![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
asta e fratele mai mic a lui ricko https://www.youtube.com/watch?v=LgIrD...feature=fvwrel
|
Quote:
|
Te-am vazut miercuri ! Superba masina se aude foarte tare , tine-o tot asa !
|
1 Attachment(s)
Ma bucur ca in sfarsit ne-am cunoscut face 2 face !
|
Felicitari pentru premiul obtinut la Tg. Mures si pentru evolutia spectaculoasa a acestei masini din care sincer nu credeam ca o sa iasa asa bijuterie!!!
|
1 Attachment(s)
M-a surprins ca ati trecut pe la targu mures,foarte tare :D
|
Va multumesc tuturor pt aprecieri si poze , Sparkle si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut face 2 face , defapt mi-a parut foarte bine ca m-am intalnit cu cei cu care schimb pareri si petrec timpul zi de zi pe forum , eu unul m-am simtit extraordinar , abia astept sa vina meetingul din 2013 :)))
Radu..multumesc mult pt incredere si pt tot ce ai facut pt mine ...ii multumesc si lui Ivan :))) , apropo se stie !!!! Felicitari si tie pt premiul de la Tg Mures ...o sa postez si eu cateva poze de la meeting in cel mai scurt timp , doar ce am ajuns si eu acasa |
Big like!!
|
4 Attachment(s)
Mersi!!! cei care aveti poze cu masina mea va rog sa le postati aici.Multumesc
|
Senzatie masina asta. Ma bucur ca in sfarsit ne-am cunoscut si sper sa ne mai vedem.
|
superba masina...iti urmaresc threadul de la inceput.am o intrebare: cum ai ingalbenit oglinda din far ? :D
|
Multumesc Joltanu' , sper la anul sa ne vedem cu bine
Koala boy , multumesc de apreciere , intermediara de pe faza lunga are folie pt faruri |
Salut , nu ma deranjeaza absolut deloc postul tau , inteleg perfect ce ai vrut sa zici si iti respect parerea , poate ca in momentul de fata e asa cum zici tu , din pacate lucrurile nu au iesit asa cum am vrut eu si momentan sunt pe bratele stock cu excentricul dat la maxim , iar o aripa si-a dat duhul in timpul procesului de roluire , peste putin timp voi putea folosi bratele pt camber reglabile si voi reface pasajele la aripi , probabil atunci nu se mai observa asa tare efectul overdo
Multumesc pt parere. |
Quote:
Daca latimea este aceeasi poti sa le pui si culcate ca tot late o sa fie,eu asta inteleg din postul colegului de mai sus. Si pana la urma putin conteaza ce cred altii despre lucrul tau,decat tu poti si iei decizii legate de lucrurile tale personale! Restu' decat ne dam cu parerea,eu unu asa cred si asa fac! Eu legat de masina nu pot sa imi dau cu parerea ca sa nu se interpreteze gresit,cum spuneam mai sus,gusturile nu se discuta si eu am cam parasit zona asta cu 'Stance' pentru ca defapt acum am realizat ce inseamna cu adevarat 'STANCE|WORKS' si din punctul meu de vedere in Romania sunt foarte putini care practica adevaratul 'STANCE',unul din motive fiind cel financiar si pana la cel cu infrastructura,ca nu avem drumuri,mai sunt cel putin 10 motive care pe majoritatea ii impiedica sa realizeze macar ce inseamna 'STANCE|WORKS' d'apai sa faca ceva 'Stance'! As vrea sa spun de tine in schimb,dar si aici din pacate nu prea pot spune multe pentru ca ai vazut si tu ca ne.am intersectat de putine ori si mereu pe fuga,pacat! Dar totusi sunt multumit macar ca am depasit pragul 'virtual' :) Timp avem,vointa sa fie. Numai bine si spor la treaba! |
Maa mie nu-mi place masina ta dintr-un singur motiv... nu e a mea :))) E BOMBAA, nu doar jantele si camberul sunt wow. Exterior, interior, sofer ok, sa ai maare grija de ea si sper sa ne vedem iarasi cat mai curand :)) Felicitari pt Best Wheels, te-ai schimbat la fata cand ai auzit 87rko :shock:
|
Se vede pasiunea si sincer daca as avea si eu rotile alea as face tot posibilul sa le tin pe masina.
|
3 Attachment(s)
Poze de la mine:
|
vlad pacat ca trebuie sa pleci...mi.ar fi placut sa te vad la tulcea pe 15, dar poate o sa o vad la anul la meeting...:twisted:
|
deci WOW :evil: te`am vazut azi din zorilor pana in cipariu...incredibil ce bine arata rotile in realitate :o
|
Felicitari pentru munca depusa.
De cand s-a intors Nos-ul de la meeting numai Riko Riko spune :lol: L-ai impresionat atata de tare incat doar despre tine si masina vorbeste. :o |
Quote:
Koala boy : multumesc de apreciere,,,,, sper azi sa postez cateva poze de la o sesiune foto profesionala facuta in seara aceasta |
Am scris gresit numele, Ricko trebuia, scuze.
Da, mi-a povestit si despre jack :lol: Sper ca nu m-a facut de ras :???::???: |
10 Attachment(s)
:))))))
|
Nu mai stiu,la targu mures parca tu aveai parbrizul crapat,sau motzu? :))
|
Quote:
|
Poza cu gagica aplecata pe geam e criminala!
|
chiar nu stiu cae coment sa las :shock: masina rotile camberul fata pffff destule.bravo ,bafta multa .
|
Esti un super om,mi-a facut placere sa te cunosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sper sa ne vedem si la anul!!!!!
|
frumos pictorial. daca ajung prin Cluj, o sa vreau sa-ti vad masina live.
PS: asa aveam si eu pe spate "prinse" tetierele, tot vader alb/gri ;)) |
4 Attachment(s)
Quote:
P.S> sa-mi spui dk vrei sa ma uit dupa manere de Individual :) |
dar ce are cauciucu de pe spate de asa stramb ? denivelat?
e din cauza stretchului sau are el galme? se vede bomba din spate :oops::oops: |
Frumoase pozele by Radu Muresan, imi place cum au iesit.
Ai grija de jantele alea ca ar fi pacat sa nu ramana in starea actuala, mie cel putin mi-ar parea rau pentru ele fiindca am fost la un pas de a le cumpara cand le vindea kox. Multa bafta in continuare si daca e pasiune, indiferent de ce spune lumea, persevereaza, urmeaza-ti sufletul si vei fi fericit. Safe driving! |
Multumesc tuturor pt aprecieri, jantele vor ramane la fel,polishate integral,gumele pe spate intr_adevar au facut o mica bolfa pe stanga de cand au fost puscate cu tunul ,de moment masina ramane asa ,putin mai incolo o voi revopsii integral plus aripi refacute si ce mai e nevoie
|
6 Attachment(s)
Hello?;)
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina , mai ales jantele :X , daca o mai si revopsesti .. absolut superba . Ai grija de ea ! :)
|
Multumesc Provenzano pt poze , foarte reusite , mai ales alea cu mine :D , Aprilia multumesc :D la fel pot spune despre voi , super baieti , m-am simtit extraordinar alaturi de voi ,sper sa ne vedem si la anul
|
7 Attachment(s)
:):):)
|
La masina asta nu-i mai trebuie decat o sedinta foto ..grava! :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning