![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
si adica ma rog eu cu porumbarul meu pe cine naiba sa provoc?
:) |
Quote:
|
:twisted: punct pe i, reyes. brravoo.... pe interioare am ajuns recent, dar sunt dezamagit. sincer, n-as merge acolo sa asist, ca CEILALTI... m-am dat, indiferent ca mi-a dat-o un golf4 'aranjat'. a meritat sa incerc, venele si-au luat partea.... meganu ala, BIL parca, stie ceva sau.... ne gasim pe strazi. ciao....
PTR QUICK 5HIFTER.... sal.... lasa-mi un nr tel in pm si ne gasim la c-ta. nu-i vb de datorie... apreciez oamenii ca tine. sper sa te dovedesc, chiar daca ai o japo nervoasa si sportiva prin definitie... contez pe 'silueta' mea sa-ti fac fata.... o prelude 2.0 16v din'92 n-a reusit nici pana azi... o toyota poate reuseste.. RESPECT. sper sa ne gasim.:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Ce s-au incins spiritele aici :) a luat foc interioara iar? ca n-am mai calcat de ceva timp
Intrebari : 1 Cine este cel cu pisica de 150 de CP din xce la care va refereati mai devreme , ONU cumva? ( nu de alta dar de el stiu ca are pisica de 150 cp ) 2 Greseala voastra ca va duceti pe interioara , nu a taranilor care vin sa vada si sa sparga seminte , caci copii si taranii cu semintele vin unde vad 2 masini cu eleron sau care dau un scart in orice loc , voi gresiti ca va riscati sa va "alergati" acolo cunoscand riscurile ca poate iesi orice terminat in fata masinii. Daca stiti ca e prea multa lume ia-ti frumos oponentul exact cel cu care vrei sa te dai ( SI DOAR EL NU O MIE DE OAMENI ) inca un baiat sa dea startul altul sa tina de " 6 " de garda, si va duceti fratele meu pe orice mare bulevard liber seara/noaptea varianta sau iesiri ale constantei ( locuri sunt destule care noi altii reusim sa le gasim ) te-ai dat de 3 ori deci in maxim 10 minute ai plecat si nu ai atras nici prea multa atentie sa ai probleme cu garda. Eu m-am lecuit de vreo 2 luni de zile cu interioara si nu cred ca m-ati mai vazut sa ma dau acolo , probabil nici ca spectator. Chiar sunt curios cum s-a ajuns acolo ca ultima data erau toate natiile , raceri de bulgaria care nu dau 2 bani pe masinile lor le rup fara sa se gandeasca ca intra si in altele , semintarii , ( publicul 90% minor ) si toti cretinii + 2% cei care se dau . V-am pupat . |
Quote:
Acum prind suta in ~20 secunde :oops: nici prin absurd nu mai poate fi vorba de o liniuta... mai repede demarez cu bicicleta. Am abandonat masina in curte pana la remedierea problemei si acum circul cu altceva. Am mai lansat provocari, le-am onorat cam pe toate... dar de data asta chiar nu am cum, cel putin momentan. Ca o comparatie, ai putea sa te dai momentan cu Vizal (bineinteles, daca vrei si daca vrea si el). Are o Laguna de 120 cp + soft, eu m-am dat cu el si am fost cam la egalitate. Un alt oponent cam la nivelul masinii mele ar fi BMW-ul lui ONU, de 150 cp. Scrie pe el mare "Xtreme Club Emotion", deci n-ai cum sa-l confunzi. M-am dat si cu el, am fost destul de aproape. Oricum, cand imi vine ambreiajul te anunt si mergem "sa le dam partea venelor" :D Toate cele bune! |
Quote:
|
sro cu vizal ai incercat?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru oferta de ajutor, insa la mine e al naibii de greu sa schimbi ambreiajul... trebuie sa demontez ori caseta de directie, ori jugul de sub motor ca sa pot sa scot cutia :cry: si in plus, ambreiajul il iau de pe un site din Anglia, ca la noi nu gasesc piese aftermarket pt. masina mea (decat la pret dublu, tot de la aceleasi surse). Deci va dura ceva pana il primesc, de la 2 saptamani in sus. Ne mai auzim intre timp, toate cele bune! Scuze celorlalti pentru off-topic! |
Vad ca a cam murit threadu` asta....:P....totusi vreau sa lansez si eu o provocare catre ddu(black widow) , lor(x-team) si hdv.....va bagati?;;):D
|
Quote:
|
hahahahhahaha m-am spart pe mine de ras =)))))))))
|
Quote:
|
ce rau ai fost :???: ...
|
Quote:
|
buey da voi parca erati buni prieteni acum....?
|
cred k iar va plictisesc cu provocarea mea,dar kiar nu este nicio masina cu care sa ma dau de peste 330cp de sapt viit incolo?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
accept provocarile de la masinutele de 250-270cp domnul bitnet,cred k vineri o sa incercam sa vedem cum stam,iar ptr colegu cu b13wrc,eu cred k joi vineri am masina gata si sunt in bucuresti deci neputem intalni,dak e iti las un pm cande masina gata
|
Quote:
|
sal,reinnoiesc provocarea,acum k am masina gata facuta,as vrea sa ma dau cu masini +330cp(depinde si greutatea evident)ptr cine nu stie eu ma prezint cu un seat leon cupra r 1,8t
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal,peste 2 saptamani dupa ce imi schimb ambreiajul o sa incerc cu 335i ul cu soft,am inteles k ar vrea sa ne dam sa vedem cum stam, 1,8t vs 3,0l biturbo
|
o lista cu masinile din ct pe care le am facut pana acum
honda type r porsche cayenne turbo din mers bmw m3 e36 evolution golf gti gt30 astra opc soft evacuare filtru sport espero c20let skoda 1 rs cu soft bmw e90 335i |
Quote:
|
sal x-ray-eyes, din cate stiu eu te am depasit pe la vreo 140kmh,si stii k pe 402m ambele masini prind vreo 180kmh( asta s a intamplat cand aveam gt28rs)
|
Quote:
Si ca o completare : Eu nu am E90 ... |
daca platiti bine filmam profi :))
|
E92 :)
Eu inca mai am de reglat la masina, te contactez cand termin toata treaba. Poate incercam ceva din mers, treapta 2, sa ai si tu aderenta. |
Quote:
|
ma dau si eu pe 2 roti :D
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=TNj-K6X_tLQ |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning