Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

szoke_sz 03-11-09 12:32

Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii

ceva tapiterie din sarpele asta nu faci in golfu tau, sandu??

SoundIdentity 04-11-09 07:45

buna idee :):):)

ce ziceti de viitorul rolihifi :):):) asta ma va duce mai departe garantat nu ii pica sculele din mana ,atata ii e de dor toata ziua de mine ca ma suna si tot ma cheama acasa...va dati seama ca le service el va fi cel ce se va ocupa de clienti ,prezinta marfa,desface masina ...etc etc :):) azi maine vine cu noi la shoowuri...

daca ma credeti daca nu m-a implorat sa il las sa faca poze cu sarpele :) nici io nu am vrut dar e tare piciu nui moale :) si nu era usor sarpele va dati seama ...io acu vazui in poza ca aprope il tine de cap pe sarpe :):):)

SoundIdentity 06-11-09 20:24

11 Attachment(s)
as vinde jantele astea ce ziceti nu ati fi interesati?
merge dar pe modelele gti mk3-mk4 mai exact golf 3 si 4 gti tot ce e 5x100

Vlad_BMW 06-11-09 21:13

ce scor au jantele ? :D

gti 4 ever 06-11-09 21:50

te-am mai intrebat si eu de scor

SoundIdentity 06-11-09 23:06

daca ar fi model de 4x100 ar fi undeva la 100-120 de eu bucata....fiinde dedicate golf si in et-u ca nbu iti freaca la oricare gti asa in starea asta vopsite cauciucuri beton 200 eu buc :)
sincer in atat imi stau ...400 le-am luat fara cauciucuri,le-am mai vopsit si reparat buzele 50 eu/buc si tot 50 eu pe buc cauciucurile care au u catzva kilometri :)

SoundIdentity 07-11-09 16:13

uhh ce ati disparut toti :):):):):):):)

Vlad_BMW 08-11-09 13:31

sefule te anunt in maxim 3 zile daca iau jantele :)

SoundIdentity 08-11-09 19:55

Quote:

Originally Posted by Vlad_BMW (Post 2789797)
sefule te anunt in maxim 3 zile daca iau jantele :)

serifule...vezi ca nu sunt 4x100 :) sa nu cumva sa pui suflet la ele si sa nu iti fie bune :)
jantele sunt luate de noi noutze le-am vandut unui amic camionangiu ..pardon eu le avui pe golfu 4 5 zile ca dupa aceea am plecat dupa gti-u 5 apoi a ajuns la golfu ala in 2 culori golf 3 si ala practic a umblat rulaj rulaj 2 saptamani cu ele :) cand le-am relcumparat am avut eu pica sa le fac asa in starea asta asa ca cine le va avea eu voi fi mandru de el :D

ma uit pe net cati au inceput asemenea proiecte de vopsit si multi le fac fara gust cat e buza de lata atata o vopsesc rosu ...e oribil....astea is finutze live mori incet :)

SoundIdentity 09-11-09 06:35

Quote:

Originally Posted by danielS777 (Post 2791523)
Frumos pret...200 E.

Informeaza-te si tu de pretul unei jante NOI..

http://www.cartuning.ro/jante/borbet/design_a.htm

deci 200 eu =850 ron de ex da?
sunt 9 j deci cele cu 720 ,
au cauciucuri
si sunt si vopsite care costa 50 eu /janta ....

szoke_sz 09-11-09 13:08

e un pret bun fata de conditiile jentilor si ca au cauciuc, dar nu i pt buzunarul meu

SoundIdentity 10-11-09 22:25

anunt important!
:) cine are un cd sau cas de ford si scrie pe el looked 10 sau 13 pana acum in oradea nu se rezolva aceasta problema ,darr de acum se poate rezolva simplu si usor...

:) cine detine cd de opel ccrt-700 cele cu telefon incorporat iarasi spun ca se rezolva

:) navigatii vw si acelea sunt deja usor rezolvabile :)

orice blocaj de aparat aveti anuntati-ma si va pot ajuta :)

:):) sa facem si un haz bun placut si real :) daca spui am citit pe 4 tuning ai 10% discount :) si asta nu e o gluma :) suna bine nu? :)

V.Roberto 11-11-09 08:26

Sanduuuu..:lol:.a ajuns criza si la tine ?ca pana acuma nu te am vazut facand reclama pe aici?:lol::lol:
ps:stiu ca iti merge bine;):lol::lol:

szambi77 11-11-09 09:05

Dupa marfa de care dispune, la magazinul lu' Sandu criza incepe de la usa spre strada ;)

vroia szambi sa zica ca in magazin nu o intrat criza:):):) ...baa o cam adiat putin si aici :) dar nu e grav :) momentan santem tare axati pe amenajare si mutare :)

V.Roberto 12-11-09 11:38

:bunch::drunk:happy birthday Kopasz:lol:

BH09SSS 12-11-09 16:07

:bunch::drunk:La Multi Ani Sandule, multa sanatate si forta de munca!!!:bunch::drunk:

Vlad_BMW 12-11-09 19:24

oo la multi ani sefule...!!! :bunch::bunch::peace::peace::D

szambi77 12-11-09 20:38

LA MULTI ANI SI SA NE TRAIESTI !

Arys` 12-11-09 20:54

La multi ani Sandu! ai mai urcat... o treapta in viata, fie ca ca toate treptele ce vor urma sa iti fie presarate cu noroc,cu fericirea sa mergi la brat, sanatate sa ai din plin.. si... bani.. ..din belsug... ca.. asa`i frumos :) :joy:

morpheusmaster 12-11-09 23:26

La multi ani coane!!! Sa traiesti, lucruri frumoase sa ne inveti!!! Si bafta multa in afaceri!!! Te pupam

szoke_sz 13-11-09 10:18

la multi ani

CJ02VDV 13-11-09 22:10

La multi ani sefu.(Boldog szulinapot)

SoundIdentity 14-11-09 07:57

salut baietii

va multumesc tuturor urarile de bine :) multumesc mult!
sanatate bucurie va doresc si eu in viatza si sincer sa realizati minim ce am realizat eu in viatza si eu spun ca e de ajuns :)
1-am 2 copii frumosi 6 si 9 ani cu jumatati
2-o femeie histerica dar foarte ok :) de 10 ani (pitbuul mama :):) )
3-restu nu le enumaram ca valorie nu conteaza doar totusi e important sa le ai :)
la 33 de ani cati am deja eu ii multumesc lui dumnezeu de toate oferite :) si ca am multi multi prieteni ....deja la moul sediu am catev locuri de sezut pentru amici ce vor veni la un net tv dvd carti pin-pong table playstation& xbox360 party ....vai ce coool va fii :)
serviceul este una din realizarile visurilor mele care cu greu dar am reusit realizarea si a lui ::)

inca o data va pup pe toti si va doresc sanatate ca e cea mai valoroasa restu daca tragi vine de la sine :)

Flo_lancer 14-11-09 10:36

la multi ani sanducule multa multa sanatate, cand pot sa vin la tine sa ma joc un pro street pe x-box?

Vlad_BMW 17-11-09 23:59

sa razgandit clientul pentru jante.. :) :(

DaBotta 19-11-09 08:33

La multi ani sanducule si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se implineasca !

SoundIdentity 23-11-09 19:32

sal baietii :)
mersi inca o data de urari :)

momentan sunt deja mutat in casa noua si nu am net :) de aceea am lipsit ...nu am curaj sa va spun ce deranj era in magazin ca nu ajungeam pana la calculator sa vad ceva de multimea lucrurilor adunate prin mag in centru si in toate lateralele :)

acuma incet incet continui amenajarea casei pe interior si in decurs de 2 saptamani ma pun puternic pe garaj :)

Flo_lancer 24-11-09 00:22

sanducu ti-am trimis pe cineva cu un psp.... la tine nush ce bai are.... ai grija de el ii baiat bun ;)

SoundIdentity 25-11-09 13:19

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 2831554)
sanducu ti-am trimis pe cineva cu un psp.... la tine nush ce bai are.... ai grija de el ii baiat bun ;)

mersi :) o venit :)

o zis ca is io suparat pe tine...e adevarat?ca io nu stiam :):):) sau am uitat :)

Flo_lancer 25-11-09 13:24

tu suparat pe mine? de cand si di ce? ce stiu io ce o inteles el, cand termini cu mutatu?

SoundIdentity 23-12-09 23:35

10 Attachment(s)
hai sa mai scoatem putin monotonia din voi..va arat proiectul golfului 5 al meu si acum cei care imi cunoASTETI MASINUTZA ASTA VETI INTELEGE DE CE NU AM VOPSIT CAPOTA SI HAIONUL :) ...proiectul R gti copy a inceput sa ia forme mici inca e la inceput dar in 2 saptamani este in acest stadiu
as dori sa va exprimati o parere doua :) am sa va prezint si un porche cayenne terminat el este din cauza caruia am amanat proiectul cu 3 luni mai departe:)

HoricutzWSR 23-12-09 23:38

acuma inteleg de ce vazui azi parcat pitbull`u rosu in fata la tine :D:D

eeeheeee :D Multa Bafta Sandu!!

SoundIdentity 23-12-09 23:55

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2918071)
acuma inteleg de ce vazui azi parcat pitbull`u rosu in fata la tine :D:D

eeeheeee :D Multa Bafta Sandu!!

ce zici seriful virtualelor ...va iesi ceva?

ma ajuti cu un proiect de spate ceva ce ar merge bine cu fata?si ce nu are toti?
evacuarea va fi soto milttek cap coada down pipe tot si finala de r 32 originala :) racing :) deci un indiciu ai dar nu vreau ca la alti :)

morpheusmaster 24-12-09 00:50

Frumos inceputul Sandule! Daca si continuarea o sa fie asa o sa iasa 100% ceva unicat si de bun gust! Salutari din Moldova

Flo_lancer 25-12-09 02:44

pana acu arata fain.... numa mie nu imi plac jantele.....

szambi77 25-12-09 11:09

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 2920718)
pana acu arata fain.... numa mie nu imi plac jantele.....

Este ! Jantele alea trebuie schimbate ;) Sunt frumoase dar nu dau bine cu kitul asta... In rest, Sanduleeeee, intotdeauna esti cu un pas mai in fatza vis-a-vis de noutati si bunatati ;)

SoundIdentity 25-12-09 12:01

mai mai...cand zice 1 de jante mai treci cu vederea cand deja 2 te pui deja pe ganduri cand deja auzi mai des deja e bai :( nui bai stilul meu e cele late am sa ma pun sa caut un set cu buza :)
sarbatori fericite tuturor alatui de cei dragi :)

szambi77 25-12-09 12:05

alea pe care le ai tu in curte s-ar potrivi de minune sau ceva asemenator ;)

SoundIdentity 25-12-09 19:06

11 Attachment(s)
nu ma pot abtine.....
uiativa sa vedeti ce inseamna un instalator car audio prost incompetent si criminal
uitativa in ce hal a instalat un dvd in aceasta masina ce dvd naspa no name cel mai ieftin de pe piatza si ce oribil e pus acolo ...mor sa vad asa ceva ...deci e sub orice critica....
cred ca stapanul ori e orb ori nu imi pot imagina cum are asa exterir reusit si la acel dvd s-a complicat in acel hal ...cand se putea face sa vada filme mp3 pe acel aparat frumusul din bord....
nu pot sa cred.....spunetiva parerea cum vi se pare sau eu sunt dus de acasa...ati face asa ceva?nici usile nnu sunt competente la sistemul audio cum e creat si ce urat realizat dar sa trecem peste ala borduuuuuuuuuuuuu morrr

vladpvs 25-12-09 19:55

7 Attachment(s)
Si eu sunt de parere ca trebuie sa schimbi jantele :D

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning