Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

uidualc 10-06-09 10:11

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

si adica ma rog eu cu porumbarul meu pe cine naiba sa provoc?
:)

reyes 11-06-09 16:46

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 2399162)
era la misto ma provocarea aia intre tine si zeze...nu are rost...trage seatu ala oribil de bine:D pt 122 cai

sunt 125 de cai k sa nu se simta ala cu pisica aia cu reclama de la XCE pe ea asa de dezavantajat....pe langa cei 150 de cai ai lui :)))))=))))) 125 ai mei nu ar fi trebuit sa conteze :)))))mai e o piesa importanta la masina......acel ceva dintre volan si scaun...;)

FLV.gti 11-06-09 20:48

:twisted: punct pe i, reyes. brravoo.... pe interioare am ajuns recent, dar sunt dezamagit. sincer, n-as merge acolo sa asist, ca CEILALTI... m-am dat, indiferent ca mi-a dat-o un golf4 'aranjat'. a meritat sa incerc, venele si-au luat partea.... meganu ala, BIL parca, stie ceva sau.... ne gasim pe strazi. ciao....

PTR QUICK 5HIFTER....

sal.... lasa-mi un nr tel in pm si ne gasim la c-ta. nu-i vb de datorie... apreciez oamenii ca tine. sper sa te dovedesc, chiar daca ai o japo nervoasa si sportiva prin definitie... contez pe 'silueta' mea sa-ti fac fata.... o prelude 2.0 16v din'92 n-a reusit nici pana azi... o toyota poate reuseste.. RESPECT. sper sa ne gasim.:twisted:

fe_billy92 12-06-09 00:02

Quote:

Originally Posted by FLV.gti (Post 2400255)
:twisted: punct pe i, reyes. brravoo.... pe interioare am ajuns recent, dar sunt dezamagit. sincer, n-as merge acolo sa asist, ca CEILALTI... m-am dat, indiferent ca mi-a dat-o un golf4 'aranjat'. a meritat sa incerc, venele si-au luat partea.... meganu ala, BIL parca, stie ceva sau.... ne gasim pe strazi. ciao....

pot sa te intreb unde ai vazut tu megane`u ala [bil]? Sa o iau ca pe o provocare? Eu am doar 85 ponei + soft

reyes 12-06-09 01:54

Quote:

pe interioara a devenit aceiasi admosfera k intro cinema....pt unii e cine ma facut sau nu ...si pt altzii e cinema adevarata.....nu ii lasa parintzii sa se uite la 2 fast 2 furios si vin si iei sa se uite....repede UITE>.....fratziilor nu avetzi nimica mai bun de facut acasa decat sa incurcatzi si sa provocatzi accidente....jucatzi mario si macar asa suntetzi inofensivi pt altzii care vor sa vada ce poate o masina stock\preparata

YZF-PWR 12-06-09 09:32

Ce s-au incins spiritele aici :) a luat foc interioara iar? ca n-am mai calcat de ceva timp
Intrebari :
1 Cine este cel cu pisica de 150 de CP din xce la care va refereati mai devreme , ONU cumva? ( nu de alta dar de el stiu ca are pisica de 150 cp )
2 Greseala voastra ca va duceti pe interioara , nu a taranilor care vin sa vada si sa sparga seminte , caci copii si taranii cu semintele vin unde vad 2 masini cu eleron sau care dau un scart in orice loc , voi gresiti ca va riscati sa va "alergati" acolo cunoscand riscurile ca poate iesi orice terminat in fata masinii.
Daca stiti ca e prea multa lume ia-ti frumos oponentul exact cel cu care vrei sa te dai ( SI DOAR EL NU O MIE DE OAMENI ) inca un baiat sa dea startul altul sa tina de " 6 " de garda, si va duceti fratele meu pe orice mare bulevard liber seara/noaptea varianta sau iesiri ale constantei ( locuri sunt destule care noi altii reusim sa le gasim ) te-ai dat de 3 ori deci in maxim 10 minute ai plecat si nu ai atras nici prea multa atentie sa ai probleme cu garda.

Eu m-am lecuit de vreo 2 luni de zile cu interioara si nu cred ca m-ati mai vazut sa ma dau acolo , probabil nici ca spectator.
Chiar sunt curios cum s-a ajuns acolo ca ultima data erau toate natiile , raceri de bulgaria care nu dau 2 bani pe masinile lor le rup fara sa se gandeasca ca intra si in altele , semintarii , ( publicul 90% minor ) si toti cretinii + 2% cei care se dau .
V-am pupat .

quick_5hifter 12-06-09 10:58

Quote:

sal.... lasa-mi un nr tel in pm si ne gasim la c-ta. nu-i vb de datorie... apreciez oamenii ca tine. sper sa te dovedesc, chiar daca ai o japo nervoasa si sportiva prin definitie... contez pe 'silueta' mea sa-ti fac fata.... o prelude 2.0 16v din'92 n-a reusit nici pana azi... o toyota poate reuseste.. RESPECT. sper sa ne gasim.:twisted:

Stiu ca suna a cliseu... sau scuza ieftina.... dar mi-a cazut ambreiajul de tot. Stiam ca nu mai are mult, dar am riscat si-am ambalat-o inca o data la o liniuta, "pe patul de moarte".
Acum prind suta in ~20 secunde :oops: nici prin absurd nu mai poate fi vorba de o liniuta... mai repede demarez cu bicicleta. Am abandonat masina in curte pana la remedierea problemei si acum circul cu altceva.
Am mai lansat provocari, le-am onorat cam pe toate... dar de data asta chiar nu am cum, cel putin momentan.
Ca o comparatie, ai putea sa te dai momentan cu Vizal (bineinteles, daca vrei si daca vrea si el). Are o Laguna de 120 cp + soft, eu m-am dat cu el si am fost cam la egalitate.
Un alt oponent cam la nivelul masinii mele ar fi BMW-ul lui ONU, de 150 cp. Scrie pe el mare "Xtreme Club Emotion", deci n-ai cum sa-l confunzi.
M-am dat si cu el, am fost destul de aproape.
Oricum, cand imi vine ambreiajul te anunt si mergem "sa le dam partea venelor" :D
Toate cele bune!

SMocKey21 12-06-09 12:36

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2401222)
Eu m-am lecuit de vreo 2 luni de zile cu interioara si nu cred ca m-ati mai vazut sa ma dau acolo , probabil nici ca spectator.
Chiar sunt curios cum s-a ajuns acolo ca ultima data erau toate natiile , raceri de bulgaria care nu dau 2 bani pe masinile lor le rup fara sa se gandeasca ca intra si in altele , semintarii , ( publicul 90% minor ) si toti cretinii + 2% cei care se dau .
V-am pupat .

Eu am vazut si tarani care veneau cu sticla de suc in mana si cu copilul dupa ei =))))))))

CT-89-POT 12-06-09 14:19

sro cu vizal ai incercat?

reyes 12-06-09 14:32

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 2401923)
sro cu vizal ai incercat?

am incercat....suntem acolo

FLV.gti 13-06-09 13:22

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2401447)
Stiu ca suna a cliseu... sau scuza ieftina.... dar mi-a cazut ambreiajul de tot. Stiam ca nu mai are mult, dar am riscat si-am ambalat-o inca o data la o liniuta, "pe patul de moarte".

sal... asa a cazut si ambr-ul meu, la datorie. ultima victima a fost o jetta noua, 2.0 tdi parca era... dupa care am mers Buc-Cta si inapoi la Buc cu discu zdrente, fara pedala de ambreiaj. mai apoi am muncit o zi si l-am schimbat, cu tot cu volanta. :rolleyes2 daca te pot ajuta, cu placere.

quick_5hifter 13-06-09 14:11

Quote:

Originally Posted by FLV.gti (Post 2404124)
sal... asa a cazut si ambr-ul meu, la datorie. ultima victima a fost o jetta noua, 2.0 tdi parca era... dupa care am mers Buc-Cta si inapoi la Buc cu discu zdrente, fara pedala de ambreiaj. mai apoi am muncit o zi si l-am schimbat, cu tot cu volanta. :rolleyes2 daca te pot ajuta, cu placere.

Daca ai fost nevoit sa schimbi treptele fara sa folosesti ambreiajul, inseamna ca la tine a fost problema cu placa de presiune, nu cu discul... la mine pur si simplu patineaza cand iau piciorul de pe ambreiaj, de-abia pot pleca de pe loc. De la a doua in sus, daca apas acceleratia mai tare, creste turatia pana in limitare si masina tot nu prinde viteza, trebuie s-o las usor-usor.
Multumesc pentru oferta de ajutor, insa la mine e al naibii de greu sa schimbi ambreiajul... trebuie sa demontez ori caseta de directie, ori jugul de sub motor ca sa pot sa scot cutia :cry: si in plus, ambreiajul il iau de pe un site din Anglia, ca la noi nu gasesc piese aftermarket pt. masina mea (decat la pret dublu, tot de la aceleasi surse). Deci va dura ceva pana il primesc, de la 2 saptamani in sus.
Ne mai auzim intre timp, toate cele bune!
Scuze celorlalti pentru off-topic!

Sofro 19-06-09 19:04

Vad ca a cam murit threadu` asta....:P....totusi vreau sa lansez si eu o provocare catre ddu(black widow) , lor(x-team) si hdv.....va bagati?;;):D

L.O.R. 19-06-09 19:25

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 2421561)
Vad ca a cam murit threadu` asta....:P....totusi vreau sa lansez si eu o provocare catre ddu(black widow) , lor(x-team) si hdv.....va bagati?;;):D

Daca mai prinzi masina pe mana :) te onorez la legale

SMocKey21 19-06-09 19:45

hahahahhahaha m-am spart pe mine de ras =)))))))))

Sofro 19-06-09 20:13

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 2421599)
Daca mai prinzi masina pe mana :) te onorez la legale

Nu stiu ce ai vrut sa zici la faza cu "prinzi masina pe mana" dar si la legale e ok....totusi in afara cadrului legal ti-e frica?? sau tie iti trebuie 402 metri in fata si in dreapta stanga 15 m liber k sa fii linistita?de fapt ce mai comentez...esti fata...cu asta am zis tot:D

pigoo 19-06-09 23:46

ce rau ai fost :???: ...

Sofro 20-06-09 00:00

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 2422225)
ce rau ai fost :???: ...

neeaaa ti se pare:))) :D

CT-89-POT 20-06-09 01:14

buey da voi parca erati buni prieteni acum....?

TIGER Cupra/GTC 20-06-09 09:49

cred k iar va plictisesc cu provocarea mea,dar kiar nu este nicio masina cu care sa ma dau de peste 330cp de sapt viit incolo?

Sofro 20-06-09 14:13

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 2422389)
buey da voi parca erati buni prieteni acum....?

Acum cva timp....mult timp:P:)

ERY 20-06-09 19:32

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2422674)
cred k iar va plictisesc cu provocarea mea,dar kiar nu este nicio masina cu care sa ma dau de peste 330cp de sapt viit incolo?

Ba da ...weekendul viitor..;)

bitnet 27-06-09 19:47

Quote:

sa inteleg ca nu mai accepti masini de 250-270 cp???:cry:

b_13_wrc 27-06-09 19:56

Quote:

Eu accept cu cea mai mare placere provocarea ta...

TIGER Cupra/GTC 28-06-09 11:39

accept provocarile de la masinutele de 250-270cp domnul bitnet,cred k vineri o sa incercam sa vedem cum stam,iar ptr colegu cu b13wrc,eu cred k joi vineri am masina gata si sunt in bucuresti deci neputem intalni,dak e iti las un pm cande masina gata

bitnet 28-06-09 14:06

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2443957)
accept provocarile de la masinutele de 250-270cp domnul bitnet

Mai bine putin si bun decat mult si prost, sau cu alte cuvinte: mai buna mica si vioaie decat mare si bleaga!:-) Care vineri?!

TIGER Cupra/GTC 03-08-09 10:08

sal,reinnoiesc provocarea,acum k am masina gata facuta,as vrea sa ma dau cu masini +330cp(depinde si greutatea evident)ptr cine nu stie eu ma prezint cu un seat leon cupra r 1,8t

MauS 03-08-09 10:25

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2530681)
sal,reinnoiesc provocarea,acum k am masina gata facuta,as vrea sa ma dau cu masini +330cp(depinde si greutatea evident)ptr cine nu stie eu ma prezint cu un seat leon cupra r 1,8t

Daca vrei sa incercam ceva din mers, da-mi un PM cu numarul tau de telefon. Masina momentan este desfacuta, dar sper sa fie gata weekend-ul asta. Am un Lancer cu soft, evacuare, admisie, intercooler si niste mici acareturi:-)

TIGER Cupra/GTC 03-08-09 14:36

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2530709)
Daca vrei sa incercam ceva din mers, da-mi un PM cu numarul tau de telefon. Masina momentan este desfacuta, dar sper sa fie gata weekend-ul asta. Am un Lancer cu soft, evacuare, admisie, intercooler si niste mici acareturi:-)

sal,pai facem cursa,problema e cu locatia,masina e in bz acum,la fel k si in weekend si sapt viit vin in ct cu ea,iar pe 16 sunt la curse la slatina

TIGER Cupra/GTC 18-08-09 14:25

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2423783)
Ba da ...weekendul viitor..;)

sal,sunt cu masina in ct sapt asta...deci pot sa accept orice provocare care sa merite(adik peste 300cp),bafta(poate colgegu cu golful gti negru cu gt30 vrea,)

TIGER Cupra/GTC 06-09-09 11:23

sal,peste 2 saptamani dupa ce imi schimb ambreiajul o sa incerc cu 335i ul cu soft,am inteles k ar vrea sa ne dam sa vedem cum stam, 1,8t vs 3,0l biturbo

TIGER Cupra/GTC 06-09-09 11:34

o lista cu masinile din ct pe care le am facut pana acum
honda type r
porsche cayenne turbo din mers
bmw m3 e36 evolution
golf gti gt30
astra opc soft evacuare filtru sport
espero c20let
skoda 1 rs cu soft
bmw e90 335i

X-Ray-Eyes 07-09-09 09:03

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2615060)
o lista cu masinile din ct pe care le am facut pana acum
honda type r
porsche cayenne turbo din mers
bmw m3 e36 evolution
golf gti gt30
astra opc soft evacuare filtru sport
espero c20let
skoda 1 rs cu soft
bmw e90 335i

Cu care E90 te-ai dat tu din Constanta si l-ai facut pe 400m cu plecare de pe loc ca eu nu stiu sa fie vreunul ?!?

TIGER Cupra/GTC 07-09-09 12:00

sal x-ray-eyes, din cate stiu eu te am depasit pe la vreo 140kmh,si stii k pe 402m ambele masini prind vreo 180kmh( asta s a intamplat cand aveam gt28rs)

X-Ray-Eyes 07-09-09 12:41

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2617933)
sal x-ray-eyes, din cate stiu eu te am depasit pe la vreo 140kmh,si stii k pe 402m ambele masini prind vreo 180kmh( asta s a intamplat cand aveam gt28rs)

Cand m-ai depasit aveam 190 , adica depasisem demult 400m ... probabil ca vitezometrul tau arata eronat . Sper ca nu te superi dar data viitoare am sa filmez si din masina si de afara si de la 402.5m ca sa nu mai existe discutii.
Si ca o completare : Eu nu am E90 ...

CT18NRG 07-09-09 12:48

daca platiti bine filmam profi :))

MauS 08-09-09 08:15

E92 :)

Eu inca mai am de reglat la masina, te contactez cand termin toata treaba. Poate incercam ceva din mers, treapta 2, sa ai si tu aderenta.

X-Ray-Eyes 08-09-09 09:06

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2620603)
E92 :)

Eu inca mai am de reglat la masina, te contactez cand termin toata treaba. Poate incercam ceva din mers, treapta 2, sa ai si tu aderenta.

60-240km/h .. ca afara in tarile civilizate ... :)

Psycho 08-09-09 09:46

ma dau si eu pe 2 roti :D

X-Ray-Eyes 08-09-09 09:58

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2620825)
ma dau si eu pe 2 roti :D

Si iti montam o camera pe botul moto ... :D
https://www.youtube.com/watch?v=TNj-K6X_tLQ

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning