Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

DjRainManFast 24-01-08 00:36

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1310681)
cum nu stii deja ? :) Passat, 1.9 TDI .... nu ma stii mai cucuvea ? :)))))

OT: bafta si distractie placuta la intalnire... sa faceti poze sa vad si eu si poate ne vedem ... dupa 8 februarie cand termin si eu cu sesiunea :)

Nu ma refeream la tine tinere ci la lupalb!! Iti stiu furia..o vazui si azi :)) apropo....acum am Golf 3u :)) Deci merg mai tare :))

CaDDy 24-01-08 00:36

e al batran cu ea ... isi face de cap cat nu sunt acasa :)))

trafy-vr6 24-01-08 08:22

frateeee ai golf 3`u ???????????????????? mamaaaaaaaa

lupalb 24-01-08 10:05

ce coincidenta, si eu tot golf 3 am, see pictures @ masina mea thread,......

trafy-vr6 24-01-08 12:51

deci facem sambata sau vineri o intalnire ?:)

DjRainManFast 24-01-08 12:58

Facem un traseu frumos undeva ...in care sa ne dam pe timp ? Un fel de indemanare?

trafy-vr6 24-01-08 13:14

de acord:D

Deci a venit Rainman cu o idee interesanta. Ar fi Sambata unde se face Dovali acuma..ceva de indemanare...maine mergem sa vedem care traseu e bun, sa fie fara riscuri, sa fie loc pt cameramani, spectatori. Intalnirea se tzine pe timp de zi. Deci...VINE CAREVA ?

Adytzu_JerrY 24-01-08 13:21

primiti si spectatori ?

Robbert 25-01-08 15:00

daca faceti ceva sa anuntati locul si ora

recBeat 25-01-08 15:28

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1313835)
daca faceti ceva sa anuntati locul si ora

good point ;)

IONUT-GBP 25-01-08 15:41

maine la ora 12 ?:-P la Arene

recBeat 25-01-08 15:46

poi parca era vorba de dovali, nu de arene...:rolleyes2

IONUT-GBP 25-01-08 15:58

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1313935)
poi parca era vorba de dovali, nu de arene...:rolleyes2

pai acolo sa ne intalnim si dupaia.....mergem acolo sau cum vretzi...:rolleyes2

PS: cine mai vine la intalnire ?:-P

trafy-vr6 25-01-08 16:30

ba ionute iara vorbesti prostii..INTALNIREA ARE LOC UNDE SE FACE DOVALI ACUMA ! nu va mai luati dupa ionut. CINE ARE SA ADUCA STICLE DE PLASTIC SA FACEM JALOANE .

Adytzu_JerrY 25-01-08 16:50

niste sticle de suc si le umblem cu nisip :)):lol: dar sa fie Nestea sau ceva ..cu gura mai mare :))

trafy-vr6 25-01-08 16:59

deci aduce careva sticle? ca le luati acasa no problem :)) dar sa avem sa facem jaloane:D maine la 12:00 unde se face Dovali ?

trafy-vr6 25-01-08 23:43

Intalnirea de maine se muta la ora 14:00. locu ramane aceelasi :)

DjRainManFast 25-01-08 23:53

Sticle cred ca se gasesc...daca vine fiecare cu cate una ..tot sunt de ajuns...ca nu o sa fie nevoie de foarte multe! Speram sa iasa ceva frumos...traseul cred ca o sa fie destul de antrenant...zic eu! Sa speram ca o sa si vine lume..ar fi frumos daca ar face si o prezenta pe aici....sa stim daca se merita efortul unora dintre noi!!

DjRainManFast 26-01-08 15:23

In sfarsit o intalnire care merita sa ii se zica 4tuning!! Mie unul mi-a placut foarte mult!! Au fost masinii.....au muncit unele dintre ele .....destul de frumos!! De ar fi asta un inceput ? Sa speram !! :)

Aaronnel^ 26-01-08 15:48

Trafy, Kuku sau care stiti clasamentul.. comunicati-l si voi:)
Felicitari celor care s-au tras...si lui Kuku pentru idee si show-ul facut impreuna cu Bobby

CaDDy 26-01-08 16:02

pozeeeeeeeeeeeeeeee......... filmuleteeeeeeeeeeeeeee......ai uant tu sii evriting` :)))

Aaronnel^ 26-01-08 16:13

Filmele sunt la comprimat.... poze nu am facut la intalnire.

thex 26-01-08 16:24

felicitari si d la mine....filmele sunt pe camera video. nush dak le pun pe forum k o sa iasa mari...incercam

trafy-vr6 26-01-08 16:25

sper si eu.. cea mai tare intalnire...TOT meritu pt organizare si idei ii apartine lu Rainman. tot asa\:D/
Multumim celor care au venit chiar daca unii nu s`au bagat. In special ii multumesc lui Cipy si LupAlb care ne`au asteptat 1 ora pe putin:DLui Kalu care are mici probleme tehnice acuma:(
https://youtube.com/watch?v=dS4XVT2TTCw

IONUT-GBP 26-01-08 16:27

5 Attachment(s)
am eu cateva poze......:rolleyes2: pacat ca unii dintre voi nu ati participat ....ca de obicei :evil: :x

trafy-vr6 26-01-08 16:28

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1315881)
Trafy, Kuku sau care stiti clasamentul.. comunicati-l si voi:)
Felicitari celor care s-au tras...si lui Kuku pentru idee si show-ul facut impreuna cu Bobby

A ramas la Kuku in portbagaj clasamentu:D P.S: sa nu uitam sa`i dam caietu si pixu inapoi lui LupAlb

DjRainManFast 26-01-08 16:52

Nu este numai meritul meu !! Este meritul la toti care au fost acolo....au venit cu ideei....au participat...si care sau implicat! Respect pentru Kalu...care sa dat pana la refuz ! Sper sa nu fie prima si ultima de acest gen!

recBeat 26-01-08 17:04

asteptam clasmentul :P

good work guys.. astea da intalniri!!!

Kaluvr6 26-01-08 17:09

Cipi ms pt sms....nu mi merge reteaua sa iti trimit sms inapoi nush ce are da oricum ms mult. Am rezolvat...o iau maine dimineata....am lasat`o la paznic sa aibe grija de ea :)...nu e problema...o sa mai particip. Din cate am inteles e ieftina aia de facut...pompa aia de ambreaj...cand o fi I`M IN...asta e :)

recBeat 26-01-08 17:13

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1316055)
Cipi ms pt sms....nu mi merge reteaua sa iti trimit sms inapoi nush ce are da oricum ms mult. Am rezolvat...o iau maine dimineata....am lasat`o la paznic sa aibe grija de ea :)...nu e problema...o sa mai particip. Din cate am inteles e ieftina aia de facut...pompa aia de ambreaj...cand o fi I`M IN...asta e :)

....:hug:....

lupalb 26-01-08 20:10

caietu` mi l dati la urmatoarea intalnire, ca de nu va costa o cafea:)) oricum, fain, mi a placut ca nu sunteti pe craca voastra :evil::evil: Urmatoarea o sa o stau si eu cap coada dar deocamdata nu am avut cum....anyway....cool stuff, si cip, vreau si eu un sticker de ala de ai tu pe luneta

trafy-vr6 26-01-08 21:09

2 Attachment(s)
am eu man...data viitoare cand ne intalnim iti dau...cateva poze sa vedeti omu care nu e pe craca lui..hai..sus picioru..pardon roata sau rotile

trafy-vr6 26-01-08 21:35

https://www.youtube.com/watch?v=BeiIK1vi-VM
https://www.youtube.com/watch?v=0vULk8B75VE
https://www.youtube.com/watch?v=JG32mJAqlCg

astea le`am strans de la Ionut :)

IONUT-GBP 27-01-08 00:35

le-ai facut bine traby , bravo :)))) trebuia sa tai si tu fazele cand filmam asflatu ..(al naiba de Soare :-P )

Kaluvr6 27-01-08 01:47

bv baietzi.... abia astept urmatoarea intalnire :) da sa vina dracu mai multa lume....caddy treci acas lasa dracu cluju....i`ai si pe mugescu si goe ca dracu nu vezi.....ne trebuie spectatori sau de preferat participanti :) sa iasa frumos

Aaronnel^ 27-01-08 07:21

Intalnirea a fost foarte frumoasa. Nu am mai participat de mult timp dar acum a meritat sa vin. Discutam si cu Trafy pe mess. Ar fi fain sa facem o intalnire cand facem 1 an de cand s-a infintat comunitatea pe forum.

lupalb 27-01-08 12:24

eu sunt pentru intalniri, de preferat in weekend (vinerea sau sambata) si de preferat noaptea, sa putem sa facem mai multe.... Oricum, gj ppl... imi pare rau ca a trebuit sa plec asa devreme, dar raman data viitoare mai mult:))

trafy-vr6 27-01-08 14:25

Un trailer?
https://www.youtube.com/watch?v=6b_3e67Ihs4

11tun 27-01-08 17:00

fumoasa demonstratie din partea golfului! :rolleyes2

CaDDy 27-01-08 20:43

frumoasa ideea cu Intalnirea de 1 an .... pacat k nu o sa pot fi si eu la VL atunci :(

eu o sa vin acasa... kam pe 8-9 februarie... si o sa stau pana pe 14.... nu pot sa stau mai mult k sunt invitat la o conferinta a OSE ( astia de la faculta mea:) ) ... si tre sa ma prezint la Arcalia pe 15/16/17 feb. cu niste proiecte....:(

daca VRETI ... si nu va suparati ... poate luati in considerare si mutati intalnirea un pic mai devreme ... desi.... nah .. ar trebui numai pt mine presupun ... k majoritate o sa fiti acasa atunci :( mai ales ca sunt si care nu pot venii decat in weekend :(

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning