![]() |
Re: Masina mea...
paul, ma crezi ca de cat timp stau pe forum, niciodata nu ma uit la semnatura si la avatar. E cumva vorba de S2-u pe care l-a avut bagat la slalom paralel?
Oricum de la Cipi ma astept la orice:) |
Si tu si florynvl aveti dreptate. E un audi quattro cu motoru de S2. Masina e prezentata in sectiunea audi.
|
6 Attachment(s)
sa va prezint si eu noua achizitie.audi 80 1.8s.are 1800cm,90 de cai.ca dotarii:abs,servodirectie,trapa manuala cu 2 poziti,scaun sofer reglabil pe inaltime,proiectoare de ceata,frane pe discuri pe toate 4 roti,faruri cu reglaj electic.la capitolul muzica mp 3 jvc,statie crunch de 500w,boxe spate jvc.deocamdata cam atat.injectia este mutipunct mecanica
|
in ultima poza m-am jucat putin .cam ce as vrea i fac la vara.si sa o fac neagra
masina |
lasa-o cat mai simpla....
da-i jos capacele alea da-i jos stikerele de pe portbagaj.. cumpara-i jiste jante... acuma da impresia de "ciobanie" si sa nu te superi dar eu chiar asa o vad.... prbabil asa ai cumparat-o.. bafta-n trafic |
+1 la ce a zis bughilas, si eu as mai scapa si de scrisul cu vopsea (sau ce o fi) de pe gume.
|
prima data las o putin mai jos is pe urma ia-i niste roti pe 17 daca iti merg ca ar arata bine..niste geamuri negre si te astesptam pe la intalniri...intalnirile se vor stabili la sectiunea Intalnirile noastre...Bafta si sa ai grija de ea
|
masina asa am cumparato.in fata mai avea o sigla cu 4fwd pe care am dato jos.sa vina caldura si ceva fonduri.rotile tre sa pun pe 14 ca asa am in acte .nu vreau sa raman fara talon
|
cand o sa o treci pe nume vei primi talon nou si acolo nu vor mai fi trecute dimensiunile si atunci vei lua amenda mai greu..
|
sau mai intai te duci la audi (tess cred) si iti da o foaie cu ce roti poti pune pe ea :) 100 lei e trecerea in carte la orice exista pe foaia respectiva ... Eu umblu de 3 ani cu alte roti fata de ce am in talon si ptr aia nu s-a legat nimeni de ele :) Anu asta le trec si eu cand trec pe vara :)
|
eu de ceva timp umblu pe la tehnica noua si nina pt o hartie de aia pt cielo si mi-au spus ca ei nu dau asaceva ! Iar la RAR mi-au spus ca fara hartia aia nu pot modifica nimic in carte . unde ar trebui sa mai incerc ?
Cat de jos sa lase Audi-ul , eu am suspensie sport pe masina si ieri am trecut pe G. Cosbuc , am crezut ca imi raman barile si toba acolo cand am dat odata in gheata de pe mijlocul drumului :sad: + ca in vara dupa o "plimbare" pe traseul SB -> IS ; IS -> BN -> SB , m-a durut spatele o saptamana :lol: , in rest e ok , se aseaza bine la drum :-) Dar daca foloseste zilnic masina , eu nu o recomand ! |
eu stau pe 60/40 si merg zilnic cu masina :D
|
eu nu stiu exact pe cat stau da stiu ca mi se aseaza mancarea perfect daca merg cu masina dupa ce mananc bine...
|
cand ai suspensie sport , te poti numi sofer in Romania. Ocolesti gropi, mergi incet pe unele strazi, talpa in curbe pe altele...
Eu am inaltimea de la spoiler la pamant de 15cm si nu ma plang. Intr-adevar, iarna dai fusta jos de la bara si ai si tu un 30 cm cum e si normal... In schimb, nu as schimba niciodata o suspensie sport pe una normala, pentru simplul fapt ca arata bestial. Si am facut drumuri SB-VL-PIT-BUC-PIT-VL-SB in aceeasi zi si nu am avut nici o problema. Nici macar una... Mie imi place suspensia sport, si o recomand la toata lumea. |
totusi ... unde sa mai incerc pentru hartie de aia ... sa pot omologa jantele ??? nu stiu , ce suspensii aveti voi , dar pe mine ma zgaltaie rau :lol:
si nu am cine stie ce ( amortizoare sport ta-tehnix si arcuri sport eibach ) pacat ca ies rar cu ea in trafic :oops: poate pana ma obisnuiesc am senzatia asta. |
Cauta si tu un numar de telefon de la Daewoo si suna sa intrebi de unde poti achizitiona o hartie cu dimensiunile cauciucurilor care le poti pune pe modelul tau de masina
Problema este ca acum si-au schimbat numele sau ceva de genu ... Mai exista o solutie ... Te duci la RAR si ii pui sa iti faca test cu rotile care le ai dar te costa mult mai mult in jur de 500 lei. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt chiar asa de rai , dar mai bine previ decat sa combati :lol: . momentan sunt ok , am gume de vara , dimensiune aproximativa cu cea din talon ( 175 / 70 / R 1 ) asa scrie pe talon printr-o eroare a celor ce l-au completat , deci prin concluzie pot pune pana la R19 ca ''R1" ala nu imi spune altceva :lol: . La craiova nu mai au numerele alea si peste altele nu am dat :(
|
215/40/16 daca ai suspensie sport
|
de vara am 195/55/15 , momentan raman pe dimensiunea asta vara iar iarna cobor iar pe 13
|
Quote:
|
Dati-va pierdute sau deteriorate certificatele ca sa obtineti din astea noi si nu mai aveti treaba ca in astea noi nu mai scrie dimensiunea cauciucurilor
|
amenda e 50 de lei, plus cat te mai costa sa postezi la ziar ...nu?
|
Eu l-am dus deteriorat si am platit 40 lei pentru unul nou...asta fiind acuma 2 ani. Daca il dai pierdut trebuie dat in monitorul oficial.
|
1 Attachment(s)
Masina mea pe A1.
|
pe vremea asta la acea viteza in caz de accident te cautau 2 ani pe autostrada sa te sudeze bucata cu bucata:rolleyes2
Grija mare la radare |
Quote:
|
Quote:
|
La 218 km/h niciun airbag nu te mai salveaza... la impact frontal te decapiteaza centura de siguranta... Nu te baza pe airbag si detector...
|
Sunt cazuri si cazuri. Oricum stiu ca airbag-urile expira dupa 10 an de la data fabricatiei....
|
Deci, avand pisica... e putin probabil sa iti mai explodeze vreunul... deci... tot asa nu mai aduna aia nimic de pe jos. te pulverizezi
http://www.fatalfailblog.com/fatal-a...-pictures.html Vizionare placuta:D mai stiam unul ogrish...dar nu imi vine in cap acum |
1 Attachment(s)
Nu este exclus. Al meu de exemplu a fost schimbat si expira in 2015...si iti mai arat o pisica din 97 careia i-a sarit airbag-ul acuma in 2011 in urma unui impact.
|
Quote:
Foarte tare ... @Chucky: eu il stiu pe om de ceva timp, si stiu cum conduce. Si crede-ma ca nu l-am vazut sa se riste vreodata. Daca ar fi sa plec cu el, poa` sa conduca cat de violent vrea, ma pun in dreapta si dorm linistit. (si ca sa fiu rau, daca e sa mor, macar sa mor in somn:)) :ciggy: |
pisica aia oricum e dubioasa :)) sa nu-mi zici mie ca o pisica are 56395 km, poate doar dupa ce s-au dat 2-3 sute de mii inapoi.
|
Ce motor are acuma pe ea ? 2.0 sau 2.8 ?
|
2.0 are, 2.8 cred ca vine cu cutie de viteze care duce tot bordul.
Mi-a zis MIG-ul sa pun masina aici, asa ca nu ma mai ascund, o pun aici: http://www.under7s.ro/audis23b/index.html Audi S2 3B, din 1991, 110.000 de km, suspensie sport noua luata de mine, frana fata RS2, piele, climatronic, trapa, computer bord, jante 18" OZ, geamuri si oglinzi electrice, s.a.m.d... Imi pare rau ca nu o pot inmatricula si imi pare si mai rau ca nu am un garaj unde sa o tin :( |
inmatriculeaz-o pe bulgaria ma daca nu poti aici. te costa si mai putin. Singuru` inconvenient e ca daca se decide ala sa nu iti mai tina masina, tre sa o reinmatriculezi pe alta firma/persoana.
Poate vii si tu vineri seara la intalnire cu baietii, daca ai timp, si ne arati Lupo`ul:) :ciggy: |
Are peste 160 cai si taxa e enorma. Din cate stiu daca o inmatriculezi pe BG se face procura in bulgareasca si una tradusa si act de vanzare cumparare intre bulgar si tine...deci clar bulgarul nu mai are nici o treaba si nu poate sa iti ia masina
|
eu nu am zis sa iti IA masina, am zis sa NU ITI MAI TINA masina, adica se duce si o radiaza, si tre sa o inmatriculezi tu, ori pe numele altei persoane din BG si faci aceleasi acte iarasi (mai putin taxa de prima inmatriculare), ori pe alta firma in BG , ori o aduci inapoi in tara si o inmatriculezi aici sa te rupa taxa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning