Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

Jok3r K10 21-01-09 19:16

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1998506)
Alte masinute nu ati mai surprins? Va arat eu una....acum nu mai are bara de la Carzone dar ...va avea altceva cat de curand si va aparea si la Intalnirea saptamanala!!!

Vecina ta Aline nu?

Ali_ump 21-01-09 21:56

Da vecina mea:) O sa apara pe la intalniri ,,,,numai sa faca masina;)

RazvanB 28-01-09 16:35

buna vecina :)

VaLeX 28-01-09 16:37

ohhh rTb , da so halanaghes omule? :lol:

Scarto 28-01-09 16:37

Nu e bruneta vecina ta? Sta prin darmanesti sau .. o confund ?

RazvanB 28-01-09 16:38

bine nenea valex :) ce sa fac.. mam inscris si eu pe forum , chiar daca urmaresc de mai mult timp forumul cred ca a venit momentul sa imi mai exprim si eu unele pareri pe la diferite threaduri :)

VaLeX 28-01-09 16:43

Quote:

Originally Posted by RazvanB (Post 2018137)
bine nenea valex :) ce sa fac.. mam inscris si eu pe forum , chiar daca urmaresc de mai mult timp forumul cred ca a venit momentul sa imi mai exprim si eu unele pareri pe la diferite threaduri :)

Bine ai venit , sedere placuta si posturi cat mai folositoare :)
Hai sa nu facem offtopic ! Vorbim la cafenea ...

buddy_lexx 28-01-09 19:24

eu am 2 masini preferate in mom de fatza din pn...
1.bentley`ul continental gt
2.magnum`ul ala cu croame

VaLeX 29-01-09 00:01

si eu am 2 masini preferate : un F mov si o dacie galbena :lol:

buddy_lexx 29-01-09 00:24

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2019467)
si eu am 2 masini preferate : un F mov si o dacie galbena :lol:

haha buna gluma :)))))))

Ali_ump 29-01-09 20:29

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2018655)
eu am 2 masini preferate in mom de fatza din pn...
1.bentley`ul continental gt
2.magnum`ul ala cu croame

Magnum -ul o sa incerc sa il aduc la intalnire saptamana asta ;)

stefan_88 29-01-09 21:36

poate cand o sa vin acasa ... o sa incerci sa il bagam si la o sedinta foto ...ce zici ?:)

scturoag 30-01-09 16:02

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 703877)
Hai sa incep eu daca altii nu sar in fata:
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari.
-motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus.

Zx6-r :X , nu l-am mai vazut de ceva vreme ... sper sa il vad in vara asta ... urmeaza niste modificari ?!?
Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 707713)
BMW E34 525I 192cp, suspensie Koni sport, Faruri Dark Edition, Jante 17 de M, Angel-eyes etc.

Frumoasa tare masina ! sa o portzi sanatos ! :)

razvy_2002 30-01-09 17:03

ati vazut un audi tt galben, turbo, model nou....?

johnson 31-01-09 12:00

Nu am mai iesit cu motorul din motive evidente, ce au stransa legatura cu sezonul. Am intentionat la un moment dat sa il si vand, pt ceva mai nou si mai puternic, dar s-a bagat criza in seama si nu mai are lumea bani, asa ca am hotarat impreuna cu un grup restrans de bikeri sa ne luam motoare vechi si la aducem la viata intr-un mod mai original pt Romania, va fi f interesant de vazut. Primul a fost achizitionat deja

RapJustin 31-01-09 12:02

A facut cineva poze la bentley'l din parcare de la central???

Jok3r K10 01-02-09 10:16

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2025463)
Nu am mai iesit cu motorul din motive evidente, ce au stransa legatura cu sezonul. Am intentionat la un moment dat sa il si vand, pt ceva mai nou si mai puternic, dar s-a bagat criza in seama si nu mai are lumea bani, asa ca am hotarat impreuna cu un grup restrans de bikeri sa ne luam motoare vechi si la aducem la viata intr-un mod mai original pt Romania, va fi f interesant de vazut. Primul a fost achizitionat deja

Pai fa un topic si tinene la curent poze una alta:-P

johnson 01-02-09 13:07

Daca as vedea ca exista un minim de interes, de ce nu? Pana acuma, proiectul are mai mult succes decat ma asteptam, ramane de vazut ce va urma

scturoag 03-02-09 17:01

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1586708)
pai ...m-ar interesa si pe mine ...ce motor are ....cati cai ...etc etc ...

