![]() |
mai baga odata ochiu ;)
sunt portiuni uscate/ude ;) |
Ai ceva greseli ai la masina sant0s :(
|
2 Attachment(s)
:( :( :( :lol: :lol:
e na ? zi unde ia facetzi voi o schema , va pun ambele poze ... le deschidetzi pe amandoua .. si simulatzi efectul de .gif si dupa aia imi ziceti la ce sa mai lucrez , ce sa fac ? sa pun reflexie pe ASFALT USCAT ?! ntz ntz ntz datzi cu ochiu |
1 Attachment(s)
asta`i a mea
are greseli la greu... |
1 Attachment(s)
:( :arrow:
|
man ce se intampla cu reflexia? :(
|
bai dar masina mea unde e?
cine mia scos masina de aici.nu am voie sa particip sau ce? |
1 Attachment(s)
& night + vinyl
oricum ramane prima postata |
Re:
Quote:
|
stiu .. ceva mai multe :(
multumesc de sesizare oricum |
si eu iti multumesc ptr sesizarea facuta acum o pagina ;)
|
1 Attachment(s)
Am facut si yo. Sper sa va placa.
|
Re:
Quote:
1) copiezi prea mult ;) 2) lucrezi urat ( ex. capota aia e varza ;) ) |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Mai oameni buni noi bobocii unde postam :ashamed: ?? nu avem voie sa ne bagam ?? la lucrarile voastre :shrug_no: ?? daca va provaca cineva sau ceva de genul asta ..... nu avem voie sa postam si noi proiectul nostru :yikes: ?? eu nu vreau concurs...... nu'mi trebe dar cred k tre sa le vedeti si pe ale noastre
P.S. :peace: >>>> VIVA Noob Team :peace: <<<< |
Poti posta oriunde lucrarile tale in afara de topicul \"Masinile voastre preparate de design team\"
Deci aici la Concurs poti sa te bagi :wink: |
TNG am pus si eu o prelude la maisinile voastre lucrate de Design Team pt k era postata acolo si m-am gandit k pot sa ma bag si eu ... :D
|
Re:
Quote:
READ THIS!!! https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9010 |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
cu asta vreau sa intru in team.e si masina pt concurs pt k nu mai am rabdare sa fac alta...am cautat de mi-au sarit capacele un spoiler si apoi un prag pt ea....
EDIT :evil: acum am vazut k am acelasi prag k si cata.... |
felicitari madskillz a iesit super. o singura obiectie am: spoilerul mi se pare prea scurt ma refer la partea care se vede prin luneta (e mai scurta decat partea care se vede in dr masinii) trebuia sa-l lungesti macar pana in dreptul lui R de la TOYO TIRES. atat in rest e super k. felicitari
|
felicitari madskils.......ai facut supe fain.......
meriti sa fi in team.......ceilalti.......mai au de lucru |
Re:
Quote:
|
plm nu gasesc nikieri un spoiler fata pt rx7 :x :evil: :cry:
|
sa stii ca nu trebuie neaaparat sa fie ptr rx7 :D
|
Re:
Quote:
ala e eleron ;) |
madskilz.. e misto masina ,dar fa ceva cu eleronul ala ca e pus aiurea si strica tot :?
|
eleron pardon :oops:
stiu santos dar am vrut sa spun ca nu gasesc nici unul pe care sa-l pot pune fara sa existe greseli evidente intelegi? adik nu le puteam pune pt ca se vedeau urat din diverse motive unghiuri mult prea dificile rezolutii proaste etc intelegi u ce vreau sa spun |
eleronul am masurat cat trebie sa se vada prin geam.vi se pare asa de aiurea pt k el se afla undeva in spatele porbagajului...skylineul din 2f2f avea acelasi model de eleron.e ceva gen drag din nfsu....ma rog....practice makes perfect........gasesc eu chef sa fac alta masina....
|
Re:
Quote:
ciumpi mai taci ma k esti enervant |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
update:(sper k se compenseaza cu eleronul) capota de carbon si aerisirile hand made...first attempt ever.... :)
|
1 Attachment(s)
am si eu un RX-7 facut de mine :lol:
PS:: E bun ???? :roll: da mah e luni da ia zii ce are si as vrea sa ascult si parerile celorlalti ca tu numai cand greseste omul esti atent |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Termenu cel mai tarziude predare a lucrarii este duminica la ora pranzului
|
off.......catnos cred k o sa ne blesteme....ce facem cu concursu?nu a pus nimeni masina....recunosc k nici eu si nu am reusit sa-i fac nimik....dar totusi..nimeni altcineva??? :oops: :? :evil:
|
shit`s going down a`drain again ...bettah do somethin` :D
|
nu mai rade...pune mana si fa masina....si intra si in team...! :P
santoase!!...tu ce faci tata? |
Re:
Quote:
am renuntzat demult la idee :D ...moving on :? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning