![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
am observat...dar in cluj sunt enorm de multe dacii cu spoilere de cielo taiate.
nu stiu de ce nu se inteleg toti, sa puna bani sa faca o matrita si sa faca niste spoilere calumea |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si viseaza sa bage in masina peste 3000 euro ca sa o faca de expo. :).
daca asa e inceputul ... restul se stie :) |
ce nu`ti place ma/
culoare de gay. o pus prostia aia nefunctionala cam in zona unde`i filtrul de aer... si`a pus folii (baza) si`a pus ochi de pisica pe aripa fata buza de jos la spoiler... gata, il asteptem in 15-16 martie la romexpo ...cred ca va castiga locul 1 la tuning show :):):) |
pe asta si eu l-am vazut... saracu.. pare copil nevinovat... cinestie... ce avioane are in cap...
fiecare.. dupa posibilitatile lui.. |
1 Attachment(s)
vad ca mai nou pe dacie se pun si sopuri de bicicleta=))=))
|
pe capota nu are 2 dungi negre ?
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca ai dreptate :)
|
Quote:
|
boss ca ala`i baza :)
oare astia de la nike de ce nu scot niste cauciucuri nike :):):) ps: numa pentru cei cu dacia si restul master`tunerilor :):) |
Quote:
inseamna ca nu are spoiler de cielo... |
aici ai atins`o :):):)
ai maine o bere (fara alcool) de la mine. da un semnal cand ajungi sa ne intalnim...si vb maine si de donatiile alea. de pe la 10 is in cartodrom |
Quote:
cu cine vb... ??? |
cu tine...ne`am intalnit, am vb dar am uitat sa aduc calcu ala...si am fost si de 2ori acasa.
la`s ca rezolvam pana pleci cumva |
2 Attachment(s)
sper sa va placa:lol::lol:
|
dacia ii miezu.
|
Cam slabut baiatu cu golfu o fi uitat sa lipesca Nike pe luneta sau BOSS
|
wooow..ala cu dacia e cel mai tare...nu pot sa cred ca e reala poza, ii imposibil sa faci asa ceva
cat de bine poate fii lucrat spoileru...deabea daca se observa k e de pe solenta sau logan luat.. |
Quote:
|
Quote:
|
ce e kitch la vw ?
nu va inghesuiti ;) tekno parca le ziceai undeva pe la inceputuri explicatia nu? |
Quote:
|
va dau eu explicatzia golfului albastru ca sa nu mai fie asa kitch......defapt proprietarul masinii este fan al sporturilor extreme si toate stickerele de pe masina sunt firme care sponsorizeaza sporturile extreme.....si se poarta mult pe masini aceste stickere si dincolo ...so nu vad de ce ar fi kitch
|
ii patronul de la bike zone
|
chestie de cult, yea yea, cata lume de aici crezi ca stie asa ceva? la noi toti se pricep la masini.... si la fotbal, femei si muzica buna..... cre'caaaaaaaaaa
|
Dacia aia are bullbar:))
|
2 Attachment(s)
vw 1.8 gti spaima soselelor...body kit home made(pleoape faruri racing,plasa de tantari,grila ufo,si fff mult Domostuc la imbinarile de la spoileru fata.numai pt cunoscatori):lol:o si suportul de numar cu cap de mort(f f tare)si prizele de aer care fac motorul sa respire celor 80 cai morti:shock: in a 2 a poza la mijloc i miezu soselelor
|
Pacat de vw ala ca era o masina faina acuma cativa ani, cand o avea un prieten
|
Quote:
|
cel mai frumos lucru din poza cu VW e janta de pe fatza :D
|
|
bordul e o capodopera :lol: :lol:
|
mda...asta cu opelu hvo sau ce a mai ramas din opel e cam dus saracu,se lauda la toti ca face tuning si uitati rezultatul,cat despre omologare,lasa de dorit,ce sa omologheze bulele de sub folii :)) sau intrebatil cati clienti multumiti a avut pana acum(in afara de el)da oricum asta nu merita nici atentia de la kitch
|
Daca zici de scirocco ca ii in proiect, atunci bafta la facut. Am zis ca stiu masina si era foarte bine intretinuta
|
4 Attachment(s)
cateva poze mai vechi...dar tot kitch raman.. :D
scuzati calitatea pozelor,sunt facute cu telefonu |
masina mea e un kitch :D
am un golf 4 cu jante din tabla si am 2 capace. unu pe stanga fata unu pe dreapta spate :)) asa le las pana cand ori dau de gropi si le sparg ori imi iau jante :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning