe masina, crezi k mai poti face cv? sau o poti reface pe cea trimisa d mn?

Se lucreaza la macheta pt tine.
Imediat ce este gata o voi atasa.
Am vrut sa vad reactia ta la ceva "pompos".

colantari 20-08-10 17:11

1 Attachment(s)
Sa imi spui daca iti place vreo varianta.

kathalin 20-08-10 21:41

Cnd si unde pot veni sa fac plafonu?Ms

Korinutza 21-08-10 20:18

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 3598505)
Sa imi spui daca iti place vreo varianta.

Astea seamana foarte mult cu cele din vitan, doar k la dimensiune mai mare. :)) Nu ma intereseaza sa pun pe masina ce ai pus si pe altele, sau ceva kitch-os vreau doar sa stiu daca se poate sa imi faci masina ca cea din poza, daca nu, pot apela si la alte firme...

IonutzMFF 22-08-10 05:24

Quote:

Originally Posted by Korinutza (Post 3600740)
Astea seamana foarte mult cu cele din vitan, doar k la dimensiune mai mare. :)) Nu ma intereseaza sa pun pe masina ce ai pus si pe altele, sau ceva kitch-os vreau doar sa stiu daca se poate sa imi faci masina ca cea din poza, daca nu, pot apela si la alte firme...

mama ce de clone , cate usere false in topicul asta mai rar ....ei sunt experti si mi'au demonstrat'o , restu nu ..;)

colantari 23-08-10 07:16

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 3598989)
Cnd si unde pot veni sa fac plafonu?Ms

Poti veni marti la ora 10:30.
Te rog sa faci confirmarea prin telefon sau pe mail [email protected].
Merci.

colantari 23-08-10 07:20

Quote:

Originally Posted by Korinutza (Post 3600740)

Cel mai bine ar fi sa iti faci o programare pentru machetare grafica pentru a ti se face exact ce iti doresti 100%.
Poza care ai atasat-o este de slaba calitate si nu putem sa lucram dupa ea.

suez 23-08-10 19:13

Salut. Pentru imbracat stalpii de la o skoda fabia in folie neagra mata care e pretul? Mersi

colantari 24-08-10 08:12

Quote:

Originally Posted by suez (Post 3604896)
Salut. Pentru imbracat stalpii de la o skoda fabia in folie neagra mata care e pretul? Mersi

Buna ziua.

Folie mata/lucioasa: 15 lei / buc
Folie carbon 3D: 29 lei / buc

http://www.dcmdesign.ro/folie-carbon.php

alexandru_petcu 24-08-10 10:40

Salut,

Ma intereseaza colantarea capacelor de oglinda la un astra G.

Care ar fi pretul?

Ai ceva foto cu oglinzi in carbon 3D de culoare gri?

Multumesc!

colantari 24-08-10 11:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexandru_petcu (Post 3606270)
Salut,

Ma intereseaza colantarea capacelor de oglinda la un astra G.

Care ar fi pretul?

Ai ceva foto cu oglinzi in carbon 3D de culoare gri?

Multumesc!

100 lei/set

A539 25-08-10 15:25

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 3590450)
Salut.
Bara spate de colantat in galben te costa 80 de lei.

am si eu o problema am cerut un pret la o colantare mi sa dat un pret cand am ajuns acolo mi sa cerut aproape dublu de la 80 lei la 150 cum asa? am mai batut si drumu de pomana din capatul celalalt al orasului.

colantari 25-08-10 15:42

Quote:

Originally Posted by A539 (Post 3609484)
am si eu o problema am cerut un pret la o colantare mi sa dat un pret cand am ajuns acolo mi sa cerut aproape dublu de la 80 lei la 150 cum asa? am mai batut si drumu de pomana din capatul celalalt al orasului.

Ok.
Insa bara spate este zgariata si necesita chituire, slefuire si vopsire. Apoi se va colanta. Altfel nu tine autocolantul pe zgarieturile respective.
Costul total este de 150 lei.

A539 25-08-10 15:45

este vorba de o simpla zgarietura usoara care NU SE POATE KITUI am fost la service si nu se poate.
barile nu se chituiesc se repara cu fibra de sticla sau se inlocuiesc!

colantari 25-08-10 16:05

9 Attachment(s)
Atasam poze cu clienti care au inteles ce inseamna calitatea si au avut incredere in noi.

Colantare cu roz deschis Audi TT. Culoarea originala - neagra.

A539 25-08-10 16:08

vad ca evitati raspunsul va multumesc foarte mult pentru lucrarea facuta! mda...

colantari 25-08-10 16:11

Quote:

Originally Posted by A539 (Post 3609518)
este vorba de o simpla zgarietura usoara care NU SE POATE KITUI am fost la service si nu se poate.Cat despre vopsit doar bucatica aia nu merita celalata pe care ati colantato tot voi era un pic zgariata deasupra rotii si nu ati mai zis nimic..ba chiar era mai zgariata ca asta...Acum aveti nevoie de bani?sau cum vine asta?

barile nu se chituiesc se repara cu fibra de sticla sau se inlocuiesc !

Iti inteleg frustrarea insa preferam sa nu mai facem colantari peste suprafete zgariate pentru ca apar probleme. Autocolantul nu adera bine, este inestetic, etc.
Si sa stii ca avem nevoie de bani, ca toata lumea. Insa preferam sa nu ii luam daca nu duc la un rezultat pozitiv.

kathalin 25-08-10 18:59

Pt plafonul la un e46 se poate sa imi face-ti programare vineri dimineata la 8 la 9?Si adresa bineinteles.Ms

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning