![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Quote:
|
Bai, lasari soroafele si tobele, facem o miscare duminica, au ba?
|
duminica? luni bac :chainsaw::writers_b
|
Quote:
|
Luni examen la Retele de calculatoare.
To hell with that. Vine careva duminica? |
Marius3k nu se prea inghesuie nimeni sa facem o iesire duminica.Eu zic sa-si spuna fiecare orarul pe week viitor poate reusim sa ne adunam cu totii si o sa discutam atunci pe moment incotro o sa ne indreptam ca daca e sa facem planuri nu se prea potrivesc.
|
duminica ma duc la Prislop veniti ? :lol:
|
Daca ii de mers la Prislop se lasa si cu un gratar?
|
Quote:
|
Pai sa mergem asa nu are rost..... ai uitat ca acum toti suntem "frati" si tre sa mergem la alta "manastire" :lol:
|
:lol::lol:
|
La un gratar si o miuta m-as prezenta si eu ;)
|
eu ma duc la raliuri...eu zic sa ne facem un fanclub..pana la urma este vreo gaska de raceri?
|
la semafor ma iau la intrecere :lol::oops:
ideea gratarului ar fi buna. sa vad cum am si eu acces la masina si daca va fi ceva motorina in rezervor |
Duminica asta(ca sunt plecat)?Sau duminica viitoare?
|
Mai bine intr-o duminica cand nu ploua.:-P
|
Quote:
Duminica viitoare mai bine..poate tine si vremea cu noi si iesim la gratar pe baraj sau unde stiti voi..eu nu am mers anu asta pe niciunede la gratarele si nu prea mai stiu locuri de facut "fum"... -As prefera si la strand la deva daca e vreme faina :D ..sunt micii gata facuti acolo 8):rolleyes2:o Discutam ..negociem..si ne intalnim nu? |
Quote:
|
Quote:
|
Zic sa o lasam pe duminica viitoare ca atunci sunt mai multi disponibili si mergem in Retezat cum zice si Kedy, sus la Rortunda,e zona de pozat,e loc de o miuta si normal gratarelul de rigoare.Ce ziceti?
|
e departe? :google:
|
Hunedoara-Hateg 18 Km pe Silvas,Hateg-intersectia catre munte 9 Km.aici intervin 2 variante:stanga Rausor ,inainte Rotunda,pana sus la Rotunda aprox 15-20 km,pana la cel mai mare baraj din Europa de Est sunt o idee mai putin Km. Dar merita toata miscarea asta. Totatul de Km e undeva la aproximativ 100 km dus-intors.Daca gresesc cu Km va rog corectati.
|
Pe partea cealalta pe la Gura Zlatna sunt cam 80 dus dar merita pentru peisaj ;)
|
Quote:
hunedoara hateg pe silvas sunt 21 pana in hateg pe kilometraj pe gura zlatna pana la baraj sunt 70 pana sus.. era drumu rau pana la rotunda dar merita..:rolleyes2:rolleyes2 |
:boogy::dance:Merem ???:wave:
|
Quote:
|
adrian78bmw pana la baraj din Hateg sunt maxim 50 km,iar pana sus la cabana cred ca depasesc 70.daca o sa fie doritori sa mergem o sa se faca maxim 200 km daca o sa ne mai invartim prin diverse locuri.Eu unul sunt prezent.Iar pentru fotografii sefi care vin: sa va tina bateria.:rolleyes2:D
|
6 Attachment(s)
Pun si cateva poze sa se stie unde e intalnirea.Daca nu-si are rostul acest post aicea rog sa se stearga sau sa fie mutat.Mersi.
|
No deci facem o fuga Duminica la baraj in Retezat ? Pentru asa iesire imi fac timp :D
E si vreme buna -> http://www.wunderground.com/cgi-bin/...ast?query=deva |
Duminica viitoare ba Paul....prognoza ta e pe 5 zile :)) doar pana Tuesday(adica marti:p )
|
Inco o info:de la baraj pana la cabana Rotunda unde avea nea CEASCA pista pentru elicopter sunt 6 Km.
|
Quote:
|
E rau drumul dar cred ca sunt mai mult de 6 Km
|
Deci facem o iesire Duminica viitoare ?
Numa bine scap si eu de stresiune :D |
stati ma sa termine si copii cu bacu' :lol:
|
Pai mai aveti cu Bacu ba copii?:baby:
La urmatoare intalnire sper sa veniti cat mai multi ca sa impartim stikere si odorizante auto 4Tuning ;) Doar userilor 4tuning daca se poate:-P ... in limita stocului primit astazi :D |
Asa ba sharpe mie in seara asta nu mi-ai zis nimik de odorizant
vezi cum faci sa pui unul de-o parte ;) P.S. sa-ti traiasca stoapele clare(se vad mai bine decat poti crede) si ALPINE-ul(chiar canta Corsa acum) ;) |
Atunci duminica viitoare sa fie!:nervious:
|
Quote:
Ba cand am ajuns acuma la 23.50 acasa am vazut ca aveam in cutia postala un ditamai plicu ce mirosea foarte fain :lol: ma mir ca nu l-o sutit nimeni... :p Si mersi de urari.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning