![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bleah. Care e scopul urateniei aleia ? E doar estetica ? Daca da, poti incerca cu un autocolant mai gros. Oricum, parerea mea e ca arata ca naiba.
|
Quote:
|
Atunci incearca cu autocolant. Stii cum avea elspa masina ? Jumatatea neagra era facuta cu autocolant si daca te uitai de aproape, era ca un cauciuc f rezistent. Sincer, mai bine faci ceva asemanator decat o bucata de capota. Ai culoare deschisa la masina si ar arata bine facuta asa, cum arata si a lui de altfel. Din cate stiu l-a costat cca 3 milioane pentru toata masina.
|
Quote:
|
si eu am probleme cu pietricelele...bara fata este plina de picatele albe.....asa am cumpart o...dar parca sau mai accentuat.......stie careva cu ce se pot rectifica....in afara de o revopsire...:)
|
Quote:
cred ca ceva de genu un creion dala cu vopsea la culoare si dupa un polish... |
Quote:
|
Quote:
P.S. Asta nu o sa rezolve problema cu petele de pe capota tinand cont de drumurile noastre minunate. Singura solutie este tot un autocolant, ceva. Eventual chiar transparent. Eu am incetat sa ma mai stresez legat de urmele de pe masina pentru ca la fiecare spalare mai vad cate ceva si as lua-o razna. |
Probl cu vopseaua cred ca o avem toti !!!! mai ales daca nu ai garaj :( (cazu meu ) .... a si ca am auzit d creion corector a opel chiar maine ma duc sa imi iau..... am fost in vitan da ..... 0
|
A si apropo legat de o probl care o am la masina cine ma poate ajuta cu un sfat pls ...... i mi taie benzina la 4 mii si ceva ... nu mereu...... si numai are vlaga in ea masina ca la inceput cine ar putea stii..... si mi se pare ca degaja multa caldura ..... d p la motor ast si eu comm urile voastre legat de asta MS !!!!!
|
Quote:
Problema aia cu alimentarea poate veni din mai multe cauze. Eu de exemplu am avut probleme cu "ezitari" din astea la accelerare din cauza izolatiilor de la bujii, care, ca mai toate garniturile de cauciuc se cam duc din cauza caldurii motorului si nu mai ai scanteia cum trebuie. Pe langa asta mai poate fi debitmetrul sau sondele lambda sau....draq mai stie ce senzor pe undeva. Pune-o pe un tester si vezi ce erori apar. |
vand stopuri originale opel astra bertone (GM) ... e cineva interesat?
|
Pe tester nu i mi apare nimik ..... dar e logic ca probleme are deci ..... nu stiu c sa zic !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne vedem in weekend si ti-l dau ca pana atunci am un prog mai naspa. Ne auzim pe pm.
|
Tks o sa ma uit !!!!!
|
Quote:
|
Quote:
si asta e chiar naspa cu plasa aia... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 632701 cu leduri le gasesti pe astea Attachment 632702Attachment 632703 |
Quote:
|
Quote:
|
Daca are sau stie cineva unde pot gasii o bobina d inductie ..... pt un 1,8 z18xe ???? ca in magazin e cam 6 mil plus ca e si turcisma piesa cine are si ma poate ajuta ......
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
pe viitor le modific pastea bag dungi de leduri ceva de genu...ca alta solutie se pare ca nu este decat ceva custom made:) si 3 poze mai pe noapte:) |
Quote:
@algorunescu - imi pare rau ca nu am mai intrat aici de ceva timp, aveam mare nevoie de cauciucul tau, ca mi-a facut unul explozie si acum merg cu rezerva :) Asta e ! |
Quote:
pe ale tale de unde le-ai luat? |
Quote:
|
Quote:
Deci mai am un far stanga, o cutie filtru originala (eu mi-am pus de 2.2) si o toba originala. Cine le vrea ? |
Renesys o intrebare..cum ti-ai facut dungile alea de leduri albe in faruri?
|
Cristip84..sa stii k am renuntat la ideea cu plasma pt k m-am obisnuit f bn cu cele stock..n-am mai intrat de mult pe site d'aia ti-am rasp abia acum la mesaj.Scuze oricum pt intarziere
|
Quote:
|
Sincer eu unu nu prea vad ceva frumos in ledurile din far ..... mai ales ca e o copie fara suparare !!!!
eu unu daca as fi nu mi as pune ... |
si pe ce anume le-ai montat,le-ai facut legaturile?pe cablaj sau cum?ce leduri ai folosit dintr-acelea mici de 4mm sau mari de 10-12mm?da-mi niste amanunte..tensiunea cum ai coborat-o d ela 12v la 4.5?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning