![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Fresh News:
am vandut toate elementele alpina. masina va primi pe parcursul timpului elemente M. |
Quote:
|
Quote:
Si masina merge perfect acuma am fost prin oras la o tura!:D:oops: |
Quote:
De ce nu ai folosit-o pe aia? |
pt ca am vazut mai mult potential la felul in care e texturat asta.o sa vezi despre ce vorbesc:)
On Cumpar motor VR6 ofer 600e astept oferte... |
Quote:
|
Bun vin dupa el maine dimineata:>
(chiar am nevoe de motor mi-l poti pune?) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma plimbam prin oras si intr-o parcare era o coaja de golf cu grila asta rosie iam dat niste tarcoale si m-a vazut proprietarul,am reusit sa il "combin"sa mi-o dea la schimb cu a mea.
|
3 Attachment(s)
HONDA S2000
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mi-au venit placutele>>>
Datimi ceva idei pt jenti. |
2 Attachment(s)
am inscris si eu motanul si urmeaza in decursul zile de azi sa demontez motorul diesel cu R.Equinox si sa il punem pe cel nou poze mai tarziu
|
Felicitari pt reusita:D
Si spor la treaba. Si eu am adus azi motorul si o sa ma pun pe desfacut si sper ca pana deseara sa termin si saptamna vitoare sa montez motorul cel nou. |
5 Attachment(s)
Am terminat partea ,,tuning clean''...
Mai am un pic si demontez interioru si sa desfac motoru(R.Equinox ce zici ma ajuti?) Am luat faruri originale Jetta. |
Quote:
|
Fresh News:
-Am cumparat un kit m technik din plastic,contra sumei de 500 euro ce cuprinde: *Bara fata completa cu: grila centrala,bandouri,front lip. *Bara spate completa cu: bandouri,difuzor detasabil. *Praguri laterale -Am mai cumparat si un set de oglinzi electrice de pe un e36 m3,contra sumei de 85 euro. -Miau intra iarasi in dezmembrare completa in vederea schimbarii culori (de aceasta data,incerc sa fac totul ca la carte,inclusiv sa dau jos motorul) Noua culoare va fi un: aspen silber metallic Am sa va tin la curent cu evolutia ei. |
1 Attachment(s)
dupa cum am zis azi mam apucat cu varumio sa dau jos motorul ;)
Am nevoe da ajutor sa pun motoru cel nou ma ajuta careva ca nu ma pricep pre bine la chitibusuri:) |
2 Attachment(s)
Am terminat si eu de pus motoru pe 5'ar.Rupe,imediat las gumele pe asfalt
|
La 20:00 ar trebui sa-mi vina suspensia, spoilerele au venit ieri. Pana dimineata sper sa le montez pe Lambo
|
1 Attachment(s)
Gata cu munca pe azi ca totusi e duminica.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dary762-True Story:lol:
killer23-frumos deocamdata...keep it up:D Revin cu noi modificaru la Mitsubishi: -Culoare: Metallic BLUE -Jante ADW pe 19 -Farurile noi montate. Un prieten mi-a oferit 60 de koko pe Mitsubishi si Skyline(si da...cred ca se merita...ce ziceti?) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Las-o ma ca merge'asa8) |
3 Attachment(s)
Azi am vazut la un parc de dezmembrari o pisicuta....
Treaba e ca masina a suferit un accident recent. Motor: -1800cc -116cp -186.234KM rulati An fabricatie 1992 Masina are nevoe de: -usa stanga -aripa dreapta -stop dreapta -bara fata/spate Pret 3400 Ron |
Quote:
|
Da are nevoe si de tinighigiu da eu am pus doar piesele de care as avea nevoe
cu sasiu rezolv eu cu nea Florin(vecinu') |
Caut sa cumpar BMW e36 2.0 vanos obligatoriu dublu climatronic si incalzire in scaune, neinmatriculat, ofer max 1500 euro.
|
1 Attachment(s)
Azi de dimineata am chituit aripa usa de la porbagaj si capota.
|
3 Attachment(s)
Frumoase masi baieti bravo:!::!::!::!:
Revin si eu cu noua mea achizitie . Vineri mi-am luat un golf 2 la pretul de 1900euro.masina este adusa recent din germania.Masina avea aripa dreapta si pragul drept schimbate deoare le mancase rugina.Intre timp am schimbat aripile fata cu unele de ralyu.Maine urmeaza sa ma duc sa ma interesez cat ma costa o retapitare a scaunelor si a banchetei. |
4 Attachment(s)
Si Lambo a primti spoiler sport fata/spate , si o suspensie H&R dar nu este setata inca...
Vreau si eu o parere...Cam asa arata in momentul de fata si am dus-o la R.Equinox la vopsit! |
Quote:
Parerea mea! In rest arata bn ;) |
Da.. Cu suspensia asta nu-mi place cum arata spatele la rotile din spate... dar nah s-a lasat la maxim
|
3 Attachment(s)
Golf MK3 VR6
am reusit sa montez motorul si lam si luat la ture vrum vrum...motorul trage al naibi de bine.:oops::-P +A primit un set de jenti BBS RS -urmeaza faruri angel eyes -si un pachet de suspensi sport. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning