![]() |
scooter - frequent traveler pt ceva off-style :) dk n-o gasiti ziceti s-o uploadez..
|
1 Attachment(s)
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRREEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
:)
chiar e misto Santos .... :) mai are cineva piese ? |
Sugababes - Push the button ..
e prea tare ......... :wink: |
Re:
Quote:
!10x |
E deja pusa melodia. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...932&start=1155
|
Fort Minor - Remember the name;
-----||---- - Where'd you go. |
@ZerO_CooL sry :oops: nu am stiut
|
Re:
Quote:
|
Stabilizer - Nitzer
oldschool :) ---- Flying Steps - B-Unitor 2 !!! mult prea smechera ptr secolul asta :) si .. AquaSky - Thru The Fire (BackDraft Remix) ptr astia de mai asculta si alta muzica inafara de .. creamer si .. etc :) breakbeat ;) prea tare ... |
4 Santos 8)
melodiile nu sunt cine stie ce dar sunt cantate de Sant0s :lol: taiati ''.zip'' P.S. Nu sunt in vanatoare :2gun: de posturi, dar pun in mai multe posturi sa nu-mi moara netu si sa o iau de la inceput.... :cry: |
Mylo vs Gloria Estefan-doctor pressure
cea mai tare melodie.... |
pachetu 2
|
1 Attachment(s)
tare ultima melodie de la SP.
|
1 Attachment(s)
Siiiii... se face piesa asta cu dedicatie speciala pentru... cine se simte :)
http://www.bbc.co.uk/music/parents/f...l_advisory.jpg |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
swnd trac
|
un Gutza ceva?
haidetzi mah , merge si un Gutza .... dar tre sa ai minim V8 , altfel n-are rost :lol:
|
o super melodie
m&g companie de lux :P |
Disco tineretului...cu dedicatie pentru madskilz :rockon:
|
danke boss :joy:
|
flying steps - too hot ..
flying steps - b-unitor 2 :D back to the ol` school ;) :D daca nu le gasiti si etc, tell me |
2 Attachment(s)
poftim serifule :lol:
:arrow: |
1 Attachment(s)
ce parere aveti de melo asta??
redenumiti si voi si opuneti externsia mp3 |
de 4 zile ? sa nu mai scrie nimeni nimic aici ?
nu se poate asa ceva .. va recomand din tot sufletul urmatoarea melodie .. e prea tare.. poate e veche or so .. eu de curand am descoperit-o .. :) Axwell ft. Steve Edwards - Watch the Sunrise |
super !!!
|
uuu , royskopp - trentmoller , this should be interesting ... :twisted:
comments after downlaoding \"teh\" song .. : joder .... deci .... foarte Foarte FOarte FOArte FOARte FOARTe FOARTE TARE cono !!!!!!!!!! daca mai ai , nu ezita sa dai cu upload pe aici , eu unu , mai vreau , e super tare ! astept :D }{ |
ie tare piesa ;)
|
buey cine stie cunoaste :wink: fratioru de santos a vazut primu' :)
o ascult de 5 zile incontinuu peste tot :wink: |
prea smechera frate, se fac 5 ore in curand, de ascultat incontinuu ..
ms mult bro` }{ |
atunci mai am ceva pentru tine tot de la trentemoller > niste mixuri
urc maine de dimineata sau in noaptea asta ... acuma sunt in teste la mine in casti :wink: |
eu de vreo sapt. ascult MINISTRY OF SOUND 2006 sunt fascinat de el :wink:
daca il vreti pot sa il pun aici :wink: |
asa baiat ma ?
mai astept cono ? stii ca .. avem cam aceleasi gusturi , pune-l :D btw . . m-am plictisit nitzel de royskopp si am dat-o in .. Lino Cannavacciuolo :D :D :D :D adevarat ! deci .. pana acum .. piesa .. Vaggio .. ma unge pe suflet :) am luat un album intreg .. il testez :P dupa care pun ce e de pus .. e super misto ... e altceva .. e inspre .. chillout .. oarecum :D ah , si \" SEGESTA \" asa se cheama si albumul .. iar .. boolache ala de la care luam albumul .. un italian .. :D a iesit .. si am ramas doar cu 5 piese :( ca sa nu mai postez la caut melodie .. plz .. imi gaseste si mie cineva albumul astuia ? deci .. Lino Cannavacciuolo - Segesta ... se cheama albumul .. :/ plz ? ! Intereseaza pe cineva .. colectia Buddha Bar ? de la 1 pana la 7 ? o vrea careva ? just say .. ma bate rau de tot gandul s-o pun aici :D da parca n-as pune-o degeaba .. |
Re:
Quote:
|
Aphrodite - Twilight .... ;)
|
Yahel - Bomb Creator (vocal mix)
Bob Sinclair ft Yves Larock - Sexy zookie Roger Sanchez - Te quiero |
Yoshimoto - Du What U Du (Trentemoller Remix)
Sharon Phillips - Want2 Need2 (Trentemoller Remix) Aya - Uptown (Trentemoller Full Vocal Mix). astea melodii aicea grave ... :wink: -nu le urc ca am net infect in acest mom radule baga-te sa le iei :lol: |
tocmai am luat(cam vechi dar sunt curios dak e marfa)
Tuning Beats VOL. 4-2004 1 Intro - Tuning 2004 vol.4 2 Simbioze feat. DJ Seb B - The Dream Killer (Original Mix) 3 Armani & Ghost - My House (Club Mix) 4 Microsome - Next Time 5 Major Bryse - What Do You Think 6 DJ Ice feat. Major Bryse - Electronic Music (Original Mix) 7 Kickers - I Got You 8 Nikoel - Think About Funk 9 Exciter - Funky Tronic 10 The Beholder & Balistic feat. Max Enforcer - Bigger, Better, Louder! (Original .. 11 DJ Glenn vs. The Voltage Club - Silent Six 12 Heedless - Strange 13 Steve Dexter vs. The Rebel - Monotune (Live @ Leningrad) 14 DJ Adolphe - La Boulette (Lobotomy Inc Remix) 15 Ronald-V - Bang Bang 16 Bounce Inc feat. DJ HS - Scratching 17 Baba Style - Babastyle (Original Mix) 18 Ruthless & Vorwerk - Wake Up 19 Bass Man - Cryptex 20 DJ ZU - Vagina's Vagary 21 The Expert - Obskur 22 Q-IC & Ghost - Desire (Club Mix) 23 Synap-6 - Jump On The Bells 24 Danger Hardcore Team - Party Tunes |
ascult melodia asta de o ora...
am ascultat-o in toate cluburile pe unde am fost...si deabia acum am aflat cum se numeste :wink: este capodopera! :wink: |
va recomand sincer ... :)
asa ceva .. http://www.culturaspettacolovenezia....avacciuolo.jpg melodia Viaggio .. e parfum :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning