![]() |
Re:
2 Attachment(s)
Latest project : lancia :d
Asta e poza...daca vreti sa comentati, puteti sa o facetzi (dar nu aici :D :) :lol: ) P.s: nu's foarte multe modificari dar cred ca's de efect.nu? :d numa bine' |
whoa....freakin; niceee... :wink:
|
2 Attachment(s)
primu meu bmw...... :D :lol:
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Camaro SS
|
2 Attachment(s)
chew on this.... :arrow: 8) :lol: :roll:
|
Re
Frumoasa masina :) partea de jos frontbumper aripi Jenti :)) am si eu poza :) dar sunt puse bine
|
atuncea stii k sunt 2 poze pr lateral si pt front bumper :P
|
Re
O sao fac si eu :) poate o sa am aceasi bara :)) sa vad :)) oricum iese bine cu bumperu ast A:)
|
2 Attachment(s)
:? m-am traznit nu?
|
RE
Maskt Te-ai trasnit ?e mic copil pe langa ce ai patit tu :))oricum e tare rau facuT sa nu te apuci de preparat tankuri :))ca atunci poti sa pui intrebarea M-am traznit ?:)
|
ma sa saiu al naibii daca nu-mi place
|
2 Attachment(s)
ma bucur ca v-a placut autobuzul meu :roll:
|
re
perminte'mi sa iti zic primul ....SUPER :) imi place...sincer..nu prea mai e asa animatie pe aici:( au pierit toti sau i'a prins spiritul craciunului la scoala de ...niente aici cam rarut....ce sa zic....mai existam mai facem ceva? propun....pe viitor concursul de vt sa tina pana miercuri joi ...toti termina masinile in 2-3 zile....si timp ar fii...iar ca sfat...plssss masini mai noi daca ati vazut nu am postat nici la broasca nici la microbuz nu mi'au placut :( hai sa mai animaam aduc eu fete:)))))) saalut si maskt ...belea :arrow:
|
2 Attachment(s)
astept comentariii :?
|
1 Attachment(s)
prima mea masina pe forumu asta si a doua fakuta de mine :lol: !!
|
se vede ca este prima masina
nu arata deloc rau avand in vedere ca este prima grila fata nu este pe gustul meu |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Subaru coupe :D
|
2 Attachment(s)
inca un bmw :D sper ca va place
|
frumos ra2
mie imi place |
2 Attachment(s)
waiting for comentaries
|
2 Attachment(s)
busu meu
|
VW Polo
2 Attachment(s)
Am lucrat la el ceva sper sa merite .. astept pareri mai ales a lu xxadixx :arrow:
|
x
2 Attachment(s)
prima mea incercare de neoane... ce parere aveti ? :blahblah:
|
6 Attachment(s)
cateva masini.
nu au asa o rezolutie buna asa ca nu va plangeti |
Re: VW Polo
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din motive .... nasoale ... adik de uitucime totala ..... nu am postat masina la concurs pt ca am uitat unde am salvat-o :oops: :oops: dar uite ca am gasit-o ......acum
|
Re: VW Polo
Quote:
|
Re
e bine pt primele masini a iesit bine :)
|
Opel vEctra
2 Attachment(s)
Maprmha auziti astia mai buni
luatimi shi mie spoileru si facetimil ca culoarea mashini k nu reusesc :P |
zice-mi si mie pls niste masini pe care sa le tunez...... :D ca eu sunt din nou in pana de idei
:( |
2 Attachment(s)
un lexus is300
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
masina asta daca o modif ... postatzi`o si pe forum la mine :D
http://vtuning-forum.zoom.ro/viewtopic.php?t=3 |
Re
lks man e bine dar grija la Image size si tot ce strik rau de tot masina evacuarea aia de carutza :))
|
2 Attachment(s)
cum este?
|
Re
2 Attachment(s)
bai asta e facuta de manutza mea :))
|
2 Attachment(s)
dodge ram srt10
|
Re
Man e bine rims-urile mi se par mie cam stese si un ineteleg d c ai vopsit si Geamurile ?
ps : se putea si mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning