![]() |
Re: Dej
Quote:
|
ma refeream la maybach...
|
dak intereseaza pe careva am 4 jenti de vanzare de bmw pe 15 fara cauciucuri in 5 prezoane pt compact sau pisicutza..
|
Quote:
|
Quote:
|
Na"zua....ma coptii de lemn....tare demulte pagini nu v-am mai scris nimic....puii mei ma...daca am uitat de forum..mai aduceti-mi aminte si voi ma.Ce se mai petrece pe aci ca nu stiu.......Apropo,e plin Deju de "bemveuri" pisicutza...toti coptii de lemn si-o luat.. cum o scazut taxa....cum s-o capatat la permise...hop....imi iau "pisica" clar...ca-i pot da in piz.. ca dora e bmw....da sincer...abia astept sa vina iarna sa-i vad pe incepatorii astia de coptii de lemn....cum se descurca cu tractiunea spate =))))...(uitee mamaaa ma dau pe derdelush cu bemveuuuu) =)))
P.S. puneti-va "cauciuce" noi de iarna si lasa-ti impresiile in iarna asta...incetuc cu treaba buna! abeste...io vorbesc..:)) |
apropo...ce va place ma la opelu ala rosu cu RIU e naspa rau de tot...e praf masina aia!!! =)))) nu stiu a cui e dar cred ca e un papagal de prin DEJ...ma rog...am auzit ca nici nu mere bine deloc...i mere motoru inecat...nu-i trage deloc...e praf...:)) da-l incolo... ;)
|
Quote:
|
Salut bajeti!
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps: numa io mai scriu pe topicu asta? plm :)) ati vazut k io refacut masca la opelu ala astra.akuma se plimba prin dej dupa o pauza lunga in care i so stricat jumate masina :)) |
asa-i
da mogo ai dreptate cu coptii cu pisicutzele ... de fapt ink nu a venit iarna si au inceput sa le atinga
|
Nu ii zi in care sa nu vad vreo 2 pisicutze.....asta doar cand ma uit pe geam,dapai cand ma plimb prin oras le vad cu gramada :lol:
Mai ii plin si de golfuri 3 :rolleyes2 |
golfuri 3 cred ca sunt mai multe decat pisicutele dar toate cu motor de 1.4 de 60 poneri sau sdi, rar vezi un 1.8 sau 2.0 peste 90-100caluti..ca deah consuma
|
ce bine k nu isi cumpara coldushii numa golfuri 3 shi ''pisicutze''..rar vezi cate un ''ursuletz'' prin dej sau cate un e46 coupe.. B-) :P
|
junior fuji in beci :)))
|
da-l ma in teag de oras,ca toti is reisari,tot teagu are mashina tunata,toti se uita periculos...si-au luat numa coji...toate cojile alea la fier vechi cu ele.tot deju e o piata auto..in centru,tot felu de tunate de vanzare..in germania costa 500 euro si astia le vand cu 2500 ...cu preturi europene..toti cunosc,toti stiu ce e ala tuning,toti se pricep ... s-a dus pe pla orasu si din punctu asta de vedere...
|
willy stai linistit k nu o sa mai apara multe k majoritatea shi-au luat masini pe credite shi akuma bancile nu mai dau credite asa ushor asa k o sa ramana cu astea care shi le-au luat la bani marutzi da cu multe probleme tehnice :D
|
1 Attachment(s)
O poza facuta in trecere pe langa GOLFU LAW.....nu mai are spoilaraia si cred ca si motorul,ca acum e diesel :lol:
|
ce le explica junioru .. ca un om mare =)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
merge careva?? :)
|
daca ne strangem dc sa nu mergem? cu ce strica?..in primu rand sa ne strangem.
Care vine? |
Quote:
|
:blahblah: comm`on
|
Pentru cei interesatiVand 4 cauciucuri de IARNA, CONTINENTAL: 195*65*15. Stare impecabila. Pret 90 RON/bucata
|
Quote:
glumesc mah coitza bafta la sellerit :)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ati vazut opelu ala albastru tunarit ce o aparut prin dej?cu nr de suceava.cam ciudat arata din spate da na..
pun 2 poze da nu is prea clare sorry |
L-am vazut eu, arata cam ciudat cu spoilerele alea uriase :lol:
Si e de vanzare opelu :-P |
e de vanzare, ca acum vine iarna si trebuie cineva sa deszapezeasca drumurile din dej
|
Quote:
PS:Nu se mai scrie nimic aici :confused: |
SARBATORI FERICITE BAI ROBOTZII !!!
|
SARBATORI FERICITE!!!!:drunk:
|
SARBAUTORI FERICITE!! coitzelor :P
|
Sarbatori fericite, sanatate si implinirea tuturor dorintelor pt toti posesorii si nu numai de masini.
P.S. Conduceti voi masina nu o lasati pe ea sa va conduca. Atentie si grija mare. |
Sarbatori fericite si toate cele bune!
|
Sarbatori fericite si numai bine si din partea mea!
|
1 Attachment(s)
a cui ii masina asta asa grea k tot o parcheaza pe balta langa duba shi ma cam deranjeaza =))
|
am vazut ieri infiniti-u in cj in piata de vanzare 19000 euro cerea.asta creca la castigat la poker
|
Vad ca v-ati pictisit de forum
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;) ;) ;) >:) ;) ;) ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning