Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

me`TRC 20-01-09 12:14

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 1994949)
@me"trc iti pot raspunde eu la intrebarea ;). In primu rand colantezi chiar acolo unde a fost precizat mai sus,pe Tepes Voda. Si eu tot acolo mi-am facut plafonul si mi-a luat o suma nesemnificativa zic eu,deoarece a schimbat total aspectul plafonul negru. Cat despre partea cu politia,ai voie maxim 40% cu a 2-a culoare pe masina. Si eu am avut aceasta nelamurire,am cerut si eu ajutor de la altii si cum nu l-am primit am zis sa ma descurc singur si sa dau un telefon la RAR. Daca nu esti convins de postul meu,poti printr-un simplu apel sa stii sigur cele spuse de mine ;).

Multumesc frumos de raspuns, la obiect.Apreciez asta!Vreau sa ma asigur ca nu am probleme cu politia inainte de a imi pune pe masina.Multumesc inca o data!!Mult noroc!

magnifiqo 20-01-09 12:48

N-ai pt ce. Doar o rugaminte am la tine,sa faci poza la masina dupa colantare ;) Succes

unEL 20-01-09 13:49

Pt. un prieten am nevoie de o serie sasiu Opel Astra cu cutie F16 pt. a comanda o piesa.
Multumesc de ajutor.

DyZ 20-01-09 15:17

cred ca ai avea mai mult succes pe un forum opel ...

wu_vladutz 21-01-09 21:41

Cine imi spune si mie un gasesc o punte spate pt un Polo din '95 :rolleyes2? la dezmembrari undeva sau poate aveti pe acasa :) ... si daca stie cineva cam cat ma ajunge.
Merci ...

Again 21-01-09 22:13

sal`tare :P Care stie daca ai parbrizul crapat potzi lua itp`ul???
Ca acum 2 zile mi sa crapat geamult si peste cam 1 luna tre sa fac itp`ul!!

Ms anticipat!

Psycho 21-01-09 23:36

nu .. daca este parbrizul crapat nu ti-l va da .. decat cu o mica atentie ;)

unEL 22-01-09 17:45

Multumesc.
S-a rezolvat cu opelul.

L.O.R. 22-01-09 17:59

daca nu iti face itp unde te duci tu ... du`te pe caraiman cum intrii pe caraiman de la far...intre cele 2 lunii de cale ferata pe stanga e un service ....are o reclama dreptunghiulara inalta albastra la strada nu stiu numele. eu acolo mi`am facut si am parbrizu ciobit de la o piatra si pe deasupra era si 500 de mii :D

Again 22-01-09 18:30

oke ms... 50 de lei? e prea putzin !!

L.O.R. 22-01-09 18:51

Quote:

Originally Posted by Again (Post 2001952)
oke ms... 50 de lei? e prea putzin !!

da si mie mi s`a parut destul de putin da atat era
...in 2008

Again 22-01-09 18:54

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 2002030)
da si mie mi s`a parut destul de putin da atat era
...in 2008

A nuh te contrazic era peste 120 in 2008 si nu mai merge asha cum era o data acuma au toate legatura cu RaR`u ...

incearca sa eviti limbajul de messenger pe forum.

L.O.R. 22-01-09 19:01

mie trebuia sa imi ia talonu domnu politist (prieten cu mine) si in 24 de ore i`am promis ca o rezolv am cautat peste tot un itp ieftin ca nu aveam bani ....si am gasit acolo si nu aveam probleme decat cu sabotii da nu a zis nik mi`a lipit aia si gata ....

Psycho 22-01-09 19:49

pai acum se opreste masina pe stand prin sondaj .. cum e procedura exacta iti explica baietii de la service ...

unEL 23-01-09 18:45

Nu prea se mai fac filtre de cit echipa mobila de la RAR la intrare in Ovidiu.
Si am mai vazut filtru pe folii si omologarea lor, pe Filimon Sirbu undeva intre benzinaria aia fosta Schell si policlinica CFR.

metal-militia 24-01-09 11:12

daca mi s-a furat fata de la un cd player pioneer deh 40mp pot sa-i mai fac ceva? se gasesc fete separat...de unde pot sa cumpar asa ceva?

Skyppy 24-01-09 12:39

de la ala care ti-a furat-o...L:d

metal-militia 24-01-09 13:41

daca tu il gasesti ai comision 50% din cat imi cere, e bine?

Nec_PMR 24-01-09 14:43

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 2006058)
daca mi s-a furat fata de la un cd player pioneer deh 40mp pot sa-i mai fac ceva? se gasesc fete separat...de unde pot sa cumpar asa ceva?

faci comanda de o fata noua dar te costa cat un cass new:???:

Skyppy 24-01-09 15:33

acum serios... urmareste pe 1a, sau da un anunt, sau evetual bate duminica oborul, acolo unde vand vechituri, nu in cel de masini. Asa poate ai o sansa.

wu_vladutz 24-01-09 23:11

Nu stiu sigur daca s`a mai postat aici sau nu, m`am uitat in mare pe paginile de pe thread-u asta si nu am gasit ... ma intereseaza un centru mare cu dezmembrari ( caut punte spate pt un VW Polo 6n din `95 )
Daca are cineva sa`mi spune pt ca am nevoie neaparat ! Daca nu, spuneti`mi va rog mai multe centre mari cu dezmembrari ...

Merci si raman dator :)

Skyppy 25-01-09 08:06

cauta cu cateva pagini mai in urma.

15lda 25-01-09 11:35

mia fost retinut talonu pt folii cine stie trebuie sa platesc ceva la rar?

Skyppy 25-01-09 15:30

probabil verificare in urma careia ti se da ok-ul ca nu mai ai folii

p3rv3r5ul 25-01-09 23:56

parca 90 lei se plateste ca si eu am ramas fara talon acum vreo 2 ani :D

k4r4 26-01-09 11:25

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2007614)
Nu stiu sigur daca s`a mai postat aici sau nu, m`am uitat in mare pe paginile de pe thread-u asta si nu am gasit ... ma intereseaza un centru mare cu dezmembrari ( caut punte spate pt un VW Polo 6n din `95 )
Daca are cineva sa`mi spune pt ca am nevoie neaparat ! Daca nu, spuneti`mi va rog mai multe centre mari cu dezmembrari ...

Merci si raman dator :)

poti sa incerci la iesirea din Lumina spre Navodari. E un centru de dezmembrari maricel, si cu masini straine, nu dacii. cum iesi de sub podu ala, o sa se faca o stradutza pietruita spre dreapta. si pe partea dreapta e o curte mare cu poarta de fier...n-ai cum sa nu vezi masinile.

wu_vladutz 26-01-09 13:23

Merci, acum ma duc acolo sa vad daca gasesc ! Am inteles ca mai este unul in Eforie Nord, dar nu stiu exact unde. Daca`mi poate explica cineva ....

ERY 26-01-09 13:37

in Eforie Nord, la semafor faci dreapta spre Techirghiol, o sa vezi locatia pe partea ta dreapta....dupa calea ferata la.....1 km.

wu_vladutz 26-01-09 13:39

Ok, merci mult ! Am sa trec pe acolo dupa ce vin de la lumina ... :) Dar mai intai vreau sa ma duc la aska sa vad cat e o punte noua, sa nu`mi ceara aia la dezmembrari mai mult decat as da pe una noua :)
Merci mult pt raspunsuri si sper sa gasesc !

vdub 26-01-09 14:55

puntea noua e vre-o 30 de mil

wu_vladutz 26-01-09 19:35

Da,am intrebat azi la Aska ... 42 mil :| Urat :)) Am gasit ceva la dezmembrari care s`ar potrivii .... puntea de la un Seat Ibiza din `99. Am vb cu mecanicu meu si mi`a zis ca o sa mergem sa o vedem, sa masuram prinderile,tot si daca se potriveste e ok. 200 euro vrea pe ea !
Am uitat sa`l intreb pe mecanic daca este vreo problema,pt ca puntea respectiva nu e pe tambur, este pe disc .. aveti ieee daca trebuie facute modificari,ceva ?

LKS 26-01-09 21:19

Ai frana de mana pe cablu sau hidraulica ? Daca e pe cablu ar fi o mica problema...Dar se inventeaza ceva.

ERY 26-01-09 22:15

Care este problema dc e pe cablu...?

LKS 26-01-09 22:39

N-ar fi nici o problema daca mi-as da seama cum cablul actioneaza pistonasul/pistonasele etrierelor. Da poate imi explici si mie ..

wu_vladutz 26-01-09 23:28

Frana de mana este pe cablu ... dar vb ta, ii dau de cap pana la urma ! Toata chestia este sa se potriveasca puntea de la Seat, ca nici nu ma gandesc sa dau 1.000 euro pe una noua ! Acum, depinde de noroc :|

ERY 27-01-09 08:50

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 2013600)
N-ar fi nici o problema daca mi-as da seama cum cablul actioneaza pistonasul/pistonasele etrierelor. Da poate imi explici si mie ..

Sincer...n-am chef sa stau sa-ti explic....pune mana si da pe google dc te intereseaza.

CT-00-DNS 27-01-09 11:58

Se pune cablu de frana de mana pentru punte cu discuri.. Cel putin la opel asa e, alt tip de cablu

Skyppy 27-01-09 13:09

Cine stie centre de colectare fier vechi care pot elibera certificat de radiere? Vreau sa duc o masina..

me`TRC 27-01-09 16:11

1 Attachment(s)
Salut!
o intrebare, o fii ea de baraj, dar nu ma pricep :D intrebarea: Cum se pun distantierele?? cu fata spre masina?? in pozitia 1? sau 2??

wu_vladutz 27-01-09 17:27

Distantiere am si eu, dar nu mai stiu exact cum le`am pus ! Eu zic ca "pozitia 1" ar fi cea corecta !
Fa si tu un test,vezi cum se asaza roata ... :)

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning