![]() |
Re: Divertisment
57 de puncte :D
|
61 de puncte nu stiu daca e bine sau rau
|
|
e hidos tare nissanu ala cred ca o vrut sa iasa a ceva gen R8 dar a iesit ceva de marmelada
|
|
Quote:
|
tu ai masina de agatat :D , trage cu ochiu dupa domnisoare :D:D
|
Quote:
pana imi reuseste pleaca fetele :lol::lol::lol: |
https://www.youtube.com/watch?v=PrC7J...layer_embedded
interzis fanilor ferrari |
https://www.youtube.com/watch?v=5hEG-...BB01C&index=29
http://www.pulanonstop.com/ :) https://www.220.ro/uRIm8fyJiX/Cei-Mai-Smecheri-Soldati Ce sa zic mai mult decat ca am ras cu lacrimi :). |
Super tare :censored:non stop!
|
aici gasiti numai meseriasi :
YouTube - World Of Crashes si aici : https://www.youtube.com/watch?v=LZXQ-...eature=related |
GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC !!! :))).... NEVINOVATE?
> E rotunda si e cârna si cu capu-n jos atârna! > (ghinda) > > Din carne e crescuta, tare si osoasa. O parte-i belita si alta-i flocoasa. > (pana de gâsca) > > Deget nu e, unghie n-are, dar atârna-ntre picioare. > Orisicine se întrece, s-o apuce si s-o frece. > (tâta vacii) > > Cine se urca, o baga, o freaca, coboara, se spala si pleaca? > (cosarul) > > Ce se plateste, se beleste, se linge când e tare si curge când e moale? > (înghetata) > > În fata mareata, pe margine creata, în spate o lingi, în fata o-mpingi. > (marca postala, timbrul) > > Piele vie, piele moarta, dai din fund si intra toata. > (cizma) |
|
Cica la o nunta, mirele si mireasa merg in camera sa dovedeasca tuturor ca mireasa e pura si ca e primul barbat. Dar cum ei consumasera fapta mai demult nu stiau ce sa faca, disperati cauta prin camera dupa ceva rosu. Nu gasesc nicicum, intr-un final gasind o cutie cu vopsea, dar din pacate era verde. Ia mirele vopseaua, da pe voalul miresei si fericit iese cu voalul afara din camera sa-l arate multimii, moment in care se aude o voce din multime:
- bravo ma, i-ai spart fierea ! ------------------------------------------------------------------------------------------ Ce canta un arab intr-un autobuz plin cu americani ? - toata lumea, toata lumea sare acum cu mine! |
*Cum face baie femeia*
Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate. Pune halatul si se duce la baie. Se uita-n oglinda sa vada daca s-a ingrasat, intra in cada. Cauta buretele, se freaca cu el pe fata, pe spate si pe maini. Se clateste pe cap cu un sampon de miere cu mere cu 83 de vitamine , si se clateste bine. Tipa ca o lupoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie. Mai clabuceste o data parul cu un sampon de piersici cu morcovi, 56 de vitamine , si se clateste bine. Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute. Spala fata cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti timp de 10 minute. Isi face masaj cu sapun de nuci cu capsuni. Se rade la subrat, pe picioare, mustata si sprancenele. Iese din baie, se sterge bine, si se acopera cu un prosop urias. Curata parul cazut cu hartie igienica, se uita in oglinda daca are cosuri si le inlatura cu grija. Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de 3 ore. *Cum face baie barbatul* Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor. Merge in pielea goala pana la baie ... Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum, ii arata scula ca si cand e un mare premiu, facand ca un elefant. Se uita in oglinda, la pectorali si la cat de mare e penisul lui. Se scarpina la oua . Intra in cada, si din toti buretii nu alege nici unul. Clabuceste locurile intime si in jur, lasand par pe sapun. Rade zgomotos de vantul rupator pe care tocmai l-a tras. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care il nimereste. Face pipi in cada. Iese din cada si se sterge doar partial. Se acopera la brau cu un prosop mic. O ia inspre dormitor, si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa in baie. In drum spre dormitor , daca o vede pe nevasta-sa , îi arata din nou scula lui, si intra in camera. Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care le gaseste. :twisted::twisted::twisted: |
Un neuron ajunge intr-un creier masculin. Totul este intunecat, fara sa mai fie altcineva... Yu-huuu striga neuronul. Striga degeaba, nici un raspuns. Yu-huuuuuu... nu este nimeni? repeta neuronul. Deodata din intuneric apare un alt neuron: Hei, ce dracu faci aici de unul singur? Suntem toti jos!
|
asta se intampla daca asculti Queen in masina :lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=YsQhTclE7jc |
Quote:
|
> Super banc
> > > > O mama statea in bucatarie, in timp ce fiul ei se juca cu > trenuletul in living. La un moment-dat, mama aude trenul > oprindu-se si pe fiul ei spunand: > > "Toti pasagerii care coborati, duceti-va la mama dracului. Toti > > ceilalti care mergeti mai departe, stati in ***** mamii voastre linistiti pe scaune > ca pleaca trenu" > > Mama, stupefiata, merge in living si ii spune: > > "In casa asta nu se foloseste asemenea limbaj! > Acum, treci in camera ta si nu iesi de acolo 2 ore. > > De-abia apoi te poti juca cu trenuletul din nou, > > dar numai daca nu vei mai folosi asemenea limbaj." > > Dupa 2 ore, copilul se intoarce din camera si incepe sa se joace > > cu trenuletul.. > > In curand, trenul se opreste la urmatoarea statie si > maica-sa il aude spunand: > > "Toti pasagerii care trebuie sa coboare, va rog nu uitati sa va luati > > toate bagajele. Pentru cei care urcati, > > va rugam sa asezati bagajele la locurile > special destinate. Va reamintim ca nu se fumeaza in > > compartimente. Va dorim o calatorie placuta si relaxanta alaturi de noi." > > In timp ce mama incepe sa zambeasca, fiul adauga: "...iar cei care v-ati > > enervat pentru cele doua ore de intarziere ... puteti s-o trimiteti in ***** ma-sii > pe aia din bucatarie... |
Apropos de situatii stupide... nu stiu cati ati vazut faza asta, dar merita (re)vazuta: https://www.youtube.com/watch?v=oSBgd7gyN0g
|
Quote:
Apare si un BMW da ce de Audi-uri... :-P https://www.youtube.com/watch?v=4KVfh...eature=related |
1 Attachment(s)
AUDI ....:twisted: ''za best'':twisted:....:arrow::arrow::arrow:
|
Este si un E46 din romania rupt tot asa. Nu mai gasesc poze, erau puse pe forum de proprietar care nu a patit nimic. :P
|
scuzati offtopicul dar cum se face la ratrodurile alea sa arate asa ruginite?
|
Se sableaza si se lasa in ploaie :)
|
suna a reteta de gatit :D
se ia o masina , mai rea , un buggy (asa , am lamurit ingredientul principal) , se duce la sablat la cel mai apropiat garaj , se sableaza dupa care se baga in aer liber , sub un jet de ploaie care poate tine intre 1 luna si 6 luni depinzand de conditiile meteorologice , se ia din calea intemperiilor si se conduce :) (atentie , nu raspundem de petele de rugina care raman pe haine dupa ce rugineste) :D:D |
undeva in romania....
http://www.mp3alese.com/v/prostreet-romania-2206.html |
Gata am sters tot, numai din vina lu sNap7 care vine cu MTM vs BMW stock.
|
eu zic ca n-are rost sa continuam subiectul rs6 vs. m5... ca si stock e tot aia;) oricum nu e subiect pt divertisment:)
|
Intr-un avion de pasageri pilotii vorbeau intre ei in carlinga. Din nefericire au
uitat microfonul deschis si tot ce vorbeau ei, auzeau pasageii. La un moent dat, zice unul dintre piloti: -Vezi stewardesa aceea? Dupa ce beau cafeaua asta ma duc si fac sex cu ea. Auzind aceasta, stewardesa se indrepta grabita spre carlinga sa le spuna pilotilor sa inchida microfonul. Vazand-o asa de grabita, un pasager mai in varsta ii spune: -Ce te grabesti draga asa? Lasa omul sa-si bea cafeaua |
3 Attachment(s)
cateva poze @ TM.destul de funny....chestia cu coada e la un tonomat de inghetata in centru
|
https://www.youtube.com/watch?v=bpo8R...eature=related de la dzr citire :D
|
eu in locul soferului ii dadeam somn, cu un cot in plina figura o linisteam... :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
pai leul acum e devalorizat serios, iar papagalul ala are si ceva flori in dotare deci e veritabil.
:D |
· Pe usa unei biserici statea scris : “Daca ai pacate, vino inauntru”. Dedesubt, se adaugase cu ruj de buze: “Daca nu, suna la telefon 89.89.999?.
**************************************************- ***************** Preotul suna la usa. Dinauntru se aude o voce cristalina: - Tu esti ingerasule? - Nu raspunse slujitorul Domnului, dar lucram la aceeasi firma **************************************************- ***************** Un politist pe malul unui lac ii zice unei tinere: - Domnisoara, aici este interzisa baia! - Dar de ce nu mi-ati spus asta inainte de a ma dezbraca? - Pentru ca dezbracatul nu e interzis... **************************************************- ***************** O banda de hoti opreste un autocar. Seful bandei da sarcini oamenilor sai: - Barbatii sa fie jefuifi, iar femeile sa fie violate! Un bandit mai milostiv spune: - Sefule, macar pe femei sa le lasam in pace! La care se aude o voce de femeie: - Dumneata sa nu te amesteci in treburile sefului tau! Ursul, prieten cu vulpea: `Mai vulpe, ce plictiseala, nu tu o distractie, nu tu o bataie!`Vulpea: `Eu zic sa-l bumbacim bine pe iepure`Ursul: `Bine, bine dar cum ne luam de el?`Vulpea: `Pai uite, eu ma rastesc la el de ce nu poarta basca si tu sari si-l bati.`Zis si facut, totul se desfasoara punct cu punct conform planului.Dupa cateva saptamani.Ursul: `Mare plictiseala! De cand l-am batut pe iepuras, nici o distractie!`Vulpea: `Hai sa-l batem din nou!`Ursul: `Cu ce motiv?`Vulpea: `Eu am sa-i cer o tigara. Daca imi da cu filtru, ii cer fara. Daca imi da fara filtru, ii cer cu filtru. Apoi ii cer foc. Daca imi da de la chibrit, ii cer de la bricheta, daca imi da de la bricheta, ii cer de la chibrit.In scurt timp il intalnesc pe iepuras.Vulpea: `Nu ai o tigara?`Iepurasul: `Cum sa nu! Vrei cu filtru sau fara?`Vulpea (putin exasperata) : Da-mi te rog si un foc!Iepurasul: Cu mare placere! Vrei de la bricheta sau de la chibrit?Vulpea:...Intervine si ursul: Ba, tu iar n-ai basca. .. Un betivan intreaba barmanul:- Cata bere vindeti pe zi?- Cam patru butoaie...- Vreti sa va spun cum ati putea sa vindeti cinci butoaie pe zi?Barmanul interesat:- Cum?- Umpleti halbele ca lumea... Sotul si sotia prin parc: - Scumpo, incearca sa arati ca esti fericita. - De ce? - Doamna care vine spre noi, este prima mea sotie. |
161 dB @ 16hz :shock::shock::shock:
|
In Willowdale se interzice oricarui barbat care face dragoste cu o femeie, sa injure sau sa blesteme pe durata intregului act sexual.
In orasul Eureka din statul american Nevada, legea interzice ca un barbat cu mustata sa sarute o femeie. In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos. Legile statului Ohio pedepsesc cu inchisoarea pe oricine incearca sa imbete un peste. In Danemarca, legea permite detinutilor sa evadeze din inchisori. Pe teritoriul Frantei este ilegal sa dai numele de Napoleon unui porc. In Bangladesh, chiulitul de la scoala este interzis de lege. Orice elev prins in afara orelor de curs, ajunge la inchisoare. In Paraguay duelul este permis de lege, atata timp cat cei doi participanti la duel fac dovada ca doneaza sange spitalelor. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning