![]() |
Re: Focsani
Quote:
|
http://thepiratebay.org/search/the%2...s%204/0/99/200
PT TOTI CEI CARE VOR NOUL The fast&The furious 4,plus multe altele.Unde va intalniti pentru niste curse(legale sau ilegale nu cont).Sunt nou pe adresa asta si ma cam pasioneaza masinile tunate,adrenalina si toate astea. |
LOL :\ Chiar crezi ca ti se va spune ?
|
cam care ar fi sansele sa modific un motor de Dacia 1310 ultimu model sa il fac de vre-o 100-200 cai?Vrea unu sa isi faca masina si nu stye daca are sanse si ce trebe sa ii faca.
|
io asa as spera.:D Curiozitatea si as vrea sa vin si io intr-o zi cu niste baieti de la mine de la tara.
|
:)))))
|
Yakuza foloseste functia search pentru modificari la dacie,dar nimeni nu a scos 200cp din blocul de dacie.
|
Ok.Daca reuseste sau nu asta e problema lui.Desi i-am spus si eu ca nu are sanse el tot insista sa o faca.Acu sa vedem ce ii iese
|
deci domnu sima te-a turnat la politie? mobranyk??
|
Pentru ce sa il toarne?Pentru zgomot?Va dati seama ca ar fi culmea
|
Quote:
|
:))..da...si cu domnu sima asta.. si yakuza ce conduci?
|
nu conduc nik momentan.am 17 ani si m-am inscris aici din curiozitate si pasiune pt masini :-p.
|
da....dar daca nu ai nici macar permis dc tear interesa de curse?ca baietii se duc si se dau...
|
acum am descoperit si eu cum sa scot flacari cu olcitu,merg cu el turat intre 7000-8000si scoate flacariii:D
|
sigur scoate flacari?
|
sigur suta in suta
|
ai toba sport ceva?baga si u un filmulet sa vedem si noi.. :D
|
eu stiam k doar motaoarele foarte puternice scot flacari la o anumita turatie...
|
Quote:
|
:))) prea tare cu pinioanele :)))0
|
Quote:
|
Quote:
|
apropo toba e aia stok...
trebuie eliminta doar finala.... |
Lasa ca e mai bine cu Vectra ;)
|
daaaa.. e super
|
tdr eu aseara te-am salutat nu ti-am facut semn sa te dai deoparte sa nu ma trezesc ca ai nervi pe mine ci hrisca mea de 1.2! respect !
|
Mi-am dat seama dupa ce ai trecut si ti-am dat si eu un flesh. Oricum nu m-as fi suparat ca vroiam sa plec de pe loc si nu semnalizasem..te-am vazut ca vii si asteptam sa treci. Bafta
|
Quote:
|
ok fratioare nu te supara pe ei ca glumeau, maine poimanie iei permisul si ne vi cu baietii la rupt de discuri de ambreiaj , jante si pistoane :)
|
NU AM DC SA MA SUPAR da ma cam enerveaza glumele astea :D:D.Viteza maxima cu bicicleta pot spune ca a fost de 48 Km/h.am avut si kilometraj la ea si cu masina maximu l-am avut de 100 si oleak.destul de bene pt un opel astra din 90' si oleak.oi fi io prost da styu cum se conduce:-p.(DECI NU M-AM SUPARAT DELOC,continuati cu glumele sa se mai amuze lumea):))
|
APROPO....MIJTO GLUMA AIA,CHIAR MI-A PLACUT
|
Tocmai mi-a venit o idee!!De ce nu se pun toti cei cu masini modificate din Focsani sa isi faca un club?Ceva in genul celor de la "Insomnia".Ca trebe multi bani pt asa ceva styu si eu dar se pot strange de la expozitii,curse legale etc.ASTA E O IDEE PROPRIE CARE O AVEAM MAI DE MULT SI NU AVEAM CUM SA VB CU MAI MULTI.Probabil ca s-a mai vb despre asta,nu styu sigur
|
daca erai si tu mai atent si citeai paginile anterioare inainte sa postezi vedeai ca s-a pus asta in discutie de catevaori...
altadata inainte sa postezi fii si tu mai atent |
ca sa te dai cu masina nu trebuie neaparat sa o ai tunata....
|
Ne dam seama ca stii cum se conduce daca ai bagat deja 100..
|
bai nene...chiar asa....ce dreacu se mai aude de clubu ala....
ca ma gandeam daca nu merge cu 7000 rc.....facem altu....ce pzd msiii |
tek_tm3,ce masina ai?
|
o pisica batrana....:D
|
batrana,batrana da merge nu?Primu album de la Photo Albums e al meu.Vezi acolo batranica:)).momentan atat am o poza cu ea.trebe sa imi mai dea cateva cineva
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning