![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-prieteni.html
auzi la reporterita masina noua si puternica :bmw 318 anii 1992 1996 |
a disparut :D
|
1 Attachment(s)
Joi in giratorul de la Real un matiz nu a acordat prioritate unui tir si a fost dus vreo 5 metri spre Hunedoara :-)
|
Noroc ca avea tiru viteza mica....daca avea viteza mare facea placinta din matiz :|
|
accident azi la intersectie la casian....care stie detalii?
era un logan alb(taxi) sifonat in bot si politia facea masuratori cu banda dinaia.... probabil victime... stie careva mai multe? |
da , s-au pupat 2 taximetristi ....
|
2 Attachment(s)
Accident grav la iesire din Deva in drept la pensiunea aia cu spalatorie. Un Focus cu o Octavia 2. Praf, cred ca nu a scapat nimeni ( 3 din cati am vazut intinsi pe jos )
|
Quote:
|
Doamne fereste de accidente pe toata lumea si odihneste-i in pace pe cei morti:(
|
3 morti si unu a avut zile....
|
Am auzit ca erau ceva lautari, D-zeu sa-i ierte
|
Quote:
|
Quote:
|
azi la intersectia de la cantina restaurant accident serios cu roata sarita spre cealalta masina.
tare e faptul ca politia era ca de obicei dupa acele tiruri ca sa astepte pe altii nepregatiti. |
Accident spectaculos pe drumul garii. Un tir o dat cu roatele in sus o masinuta, Smurd, politie si drum blocat din pacate nu am avut camera la mine.
|
4 Attachment(s)
Azi accident la fel de spectaculos, un tip cu un ford a dat peste cap o dacie break in intersectie in micro 5
https://www.youtube.com/watch?v=8tzUK...e=channel_page Attachment 1002671Attachment 1002672 Attachment 1002673 dom' primar... baiat bun ;) Attachment 1002674 |
ce fain era fordul :(,acum are bad boy look fara ploape,direct din capota:lol:,
o intrebare: Ce :censored: mea cauta hada acolo? |
Ce cautra Biscuitele acolo,tine cu tot dinadinsul sa apara la stiri si nu stie cum?:D
|
Probabil intamplator era acolo. A aparut odata cu accidentul ;)
|
lipsa mediatizare
|
Quote:
|
Taci balaure ca mai bine sa se mearga prost si sa repare craterele de la iesire din Hd decat sa nu se mai mearga deloc
|
Night shift,nu a auzit nimeni de el?
|
Quote:
|
Nu fra ca tre sa plateasca suplimentar ;)
|
Daca-i musai mergeti prin Hasdat sau ce-i acolo , spre Calan..
|
Asiguarea casco tine oarecum de accidente si vad ca ati luat-o si voi putin off topic asa ca intreb si eu : Cine, unde, cum, cel mai avantajos casco?
|
Nu-ti fa ca's tepari da-i in plm cu asigurarile lor de ***
|
Astia care va mai pricepeti la celulare, ce telefon are d-nul primar in mana?
|
Am fost sa ma interesez de asigurarea casco la o firma si au cerut 2600 lei pe an, respectiv 600 lei la fiecare 3 luni.Cred ca e cam mult, avand in vedere ca in peste 10 ani de zile nu am produs nici un fel de pagube cu masina.
Merita sa avem casco sau sunt bani aruncati pe geam? |
Quote:
|
si daca e bad karma?
:lol: mai nou am vazut ca pentru accidentele usoare nu mai se merge la politie, se merge la asigurator, se face o constare amiabila, si de aici se ocupa acestia de acte si de recuperatul banilor, deci daca esti asigurat nu mai ai nici un fel de emotie sau probleme, de genul ca celalalt sofer nu are RCA sau mai stiu eu ce. |
Quote:
|
MAi degraba ceva chinezarie dual sim.
|
|
doamne fereste & R.I.P
|
2 Attachment(s)
Una bucata renault nu a stat bine pe o curba si s-a rostogolit de vreo 2 ori si s-a terminat actiunea destul de tragic pentru pasageri.eram in spatele lor si am vazut live.Locatia serpentinele de la Nadastie.
|
deci nu au scapat?:(
|
Quote:
|
ca si cei 4 tineri cu acel bmw din Italia nu cred ca au ajuns.una este sa te rastorni si alta este sa te lovesti frontal cu un TIR.
sa nu uitam ca viteza ucide. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning