![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
hai ca ai fost tare......:)):)):)):)):))
|
pe prietena mea n-o intereseaza catusi de putin masina sau viteza cu care merg, ba chiar ma pune sa merg incet:))
oricum, daca ar fi sa aleg una, mi-ar trebui una bucata murcielago si pe aia care o vad ca se uita intr-un mod oarecare si dezinteresat, dupa aia umblu |
de ce nu incerci varianta mai putin costisitoare
iti iei o dacie mai veche la cateva milioane si te plimbi cu ea. si cine n-are treaba sa vina cu tine in dacie potzi considera ca e dezinteresata :P |
Bravo Spark. :)
|
corect,cred ca asta ar fi cel mai bun test.
|
Quote:
Nu ai cum sa nu te uiti... doar daca nu stii ce e aia si nu te intereseaza! Mai curand poti incerca cu un Oltcit/Dacie... e mai relevant! Si totusi asta nu inseamna sa iei ultima cazatura de masina, fiindca atunci chiar nu o sa se mai uite vreuna la tine. Am spus de mai multe ori: felul in care arata masina spune ceva despre tine, ca sofer! Nu stiu ce femeie ar fi atrasa de o darapanatura care sta sa se dezmembreze in mers ;) Daca esti cu ea de mult si stie ca ati avut si vremuri mai bune e cu totul alta poveste. Dar pentru o prima impresie.................... |
asta am si vrut sa zic, dar am uitat: nu zic sa nu se uite, e imposibil ca un murcielago sa fie neobservat, dar conteaza felul in care se uita, pentru ca la fete intotdeauna se vede cum lucesc ochii si parca ar spune: "care-o fi cu asta". as vrea sa vad o privire in treacat, lipsita de interes. stiti voi la ce ma refer
dar si optiunea cu dacia sau chiar fara masina e una extrem de buna |
Nu pot sa iti dau in totalitate dreptate. Iau exemplul meu...
Presupun ca un tip ma atrage din toate p.d.v. Pe deasupra are si o masina buna. Nu sunt materialista dar e imposibil sa ma deranjeze ca el conduce o bijuterie. NU? :weirdface Pe de alta parte, incerc sa imi explic de ce sunt fetele inebunite dupa tipi instariti... OK! are masina buna(scumpa, ca de fapt asta le intereseaza)... sa zicem ca sta bine pe plan material, desi nu intotdeauna valoarea masinii reflecta restul. Dar in cazul in care el e bine, care e avantajul meu, ca femeie? ca ma tine pe langa el doar de papitoi, eu nu mai insemn nimic, decat o alta jucarie in viata lui.:chick: EL e cel care are un cuvant de spus, EL e ala cunoscut, EL beneficiaza de tot... eu sunt doar un maimutoi. Si unde e avantajul? Cand se plictiseste isi ia alta "jucarie" ademenita de portofelul lui...si PA :wave: PS: nici despre tipii care pana la o varsta nu au un rost nu am o parere buna. Dupa parerea mea, la maxim 24-25 de ani trebuie sa fii cat de cat pe picioarele tale. MAI ALES ca barbat! Nu spun sa detii avere la varsta aia, ci sa ai un permis, o masina, un job. Altfel nu imi inspiri nimic! |
si un student la medicina :))) care bietu de el nu are cum sa aiba un job atunci, decat la 25 de ani sa dea un nenorocit de rezidentiat si sa treaca la sub 10mil pe luna cum iti pare?:))
|
Sunt cazuri particulare...in care motivul te scuza... Ai aspiratii mari si iti sacrifici oarecum tineretea pentru a reusi, si e de admirat! dar daca stai acasa (nici macar o facultate) si astepti sa iti vina de la imparatie pana la o varsta.. e grav
|
la fel si cu o tipa... nu mi-as lua nevasta sa stea degeaba toata ziua, s-o tin numai eu
lol hai ca o dam in alte chestii:)) concluzia: care sunt mai multe? materialistele sau fetele calumea? |
Quote:
|
Quote:
evident fiecare caz este altul,nu pot sa aplici o singura regula,dar ideea este corecta. |
Quote:
|
Quote:
Eu cand v-am spus de la inceput ca pentru ele conteaza, nu m-au crezut o bucata intreaga de useri. :lol::lol::lol: |
cu riscul de a repeta ce s-a mai spus ... pentru unele conteaza, pentru altele nu ...
|
Conteaza intr-o ANUMITA MASURA!! asta era ideea!!
|
Nu ti-am bagat cuvinte in gura, stai linistita. :D
Ma refeream la simplul fapt ca tu spui in calitate de femeie acest lucru si nu negi vehement ca nu ar conta. ;) |
Bine, dar ideea topicului este: "conteaza pt o femeie masina pe care o conduci"...tradusa prin: "sunt femeile din ziua de azi niste materialiste?"
EU asa o traduc.... Si or fi femeile materialiste, dar ca sa conteze niste lucruri esentiale(in ziua de azi) nu trebuie sa fii materialista. Nu as concepe sa imi plimb barbatu` cu masina mea, pt ca i-a fost lene sa isi ia un permis! (sau nu a fost in stare). Este in primul rand jignitor pentru tine, ca barbat! Daca avem amandoi si vrea sa bea sau are masina in reparatii e normal sa mergem cu a mea...dar numai in cazuri scuzabile! |
ce rea e Claudia azi :)
|
Quote:
100% de acord ! - Parerea mea este ca nu conteaza ce mashina conduci ...conteaza cum o conduci ! si + ca soferul adevarat nu este ala care provoaca accidentele e ala care le evita...si cu ce e mai bun un barbat daca are LMB sau nuj ce fitza de mashina ...daca in cap nu are nimic...??!!!! 80% din femeii`le din ziua de azi cauta barbati cu bani cu care sa se afirme la cafenele sau in cluburi....iar 20% cauta barbati cu capu pe umeri cu care sa aiba ce sa discute sa se distreze si sa conceapa o familie impreuna ...si eu merg la cafenele de fitzze si baruri si cluburi de lux ...dar asta nu inseamna ca`mi trebe unu langa mine care sa nu shtie sa scoata 2 vorbe din gura si sa se joace cu cheia de la mashina parcata in fatza cafenelei ca nu shtie ce sa zica ...iar singurele lui cuvinte sunt..."baby si ce zici daca ii mai dau un polish" ??!! -Femeia adevarata e femeia independenta...! Daca iti vrei jumatatea o cauti....cu grija...ca sa nu regreti dupa din proprii`le greseli :) The End :)) ! |
Quote:
|
Quote:
|
"io" nu inteleg de ce nu poti scrie si tu normal ...
Daca barbatul are masina, se merge cu masina lui pentru ca ... (sa fiu misogin) stie sa conduca mai bine ca o femeie. (nu generalizez inca) |
Quote:
Umplu topicul aiurea tot explicand... faza cu cine si cu ce merge e la intelegerea fiecaruia. In interes personal ma deplasez cu masina mea(sau cu metroul, la ore de varf). Dar daca vreau sa ies cu cineva in oras si vin cu RATB nu numai ca nu ma dau jos cu acelasi miros cu care am urcat, eventual ma mai si murdareste vreo baba care a urcat cu carabalacul de la piata :evil: Si aici nu e vorba de fite, e vorba de gradul de civilizatie de la noi! Nu ma astept sa fiu total inteleasa nici de data asta... dar ma straduiesc sa nu mai incarc topicul :rolleyes2 LE: @mustang: nu-mi place cand esti misogin!! se merge cu masina barbatului fiindca are pretentii ca in casa canta cocosul! ;) DE AIA! |
Quote:
|
parerea mea e ca masina conteaza si foarte mult am mers cu vw passat al lu tati din 2003 putina muzica de fabrica si se bagau ele in seama dar cand sunt cu dacia (se aude muzica de la 2 colturi:)) ) dar cand vad dacie intorc capu ......... de` e dacie =))
|
Sa revenim la topic.
Cum am mai spus pe acest thread, eu cred ca cel mai mult conteaza pentru o femeie masina pe care o conduce ea. :-P Daca ea este multumita de masina ei, de ce ar mai conta atat de mult ce masina conduce cel de langa? :) |
conteaza atat pentru femei cat si pentru barbatii!
de ex cd aveam dacie, aveam un cerc de prieteni si cam atat, se mai bagau cate unii in seama (cei care nu sunt materialisti) si fete si baieti, dar ceilalti nu! ehh.... cand mi-am luat seat, a inceput sa creasca agenda telefonului, numarul de apeluri si evident... lista de mess.... precizez ca sunt fata si urasc fetele materialiste... dar si voi barbatiii.... sunteti cate unii mai rau ca femeile! in ceea ce priveste fetele care se combina cu "barbatiii <care are> bmw, nu inteleg adevarata valoare a unei masini; nu inteleg de ce m-as "combina" cu unu care detine un BMW atat timp cat nu il conduc eu, nu e al meu si nu dispun de el; de ce? ca sa ma plimbe el si sa-mi tremure picioarele cand vad ca are mult peste viteza legala si semaforul e rosu si in loc sa apese frana apasa acceleratia? hai sa fim seriosi, prefer sa merg p jos; nu am pus si nici nu o sa pun pret pe <barbatii care are masini smekere> si ei de fapt nu au habar care e centrul oras-ului (ma refer la cei care se regasesc in aceste randuri)! intradevar femeile sunt materialiste (majoritatea), dar si barbatiii.... nici cu voi nu mi`e rusine |
Quote:
|
Quote:
To the topic.. dacă pentru persoana respectiva conteza mai mult ce maşină vine să o ducă de la scoală acasă şi nu persoana din spatele volanului , e alegerea ei.. , sunt destui "dâng .. dâng" care au maşini ŞI ATÂT |
intradevar... e o diferentza de la dacie la bmw si doar o simt in fiecare zi, trebuie sa fii chiar mai mult decat ipocrit sa zici ca iti place mai mult in dacie decat in bmw; dar, cand merg cu un bmw sunt admirata de toti p cand conduc dacia se uita cam ciudat si probabil se gandesc... e draguta.... dar are dacie!
si voi sunteti la fel de materialisti:evil:! si pentru cei care considera ca nu am dreptate raspundeti-mi la o singura intrebare: de ce nu exista doar tarfe si exista si gigolo? |
ai foarte mare dreptate.insa nu e vorba de materialism ci de superficialitate.
|
Quote:
bogatia nu sta in banii! banii oricum se duc cat ai clipi... bogatia sta in suflet si un alt motiv pentru care <se poarta> baietiii care nu au dacii ar putea fi ca se ingrijesc mai mult; nu ca asta ar conta pentru papusile cu cap de plastic dar... in fine fiecare isi vede interesul, daca vrei sa stai cu o tipa de care esti si u constient ca sta cu tine doar ca sa "o dai o tura" inseamna ca iti convine daca vrei una care sa stii ca sta cu tine pentru ca ii place x, y, z la tine... asta e altceva, deja mai vii de acasa; cei care isi cauta relatii serioase si au si bani trebuie sa aiba mai multa grija, dar sincer... nu vad io niciunul care sa aiba bani, masina frumoasa si sa vrea si relatie serioasa asa ca... "ne inchinam toti aceluias tata" |
Quote:
La cealalta intrebare as fi offtopic!!! |
persoanele care se izbesc de firma masinii pentru mine nici nu conteaza!
daca ma placi cand sunt cu un bmw si cand ies cu dacia nu ma mai cunosti... deja esti inexistent pentru mine cu toate ca m-am facut remarcata si cu dacia:twisted: |
Quote:
daca nu conteaza marca masinii (apreciez ca pui asa problema, nu cred dealtfel ca vreo fata ar raspunde in public altceva cand este intrebata de asta) de ce diferentiezi soferii in buni sau prosti asociind asta cu masinile tari?(ca presupun ca bmw-ul era un exemplu pentru categoria masinilor tari in general) pana la urma involuntar si tot catalogam soferii dupa masinile lor, indiferent ca discriminarea e pozitiva sau nu... |
(de ce sa nu nimereasca barbatii cu bmw centrul sau sa nu opreasca la semafor cand e rosu mai mult decat cei cu dacia?) - cunosc cateva exemple de baietzasi cu masini tari care au o cunostinta generala de iti vine sa te arunci pe geam; pe cand la cei cu dacia.... sunt foarte putini care incearca sa se dea mari si sa lase impresii ca sunt plini de bani si sunt foarte destepti
nici nu stiu de ce ii diferentiez; probabil ca mergeam pe premiza ca "cei cu masinile tari" stiu sa conduca, desi... s-a vazut ca orice incepator poate avea acces la o masina puternica <pana la urma involuntar si tot catalogam soferii dupa masinile lor, indiferent ca discriminarea e pozitiva sau nu...> mda... aici ai dreptate deja particularizam, nu mai generalizam :D cunosc un caz in care e o tipa "Maria" care s-a combinat cu un tip "Ion", acest Ion... avand foarte multi bani si o masina undeva p la 22.000euro a venit intr-o zi sa o ia de acasa pe printzesa cu o masina undeva pe la 4.000euro (masina tatalui) la care maria a avut o expresie gen: "tu nu esti Ion, Ion avea un **** " ca sa va dati seama ce papusa de cristal era tipa si cat de bine il cunostea pe respectivul cu care statea de vreo 3 luni; el probabil stia de ce sta cu el (cu toate ca e o bomboana de baiat si cu siguranta putea mai mult de atat :D) dar probabil ca ii convenea, ea frumoasa, ingrijita etc... ideea e ca sunt si femei si barbati materialisti, dar voi... evident dati vina numai pe femei si nu le iau apararea ca sunt prea multe zdrentze... dar... evidentiati si faptul ca nu exista doar femei pe interes <nu cred dealtfel ca vreo fata ar raspunde in public altceva cand este intrebata> posibilitatea ca eu sa ma intalnesc vreodata cu cineva dupa forumu` in momentul asta e de 0,01%, deci nu ar trebui sa-mi pese cine ma crede si cine nu; dar, eu nu ma simt altfel daca cobor (din dreapta) dintr-un bmw sau dintr-o dacie; cand cobori de la volan... e altceva si stim cu toti asta; imagineaza-te ca esti cu o tipa in masina care are o super masina... si totusi esti in dreapta, te simti mai bine? eu nu! daca nu conduc eu, nu ma intereseaza ce masina e. |
Aici deja se fac diferente la modul: aia cu BMW sunt niste inapti cu fite si aia cu dacii sunt niste modesti culti si deosebit de destepti. Sincer asta vad!
Mi se pare o prostie catalogarea asta (dusa la extrem). Omul evolueaza, nu ramane la Dacie toata viata. Acelasi tip care la 18 ani a avut prima Dacie, la 20 poate are BMW. SI? E acelasi!! Pe de alta parte unu` la 20+ ani conduce o dacie care sta sa cada si poseda un caracter pe masura. Doar pentru ca are Dacie si face parte dintre noi , cei cu masini de TABLA, nu inseamna ca e mai deosebit, poate fi la fel de batut in cap ca unu` cu te miri ce ozn. PS: ca fapt divers(de curiozitate)... de ce spui ca te "dai jos din BMW"(in comparatie cu vremea cand aveai dacie= acum esti sofer de bmw), la inceput ai zis ca ti-ai luat SEAT si la avatar ai sigla Volkswagen? Daca te deranjeaza nu raspunde! ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning