![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
2 Attachment(s)
Aici se vorbeste de JOC...nu unde stocheaza jocu fisiere temporare si altele..sterge l si baga l iar..
Un Golf III cat de cat..:twisted: |
Am o problema,nu mai rezist cred ca o sa sparg monitoru. Imi tot da eroare de aia cu Don't send dupa ce termin o cursa si ma intorc sa fac alta,imi tot da eroare de aia,ajutati-ma va rog ! Salut !
|
9 Attachment(s)
UN BMW M3 ULTIMELE POZE CARE BMW II MAI FAIN AMEU SAU ALUI????:twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
OPA NU AM FOST ATENT LA DRUM
|
DOAR O INTREBARE AM FAZUT NISTE POZE DE-A VoSTRE si NU ERATI PE AIA UN REPARI MASINA SI VA PLIMBATI PRIN GARAJ CUM ???
|
nu am inteles ce vrei sa intrebi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: Mai aveti site'uri pt masini si cmponente?? pls as avea nevoie:D |
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
1- da pot sa scriu fara caps lock
2- poftim bmw m3 |
care are niste poze sa pun la decals cu de ex( fack you etc delea faine) am de aici niste delea dar altele va rog
|
Va rog frumos ajutati-ma nu mai stiu ce sa fac. Cand dau sa ies din garaj sa ma plimb cu masina, ori merge 5 min si se restarteaza ori nu mai merge de loc si se restarteaza din prima. Precizez ca doar in acest joc mi se intampla asta.
|
Pai incearca sa reinstalezi jocu ... si sa bagi doar motoarele si masinile de le folosesti .... :D
|
Quote:
Frate ce limba e asta , ca nu inteleg nimica :(((( ..... pot sa fac sa il dau in engleza sau ceva de genu ??:-s |
Am incercat, dar tot nu merge. Nush ce are :((
|
e poloneza foloseste Google Translate..
scrie acolo link dai Poloneza > Romana si dai traduce....si merge;) |
am si eu 2 probleme....de ce nu merge sa dau cercuri cu ursul??? am un motor m5 twin turbo de vreo 650 cp...si vreau sa dau cercuri i nu merge....ce pot sa ii fac sa mearga:((? si o a 2-a problema cum pot face si eu pzoe in joc...fara sa folosesc niciun program , cu print screen nu merge ms anticipat
|
la cutia de viteze este o setare.. care initial e data la 30% pe tractiunea fata.. tu muta`o la 90% pe spate. parca penultima setare din lista de setari :)
altfel nu stiu, eventual daca nici asa.. puneti jante pe spate mai subtiri decat alea fata. si mai mici desigur cu cam 2inch.. |
Quote:
Pai vezi ca trebuie sa reglezi transmisia sa fie tractiune spate:D .... si cu pozele in joc ... dai butonu de print screeen , te duci in paint dai edit , paste apoi save ar JPEG , si gata :) |
Quote:
|
borbet a pe 18``... sunt cu cateva pagini in urma :)
|
Quote:
|
Eu ce as putea face la un E30 de 700 si ceva de cai sa am mai mult...sunt la inceput ! Multumesc ! Salut !
|
schimbai sursa de alimentare... e una parca iti da cu 80-100 hp in plus.. :D ai motor 6 in linie sau m5?
|
Quote:
|
MA LAMURESTE si pe mine cineva cum pot sa pun motoare mai mari pe alte masini:
ex: bmw e30-v12 -v10.. ce trebuie sa instalez. cum etc.. va rog frumos |
Quote:
|
Am si eu 2 intrebari... ce suspensie puneti pe urs sa fie cat mai jos...??? ale voastre sunt foarte joase....ce suspensie le puneti asta este prima intrebare...la jantele borbet...pun cauciucul care se potriveste dar este mult prea inalt...si parca nu prea lata janta...eu cred ca am alte borbet...rog pe cineva sa ma ajute...ms anticipat!
|
Quote:
incearca arcurile de 5.0 cele rosii din pack misteri suspension pack daca nu il ai este aici pe forum .... basculele de pe dunhen 750 ... si amortizoarele de la arcurile respective ..si cu jantele da'mi un pm cu id tau de mess si iti trimit eu jante pt urs bft |
dami pm cu idul tau si iti dau amandoua :)
|
42 Attachment(s)
.............
|
Io la ursu meu , si toate masinile in general le pun kitu de suspensie GT III....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Bai astia care aveti probleme cu borbeturile .. ce va trebuie atatea explicatii .. borbeturile sunt pe 18 eu am incerc sa le fac acu un an pt slrr pt. ca nu facuse nimeni jante borbet asa ca m-am decis si leam facut in 3dsmax si leam importat in format scx care accepta jocul slrr ... initial vroiam sale fac pe 16 dar erau prea mici si cum sunt acum pe 18 dau foarte bine pe urs ... se potrivesc cum am zis si acum mai multe pagini in urma cu un anumit tip de cauciucuri care apar automat cu patchul 2.2.1 MWM sau cu un mod cu cauciucuri care il pun acum .. cauciucurile se numesc sl tuners 225/25 R18 medium compound sport tyres .. si sunt late si nu sunt inalte ... iar cei care zic ca au mai multe jante borbet .. punele frate sa vedem de ce jante borbet vb. ca nu stiu pe cineva care sa fi facut borbet pt slrr decat ce am incercat eu ..din pacat nu le aveam cu texturile si deaia nu prea arata calumea dar oricum sunt destul de bune cum sunt si acum ...
PT. intrebarea cu suspensiile joase eu recomand basculele de la emer gt 2 foarte joase si stabile cu arcuri si amortizoare din patchul lui misterSir ;) BAFTA !!!! |
Am avut si eu jocul, da... Imi tot iesea din joc :(
|
valy_alx ...cum ia facut sa ai scrisul ala la joc ...ce patch ai ?
|
Cine imi zice cum pot sa pun motoru de M5 pe urs ? Va rog mult ! Salut :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning