![]() |
Re:
Quote:
chiar ca imi e dor de mare :( ce vine e de voi care stati acolo nu ca mine la 700 de km :x |
Misto dar nu mai esti cu tipa aia bunaaaaaaa taaaaaaareeeeeeee?Care`mi placea mie? :P
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
alte poze:
|
1 Attachment(s)
Anka zice asta :lol: adik ma insor in 2007!
|
Felicitari! Si nu ne invitati si pe noi la nunta? :twisted:
|
Inca unu kre paraseste lumea asta, asa de tanar...
Adio my friend... PEACE :peace: |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \"Inca de mic m`a invatzat tata **** in ***** gata fata! \" :lol: :lol: :lol: :lol: Inca nu am parasit`o mai stau pe acilea!Cat despre invitatzii?Totzi cei care au masini tunate sunt binevenitzi :lol: :lol: :lol: Ar fi prima nunta din Iasi de genu si cred ca cea mai tare :shock: |
Invitatia ta incadreaza foarte multi invitati :shock: .Ori cum FELICITARI :tenisclap :peace:
|
1 Attachment(s)
habar nu am cinei vorbeam cu una si mie o trimis poza asta a zis ca e din timisoara
|
Re:
Quote:
Ms Ms Ms...Nu cred ca o sa vina totzi..Putzini ma cunosc asa de bine..Dar nu nimic,eu nu ma supar daca vine vreo unu din Tim....Tot frumos va fi tratat |
cry_sty venim cu placere dak ne inviti :wink:
la-mishto, ia zi-ne tata, cine e stapanul femeilor? andrei de la iasi se stie :twisted: ca la manele tata :twisted: :twisted: sa-ti traiasca si sa va intelegeti bine :wink: |
Re:
Quote:
stii ceva? :twisted: :twisted: |
nu mint bre daca ai paltalk intra acolo si vorbesti cu fata daca poti :lol:
|
Re:
Quote:
if you say so.. ;) merci pt urari :D |
1 Attachment(s)
la banchet cu niste colege.
|
sal
pun si eu pozele cu gagika-mea.. cu toate ca eu sunt cam mare.. ea e slabutza. dar ne intelegem bine :)
|
Re: sal
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper sa va placa:P
|
cum draq sa nu ne placa mah piry
|
poate ne spui si cine e respectiva mai misteriosule :)
|
8 Attachment(s)
[b]
[size=18]Zeci de fete,gagici de prima clasa dar si panarame.Minore de`tzi cad fatza dar si cateva cu 18+ de`tzi vine sa`ti iei lumea`n cap ... |
4 Attachment(s)
:arrow: :lol: :shock: :P
|
Bine BRO tare poza :wink: tino tot asa :tenisclap :peace:
|
5 Attachment(s)
uhhhh cate mami bune ''bro'' :roll:
|
2 Attachment(s)
Eu cu Sev si 2(doua) fete :))
|
cred ca am sa fac un \"meet my friend's tour\" prin tara ;)
bune \"mami-le\" sil la fel si crysty a pus poze faine alea din padure. adevarul este ca ii ful de femei frumoase in tara asta, numa nu toate le poti atinge. oricum eu is multumit de \"tot\" ce am parte ;) da totusi BUNA BACATA BA!!!!!! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
c perspicac esti ... cata intuitie .... ea este buna ....
|
e buna....da` sa`i spui sa`shi mai spele sandalele...shi sa se pieptene :twisted:
|
1 Attachment(s)
despre ea ce parare avetzi? 8) 8) :wink:
|
cinei?
|
ghici! ai o incercare! daca nu ghiceshti itzi fac cunoshtintza cu shpoileru de la logan! :twisted:
|
parca tu esti ...
in poza , sau ma insel ? |
1 Attachment(s)
:chuckel: :chuckel: :chuckel: bineintzeles!
|
cine stie , cunoaste :lol:
|
al dreaq peshte de plush... se simtea bine, intreb eu?! :lol: :D :D
|
nush , hai s-o intrebam pe junkie , ca ma gandesc ca a schimbat 3 cuvinte cu el :)
cum e junkie , ce zicea saracutzu ? ii placea ? :) |
Re:
Quote:
terminati cu prostiile , fotomodeli ce sunteti .... ntz ntz ntz scuze ca ... o dau in quoteing .. insa .. nu ma pot abtzine .. incercati sa nu mai trecetzi pe aici o perioada nedeterminata de timp ... \"fotomodelii\" nu au voie sa posteze pe aici vbesc despre dl. sil4tuning , si despre respectabilul si mult prea sexosul si prea musculosul luca ;) |
1 Attachment(s)
bai si cand ma think-uiesc ca poza asta are un an..ntz ntz ntz
je si o prietena |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning