Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

ionutz85zkh 30-12-10 22:59

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Eu ma bag daca se face ceva luni dar ar fi bine la o ora putin mai tarzie ca multi or sa fie pe la munca ..

B.81.WGX 30-12-10 23:03

Quote:

Originally Posted by ionutz85zkh (Post 3942167)
Eu ma bag daca se face ceva luni

daca se face, vin si eu, ca is liber, si fac ca azi, suport si sa fiu la numar mai mare :D

eMH 30-12-10 23:04

Eventual cine nu are masina / nu are masina disponibila / nu are permis, poate sa vina cu o bicicleta pe care sa o spele in dreptul pompei si sa ii verifice presiunea in roti :)

Eugen_TL 30-12-10 23:11

CEI CARE AVETI PILE la TV.

Spuneti cand ami vb despre bucuresti, sa spuna si celelalte orase unde se face pt ca asa se pierde mult. Lumea va crede ca cei din buc sunt o gasca de tampiti si ca-s singurii.
Daca ar fi informati ca peste tot se organizeaza, si-ar schimba parerea si se pot mobiliza si ei, in plus afla si aia din oras ca s-a facut si la ei ceva si habar n-au avut.

rizik 30-12-10 23:17

LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!!!PROPUNEREA DE A NU ALIMENTA 1 LUNA ESTE IMPOSIBIL DE REALIZAT.NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM-OMV,UTILIZATI ALTE BENZINARII.

rover_cabrio 30-12-10 23:20

ANUNT IMPORTANT !!! am mai postat o dat !!!

INCERCATI sa numai alimentati de la OMV-PETROM-MOL-AGIL !!!

lUKOIL SAU rompetrol !!!

daca cererea de carburant SCADE atunci si pretul BENZINEI !!!

incercati sa instiintati cati mai multi prieteni !!!

BAIETII din tara care si-au luat amenzi !!!

NU mai faceti GALERIA lui STEAUA si RAPIDU pe acolo ! NU URLATI !
NU CLAXONATI ! NU MERGETI CU AVARIILE PE DRUM !!!

CONDUCETI SI ALIMENTATI CA un simplu CLINET numai ca faceti cam 20-30 de minute in fata POMPEI !!! nimeni NU are ce sa va faca DECAT daca voi sariti masura si incepeti sa SCANDATI SLOGANE fara rost pe acolo !!!

SINCER imi pare rau pentru cei ce au patito azi , CAUTATIVA un lider MAI BUN !!!

Dolce CST 30-12-10 23:26

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3942213)
ANUNT IMPORTANT !!! am mai postat o dat !!!

INCERCATI sa numai alimentati de la OMV-PETROM-MOL-AGIL !!!

lUKOIL SAU rompetrol !!!

daca cererea de carburant SCADE atunci si pretul BENZINEI !!!

incercati sa instiintati cati mai multi prieteni !!!

BAIETII din tara care si-au luat amenzi !!!

NU mai faceti GALERIA lui STEAUA si RAPIDU pe acolo ! NU URLATI !
NU CLAXONATI ! NU MERGETI CU AVARIILE PE DRUM !!!

CONDUCETI SI ALIMENTATI CA un simplu CLINET numai ca faceti cam 20-30 de minute in fata POMPEI !!! nimeni NU are ce sa va faca DECAT daca voi sariti masura si incepeti sa SCANDATI SLOGANE fara rost pe acolo !!!

SINCER imi pare rau pentru cei ce au patito azi , CAUTATIVA un lider MAI BUN !!!

Romanii..nu au ce face...nu stie fiecare cum sa iasa in evidenta!

ALEX_BZN 30-12-10 23:28

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 3942219)
Romanii..nu au ce face...nu stie fiecare cum sa iasa in evidenta!

Pe tine te supara banii??? Iti convine pretul la carburanti..eu cred ca nu..sau daca ai argumente pozitive pentru marirea pretului te rugam toti sa le zici aici!!!!!

mircione 30-12-10 23:30

EU prezent si pt Luni , astept vesti unde si la ce ora , cum am stat azi o ora si 5 minute mai stau si luni o ora jumate la pompa sa bag 2 l (ca atat imi permit :D )

dany12epz 30-12-10 23:40

http://www.libertatea.ro/stire/sofer...le-316552.html

Geox` 30-12-10 23:48

http://www.iubesctulcea.ro/stiri/ofe...t-la-peco.html

johnsonxxl 30-12-10 23:48

sa se stabileasca o data si o ora la care sa participe toate orasele(care au facut si zilele acestea) sa nu mai fim azi un oras maine altul...sa simta petromul ''gaura'' mai adanc

eMH 30-12-10 23:53

Luni pe la ora pranzului ar fi bine? 14:00-15:00 ??

In Ploiesti probabil o sa o facem luni. Foarte probabil!

valitataye 31-12-10 00:10

Eu zic cel mai bine dupa ora 17:00 fiindca unele persoane sunt la munca si nu pot ajunge:D

eMH 31-12-10 00:12

Bun, dupa ora 17:00, dar numai sa o faca mai multe orase din tara!

valitataye 31-12-10 00:24

Si eu tot la fel sper,fiindca in timpul zilei foarte multe persoane inca sunt la servici:D

GTXR 31-12-10 00:46

Eu zic ca va grabiti,ar trebuii de exemplu ca sa stabilim o data fixa si o ora fixa, de exemplu ca in 2 saptamnai pe data de ,de ora X la ora Y sa se faca in toata tara,adica in toate orasele,ar trebuii si timp ca lumea sa se mobilizeze.Parerea mea e ca daca nu facem toti o data nu facem nimic.

eMH 31-12-10 00:49

Pai asta spun si eu. Am crezut ca pana luni e timp sa ne mobilizam!

Atunci pe ce data sa o facem?

coRneLush 31-12-10 04:15

hop si eu :D la urmatoarea vin shi eu :D

Alex30 31-12-10 04:54

De acord si eu dupa ora 17:00...vreau sa ajung si eu

Pe 2 ian nu e bine ?

eMH 31-12-10 07:12

Duminica e cam aiurea, zic eu. Oricum pentru unii este prea in scurt. Eu zic cel mai bine luni dupa serviciu.

sharpe 31-12-10 08:16

sustin ideea de luni,3 Ian dupa ora 17:00
sustin ideea blocarii statiilor Petrom&OMV
si o sugestie : cineva care are timp sa stranga toate materialele (foto&video+link-uri de pe sait-urile de presa care ne-au prezentat protestul) pe un blog pe care sa-l punem si in semnatura pe forumuri,e mai greu de urmarit threadul asta de catre cineva care aude ACUM de miscarea de protest si vrea sa vada ce s-a facut pana acum decat un blog in care totul e ordonat si unde nu se impiedica de discutii sterile si specimene de Gica-Contra care vor doar sa se dea in spectacol
ia sa vedem...ia cineva initiativa?

rover_cabrio 31-12-10 08:41

CEA MAI MARE PALMA trebuie TRASA in BRASOV si imprejurimi in data de 3 ianuarie in jurul orelor 17:-20 cand lumea pleaca acasa !!! acolo ar trebui BLOCATE cel putin 2-3 benzinarii !!!

DACA ERAU bani si economii POATE plecam 30 de masini si din Bucuresti si cei de langa BRASOV dar la ...5 lei LITRU + ca de la ora 24:00 se SCUMPESTE iar benzina !!!

rover_cabrio 31-12-10 08:43

Bucuresti , Tulcea , PLOIESTI , Focsani , Maramures ....CRAIOVA , PITESTI , BRAILA , TIMISOARE nu se aude !!! care mai sunteti , HAIDETI sa ne MOBILIZAM toti si la data DE ....sa blocam TOTI in intervalul CAT POSIBIL aceleasi BENZINARII PETROM sau OMV !!!

NOI aici cu totii stabilim o data 3-4-5-6-7 IANUARIE 2011 !!!

B.81.WGX 31-12-10 08:52

Nu se poate vorbi cu marii transportatori? sunt sigur ca nici lor nu le convine pretul combustibilului umflat asa de mare. Si tre' nimerita data in care oamenii se vor intoarce acasa dupa sarbatori, sa vada si ei ca noi totusi facem ceva, nu ca ei , stam indiferenti.

Daniel_Toa 31-12-10 08:59

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3942613)
CEA MAI MARE PALMA trebuie TRASA in BRASOV si imprejurimi in data de 3 ianuarie in jurul orelor 17:-20 cand lumea pleaca acasa !!! acolo ar trebui BLOCATE cel putin 2-3 benzinarii !!!

DACA ERAU bani si economii POATE plecam 30 de masini si din Bucuresti si cei de langa BRASOV dar la ...5 lei LITRU + ca de la ora 24:00 se SCUMPESTE iar benzina !!!

Zilele trecute au scumpit o , diseara la 12 noaptea la fel , o sa ajunga la 10 de lei litru , de ce ? pentru ca ne au mirosit pe noi poporul au vazut ca suntem prea fricosi sa ne cerem drepturile , traim in bataia loc de joc . Poporul deja a inceput sa o duc prost chiar foarte prost . Aud pe la TV ca pretul la benzina este ok ca in toate tarile din UE . Asa este dar noi avem un salariu de 100 de euro MAXIM ! in schimb celelalte tari ce salariu au ? de la 1000 de euro in sus . Pai la 43 de mil pe luna i mi permit sa dau 5 lei pe un litru de benzina . Suntem prea fricosi ca sa iesim in strada sa ne cerem drepturile , o sa ne fie din ce in ce mai rau . Am vazut cand EVL Santos a fost la realitatea tv , si ce a zis ? 10 cuvinte atat ! De ce ? ca imputitii aia de invitati au venit cu vorbe si fel si fel de fraze incat evl nu a putut sa mai zica nimic . Nici acolo nu ne au lasat sa ne zicem oful . Eu sustin acest protest numit Boicot in benzinarie , si imi pare rau ca nu am cu cine sa fac aici in Teleorman ... Din cate am citit acest protest inceput de la EVL si din partea mea are nota 10 pentru aceasta initiativa . Eu zic ca e timpul sa nu mai stam cu mainile in san si sa dansam pe muzica lor ! E timpul sa ne cerem drepturile si sa traim si noi normal , nu cu frica ca nu mai aveam ce pune maine pe masa .

rover_cabrio 31-12-10 09:02

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3942641)
Nu se poate vorbi cu marii transportatori? sunt sigur ca nici lor nu le convine pretul combustibilului umflat asa de mare. Si tre' nimerita data in care oamenii se vor intoarce acasa dupa sarbatori, sa vada si ei ca noi totusi facem ceva, nu ca ei , stam indiferenti.

DACA VATI UITAT la EMISIUNEA DE LA REALITATEA editie speciala "POMPA de BANI" , SANTOS si DANI au fost invitati acolo !!!

Ministrul TRANSPORTURILOR sau cine era ....in pauza a vb cu DANI si PARCA ar iesi dar nu prea a avut EFECT initiativa noastra la PROTEST DAR 30 de insi din BUCURESTI a reusit sa faca o PROBLEMA NATIONALA imediat cu EMISII speciale la TV , ziarele si televiziunile DUPE NOI + ca au inceput in mai multe orase din tara !!!

DACA continuam asa in 2011 si din ce in ce mai MULTI FITI SIGURI ca o sa iasa si TAXIMETRISTII , TRANSPORTATORII si de ce nu TIRISTII !!!

ALEX_BZN 31-12-10 09:38

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3942616)
Bucuresti , Tulcea , PLOIESTI , Focsani , Maramures ....CRAIOVA , PITESTI , BRAILA , TIMISOARE nu se aude !!! care mai sunteti , HAIDETI sa ne MOBILIZAM toti si la data DE ....sa blocam TOTI in intervalul CAT POSIBIL aceleasi BENZINARII PETROM sau OMV !!!

NOI aici cu totii stabilim o data 3-4-5-6-7 IANUARIE 2011 !!!

La Ploiesti s-a facut pe 29 si mai urmeaza pe 3.....incet incet ca nu e graba:))

rover_cabrio 31-12-10 09:43

Lumea poate ne crede NEBUNI , FRAIERI , PROSTI , nu avem ce face cU timpul DAR mai PROSTI si INCHISI la minte SUNT CEI CE STAU ACASA si inghite in SEC !!! aia ...le e frica de umbra lor !!!

TAXA AUTO 1500 euro pentru o masina din 1994 PLATIM !!! NOI bagam masinile pe Bulgaria !!
UN IMPZIT DE 2 ORI MARIT platesc oamenii ce sa faca !!! NOI platim 25 euro pe an la BULGARI !!!

O NOUA TAXA in ROMANIA pe langa VINIETI !!! PLATIM ce sa facem dar sa spuna CE ii doare nar spune !!!

NISTE LASI !!!

IMPORTANT e sa iesim in fata si sa spunem CE NE DOARE !!!

Tazmaniak 31-12-10 09:48

Baiatule,fara nici o suparare,dar nu pot sa ma abtin...de ce nu inveti tu in primul rand sa scrii cum trebuie?

B.81.WGX 31-12-10 09:55

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3942765)
Baiatule,fara nici o suparare,dar nu pot sa ma abtin...de ce nu inveti tu in primul rand sa scrii cum trebuie?

omu' mai scrie si in graba, si mie mi se intampla sa scriu aiurea, desi mai bine prefer sa scriu de mana, decat la taste :)

morph_e30 31-12-10 10:04

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3942765)

Fiecare scrie cum vrea si cum poate,nu esti tu profesor de romana sa il corectezi:)Poate se grabea,poate asa a vrut el sa scrie,tu chiar nu ai ce face acasa de stai sa corectezi lumea?

rover_cabrio 31-12-10 10:16

Quote:

Originally Posted by morph_e30 (Post 3942794)
Fiecare scrie cum vrea si cum poate,nu esti tu profesor de romana sa il corectezi:)Poate se grabea,poate asa a vrut el sa scrie,tu chiar nu ai ce face acasa de stai sa corectezi lumea?

MORPH_30 .... nu pot sa cred cata PROSTIE zace in UNII ....pala il F...grija ca nu scriu eu bine ? la mine sa referit ???

BAI BAIATULE ...cand oi invata si tu sa SCRII fara sa te uiti la tastatura atunci sa vorbesti , pana atunci fi tu GRAMATICALUL LIMBII ROMANE ca poate ajungi PROFESOR ONLINE !!!

PENTRU inteligenta ta din capul tau AFLA ca stiu sa SCRIU aproape la PERFECTIE si intro alta LIMBA ...ceea ce pentru tine e FOARTE GREU ,,ai ajuns la O VARSTA si iti permiti sa corectezi pe altii ca scriu mai repede si mai pune o LITERA in + sau - !!!

Daniel_Toa 31-12-10 10:19

Va rog nu deviati de la subiect .

morph_e30 31-12-10 10:20

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3942817)
MORPH_30 .... nu pot sa cred cata PROSTIE zace in UNII ....pala il F...grija ca nu scriu eu bine ? la mine sa referit ???

BAI BAIATULE ...cand oi invata si tu sa SCRII fara sa te uiti la tastatura atunci sa vorbesti , pana atunci fi tu GRAMATICALUL LIMBII ROMANE ca poate ajungi PROFESOR ONLINE !!!

PENTRU inteligenta ta din capul tau AFLA ca stiu sa SCRIU aproape la PERFECTIE si intro alta LIMBA ...ceea ce pentru tine e FOARTE GREU ,,ai ajuns la O VARSTA si iti permiti sa corectezi pe altii ca scriu mai repede si mai pune o LITERA in + sau - !!!

da,la tine sa referit.presupun....sper ca la faza cu prostia nu te'ai referit la mine:)))

B.81.WGX 31-12-10 10:24

Fratilor, va rog, ce naiba, deja o dam in off-topic si s-ar putea sa se lase cu avertismente. Indemn la discutii pasnice, fara jignire la adresa persoanelor, si fara sa ii facem in mod involuntar pe altii agramati, inculti sau analfabeti. Va rog eu, opriti-va.

rover_cabrio 31-12-10 10:25

Quote:

Originally Posted by morph_e30 (Post 3942831)
da,la tine sa referit.presupun....sper ca la faza cu prostia nu te'ai referit la mine:)))

nu DOAMNE FERESTE la INTELIGENTUL care a iesit din GROTA acuma ma refeream !!!

rover_cabrio 31-12-10 10:26

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3942842)
Fratilor, va rog, ce naiba, deja o dam in off-topic si s-ar putea sa se lase cu avertismente. Indemn la discutii pasnice, fara jignire la adresa persoanelor, si fara sa ii facem in mod involuntar pe altii agramati, inculti sau analfabeti. Va rog eu, opriti-va.

nu stiu de unde APAR bagatorii astia de seama si cum ia dus capul sa isi afca conturi pe ASEMENEA SITURI !!!

SE LASA CU AVERTISMETE ??? DE CE ?? ca se trezesc unii vorbind aiurea fara rost ???

4 tuning ce faci DORMI in loc sa ne sustii ???? MAI va face si reclama toate masinile care au SIGLA voastra in LUNETA !!!! macar o RECLAMA buna pusa pe situl dumneavoastra SAU macar dati si voi REPORTAJELE facute de TELEVIZIUNI ce se intampla in tara !!! TOTUSI sunt niste STIRI AUTO !!

AM UITAT , bagati dacii 1310 TUNATE cu ZAPADA !!! asta da STIRE !!!

morph_e30 31-12-10 10:27

Deci urmatoarea intalnire cand se face?:))
Sa stiu sa ma inarmez cu maruntis :D
Si sa imi iau manusi:)) Ca ieri am murit de frigggg!!!!

stormsurfer 31-12-10 10:28

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 3942589)
sustin ideea de luni,3 Ian dupa ora 17:00
sustin ideea blocarii statiilor Petrom&OMV
si o sugestie : cineva care are timp sa stranga toate materialele (foto&video+link-uri de pe sait-urile de presa care ne-au prezentat protestul) pe un blog pe care sa-l punem si in semnatura pe forumuri,e mai greu de urmarit threadul asta de catre cineva care aude ACUM de miscarea de protest si vrea sa vada ce s-a facut pana acum decat un blog in care totul e ordonat si unde nu se impiedica de discutii sterile si specimene de Gica-Contra care vor doar sa se dea in spectacol
ia sa vedem...ia cineva initiativa?

http://boicotbenzinarie.blogspot.com/

voi incerca sa-l updatez in limita timpului disponibil, inca nu am adunat pozele..

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning