Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

B-99-SAA 19-01-11 20:47

Re: B 191 ZUZ my zuz

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4002280)
E ocupat omu cu munca nu are timp de poze:lol:

Mai in gluma mai in serios... unii mai si muncesc. Cand iesi seara de la servici nu cred ca iti mai arde sa faci poze la lupe... O sa faca probabil, oricum stie el ce-l asteapta (bai vezi ca am vb cu opia... ne auzim maine).

Alex30 20-01-11 05:08

Quote:

Originally Posted by TANASE GEORGE (Post 4001803)
"MASINA ASTA ESTE DE CURSE"??????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol ::lol:
Nenea ai uitat de poza aia cu lupele noaptea?????

Teoretic NU...Practic...nu se stie :))...depinde in ce stare se afla soferul :lol:. Da de ce ma intrebi...a trecut cumva furia alba azi pe langa tine si nu ai vazut decat ZUZ ? :)). In mare parte din timp "e dă curse nenea" :))

Nu am uitat ma dar nu am avut timp...o sa vina si alea

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4002121)
Are dreptate George ZUZule..:-w
Unde sunt pozele alea? :-"

Sunt la facut ma :lol:

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4002280)
E ocupat omu cu munca nu are timp de poze:lol:

Corect...pozele cred ca o sa vina vineri seara :-)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4002315)
Mai in gluma mai in serios... unii mai si muncesc. Cand iesi seara de la servici nu cred ca iti mai arde sa faci poze la lupe... O sa faca probabil, oricum stie el ce-l asteapta (bai vezi ca am vb cu opia... ne auzim maine).

Pai mai si muncim sa avem din ce sa ne facem masinile frumoase :D. Si cand ies ziua tot nu imi mai arde de lupe...stiu, stiu ce ma asteapta :D...azi sunt la munca, maine sunt liber...vedem,vorbim. Bafta

Alex30 20-01-11 22:12

10 Attachment(s)
Am facut si niste poze noaptea...pe timp de fuga asa :). Nu sunt cine stie ce...vina o apartine in totalitate aparatului :lol:

Zeta 20-01-11 22:25

1 Attachment(s)
da un zoom...ZUZU-le:D

...vezi ca trebuie sa ma plimbi noaptea sa urmaresc lumina lupelor:-P

bib_andrey 20-01-11 22:35

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4005713)
Am facut si niste poze noaptea...pe timp de fuga asa :). Nu sunt cine stie ce...vina o apartine in totalitate aparatului :lol:

Frumoase pozele ZUZule :twisted:

NXdev 20-01-11 22:44

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4005713)

Nenea Zuz...esti fortza :))

Sonny™ 20-01-11 22:45

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4005797)
Nenea Zuz...esti fortza :))

ce atata lauda?i se urca la cap...:lol::lol:

bib_andrey 20-01-11 23:34

1 Attachment(s)
Zuzule..te`au prins paparazzi in Opside..:)))

valitataye 21-01-11 09:46

Se vad bine

LiviuTunman 21-01-11 18:50

Arata bine zuzu :D mai ales din fata (in toate unghiurile si in toate tipurile de lumina :lol:) . La spate mai trebuie lucrat :???:

ObeLix 21-01-11 20:44

bv zuzule ....

Alex30 22-01-11 17:10

1 Attachment(s)
@Zeta: Am dat zoom...mersi ptr poza Zeta :) there is a zuzu...E a 2-a oara cand ne intalnim in trafic si eu nu te vad...scuze :D. Normal ca te plimb noaptea...poate data viitoare daca vi

@bib_andrey: Mersi :twisted:. Crima rau poza aia :))

@Sonny™: Nu se urca nenea...sunt baiat coonstiincios :). Daca era se urca la cap pana acuma :))

@NXdev: Mersi nenea dev :D

@valitataye: Live si mai bine...

@LiviuTunman: Mersi frumos...o sa urmeze si bara spate.

@ObeLix: Mersi obe...imi pare bine ca am schimbat niste vorbe ieri si ca ti-am vazut masinuta live...e superba ai grija de ea.

Si acum o poza care imi place foarte mult...

Sonny™ 22-01-11 17:11

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4010631)
@Zeta: Am dat zoom...mersi ptr poza Zeta :) there is a zuzu...E a 2-a oara cand ne intalnim in trafic si eu nu te vad...scuze :D. Normal ca te plimb noaptea...poate data viitoare daca vi

@bib_andrey: Mersi :twisted:. Crima rau poza aia :))

@Sonny™: Nu se urca nenea...sunt baiat coonstiincios :). Daca era se urca la cap pana acuma :))

@NXdev: Mersi nenea dev :D

@valitataye: Live si mai bine...

@LiviuTunman: Mersi frumos...o sa urmeze si bara spate.

@ObeLix: Mersi obe...imi pare bine ca am schimbat niste vorbe ieri si ca ti-am vazut masinuta live...e superba ai grija de ea.

jante...urla dupa ele...;)

Zeta 22-01-11 17:41

Quote:

@Zeta: Am dat zoom...mersi ptr poza Zeta :) there is a zuzu...E a 2-a oara cand ne intalnim in trafic si eu nu te vad...scuze :D. Normal ca te plimb noaptea...poate data viitoare daca vi ...

probabil daca eram cu JAF-ul ma vedeai:-P

LiviuTunman 22-01-11 22:19

Ma gandeam ca o sa umblii si la posterior :-)

Sunt curios ce o sa-i faci ! ;)

B-99-SAA 23-01-11 08:34

Quote:

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4010633)
jante...urla dupa ele...;)

+1... De acord! Eu zic sa strangi bani de jante de pe acum, gasesti ceva acceptabil pe la 200-250 euro, cu tot cu gume!
Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4011510)
Sunt curios ce o sa-i faci ! ;)

As zice eu ce face... dar ma bate Zuzu ca iar dau din casa :lol: E surpriza. Oricum, cred ca mai intai vin jantele, abea dupaia continua cu "body-kitu", nu? :twisted:

Alex30 23-01-11 15:04

@Sonny™,B-99-SAA: O sa va raspund la amandoi :D...jante momentan nu ma grabesc sa va zic si de ce...daca tot iau jante vreau ceva calumea si ceva minim 16-17 si + cauciucuri deci momentan e o investitie prea mare pentru mine acum. Ca planuri de viitor acum este un mp3 player si niste boxe ok,bara fata si spate putin modificate iar dupa aceea o pauza.

@Zeta: Da :twisted:...sau poate nu...ai uitat ca tu ai puteri :) (:bunch:)

@LiviuTunman: Putea sa zica si Liviu...nu e mare secret. Pai o sa fie eliminat carligul si astupat acolo si locul la nr mai mic.

Sonny™ 23-01-11 15:09

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4013106)
@Sonny™,B-99-SAA: O sa va raspund la amandoi :D...jante momentan nu ma grabesc sa va zic si de ce...daca tot iau jante vreau ceva calumea si ceva minim 16-17 si + cauciucuri deci momentan e o investitie prea mare pentru mine acum. Ca planuri de viitor acum este un mp3 player si niste boxe ok,bara fata si spate putin modificate iar dupa aceea o pauza.

@Zeta: Da :twisted:...sau poate nu...ai uitat ca tu ai puteri :) (:bunch:)

@LiviuTunman: Putea sa zica si Liviu...nu e mare secret. Pai o sa fie eliminat carligul si astupat acolo si locul la nr mai mic.

da.mi add si vorbim de un mp3 player si boxe ceva mai ieftine;)

Alex30 23-01-11 16:11

1 Attachment(s)
Ti-am dat add. Mersi :-)

:arrow:

zoca 23-01-11 16:28

ce bn ara cu lupe:D
ce bn o sa arata cu bara fata clean:D

_Cox_ 25-01-11 22:17

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4013293)
Ti-am dat add. Mersi :-)

:arrow:

Frumoasa poza.. frumoasa masina:oops:
Tu inca mai casetofon la masina?:shock::shock::shock:

valitataye 25-01-11 22:27

Da se vede si in poze inca are casetofonul original din fabrica:lol:

B-99-SAA 26-01-11 08:21

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 4013354)
ce bn ara cu lupe:D
ce bn o sa arata cu bara fata clean:D

Si ce urat e fara jante... :cry: Lasa ca incet incet le rezolva el pe toate, timp este...
Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4020912)

Sa inteleg ca e o rusine sa ai casetofon la masina? :rolleyes2 Ca sa nu incepi cu stangu la muzica, iti trebuie cel putin 500 lei pt un HU calumea si niste boxe... Eu zic sa-l lasam pe el sa isi faca masina in ce ordine vrea :D

TANASE GEORGE 27-01-11 20:05

1 Attachment(s)
Salut, ZuZu-le zi si la lume ca tiai facut masina de curse
P.S. jantele sar potrivi la tine(aja portocalii)

ovidiu89 28-01-11 00:16

Foarte bine dau lupele. O intrebare am si eu, ca la se montezi a fost nevoie sa tai din oflinda farului?

CataL 28-01-11 17:44

Bine colegu!
Next stage?
La jante eu zic sa nu te arunci pe 17",mai ales ca ii mai dai in mufa,sa nu iti para rau dupa. :-)
Drumuri bune!

chyryCRY 28-01-11 18:18

Felicitari pentru munca depusa !!! arata bestial golanul ! multa bafta in continuare ...

Alex30 30-01-11 17:20

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4029985)
Felicitari pentru munca depusa !!! arata bestial golanul ! multa bafta in continuare ...

Multumesc. Bafta si tie ;)

Quote:

Originally Posted by CataL (Post 4029896)
Bine colegu!
Next stage?
La jante eu zic sa nu te arunci pe 17",mai ales ca ii mai dai in mufa,sa nu iti para rau dupa. :-)
Drumuri bune!

Mersi colegu'...next stage sa vedem. Iti dai seama ca daca iau pe 17'' o sa am grija ca ochii din cap si forja nu prea mai vede :-). La fel si tie

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4028007)
Foarte bine dau lupele. O intrebare am si eu, ca la se montezi a fost nevoie sa tai din oflinda farului?

Ms. Sincer sa iti spun nu stiu daca s-a taiat...au fost facute la serban_pc il poti intreba pe el mai multe.

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4020912)

Da...inca mai am. Nu prea m-a interesat asa mult sa il schimb. O sa urmeze si ala..

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4021521)
Si ce urat e fara jante... :cry: Lasa ca incet incet le rezolva el pe toate, timp este...

Sa inteleg ca e o rusine sa ai casetofon la masina? :rolleyes2 Ca sa nu incepi cu stangu la muzica, iti trebuie cel putin 500 lei pt un HU calumea si niste boxe... Eu zic sa-l lasam pe el sa isi faca masina in ce ordine vrea :D

Ordinea la mine e cam in dubii :). Depinde cand am banii in mana ce idei imi vin si aia e :D

Quote:

Originally Posted by TANASE GEORGE (Post 4027129)
Salut, ZuZu-le zi si la lume ca tiai facut masina de curse
P.S. jantele sar potrivi la tine(aja portocalii)

Salut ma...as vrea eu sa fie aia a mea :lol:. Sa zicem ca s-ar potrivi..

Una peste alta astept sa iau banii sa vad ce o sa mai urmeze la ZUZ...pot sa spun ca v-a fi inca o surpriza

Sonny™ 30-01-11 20:27

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4035481)
Multumesc. Bafta si tie ;)

Mersi colegu'...next stage sa vedem. Iti dai seama ca daca iau pe 17'' o sa am grija ca ochii din cap si forja nu prea mai vede :-). La fel si tie

Ms. Sincer sa iti spun nu stiu daca s-a taiat...au fost facute la serban_pc il poti intreba pe el mai multe.

Da...inca mai am. Nu prea m-a interesat asa mult sa il schimb. O sa urmeze si ala..

Ordinea la mine e cam in dubii :). Depinde cand am banii in mana ce idei imi vin si aia e :D

Salut ma...as vrea eu sa fie aia a mea :lol:. Sa zicem ca s-ar potrivi..

Una peste alta astept sa iau banii sa vad ce o sa mai urmeze la ZUZ...pot sa spun ca v-a fi inca o surpriza

stiu eu ca o sa fie pe masura asteptarilor surpriza...;)

zuz.ule de ce nu merge forumu?

Alex30 30-01-11 20:30

S-ar putea sa nu fie tocmai aia surpriza...inca nu stiu depinde de ce bani am.

Nu stiu..nici mie nu imi merge

Sonny™ 30-01-11 20:51

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4036069)
S-ar putea sa nu fie tocmai aia surpriza...inca nu stiu depinde de ce bani am.

Nu stiu..nici mie nu imi merge

oricum stiu...;)

nasol poate ii da drumu mai repede;)

Alex30 31-01-11 22:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4036139)
oricum stiu...;)

nasol poate ii da drumu mai repede;)

Hmmm esti bine informat :D. Vezi sa nu dai din casa man...ca nu-mi place sa spun ca fac ceva si poate pica combinatia si nu mai fac nimic. Dupaia o sa sara toti pe capul meu :-)...mai bine "vom trai si vom vedea"

O poza si cu fratioru' lui ZUZ. Scuzati claritatea e facuta cu telefonul

TANASE GEORGE 31-01-11 22:45

Frumos!!!
Ia zis omule facem alea maine sau facem luni????

NXdev 31-01-11 22:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4040187)
Hmmm esti bine informat :D. Vezi sa nu dai din casa man...ca nu-mi place sa spun ca fac ceva si poate pica combinatia si nu mai fac nimic. Dupaia o sa sara toti pe capul meu :-)...mai bine "vom trai si vom vedea"

O poza si cu fratioru' lui ZUZ. Scuzati claritatea e facut cu telefonul

Alb-negru alb-negru...cea mai buna combinatie de culori :oops:.Fratiorul lui ZUZ pare din alta realtie :D, nu e negru de furie :twisted:.

Sonny™ 31-01-11 22:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4040187)

O poza si cu fratioru' lui ZUZ. Scuzati claritatea e facut cu telefonul

nu zic prietene nimic, pacat ca nu poti veni la mare week.endu asta cu baietii, o sa ne vedem mai tarziu un pic...;)

valitataye 01-02-11 15:51

Mai furios e ZuZu decat fratiorul lui:lol:

Zeta 06-02-11 19:46

1 Attachment(s)
Zuzuuu poze spion8)

Alex30 07-02-11 10:09

@George: O sa facem omule ai putina rabdare. Masina nu e pregatita acum de poze...n-am nici timp si in plus sunt racit.

@NXdev: Exact...el e din alta lume :D

@Sonny™: Mersi man...avem noi timp sa ne vedem cu totii :twisted:. In vara sigur ca trec pe acolo daca nu mai devreme dar nu prea cred

@valitataye: ZUZu e ZUparat :)

@Zeta: Ahaaa din nou paparazzi. Mersi Zeta pentru poza :-)

Deci daca totul merge bine si nu intervine ceva, vineri sau cel tarziu sambata ZUZ va primi o surpriza. Pana atunci sper sa ma refac si eu si sa fie totul ok.

Sonny™ 07-02-11 10:22

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4061657)
@George: O sa facem omule ai putina rabdare. Masina nu e pregatita acum de poze...n-am nici timp si in plus sunt racit.

@NXdev: Exact...el e din alta lume :D

@Sonny™: Mersi man...avem noi timp sa ne vedem cu totii :twisted:. In vara sigur ca trec pe acolo daca nu mai devreme dar nu prea cred

Deci daca totul merge bine si nu intervine ceva, vineri sau cel tarziu sambata ZUZ va primi o surpriza. Pana atunci sper sa ma refac si eu si sa fie totul ok.

o sa treci mai devreme ai sa vezi;)

valitataye 07-02-11 18:33

Asteptam noua surpriza pentru ZUZ:D

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning