Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Alex30 22-01-11 16:55

Re: DreamWorks

Aaaa...credeam ca sunt mai multe :-)

bib_andrey 22-01-11 17:05

Penal ultimul clip :)))

NXdev 22-01-11 17:06

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4010609)
Penal ultimul clip :)))

Daaa =)), cel de la semafor...noi claxonam ca e verde..si Ciocio ne aclama :lol:.

Sonny™ 22-01-11 17:10

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4010480)

Avem incredere in tine ;).

O sa ma interesez si eu de preturi ;).Hai baieti...sa il mai ajute cineva pe Fr33 :oops:.

Un anunt important...pentru majoritatea cluburilor https://forum.4tuning.ro/announcement.php?a=162

mersi dev...am vorbit azi cu Fr33 si o sa ma interesez si eu pe aici de placute si de tricouri, dar vreau sa faceti un vt sa ma duc cu ele pe stick...;)

Alex30 22-01-11 17:15

Da...a fost penal rau acolo :))) cica da-i ba ca e verde :)) si dupa ce a plecat el cand am ajuns eu la semafor am trecut pe portocaliu...restu din spate ROSU original :)) ca altfel se strica coloana si nu era frumos :D

NXdev 22-01-11 17:31

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4010630)
mersi dev...am vorbit azi cu Fr33 si o sa ma interesez si eu pe aici de placute si de tricouri, dar vreau sa faceti un vt sa ma duc cu ele pe stick...;)

O sa incerc asta-seara sa fac rost de VT-uri.
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4010646)
Da...a fost penal rau acolo :))) cica da-i ba ca e verde :)) si dupa ce a plecat el cand am ajuns eu la semafor am trecut pe portocaliu...restu din spate ROSU original :)) ca altfel se strica coloana si nu era frumos :D

N-am stiut de faza cu ROSU :lol:....foarte tare seara 8).

Tweety_rzw 22-01-11 18:00

De astazi ora 19:00 data 22.01.2011 eu ma retrag din acest club din anumite motive personale ! Va pup si va urez tuturor bafta pe viitor !

Fr33`e30 22-01-11 18:02

nu il credetzi ... nu vreau intrebari proaste de genul DC , CE SA INTAMPLAT si asa mai departe ... mc frumos si ma descurc eu cu domnul tweety

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4010767)
De astazi ora 19:00 data 22.01.2011 eu ma retrag din acest club din anumite motive personale ! Va pup si va urez tuturor bafta pe viitor !

Tweety_rzw 22-01-11 18:24

Presedinte=DEVU !

andreibadea 22-01-11 18:26

5 Attachment(s)
niste vesti triste...sa speram ca Free o sa le poate rasuci....

am lucrat azi la masina dupa ce ne am intors de la BZ...poze cu motorul 1.4t pentru R5 si noi progrese la corsa:D:arrow::arrow:

Fr33`e30 22-01-11 18:26

am inceput cu niste ***uri care nu isi au rostul ... una peste alta sa ma anuntzatzi si pe mine cand e totul OK ... pana atunci eu nu am ce sa mai vb si ce sa mai postez p`aici

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4010852)
Presedinte=DEVU !

Tweety_rzw 22-01-11 18:29

2 Attachment(s)
Frumos bad boy la corsa ! :) Sa ai grija de ea e foarte frumoasa si o stiu demult ti-am spus si pe facebook ! Am avut si eu una !

andreibadea 22-01-11 18:34

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4010860)
Frumos bad boy la corsa ! :) Sa ai grija de ea e foarte frumoasa si o stiu demult ti-am spus si pe facebook ! Am avut si eu una !

multumesc mult razvan...incerc sa mai schimb si eu una alta...sa incepem sezonul cu ceva nou...daca m am intors cu motorul (vroiam sa pun 2.0 8v), sa facem ceva la aspect si putin mai mult bass decat era inainte:X....

andreibadea 22-01-11 18:36

@razvan...te provoc la o sedinta foto?...8)8)...cu masinile alea nemtesti si joase:-P:-P:-P

Tweety_rzw 22-01-11 18:38

Din cauza oamenilor ca tine reusesc sa tin capu sus si sa imi retrag postul de mai sus vineri se vor vorbii toate problemele ! POSTUL DE MAI SUS NU SE VA LUA IN CONSIDERARE :) !

Vom face man si poze :D !

Fr33`e30 22-01-11 18:49

multumesc multumesc .... :lol: ce inseamna sa ai fire albe in cap :D :lol:

bogdy.ghetto 22-01-11 18:51

Razvane tu ce faci cu golful ala faci treaba buna sau tre sa ajung pana la tine sa-ti fac urechiile alea cum le are Dumbo?

Alex30 22-01-11 18:54

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4010923)
sa-ti fac urechiile alea cum le are Dumbo

Asta a fost maxima sa mor :))))

Tweety_rzw 22-01-11 18:55

3 Attachment(s)
Pai ce i-am facut Bogdane....acum o sa ma apuc de electrica sa dau totul jos din ea....apoi in vara vine vopsitoria ....am apucat sa fac cu un tovaras bun *GXG* farurile smoked ! :">

Zeta 22-01-11 20:09

1 Attachment(s)
m-am jucat si eu putin...

Alex30 22-01-11 20:24

Foarte frumos Zeta...bravo :bunch:

Si linkul de pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dEWPD9a6Om4

bib_andrey 22-01-11 20:49

Foarte frumos clipul :oops:

andreibadea 22-01-11 21:22

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4010885)
Din cauza oamenilor ca tine reusesc sa tin capu sus si sa imi retrag postul de mai sus vineri se vor vorbii toate problemele ! POSTUL DE MAI SUS NU SE VA LUA IN CONSIDERARE :) !

Vom face man si poze :D !

Oamenilor ca cine?:D:D:D

andreibadea 22-01-11 21:26

am si eu o intrebare....are cineva o baterie mai veche pe acasa si este dispus sa o imprumute pentru o perioada de...nush 1 luna...:-??...

mi s a dus bateria si nu dispun de finante acum sa ma bucur de o varta!...

NXdev 23-01-11 00:18

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4011366)
am si eu o intrebare....are cineva o baterie mai veche pe acasa si este dispus sa o imprumute pentru o perioada de...nush 1 luna...:-??...

Imi pare rau...eu nu am :(, nici macar masina...

Parampapam ...s-au adaugat toti membri.Vineri, cel mai probabil vor aparea inca 2 membri de nota 10. http://www.forum.dreamworks-club.com...lor-DreamWorks
Promit ca pana miercuri vom avea poze cu e30 3.5 ;).
Va rog, eu v-am deschis topicurile, voua va ramas prezentarea.

Tweety_rzw 23-01-11 01:09

1 Attachment(s)
:shock: :shock: Cum o fi asa jos?

bib_andrey 23-01-11 01:44

Ar fii :shock:..dar ar trebuii sa ai foarte mare grija la denivelari atunci.. :d
Dar la cum se vede de bine..ar merita.. :d

Sonny™ 23-01-11 01:46

vreau sa zic ca m.am intalnit cu baietii, super caterinca, baieti de nota 10 o sa va convingeti si voi, pana una alta baiatul cu chrysler.ul e membru oficial, va participa la expo, ingerasul pana la vara va avea masina de drag, iar cu baiatul cu toran.ul a ramas sa discutam....

p.s. sa va pregatiti pentru deschiderea oficiala a filialei de la constanta, ca vreau sa veniti in numar cat mai mare pentru ca avem o surpriza pe masura....

va salut;)

Alex30 23-01-11 04:52

Suna bine pana acum Sonny. Bravo ;)...sa anunti din timp cand va fi deschiderea oficiala sa vad daca reusesc sa imi iau si eu liber.

andreibadea 23-01-11 04:53

Cu siguranta va trebui sa fie intr un weekend...:D

Alex30 23-01-11 04:55

Cu siguranta intr-un weekend dar eu un weekend il lucrez, unul sunt liber...si tot asa :). Daca cade in ala liber e perfect...

andreibadea 23-01-11 04:56

o combinam cumva sa iasa bine pentru toata lumea...

Fr33`e30 23-01-11 09:39

daca ajungi pana in republica ... cora PTM iti dau eu o baterie 1 luna 2 ... ca eu sunt cu masina pe butuci "2 baterii mai exact" :))

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4011366)

Sonny™ 23-01-11 12:55

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4011953)
o combinam cumva sa iasa bine pentru toata lumea...

asta asa e, o sa facem bine ca sa nu fie rau...;)si uitasem aseara ca eram prea obosit, avem si un logan rosu care va fi pregatit pentru competitii audio;)

NXdev 23-01-11 13:34

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4012675)
asta asa e, o sa facem bine ca sa nu fie rau...;)si uitasem aseara ca eram prea obosit, avem si un logan rosu care va fi pregatit pentru competitii audio;)

Sonny...eu zic sa venim la deschiderea filialei dupa 4tuning days, drumul la CT implica niste costuri iar momentan sunt de parere sa ne pregatim de event.

Una peste alta, felicitari lui Iosif pentru acceptarea invitatiei in club, frumos gest ;).
Voi, cei de la CT sunteti plini de surprize :D.

Sonny™ 23-01-11 13:51

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4012797)
Sonny...eu zic sa venim la deschiderea filialei dupa 4tuning days, drumul la CT implica niste costuri iar momentan sunt de parere sa ne pregatim de event.

Una peste alta, felicitari lui Iosif pentru acceptarea invitatiei in club, frumos gest ;).
Voi, cei de la CT sunteti plini de surprize :D.

pastram surpriza, vedem cand o sa ne mobilizam sa facem asta, o sa fiti anuntati din timp oricum...;)

asa sunt persoanele de aici de la constanta, pline de surprize, vreau sa va zic ca aseara am ramas inca odata :O din cauza cristinei "purtatoarea noastra de cuvant" pentru ca...

eram la aqua..afara burnita si era un frig batea vantu si stateam in masina si vb cu ingerasul si cu iosif despre club si astea, la un moment dat au venit 3-4 BMW de la fanatik si au inceput sa se dea pe acolo si cristina iese afara in ploaie si se uita si sa zica ala se da bine si ala nu....ca tre sa cautam si noi baieti asa ca ei sa se dea la drag si drift si a stat vreo 15 min in frig pentru a vedea cum se dau baietii...

apoi am fost la un pubb sa stam linistiti de vorba, nu apucam sa zicem 2-3 cuv eu, iosif sau ingeradul ca zicea trebuie asa si sa ne gandim si la si la un moment dat a inceput sa il bata la cap pe ingeras despre masini...aici sa zica el ce au vorbit....si cea mai tare replica care a fost din partea unui baiat, dupa ce a zis ca urmareste promotor, auto forum si alte emisiuni a fost "auzi da tu nu te uiti la telenovele"?:)):)):))...am ramas impresionat;)

andreibadea 23-01-11 20:45

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4012124)
daca ajungi pana in republica ... cora PTM iti dau eu o baterie 1 luna 2 ... ca eu sunt cu masina pe butuci "2 baterii mai exact" :))

O sa ajung fr33...da mi un pm du id tau:D multumesc mult

andreibadea 24-01-11 00:03

Pentru orice intrebare si sa nu mai dam PM uri...

YM: [email protected]

Ingerasul99 24-01-11 00:06

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4012834)
pastram surpriza, vedem cand o sa ne mobilizam sa facem asta, o sa fiti anuntati din timp oricum...;)

asa sunt persoanele de aici de la constanta, pline de surprize, vreau sa va zic ca aseara am ramas inca odata :O din cauza cristinei "purtatoarea noastra de cuvant" pentru ca...

eram la aqua..afara burnita si era un frig batea vantu si stateam in masina si vb cu ingerasul si cu iosif despre club si astea, la un moment dat au venit 3-4 BMW de la fanatik si au inceput sa se dea pe acolo si cristina iese afara in ploaie si se uita si sa zica ala se da bine si ala nu....ca tre sa cautam si noi baieti asa ca ei sa se dea la drag si drift si a stat vreo 15 min in frig pentru a vedea cum se dau baietii...

apoi am fost la un pubb sa stam linistiti de vorba, nu apucam sa zicem 2-3 cuv eu, iosif sau ingeradul ca zicea trebuie asa si sa ne gandim si la si la un moment dat a inceput sa il bata la cap pe ingeras despre masini...aici sa zica el ce au vorbit....si cea mai tare replica care a fost din partea unui baiat, dupa ce a zis ca urmareste promotor, auto forum si alte emisiuni a fost "auzi da tu nu te uiti la telenovele"?:)):)):))...am ramas impresionat;)

Deocamdata vreau sa zic ca ar fi prea ok daca o punem pe cristina pe post de purtator de cuvant la noi , deoarece are papagal si s-ar descurca de minune pe acel post. Legat de restul ce ai zis mai sus, comentez pe zi.

andreibadea 24-01-11 00:08

Se fac miscari multe in CT...se vede ca sunteti bagati in priza cu treburile:x

All times are GMT +2. The time now is 16:57.

- Copyright 2026 4Tuning