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1586778)
6.1 l/426 hp/621 nm

Scrie clar pe capacul de la motor , 6.1L , 313 KW

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 1795931)
mai pun shi eu o mashina din PN ..:P ..... datziva shi voi o parere despre ea :P :>

Avion ? ii trebuie... garda la sol mai jos , un alt eleron si niste jante cu o marime mai mare :)
Quote:

Interesant ... sincer , ar fi ceva frumos si unic in moldova ... zic eu ... dar la ce te gandesti ... supersport sau choppere' ?

buddy_lexx 03-02-09 19:16

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2027968)
Daca as vedea ca exista un minim de interes, de ce nu? Pana acuma, proiectul are mai mult succes decat ma asteptam, ramane de vazut ce va urma

eu unu sunt interesat de tot ce tine de domeniu moto...:P mult succes si spor la munca johnsone!:D

johnson 04-02-09 08:27

Pot spune ca nu e nici choper, nici speed asa cum il stim in zilele noastre

scturoag 04-02-09 08:28

atunci ? :D

eleeron 04-02-09 18:22

Quote:

Bafta la proiect si nu mai bine . App la multi ani si sa fii sanatos si iubit, scuze de intarziere :-) dar nu am mai intrat pe cafenea demult :)

scturoag 04-02-09 23:27

Din cate vad ... e/a fost ziua ta ... La Multi Ani , sa ai parte de fericire si tot ce iti dorest , scuze ca ti-am urat mai tarziu , acum am vaz si eu :) mai bn mai tarziu decat niciodata . bafta ! :)

enealiviu 17-03-09 15:54

8 Attachment(s)
vestitul Dodge Charger .. care arata tipic MUSCLE CAR ..
si totusi .. nimic nu se compara cu o masina design by Pininfarina .. cum e acest Maserati Gran Turismo

enealiviu 17-03-09 15:59

10 Attachment(s)
Doua MUSTANG-uri .. enjoy !:-)

scturoag 17-03-09 16:17

Cam "Chel" Primul Mustang ...

AnDrEiCa 17-03-09 18:47

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2156806)

mustangu "chel"s-a prezentata de vreo cateva ori la intalniri:D...dar de celalalte masini nu stiam:twisted:

buddy_lexx 17-03-09 19:00

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2156806)

chel ne chel...iti zic eu k nu iti poti permite sa intretii unu :D

stefan_88 17-03-09 19:02

mustangul ala "chel" are potential :) , cat am mers cu el ...m-am simtit in al 9lea cer :)

scturoag 17-03-09 19:07

O fi asha ... daca are potential ... sa o faca proprietarul sa arate ca atare :)

AnDrEiCa 17-03-09 19:09

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2157521)
O fi asha ... daca are potential ... sa o faca proprietarul sa arate ca atare :)

da de ce zici ca e chel ai tu o masina mai cu mult par?:???:

scturoag 17-03-09 19:11

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2157485)
chel ne chel...iti zic eu k nu iti poti permite sa intretii unu :D

Esti sigur de ceea ce spui ? :)

scturoag 17-03-09 19:13

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2157534)
da de ce zici ca e chel ai tu o masina mai cu mult par?:???:

Posibil .... aici nu e vorba daca masina mea are par sau nu ... sau alte masini, aici e vorba despre acest mustang ... care pur si simplu e "chel" ...
Si nu mai sariti asha ... ca nu am vrut sa fiu rautacios ... pur si simplu am spus ca e "chel" ... nu ma refeream ca e nasol sau etc...

AnDrEiCa 17-03-09 19:28

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2157552)
Posibil .... aici nu e vorba daca masina mea are par sau nu ... sau alte masini, aici e vorba despre acest mustang ... care pur si simplu e "chel" ...
Si nu mai sariti asha ... ca nu am vrut sa fiu rautacios ... pur si simplu am spus ca e "chel" ... nu ma refeream ca e nasol sau etc...

nu sarim pe tine dar tot nu inteleg ce vrei sa spui prin "chel" la ce te referi??

scturoag 17-03-09 20:00

"chel" = e goala ... nu are nimic "special" tunning sau optiuni ... ma refer la exterior ... interiorul nu l-am vazut.

AnDrEiCa 17-03-09 20:05

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2157762)
"chel" = e goala ... nu are nimic "special" tunning sau optiuni ... ma refer la exterior ... interiorul nu l-am vazut.

omule :)) daca omu nu vrea sa ii modifice nimic?asta inseamna ca e cheala :) a app tu ai ceva modificat pe masina?tuning nu inseamna sa schimbi o bara si sa inegresti un stop pe spate ...daca am ajuns eu sa iti spun astea un pusti de 16 ani e cam grav...scz pt off topic

scturoag 17-03-09 20:27

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2157788)
omule :)) daca omu nu vrea sa ii modifice nimic?asta inseamna ca e cheala :) a app tu ai ceva modificat pe masina?tuning nu inseamna sa schimbi o bara si sa inegresti un stop pe spate ...daca am ajuns eu sa iti spun astea un pusti de 16 ani e cam grav...scz pt off topic

tot 16 am si eu :) ... si da ... am tuning pe masina. nu prea multe ... dar am ...

claus77 17-03-09 20:55

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2157885)
tot 16 am si eu :) ... si da ... am tuning pe masina. nu prea multe ... dar am ...

Nu vreau sa fiu rautacios dar arata-ne si noua masina ta cu tuning pe ea...te rugaaam...:-)

morpheusmaster 17-03-09 20:59

Scturoag faci tu ce faci dar iar te baga baietii in corzi :))...

Daca incercati iar sa va intepati asa intre voi in stilul tipic nemtean sa stiti ca ati reusit ;) Omu a facut o simpla afirmatie ca e cheala...si ati si sarit pe el...eu zic ca e stock :)...sariti si p mine? :D

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning