![]() |
Re: Challenges
dydy, cass: please..no challenges...cel putin nu inca.
|
1 Attachment(s)
asta e si a mea......
trickz'ule.....e al doilea battle(friendly) al meu...... |
Ca$$ nu conteaza al catalea battle este.Masinile trebuie sa fie demne de a fi votate.Si nissanurile astea doua nu le vad intr-un poll una contra cealalta.De exemplu eu chiar daca fac virtual tuning de peste un an si jumate nu m-am bagat la nici un battle friendly contra cuiva.Mai bine mai asteptati si voi sa progresati ;)
|
Ca$$.. frumosa masina.. dar nu prea seamana cu orig...:-? interioarele parca.. sunt opuse.. unu cu volan pe st unu pe dr:-? stergatorul.. e pe cealalta parte:-? stopul ala mic si alb din plan secund.. e mai scurt ca la original.. oglinzile din interior... sunt altele.. intr-una e o ref.. un alta nu...una-i mai groasa.. alta nu...:-? poate te-ai ocupat u de toate delatiile astea.. dar..:-? parerea mea e ca alta masina:D salut.. bft
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si eu am facut o singura data c/p nesimtit dar nu toata masina! Nu vreau sa te acuz dar mai bine spune adevarul ca mai e mult de comentat si nu vreau sa facem mai mult off topic decat atat! Apoi, sincer...din masinile care le-ai facut tu pana acum nu cred ca poti face c/p asa bine, fara suparare! Rog sa stearga off topicul dupa lamurire;) |
e clar ca e aia ....:-) si era prea luminata si a intunecato el ..urat :-)
|
putea macar sa schimbe oglinda retrovizoare , mi-a sarit din prima in ochi :)
|
deci am castigat :))
|
deci taci:)
|
dc saa taca?!...omul are dreptate...daca celalalt a facut un mare kk...banuiesc ca nici poll nu mai trebuie facut.
|
celalalt a facut un mare kk prin faptul ca a copiat. el a facut un mare kk la calitatea celor modificate. de aia amandoi sa taca, dupa mine. regula parca era sa nu se faca poll la astfel de masini, dar nu zice nimic despre copiat masiv. daca e asa, si se ajungea la poll cu lucrarile astea, nu cred ca ar fi castigat..si nu inteleg ce va face (pe tine si pe el) sa credeti ca a si castigat...
just my 2 cents... |
nu ma face nimic sa cred ca a castigat...dar cred ca are si el dreptul sa vorbeasca pe acest forum( asa ca utilizator ce este) ca daca am lua la suturi orice user nou nu cred ca ar mai fi prea multi noi intrati pe forum.
|
da frate........recunosc ca am facut c/p......
ce e rau in asta???? mai nashpa era daca faceam c/p de pe o masina modificata virtual,nu? daca am copiat eu toata masina nu inseamna ca celalalt a castigat,nu? |
Quote:
Ca$$... nu e prob ca ai facut c/p de pe o masina... ai dreptate.. nu era VT.. dar ai facut c/p toata masina... nu ai luat piese de pe ea.. ci ai luat-o pe TOATA.... |
(!8Y_M vrei sa afli ceva?
nu sunt primul si sigur nici ultimul care c/p toata masina........ |
Quote:
|
Un cont e sa faci c/p bucata cu bucata...maxim 70% din masina si un cont e sa selectezi toata masina si sa dai paste pe alte poza!
Gata cu tigania! |
deci nu mai zic nik k pe urma degeneraza in altele........
am recunoscut ca am c/p toata masina....... ce altceva trebe sa mai fac? |
1 Attachment(s)
Next car ...
PS : Am probleme cu PCul... Nu stiu cand o postez. Bafta! |
super poza. I'm in.
|
I`m in 2..
|
me too...;)
|
poate sa se bage cine vrea?Daca da atunci i'm in
|
da..te poti baga;)
|
dead line? o saptamana?
|
o saptamana de cand a fost postata. cititi si voi regulile de pe prima pagina...
|
1 Attachment(s)
Nu vroiam s-o fac ....dar am vazut ca altii o fac si n-am rezistat:lol:
Spoiler fata=c/p & rebrush (rezolutie prea mica) Spoiler spate=Brush Side=c/p si brush restul se intelege;) |
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
gata si a mea
|
1 Attachment(s)
pac pac pac...ding bing bong
|
2 Attachment(s)
imi permiteti?
|
2 Attachment(s)
o pun si eu
am avut emotii ca nu mi-a mers netul o perioada :) |
1 Attachment(s)
as dori sa il provoc pe big_ballz pe un battle amical pe o masinutza simpatica. anume un mic polo...ce zici simpaticutule? te bagi? asta e masina! deadline pana vineri ora 20:00? e bine sau doresti alta ora? ce zici?
|
Accept..:D:Dvedem ce`o iesi
|
1 Attachment(s)
si yo cu nsx`u..nu`mi place sincer
|
1 Attachment(s)
Nsx .. nu prea am avut timp de el...
|
1 Attachment(s)
Acum am terminat-o si eu... nu am avut timp :cry:
|
1 Attachment(s)
-----------------------
|
1 Attachment(s)
asta e..................
|
frumoase masini Wlady si OMB .......... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning