Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

GABORW 13-02-09 14:05

Re: Street Legal Racing - Redline

2 Attachment(s)
Aici se vorbeste de JOC...nu unde stocheaza jocu fisiere temporare si altele..sterge l si baga l iar..

Un Golf III cat de cat..:twisted:

VladM 13-02-09 15:28

Am o problema,nu mai rezist cred ca o sa sparg monitoru. Imi tot da eroare de aia cu Don't send dupa ce termin o cursa si ma intorc sa fac alta,imi tot da eroare de aia,ajutati-ma va rog ! Salut !

DARIAN-MORTU1996 13-02-09 18:19

9 Attachment(s)
UN BMW M3 ULTIMELE POZE CARE BMW II MAI FAIN AMEU SAU ALUI????:twisted::twisted::twisted::twisted:

VaLy_ALX 13-02-09 18:56

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2064002)
Am o problema,nu mai rezist cred ca o sa sparg monitoru. Imi tot da eroare de aia cu Don't send dupa ce termin o cursa si ma intorc sa fac alta,imi tot da eroare de aia,ajutati-ma va rog ! Salut !

Daca tu ar trebui sa spargi monitorul eu cred ca as fi fost mort de mult timp ... plm ... la jocul asta sa te astepti la cat mai multe erori .. mai nou .. eu nici in orash nu mai pot sa ies ..deci iti dai seama ..totusi nam avut niciodata eroare in meniu sau in garaj .. numai afara la curse sau pur si simplu cand vroiam sa ma plimb .. *** pacat ca e un joc bine gandit

DARIAN-MORTU1996 13-02-09 19:08

1 Attachment(s)
OPA NU AM FOST ATENT LA DRUM

DARIAN-MORTU1996 13-02-09 19:11

DOAR O INTREBARE AM FAZUT NISTE POZE DE-A VoSTRE si NU ERATI PE AIA UN REPARI MASINA SI VA PLIMBATI PRIN GARAJ CUM ???

aleyx_oltcit 13-02-09 19:19

nu am inteles ce vrei sa intrebi

VaLy_ALX 13-02-09 19:23

Quote:

Originally Posted by DARIAN-MORTU1996 (Post 2064669)
DOAR O INTREBARE AM FAZUT NISTE POZE DE-A VoSTRE si NU ERATI PE AIA UN REPARI MASINA SI VA PLIMBATI PRIN GARAJ CUM ???

pentru 2.3.0 le e mod driveable car in garage iar la versiunea 2.2.1 MWM apare automat odata cu patchu

mitza mtb 13-02-09 19:55

Quote:

Originally Posted by DARIAN-MORTU1996 (Post 2064669)

Poti sa scrii fara caps lock?:|

RapJustin 13-02-09 22:54

Quote:

Originally Posted by DARIAN-MORTU1996 (Post 2064490)
UN BMW M3 ULTIMELE POZE CARE BMW II MAI FAIN AMEU SAU ALUI????:twisted::twisted::twisted::twisted:

Poti sa urci un .RAR cu masina??? pls???

PS: Mai aveti site'uri pt masini si cmponente?? pls as avea nevoie:D

mitza mtb 14-02-09 07:59

Here RapJustin!:arrow:

RapJustin 14-02-09 08:01

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2065754)

Mc mult. Raman dator:D

DARIAN-MORTU1996 14-02-09 10:46

1 Attachment(s)
1- da pot sa scriu fara caps lock
2- poftim bmw m3

DARIAN-MORTU1996 14-02-09 12:05

care are niste poze sa pun la decals cu de ex( fack you etc delea faine) am de aici niste delea dar altele va rog

cristinr1 14-02-09 13:33

Va rog frumos ajutati-ma nu mai stiu ce sa fac. Cand dau sa ies din garaj sa ma plimb cu masina, ori merge 5 min si se restarteaza ori nu mai merge de loc si se restarteaza din prima. Precizez ca doar in acest joc mi se intampla asta.

Dannyromdan 14-02-09 20:53

Pai incearca sa reinstalezi jocu ... si sa bagi doar motoarele si masinile de le folosesti .... :D

Dannyromdan 14-02-09 20:54

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2065754)

Frate ce limba e asta , ca nu inteleg nimica :(((( ..... pot sa fac sa il dau in engleza sau ceva de genu ??:-s

cristinr1 14-02-09 20:54

Am incercat, dar tot nu merge. Nush ce are :((

mitza mtb 14-02-09 21:56

e poloneza foloseste Google Translate..
scrie acolo link dai Poloneza > Romana si dai traduce....si merge;)

narko_rules 14-02-09 22:20

am si eu 2 probleme....de ce nu merge sa dau cercuri cu ursul??? am un motor m5 twin turbo de vreo 650 cp...si vreau sa dau cercuri i nu merge....ce pot sa ii fac sa mearga:((? si o a 2-a problema cum pot face si eu pzoe in joc...fara sa folosesc niciun program , cu print screen nu merge ms anticipat

quick_silver2 14-02-09 22:35

la cutia de viteze este o setare.. care initial e data la 30% pe tractiunea fata.. tu muta`o la 90% pe spate. parca penultima setare din lista de setari :)
altfel nu stiu, eventual daca nici asa.. puneti jante pe spate mai subtiri decat alea fata. si mai mici desigur cu cam 2inch..

Dannyromdan 14-02-09 22:36

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2067643)
am si eu 2 probleme....de ce nu merge sa dau cercuri cu ursul??? am un motor m5 twin turbo de vreo 650 cp...si vreau sa dau cercuri i nu merge....ce pot sa ii fac sa mearga:((? si o a 2-a problema cum pot face si eu pzoe in joc...fara sa folosesc niciun program , cu print screen nu merge ms anticipat

Pai vezi ca trebuie sa reglezi transmisia sa fie tractiune spate:D .... si cu pozele in joc ... dai butonu de print screeen , te duci in paint dai edit , paste apoi save ar JPEG , si gata :)

narko_rules 15-02-09 00:07

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2067680)
Pai vezi ca trebuie sa reglezi transmisia sa fie tractiune spate:D .... si cu pozele in joc ... dai butonu de print screeen , te duci in paint dai edit , paste apoi save ar JPEG , si gata :)

ms stiam si eu smecheria..credeam k merge sa dau print...si sa mi le salveze automat in joc:D si am rezolvat si cu ursul dau cercuri cu a 4-a....cu v12 de 2100cp :)) are cineva borbet...:D? dar nu alea din paginile anterioare k sunt cam naspha:(

quick_silver2 15-02-09 12:59

borbet a pe 18``... sunt cu cateva pagini in urma :)

RapJustin 15-02-09 13:50

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2067886)
ms stiam si eu smecheria..credeam k merge sa dau print...si sa mi le salveze automat in joc:D si am rezolvat si cu ursul dau cercuri cu a 4-a....cu v12 de 2100cp :)) are cineva borbet...:D? dar nu alea din paginile anterioare k sunt cam naspha:(

Incearca sa faci amestecul aer-carburant la 20:00,1 siai sa vezi k are i jur de 2300cp, si diferentialul la cutie da'l la 100%

VladM 15-02-09 14:40

Eu ce as putea face la un E30 de 700 si ceva de cai sa am mai mult...sunt la inceput ! Multumesc ! Salut !

quick_silver2 15-02-09 19:06

schimbai sursa de alimentare... e una parca iti da cu 80-100 hp in plus.. :D ai motor 6 in linie sau m5?

VladM 15-02-09 19:08

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2069676)
schimbai sursa de alimentare... e una parca iti da cu 80-100 hp in plus.. :D ai motor 6 in linie sau m5?

6 in linie :)

quick_silver2 15-02-09 19:58

MA LAMURESTE si pe mine cineva cum pot sa pun motoare mai mari pe alte masini:
ex: bmw e30-v12 -v10..
ce trebuie sa instalez. cum etc.. va rog frumos

narko_rules 15-02-09 21:05

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2069865)
MA LAMURESTE si pe mine cineva cum pot sa pun motoare mai mari pe alte masini:
ex: bmw e30-v12 -v10..
ce trebuie sa instalez. cum etc.. va rog frumos

cu slr editor este cu ceva pagini in urma...iei masina edit engine blok si dupa alegi ce motor vrei pe el.....dupa intri in joc si pui ce vrei pe urs sau pe orice alta masina! Rog pe cineva sa pune Borbet pe 18, am borbet dar....dak ii pun cauciucul care se potriveste masina se inalta foarte mult zici ca este tractor....

narko_rules 15-02-09 21:20

Am si eu 2 intrebari... ce suspensie puneti pe urs sa fie cat mai jos...??? ale voastre sunt foarte joase....ce suspensie le puneti asta este prima intrebare...la jantele borbet...pun cauciucul care se potriveste dar este mult prea inalt...si parca nu prea lata janta...eu cred ca am alte borbet...rog pe cineva sa ma ajute...ms anticipat!

tcstupac 15-02-09 22:51

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2070121)
Am si eu 2 intrebari... ce suspensie puneti pe urs sa fie cat mai jos...??? ale voastre sunt foarte joase....ce suspensie le puneti asta este prima intrebare...la jantele borbet...pun cauciucul care se potriveste dar este mult prea inalt...si parca nu prea lata janta...eu cred ca am alte borbet...rog pe cineva sa ma ajute...ms anticipat!

incearca arcurile de 5.0 cele rosii din pack misteri suspension pack daca nu il ai este aici pe forum .... basculele de pe dunhen 750 ... si amortizoarele de la arcurile respective ..si cu jantele da'mi un pm cu id tau de mess si iti trimit eu jante pt urs bft

quick_silver2 15-02-09 22:52

dami pm cu idul tau si iti dau amandoua :)

tcstupac 15-02-09 23:24

42 Attachment(s)
.............

Dannyromdan 16-02-09 08:41

Io la ursu meu , si toate masinile in general le pun kitu de suspensie GT III....

RapJustin 16-02-09 12:38

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2070067)
cu slr editor este cu ceva pagini in urma...iei masina edit engine blok si dupa alegi ce motor vrei pe el.....dupa intri in joc si pui ce vrei pe urs sau pe orice alta masina! Rog pe cineva sa pune Borbet pe 18, am borbet dar....dak ii pun cauciucul care se potriveste masina se inalta foarte mult zici ca este tractor....

Nu gasesc editorul... ti-as fi recunoscator dak l-aimai uopdata odata sau ai da un linq

VaLy_ALX 16-02-09 19:34

3 Attachment(s)
Bai astia care aveti probleme cu borbeturile .. ce va trebuie atatea explicatii .. borbeturile sunt pe 18 eu am incerc sa le fac acu un an pt slrr pt. ca nu facuse nimeni jante borbet asa ca m-am decis si leam facut in 3dsmax si leam importat in format scx care accepta jocul slrr ... initial vroiam sale fac pe 16 dar erau prea mici si cum sunt acum pe 18 dau foarte bine pe urs ... se potrivesc cum am zis si acum mai multe pagini in urma cu un anumit tip de cauciucuri care apar automat cu patchul 2.2.1 MWM sau cu un mod cu cauciucuri care il pun acum .. cauciucurile se numesc sl tuners 225/25 R18 medium compound sport tyres .. si sunt late si nu sunt inalte ... iar cei care zic ca au mai multe jante borbet .. punele frate sa vedem de ce jante borbet vb. ca nu stiu pe cineva care sa fi facut borbet pt slrr decat ce am incercat eu ..din pacat nu le aveam cu texturile si deaia nu prea arata calumea dar oricum sunt destul de bune cum sunt si acum ...

PT. intrebarea cu suspensiile joase eu recomand basculele de la emer gt 2 foarte joase si stabile cu arcuri si amortizoare din patchul lui misterSir ;)
BAFTA !!!!

Jass95 17-02-09 12:06

Am avut si eu jocul, da... Imi tot iesea din joc :(

aleyx_oltcit 17-02-09 13:08

valy_alx ...cum ia facut sa ai scrisul ala la joc ...ce patch ai ?

VladM 17-02-09 13:58

Cine imi zice cum pot sa pun motoru de M5 pe urs ? Va rog mult ! Salut :)

All times are GMT +2. The time now is 15:16.

- Copyright 2026 4Tuning