![]() |
Re: DreamWorks
Aaaa...credeam ca sunt mai multe :-)
|
Penal ultimul clip :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Da...a fost penal rau acolo :))) cica da-i ba ca e verde :)) si dupa ce a plecat el cand am ajuns eu la semafor am trecut pe portocaliu...restu din spate ROSU original :)) ca altfel se strica coloana si nu era frumos :D
|
Quote:
Quote:
|
De astazi ora 19:00 data 22.01.2011 eu ma retrag din acest club din anumite motive personale ! Va pup si va urez tuturor bafta pe viitor !
|
nu il credetzi ... nu vreau intrebari proaste de genul DC , CE SA INTAMPLAT si asa mai departe ... mc frumos si ma descurc eu cu domnul tweety
Quote:
|
Presedinte=DEVU !
|
5 Attachment(s)
niste vesti triste...sa speram ca Free o sa le poate rasuci....
am lucrat azi la masina dupa ce ne am intors de la BZ...poze cu motorul 1.4t pentru R5 si noi progrese la corsa:D:arrow::arrow: |
am inceput cu niste ***uri care nu isi au rostul ... una peste alta sa ma anuntzatzi si pe mine cand e totul OK ... pana atunci eu nu am ce sa mai vb si ce sa mai postez p`aici
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumos bad boy la corsa ! :) Sa ai grija de ea e foarte frumoasa si o stiu demult ti-am spus si pe facebook ! Am avut si eu una !
|
Quote:
multumesc mult razvan...incerc sa mai schimb si eu una alta...sa incepem sezonul cu ceva nou...daca m am intors cu motorul (vroiam sa pun 2.0 8v), sa facem ceva la aspect si putin mai mult bass decat era inainte:X.... |
@razvan...te provoc la o sedinta foto?...8)8)...cu masinile alea nemtesti si joase:-P:-P:-P
|
Din cauza oamenilor ca tine reusesc sa tin capu sus si sa imi retrag postul de mai sus vineri se vor vorbii toate problemele ! POSTUL DE MAI SUS NU SE VA LUA IN CONSIDERARE :) !
Vom face man si poze :D ! |
multumesc multumesc .... :lol: ce inseamna sa ai fire albe in cap :D :lol:
|
Razvane tu ce faci cu golful ala faci treaba buna sau tre sa ajung pana la tine sa-ti fac urechiile alea cum le are Dumbo?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pai ce i-am facut Bogdane....acum o sa ma apuc de electrica sa dau totul jos din ea....apoi in vara vine vopsitoria ....am apucat sa fac cu un tovaras bun *GXG* farurile smoked ! :">
|
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu putin...
|
Foarte frumos Zeta...bravo :bunch:
Si linkul de pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dEWPD9a6Om4 |
Foarte frumos clipul :oops:
|
Quote:
Oamenilor ca cine?:D:D:D |
am si eu o intrebare....are cineva o baterie mai veche pe acasa si este dispus sa o imprumute pentru o perioada de...nush 1 luna...:-??...
mi s a dus bateria si nu dispun de finante acum sa ma bucur de o varta!... |
Quote:
Parampapam ...s-au adaugat toti membri.Vineri, cel mai probabil vor aparea inca 2 membri de nota 10. http://www.forum.dreamworks-club.com...lor-DreamWorks Promit ca pana miercuri vom avea poze cu e30 3.5 ;). Va rog, eu v-am deschis topicurile, voua va ramas prezentarea. |
1 Attachment(s)
:shock: :shock: Cum o fi asa jos?
|
Ar fii :shock:..dar ar trebuii sa ai foarte mare grija la denivelari atunci.. :d
Dar la cum se vede de bine..ar merita.. :d |
vreau sa zic ca m.am intalnit cu baietii, super caterinca, baieti de nota 10 o sa va convingeti si voi, pana una alta baiatul cu chrysler.ul e membru oficial, va participa la expo, ingerasul pana la vara va avea masina de drag, iar cu baiatul cu toran.ul a ramas sa discutam....
p.s. sa va pregatiti pentru deschiderea oficiala a filialei de la constanta, ca vreau sa veniti in numar cat mai mare pentru ca avem o surpriza pe masura.... va salut;) |
Suna bine pana acum Sonny. Bravo ;)...sa anunti din timp cand va fi deschiderea oficiala sa vad daca reusesc sa imi iau si eu liber.
|
Cu siguranta va trebui sa fie intr un weekend...:D
|
Cu siguranta intr-un weekend dar eu un weekend il lucrez, unul sunt liber...si tot asa :). Daca cade in ala liber e perfect...
|
o combinam cumva sa iasa bine pentru toata lumea...
|
daca ajungi pana in republica ... cora PTM iti dau eu o baterie 1 luna 2 ... ca eu sunt cu masina pe butuci "2 baterii mai exact" :))
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Una peste alta, felicitari lui Iosif pentru acceptarea invitatiei in club, frumos gest ;). Voi, cei de la CT sunteti plini de surprize :D. |
Quote:
asa sunt persoanele de aici de la constanta, pline de surprize, vreau sa va zic ca aseara am ramas inca odata :O din cauza cristinei "purtatoarea noastra de cuvant" pentru ca... eram la aqua..afara burnita si era un frig batea vantu si stateam in masina si vb cu ingerasul si cu iosif despre club si astea, la un moment dat au venit 3-4 BMW de la fanatik si au inceput sa se dea pe acolo si cristina iese afara in ploaie si se uita si sa zica ala se da bine si ala nu....ca tre sa cautam si noi baieti asa ca ei sa se dea la drag si drift si a stat vreo 15 min in frig pentru a vedea cum se dau baietii... apoi am fost la un pubb sa stam linistiti de vorba, nu apucam sa zicem 2-3 cuv eu, iosif sau ingeradul ca zicea trebuie asa si sa ne gandim si la si la un moment dat a inceput sa il bata la cap pe ingeras despre masini...aici sa zica el ce au vorbit....si cea mai tare replica care a fost din partea unui baiat, dupa ce a zis ca urmareste promotor, auto forum si alte emisiuni a fost "auzi da tu nu te uiti la telenovele"?:)):)):))...am ramas impresionat;) |
Quote:
O sa ajung fr33...da mi un pm du id tau:D multumesc mult |
|
Quote:
|
Se fac miscari multe in CT...se vede ca sunteti bagati in priza cu treburile:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |