Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

VFFtuning 02-09-08 12:21

Re: Club astra bertone

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1727317)
Am niste chestii de care as vrea sa scap. Care ma ajuta ?
1 bucata cauciuc dunlop sp maxx in stare f buna (mi s-a spart un cauciuc intr-o groapa si le-am inlocuit pe amandoua cu sp9000)
1 bucata far stanga original pe negru
1 bucata toba originala

Imi ocupa aiurea spatiul prin balcon si n-as vrea sa le arunc ca sunt folosibile.

sal cauciucul ce dimensiuni are si la ce pret il dai??? :))

VFFtuning 02-09-08 12:23

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1727244)
cam 23mil...de la opel...dar vopsit gratis la un amic si montaj eu:))
aaa si fara proiectoare care era unul 5mil
am gasit 2 la 1mil cu angels eyes:))

SUPER AFACERE..ARATA FOARTE BINE SA AI GRIJA LA GROPI...

algorunescu 02-09-08 13:52

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1728295)
sal cauciucul ce dimensiuni are si la ce pret il dai??? :))

Salutare. Parca 205 R17. Ma uit pe el acasa si-ti zic. Nici eu nu mai stiu. Daca ai nevoie de el pretul este ..... cat vrei tu ca doar esti coleg de forum :).

Renesys 02-09-08 14:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1728302)
SUPER AFACERE..ARATA FOARTE BINE SA AI GRIJA LA GROPI...

MS...De unde cumpar si eu o piele dasta...Stie cineva???

algorunescu 02-09-08 14:17

Bleah. Care e scopul urateniei aleia ? E doar estetica ? Daca da, poti incerca cu un autocolant mai gros. Oricum, parerea mea e ca arata ca naiba.

Renesys 02-09-08 14:21

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1728501)
Bleah. Care e scopul urateniei aleia ? E doar estetica ? Daca da, poti incerca cu un autocolant mai gros. Oricum, parerea mea e ca arata ca naiba.

Sar pietre dalea in bot si zgarie vopseaua...exact pacolo am ceva ciupituri nasoale...si mie nu mi se pare chiar asa naspa...pana mea altii care isi vopsesc capota neagra? cum ti se pare? asta macar e uitla...

algorunescu 02-09-08 14:27

Atunci incearca cu autocolant. Stii cum avea elspa masina ? Jumatatea neagra era facuta cu autocolant si daca te uitai de aproape, era ca un cauciuc f rezistent. Sincer, mai bine faci ceva asemanator decat o bucata de capota. Ai culoare deschisa la masina si ar arata bine facuta asa, cum arata si a lui de altfel. Din cate stiu l-a costat cca 3 milioane pentru toata masina.

VFFtuning 02-09-08 19:52

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1728470)
Salutare. Parca 205 R17. Ma uit pe el acasa si-ti zic. Nici eu nu mai stiu. Daca ai nevoie de el pretul este ..... cat vrei tu ca doar esti coleg de forum :).

multumesc frumos.....am nevoie de 215/40/17...astept sa imi spui ce dimensiune este...

VFFtuning 02-09-08 19:56

si eu am probleme cu pietricelele...bara fata este plina de picatele albe.....asa am cumpart o...dar parca sau mai accentuat.......stie careva cu ce se pot rectifica....in afara de o revopsire...:)

Renesys 02-09-08 20:00

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1729087)
si eu am probleme cu pietricelele...bara fata este plina de picatele albe.....asa am cumpart o...dar parca sau mai accentuat.......stie careva cu ce se pot rectifica....in afara de o revopsire...:)

buna idee...daca ar stii cineva?
cred ca ceva de genu un creion dala cu vopsea la culoare si dupa un polish...

algorunescu 02-09-08 20:46

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1729075)
multumesc frumos.....am nevoie de 215/40/17...astept sa imi spui ce dimensiune este...

Exact asa este :). E al tau daca ai nevoie de el.

algorunescu 02-09-08 20:50

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1729094)
buna idee...daca ar stii cineva?
cred ca ceva de genu un creion dala cu vopsea la culoare si dupa un polish...

Se gaseste creion corector. Incercati la opel direct cu codul de caroserie. Era o discutie legata de asta pe astraforum mai demult. Daca reusesc s-o gasesc va dau link.

P.S. Asta nu o sa rezolve problema cu petele de pe capota tinand cont de drumurile noastre minunate. Singura solutie este tot un autocolant, ceva. Eventual chiar transparent. Eu am incetat sa ma mai stresez legat de urmele de pe masina pentru ca la fiecare spalare mai vad cate ceva si as lua-o razna.

pyranha_1984 02-09-08 21:57

Probl cu vopseaua cred ca o avem toti !!!! mai ales daca nu ai garaj :( (cazu meu ) .... a si ca am auzit d creion corector a opel chiar maine ma duc sa imi iau..... am fost in vitan da ..... 0

pyranha_1984 02-09-08 21:59

A si apropo legat de o probl care o am la masina cine ma poate ajuta cu un sfat pls ...... i mi taie benzina la 4 mii si ceva ... nu mereu...... si numai are vlaga in ea masina ca la inceput cine ar putea stii..... si mi se pare ca degaja multa caldura ..... d p la motor ast si eu comm urile voastre legat de asta MS !!!!!

algorunescu 03-09-08 00:15

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 1729310)
A si apropo legat de o probl care o am la masina cine ma poate ajuta cu un sfat pls ...... i mi taie benzina la 4 mii si ceva ... nu mereu...... si numai are vlaga in ea masina ca la inceput cine ar putea stii..... si mi se pare ca degaja multa caldura ..... d p la motor ast si eu comm urile voastre legat de asta MS !!!!!

In legatura cu caldura n-ai ce sa faci. Asa e motorul asta. Se incinge destul de tare.
Problema aia cu alimentarea poate veni din mai multe cauze. Eu de exemplu am avut probleme cu "ezitari" din astea la accelerare din cauza izolatiilor de la bujii, care, ca mai toate garniturile de cauciuc se cam duc din cauza caldurii motorului si nu mai ai scanteia cum trebuie. Pe langa asta mai poate fi debitmetrul sau sondele lambda sau....draq mai stie ce senzor pe undeva. Pune-o pe un tester si vezi ce erori apar.

flo_bbi 03-09-08 02:22

vand stopuri originale opel astra bertone (GM) ... e cineva interesat?

pyranha_1984 03-09-08 09:25

Pe tester nu i mi apare nimik ..... dar e logic ca probleme are deci ..... nu stiu c sa zic !!!!

algorunescu 03-09-08 09:40

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 1729889)
Pe tester nu i mi apare nimik ..... dar e logic ca probleme are deci ..... nu stiu c sa zic !!!!

Ti-am zis. Verifica izolatiile de cauciuc de la bujii.

VFFtuning 03-09-08 10:56

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1729169)
Exact asa este :). E al tau daca ai nevoie de el.

e super zi mi cum facem sa intru in posesia lui........

algorunescu 03-09-08 11:04

Ne vedem in weekend si ti-l dau ca pana atunci am un prog mai naspa. Ne auzim pe pm.

pyranha_1984 03-09-08 13:16

Tks o sa ma uit !!!!!

flo_bbi 03-09-08 14:33

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1728498)
MS...De unde cumpar si eu o piele dasta...Stie cineva???

http://cgi.ebay.com/BRA-Haubenbra-Op...ayphotohosting

Renesys 03-09-08 17:11

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1730449)

ms...dar cine sta sa faca comanda depe ebay la asa ceva:)
si asta e chiar naspa cu plasa aia...

romeo&julieta 04-09-08 00:35

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1729770)
vand stopuri originale opel astra bertone (GM) ... e cineva interesat?

salut. ia zi frate, ce stopuri ti-ai luat???? ai gasit ceva cu leduri?

flo_bbi 04-09-08 15:43

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by romeo&julieta (Post 1731646)
salut. ia zi frate, ce stopuri ti-ai luat???? ai gasit ceva cu leduri?

eu mi-am luat asa ceva de pe ebay
Attachment 632701

cu leduri le gasesti pe astea
Attachment 632702Attachment 632703

Renesys 04-09-08 17:00

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1732503)
Attachment 632701

din pacate cele cu leduri nu merg pe bertone :(...

flo_bbi 04-09-08 17:30

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1732657)
din pacate cele cu leduri nu merg pe bertone :(...

nu stiu :-?? atunci ia`ti ca ale mele ...

pyranha_1984 04-09-08 19:39

Daca are sau stie cineva unde pot gasii o bobina d inductie ..... pt un 1,8 z18xe ???? ca in magazin e cam 6 mil plus ca e si turcisma piesa cine are si ma poate ajuta ......

VFFtuning 04-09-08 19:50

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1732503)
Attachment 632701

salut!!! cat te au costat??? arata destul de bine

flo_bbi 04-09-08 21:10

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1733033)
salut!!! cat te au costat??? arata destul de bine

sal.. la noi nu prea sunt si dak cumva gasesti sunt in jur de 600ron.. le-am luat de pe ebay cu 100e cu tot cu transport

Renesys 04-09-08 22:33

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1732707)
nu stiu :-?? atunci ia`ti ca ale mele ...

iti spun sigur ca nu merg...am vrut sami iau demult, dar tot asa miam luat modelu asta...dadusem atunci 350ron pe ele...ieftine si bune:)))

pe viitor le modific pastea bag dungi de leduri ceva de genu...ca alta solutie se pare ca nu este decat ceva custom made:)

si 3 poze mai pe noapte:)

dragsterX 05-09-08 18:17

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 1727706)
cand am cumparat masina lunea trecuta am observat ca becul de la check engine e lipsa.. dar am zis domnule nu e problema.. cine mi-a pus-o pe tester gasise o eroare de debitmetru care duoa ce a sters-o incepuse sa se balbaie rau motorul... in cele din urma isi revenise la normal.. ieri am demontat ceasurile de bord si surpriza mare.. fostul proietar anulase becul de check engine.. oare dc...am pus un bec eu..bineinteles ramanea aprins .. azi am reusit sa-o pun pe op-com un fel de vag-com eroare p0170 fuel trim malfunction .. din ce am vazut eu pot fi mai multe kestii.. debitmetru ,sonda , pierdere de presiune pe tubulatura turbinii... inca ceva va rog dc ati reusit sa va dati seama cu schema de la esp.. pinul 31 se pune in locul la 25 si asa e esp-ul scos sau cum se face.. nu am inteles .. engleza din tutorialul respectiv nu seamana a fi engleza.. exprimarea lasa de dorit.. dc aveti o schema electrica ar fi perfect.. a by the way de vreo cativa km eroarea nu mai apare si masina parca trage mult mai bn...astep pareri sau dc ati patit la fel la z20Let asta pacatos..

Crystip84, eroarea ta e simplu de rezolvat, dar o sa te coste :) Am avut deja 2 Bertone turbo cu aceeasi eroare - una a colegului de apartament si actuala mea. Singura rezolvare este schimbarea debitmetrului - stiu ca interpretarea codului de eroare lasa impresia ca poate fi si altceva, dar eu iti spun atat: daca atunci cand nu se "balbaie" motorul functioneaza normal si masina trage asa cum ar trebui sa traga, debitmetrul e de vina. Original e vreo 11 - 13 mil, altceva nu recomand pentru ca am absoluta incredere in ceea ce imi spune mecanicul meu (a lucrat la reprezentanta Opel si cica cele neoriginale pica dupa cativa mii de kilometri)

@algorunescu - imi pare rau ca nu am mai intrat aici de ceva timp, aveam mare nevoie de cauciucul tau, ca mi-a facut unul explozie si acum merg cu rezerva :) Asta e !

flo_bbi 05-09-08 18:26

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1733272)
iti spun sigur ca nu merg...am vrut sami iau demult, dar tot asa miam luat modelu asta...dadusem atunci 350ron pe ele...ieftine si bune:)))

pe viitor le modific pastea bag dungi de leduri ceva de genu...ca alta solutie se pare ca nu este decat ceva custom made:)

si 3 poze mai pe noapte:)

sunt speciale pentru coupe cabrio nu astra g..
pe ale tale de unde le-ai luat?

Renesys 05-09-08 19:19

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1734246)
sunt speciale pentru coupe cabrio nu astra g..
pe ale tale de unde le-ai luat?

fritz4tuning . ro :) leam luat in decembrie parca...dar cred ca tot 350ron sunt si acum:)

algorunescu 06-09-08 11:03

Quote:

Originally Posted by dragsterX (Post 1734230)
@algorunescu - imi pare rau ca nu am mai intrat aici de ceva timp, aveam mare nevoie de cauciucul tau, ca mi-a facut unul explozie si acum merg cu rezerva :) Asta e !

Sorry. Este promis lui Vff acum.

Deci mai am un far stanga, o cutie filtru originala (eu mi-am pus de 2.2) si o toba originala. Cine le vrea ?

Marius_n 06-09-08 11:18

Renesys o intrebare..cum ti-ai facut dungile alea de leduri albe in faruri?

Marius_n 06-09-08 11:20

Cristip84..sa stii k am renuntat la ideea cu plasma pt k m-am obisnuit f bn cu cele stock..n-am mai intrat de mult pe site d'aia ti-am rasp abia acum la mesaj.Scuze oricum pt intarziere

Renesys 06-09-08 11:54

Quote:

Originally Posted by Marius_n (Post 1735386)
Renesys o intrebare..cum ti-ai facut dungile alea de leduri albe in faruri?

Eu:) cam tot ce vezi pe masina e montat de mine...xenon far proiectoare, ledurile din far din bord, bara fata, eleron, etc...

pyranha_1984 06-09-08 12:32

Sincer eu unu nu prea vad ceva frumos in ledurile din far ..... mai ales ca e o copie fara suparare !!!!
eu unu daca as fi nu mi as pune ...

Marius_n 06-09-08 13:08

si pe ce anume le-ai montat,le-ai facut legaturile?pe cablaj sau cum?ce leduri ai folosit dintr-acelea mici de 4mm sau mari de 10-12mm?da-mi niste amanunte..tensiunea cum ai coborat-o d ela 12v la 4.5?

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning